Angel_Tian
|
j.b. - jaz si tudi nikoli nisem mislila, da bi si kak sling nabavla. Ampak bolj ko razmišljam nazaj, kako bi mi pa pri Tianu prav prišel, bolj v tem vidim en velik plus. Čeprav po brcanju sodeč lahko že zdaj rečem, da bo to drugo dete precej bolj mirno. teja k - fino no, upam, da ne boš tudi ti resno tako nesposobne "namestnice" imela. Saj lahko mnda kako proti izbiri za njo rečeš ali ne? Jaz na žalost nimam izbire in že točno vem, kak nered me čez dobro leto tu čaka emibu - iz izkušenj ti povem, da mi je kengurujček zakon. Sva ga s Tianom ogromno uporabljala, je itak bil pri nas čista zamenjava za voziček. Ampak kengurujčka še ne moreš tako zgodaj začet uporabljat (razen, če obstajajo zdaj kaki novejši, sodobnejši modeli). Pa recimo za v stanovanju tisti moj tudi ni primeren, bi me bolj oviralo pri delu kot pa kaj pomagalo. melia - za uspešen prvi mesec, le še naprej tako uživaj v delu. fiška33 - jupiiiiiiiiiiiiiiii, kr solzne oči sem dobila. Bravo za nakup slinga Evo, ena te je uslišala Bomo na Trojanah že lahko imele demonstracijo in predstavitev zavezovanja? k_a_t_i - čestitam za uspešno sklenjen posel Tako se dela! Preden greš na porodniško še razturaj! zivepo - saj lepo, če Pia tako boža dojenčka. Po moje bo zelo ponosna sestrica. Si se uspela kaj naučiti? aprilčica katy - lepo, da se pridno učiš. Pohvalno. Danes pa ti že držimo pesti in ima, da nam dobro oceno javiš! Glede cotk pa ja, svašta za malčke lahko dobiš, ampak veliko tega je res kr "odvečno". Na to, da boš pa od zdaj bolj po otroških oblekah gledala, se pa kr navadi. Jaz si nekak sploh nič več ne grem kupit, razen, če me moj že direkt nažene Glede kengurujčka naj ti povem samo, da bi jaz bila brez rok, če si ga ne bi nabavla Pa naj jih odsvetujejo ali pa ne, ampak tolk kot je meni pomagal in prav prišel, mi ga ne morejo v negativo zgovorit. Kako bi pa naj malega prenašala, če ni hotel bit v vozičku? Kar se pa nakupov ostalih reči (slingi in to) tiče - ni treba, da te je strah nakupa. Tak al tak v skrajnem primeru lahko vse naprej prodaš. Sicer jaz ogromno stvari tudi iz tega razloga ne kupim, če pa je že kaj tako bolj vprašljivega, pa pač malo bolj pri ceni pazim, da ni predrago. Za letnik sem te kar tako vprašala. Moj dragi je tudi 83 letnik farina - za voziček. Tvoj pa le naj obdrži voljo do vozičkanja, tudi, ko se bo dete na veliko drlo v njem teja k - kako je z Davidom, je že ok? PA pridna, da si se k učenju spravla sabri - lepo, da se kdaj pa kdaj na štajersko "oglasiš". Nisem še uspela prebrati do konca, zato še ne vem, če sta se z zivepo uspele dobit