fiška33
|
Dobro jutro Barvar, tudi s tabo se lahko zmenimo in se tri al pa štiri zbašemo skupaj v MB v en avto za na Trojane . Lahko se dobimo tudi v Slo. Bistrici, tak so se zadnjič fantje dobili, ker je bil en Ptujčan. Tea, ne delaj lušt s slingom . Se mi je pravkar sanjalo o njem. Ampak ta, iz sanj, je bil pa takšne barve, kot so bli včasih vojaški ruzaki, in pa home made, takega pa nočem . Namreč celo otroštvo sem imela doma seštrikane in sešivane stvari in sem na koncu že prav mamo prosila, kdaj bom jaz dobila kaj kupljenega . In tudi prve moje našparane finance, že v OŠ, so šle za kupljene obleke . Me je pa v včeraj klicala tista prijateljica s slingom, ki ga ne uporablja, da sta jo kontaktirala brat in snaha. No, tudi ona ga zdaj prodaja, skoraj nerabjenega, modro rjave barve, za 50 €. Za novega je dala pa 90 €. Ma jaz razmišljam, da bom kar oglas napisala, tak ko je svetovala Moi. Heh, ja, ko sem se selila v MB in sva iskala prvo najino skupno gnezdece za najet, sem investirala v oglas in takoj dobila točno to, kar sva iskala, čeprav so se nama drugi smejali, ker so bile kar precej definirane zadeve, še znesek najemnine . No, vsaj voziček pa je včeraj, končno, zamenjal lastnico . Včeraj sem bila na kontroli ščitnice, pravijo, da se od novembra ni nič spremenilo, imam sicer neko bulico 3 mm veliko, ampak ne rabim več hodit na preglede, razen, če ne bom zaznala kake spremembe. Sky, čestitam za 10 . A_T, ja zgleda, da mlade mame tudi lepo vzgojijo . Moja je bla 24, pa poročena sta bila prej dve leti. Če bo pa naša frklica mela otroke v mojih letih, bom pa jaz že skoraj 70, ko bojo prvi vnuki . Iz tega vidika, bi rajš mela otroke prej . Nič, danes moram pa malo risat, da si za nov sling zaslužim . LP
|