|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.1.2010 14:55:35   
Teja K
malo sm se mogla pošalit ... sploh ne dvomim v to, da si dobra mama user posted image , ampak vedno ko fotko zagledam mi pade na pamet, da malega v koš za smeti zapiraš user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
28.1.2010 14:56:42   
Angel_Tian
Zdaj naj vam pa samo še lepo popoldne zaželim.
V mojem vem, da bo nekaj kreganja, ker imamo primopredajo hiše user posted image user posted image user posted image (pa bo treba direktorju par zadevc povedat) user posted image

Uživajte in pridne ostanite.
Dijo do jutri user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1177
28.1.2010 14:58:27   
Angel_Tian
teja - saj vem, da me nisi kritizirala user posted image user posted image
To sliko imam tudi na službenem monitorju za ozadje user posted image - marsikomu kaj ni jasno hehehehehe

Sicer pa, če bi za karkoli bilo dobro zapiranje v smetnjak, nikoli se ne ve... user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
28.1.2010 15:02:16   
Teja K
Angel user posted image uživaj, pa čim manj kreganja!

Neposredna povezava do sporočila: 1179
28.1.2010 15:02:54   
emibu
jst imam izpit v ponedeljek ob 1user posted image user posted image user posted image ne zaupam v svoje neznanje user posted image user posted image user posted image ker znanja itak niuser posted image user posted image

vozički- a ni važno kater voz športni mislim kupim od peg peregota bo na usazga pasala ta jajčka? ker bv mi je kupovat zei voziček za novorojenčka pol pa tazga športnga..nevem ne spoznam se ama ništa nč na vozeke priznam sam razmišlam tko mi lahko bol razložiš?

Neposredna povezava do sporočila: 1180
28.1.2010 15:08:01   
emibu
na tejle slikci je k da more bebo sedet? http://www.mami.si/si/si-completo-black-step-i7647.shtml
js pa bi rada tazga d bo lahko v vodoravni liniji..če me kdo razuume mogoče k drugač neznam povedatuser posted image

a če hočm na tega pritrdit jajčko morm še kj dokupit al kak se to pritrdi?

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
28.1.2010 15:12:47   
san
na hitro vas pozdravim, prebrala nisem nič, ker letim naprej
samo povem, da sem od pregleda, vse je ok, pridelala sem spet 4 kg in jih imam sicer toliko kot pri tretjem v istem času, pri hčeri sem šla pa s tolkimi rodit 2 tena čez rokuser posted image
ampak me g ni nič kregala, se me je usmilila, ker sem toooolk prehlajenauser posted image
novega je pa to, da nam je spet lulček zrasel in tokrat sigurno ne bo več odpadeluser posted image

lep sončen danuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 15:30:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu san)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
28.1.2010 15:33:38   
Melia
pozdravljene

se vam spet po nekajdnevnem premoru malo javljam......kako ste kaj??? jaz sem vredu, mali brca kot nor....tak da je pravi veseljak....user posted image

vse ki imate v bližnji prihodnosti izpite vam držim pesti.....saj bo šlo....zaupajte vase in bo!!!! user posted image

pri meni drugače nič novega....razen to, da je vsak dan večji buši.....zdaj pa mi res več niso stare bunde in plaščki prav...tako da sem v soboto nabavla novo bundico....zelo veliko številko (me je kr sramuser posted image )....je pa bila poceni, ker je bila znižana (16 EUR).....
so tud v službi ugotovile, da ko sem prišla delat se mi nič kaj ni videl trebušček, zdaj pa se že kar očitnouser posted image ....tak da je v enem mesecu zgleda naš bauc kar zrasel....user posted image

aja....prejšnji teden nisem poročala o KG,.....me je G vagala in imam +6kg.....nič ni komentirala...tak da sem očitno v mejah normale....user posted image

pa še to: včeraj sva se z mojim dokončno odločla, da bova kupila Peg Perego Pliko P3....ga ima moja prijateljica in je zelo zadovoljna....tak da ji kar verjamem.....kako pa bo, pa bomo videli....

sicer pa ko bojo naši sončki v vozičkih bo itak tisti voziček najlepši in najboljši, ker bo prevažal take lepe otročkeuser posted image ....tak da sem mnenja da je važna vsebina, ne embalažauser posted image .....pa praktičnost seveda!user posted image

no, zdaj vidim, da dolgo ne pišem, potem pa kar zabluzim.....bom se mogla bolj pogosto začet javljat....

aja.....pa malo vas sem brala nazaj, pa vidim, da se imate tu gor prav fino.....prave ste....le tak naprej.....itak pa ste taglavne frajerke Angel Tian, Zivepo, Teja K, Moi,....pa še vse ostale tud.....tak da en lep pozdravček vsem....ker se javljate bolj dopoldne jaz pa popoldne pa se ponavadi zgrešimo. tak da fajn ste in ostante take in pridne bodite!!!!

tako.....se beremo in pišemo kaj!!!
lep, prelep pozdrav prav vsem MAJČICAM IN NEMAJČICAM!!! user posted image

P.S.: moji zokni so danes vijoličaste barve!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
28.1.2010 16:55:53   
katy83
evo, šunjarka spet med vami. user posted image

No, moram povedat, da se mi je danes ratalo nekaj naučit, ker sem dragega zjutraj prosila naj mi usb ključek od interneta skrije. user posted image  Tako, da je uspelo. Še 2 dni tak, pa bom v ponedeljek na izpitu razturala. user posted image

joj, punce, ve se menite o pranju cotk in imam kar slabo vest, ker še jaz nisem začela. Doma že imam vse od opreme in cotk (večinoma stvari sem dobila, nekaj sem za svojo dušo sama kupila), le prat je treba začet. jaz bom tudi kupila baby mehčalec, da bo vse skupaj malo dišalo, pa da bo ostalo tako mehko.

K_a_t_i  - ah, v Trojanah, na Trojanah, samo da se bo krofe jedlo. user posted image   Res pa je, da nikoli nisem vedela kako je s temi Trojanami. No, zdaj vem. user posted image

angel_Tian - ma, ja saj vem, da niste hude. No, včasih že malo. user posted image    To, da ste pa čvekaste in glasne pa tak že vem, zato pa vas spremljam in se šunjam. user posted image   Za Trojane pa sem se vseeno odločila, da bom z vami sedela. user posted image   ja, kaj hočemo, mariborčanke smo pogumne. user posted image

Zivepo - moram ti povedat, da sem danes sanjala tvojo Pio, ker sem včeraj malo slikice pogledala. Ne spomnim se sicer točno kaj sem sanjala, sem se pa zjutraj prav nasmejala. user posted image

nič, punce, lepo se imejte
aprilčica Katy

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
28.1.2010 17:03:32   
milena2222
zivepo- zadnjič v avstriji sva se z mojim navdušila nad max-i cosijem,sam meni se je zdel nekam težek. mutsy-a sem videla samo na slikah,čakam da me pokliče znanka,ki ga ima in je bila toliko prijazna,da ga lahko pridem pogledat.je pa kupila rabljenega in tudi meni tako priporoča.Če mi bo v živo všeč,se bom najbrž lotila iskanja rabljenega ( bom dala oglase kot je ona ),ker nov mi je malo drag.Aja,pa obvezno hočem takega,na katerega gre MC jajčka gor.Kaj pa praviš na tega novega, ki je zdej na prvi strani reklame od BC?Malo so mala kolesa od spredaj,a ne?Cene pa tudi še nisem našla nikjer...
Hvala za razumevanjeuser posted image Moj pa pravi,da sem neodločna,on bi kr šel v trgovino in kupil enga ( kot štruco kruha ) in to je to...

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
28.1.2010 17:28:06   
Lunanai8
Jaz se na hitro javljam, sem s pregleda. Vse ok, user posted image ostaja user posted image in mislim, da se zdaj ne bo več spremenilo, ker se je lulek res lepo videl. user posted image
Teja K, zgleda, da so tvoje pesti pomagale! Hvala! user posted image
Saj v principu nama je vseeno kaj je, ker je prvi, je pa fajn, da veva, da se psihično pripraviva. user posted image

Dobila sem napotnico za test za sladkorno, tako da se bom v enem izmed naslednjih dni tudi jaz sladkala z glukozo, njami! user posted image Sem pa šla do zdaj +8 kg (za seznam-Zivepo, hvala za tvoj trud in urejanje!!), pa nisem bila nič kregana. user posted image

milena2222 - vozički: Mutsy 4-riderja sem imela priložnost v živo videt, ga imata prijatelja in je res super, sta z njim zelo zadovoljna. Sama bi se tudi verjetno kar za Mutsyja odločila, če ne bi dobila Bugabooja zastonj.

Imejte lep večer, drage user posted image ! user posted image

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 28.1.2010 17:34:34 >

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
28.1.2010 18:12:35   
san

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

san za kg se pa res nimaš ti kej za sekirat saj si suhica... pa bravo za ponovno user posted image (ka pa maš doma že?)

sej glede kilogramov na splošno se ne bi sekirala, mi pa je malo čudno, da grem po 4 kg mesečno gor.... ker toliko res ne jem, v bistvu jem količinsko manj kot na začetku, ker niti ne morem toliko pojest, ker me potem v želodcu tišči. mogoče včasih malo več pojem pri kosilu, ampak toliko pa spet ne. pa še dojim. to mi je mal čudno... no, je rekla, da mi bo naslednjič dala še cuker pregledat, pa bomo videli. je pa tko, da tokrat tudi zatekam, prej nisem nikoli, no šele ko sem šla čez rok. sva pa z g zdele zmenjeni, da imam kontrolo čez 4 tedne, 26.2., če bi se pa to zatekanje nadaljevalo, pa pridem prej. poleg tega mi tudi vsak dan otrdi trebuh, ampak grem potem v vodoraven položaj, pa je kmalu bolje. verjetno samo premalo počivam, pa čeprav sem večino doma, ker smo zadnji mesec oz. dva non stop neki bolni, ali pa rje avno kontra, sem preveč doma zadnje dva meseca, kar ponavadi nisem, ker skoz nekaj naokoli šibamo in me pol to dajeuser posted image

so pa moji otroci takole zapovrstjo: najprej je 11 let (1 mesec manj) stara hči, potem 6 letni sine in še skoraj 2 letni sine.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
28.1.2010 18:27:50   
julka8
jeeeej, pa je izpit za mano, upam da bo uspešnouser posted image user posted image user posted image recimo, da ja... hvala vam za lepe želje za izpit, upam da bouser posted image user posted image in srečno tut ostalim ki mate u bližnji prihodnosti izpiteuser posted image user posted image
Teja K - pa veš da sm pol včer res mela težave s prebavo?? ampak to za zaprtjem, mogoče v skladu z mojimi možgani k niso mogl sprejet več nobenga znanja, user posted image user posted image

aja mal še nosečniške teme - js tut nosm bol spodi tko k ste ene druge rekle... in me pol tut ponavad dost boli kadar mal bol migam... zakaj to?? js rabm telovadbo...u trebuh user posted image ratujm slonica!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede popka- men tut neki na pol stoji, ku da se bo glih kar obrnu, pol pa ne...user posted image

Melia- kje si kupla to jakno, js bi tut kej rabla-še rajš plašč, moj mi ni več provuser posted image seveda po "normalni" ceni če se da... da ne bo prej kakih še hujših ohladitev...user posted image

aja zokni so pa rumeni z medvedkiuser posted image user posted image

lep dan še naprejuser posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 18:32:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lunanai8)
  Neposredna povezava do sporočila: 1190
28.1.2010 18:40:10   
san
lunanai, čestitke za pregleduser posted image in dečkauser posted image

oblekice.. ste hitre, jaz se bom aprila tega lotila

katy, držim pesti za izpituser posted image
emibu, tudi zate držim pesti

sky, čestitam za izpituser posted image

jst imam pa danes nogavičke sive, z belimi pikicami in mašnico na vrhuuser posted image , no v bistvu dokolenke

buši, moj tudi pogumno naraščauser posted image , čeprav danes ko mi je merila sf je bilo 24, ravno pravuser posted image . bunde pa še spravim nase in zapnem, pa plaščke tudi. hvalabogu imam še enega res širokega, tko da ne bo treba nič kupovatuser posted image

drugače pa kg, sem pridobila že 12 +user posted image

vozički.. joj ste priden, jaz jih pol sploh ne poznamuser posted image

a_t, upam, da ni bilo preveč kreganja, in ooo ,kako lepo, da ti tskole sinko izpove kako te ima rad. fantki so sploh bolj taki, se mi zdi, men moj sine tudi velikokrat to reče, pa da sem lepauser posted image

kislina je pri meni odvisna od tega kaj jem, sploh zvečer. zato pač azim, da se tisti hrani, ki mi jo povzoča raje izogibam

popek, se mi še nikoli ni čisto izbočil, tokrat ga imam na sumu, da se bo. tudi buši je postal poraščen, pa še temna črta se mi je pojavila

glasba za dojenčke.. jaz sem v prvi nosečnosti res veliko poslušala eno pevko mario in pa andrea bocellija, sploh eno njegovo pesem in ju je tamala tudi zunaj bušija takoj prepoznala in se pomirila ob njunih glasovih, neverjetno. in še sedaj ju izredno rada posluša. sploh obožuje klasično glasbo, no tudi ostale zvrsti posluša, ima rada glasbo, ampak mi je zanimivo, da sta ji bila izvajalca res takoj poznana.

en zanimiv link o govoru dojenčkov
http://video.google.com/videoplay?docid=4052428020269668962#

magnezij je ravno danes meni priporočala g zaradi otrjevanja trebuha

joj moi, jaz ga imam pa višje - trebuh namreč, pa mi skoz gor pritiska na želodec, posledično mi je skoz slabo, če dam kaj v usta, imam skoz občutek sitosti.

mehčalec jaz prve pol leta nisem uporabljala, pa zraven sem dajala napisan, ko sem prala

MV, meni ga sploh ni merila

farina super za vozičekuser posted image

jolčica, jaz sem vse tri do sedaj nizko nosila in vedno so rekli,da moram pazit in da moram ful počivat, pa nisem počivala, ker ni šlo, pa vedno rodila čez rok. tko da, sej če boš bolj počivala bo vse ok
aja glede punkcije je pa meni danes G rekla, da naj počakam in grem po porodu.

zdej morm pa hčeri nalogo pregledat
papa

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
28.1.2010 18:45:32   
milena2222
Lunanai8-ja,samo cena je moteč faktor!?hihi
zivepo-ja muro mislim.Jutri grem gledat mutsy-a,pa pol vidim kako in kaj...Midva bova pa šla najbrž drug teden en dan v Lj,oziroma bom šla jaz z njim,ko bo šel v službo in bova šla tam v BC,ker imajo menda ful vozičkov in se bom pol tam odločila.
MC jajčko pa hočem,ker mi res fajna zgleda pa ful lahka...Imam že eno sposojeno doma,sam je taka starejša pa ne gre na isofix,tk da jo bom najbrž kr kupila pa isofix zraven...

Neposredna povezava do sporočila: 1192
28.1.2010 18:50:13   
san
sam še to...

barvar lep bušiuser posted image

drugače pa sem brala od zadnjega posta pa nazaj in seveda nisem uspela prebrat vsega... mogoče še nadoknadim

< Sporočilo je popravil san -- 28.1.2010 18:51:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1193
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 18:58:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1194
28.1.2010 19:30:05   
emibu
Takole jst sm se odločila za tale vozek:http://www.mami.si/si/pliko-p3-classico-kiwi-i7529.shtml grem še prei v kak baby center pogledat če je barva ista kot pri jajčku ki ga imava in kak se to montira gor..potem ga pa vrjetno naročimouser posted image user posted image upam da bo funkcionirauuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1195
28.1.2010 19:33:52   
emibu
zivepo i need your help!!

sam na temle mojem vozičku nemore bit proti men obrnjen kajne???

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
28.1.2010 19:45:29   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

na mojem jajcu piše d je do 13 kg...jst sm s temi jajci pa tem pa res zgubljena no mi je pa en vozek ušeč tle je ogrodje: http://www.nakupovanje.net/peg-perego-ogrodje-vozicka-classic-pr-1197042 bi lahko na to ogrodje dala katerikoli jajčk??? od peg peregota seveda?

Hej,
jaz sem imela to lupinco pri Žigu. Bila zadovoljna user posted image . Mislim tudi, da paše na vse Peg perego vozičke. Obrača se pa Pliko Switch kjer tudi ne rabiš košare, ker se čisto poleže - ima svakinja - priporoča, če ti je všeč PP!

Mehčalec - Žigove cunje sem pomojem ene 3 mesece prala ločeno, brez mehčalca. Potem sem pa vse skup zmetala, se mi ni zdelo racionalno pol prazen stroj prat. Mehčalca pa itak vlijem za vzorec (max 1/3 pokrovčka). Na začetku sem mela unega za dojenčke, zdej pa že lep čas takega, ki mi diši (modri Lenor). Naj dodam, da sušilca nimamo, prav tako pa cunje NE LIKAM! Edina stvar, ki sem jo likala, so bile tetra plenice - pa še to samo 2krat - ko sem videla, da jih ne rabimo za previjanje, ampak le za bruhce, sem pa še to nehala user posted image .

Kislina - ne govorte user posted image . Najbolj me jezi, da me matra po čokoladi... Najbolj mi je pa smešno, da je katastrofalno po jabolkih user posted image Nalivam se z donatom.

Lunanai8 - ej, katastrofa so! Mene so potem še dodatno razjezili, ko sem opazila, da so imeli 1 teden vse 40% off - a tega mi pa niso mogli povedat?! user posted image Mogoče bi pa kej kupla kar so meli. Najbolj mi je bedno, ker sem od njih slišala sicer same pohvale in tudi meni so bile prodajalke fenomenalne! Ne vem kaj je to... Al je recesija al kr neki user posted image Ma una k me je klicala mi je bla ful smešna - me je skor s stola vrglo - mi pravi - a bi šli vi v Gradec po voziček? Ma ja, seveda - čez cesto mi je user posted image . In naslednje vprašanje, če bi po netu naročila. Ma ni problema, povej mi naslov - in pravi, da naj malo poguglam, da bom že našla... SVAŠTA! No sej, kot rečeno - sem našla spletno, naročila pa še 150€ ceneje bo... Samo garancija bo pa šit za uveljavljat user posted image . Upam, da ne bo treba.

Popek - se ne morem veselit lezenja ven, ker imam popkovno kilo in je že ves čas ven zavihan. Ma prav štrli user posted image .

Sicer pa me je dons razveselila ena prjateljica - njen mulček je pri 1,5 mesecu že tako velik, da je začela pospravljat cunje 62 in kupuje samo še 68... Jst pa kupla bodije brez rokavov za poletje št. 56 user posted image . Sem se orientirala po prvorojencu, ki je imel ob rojstvu 51cm in 3,3 kile... Ne bom mela nič proti, če bo bratec podobnih dimenzij user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 28.1.2010 19:47:01 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
28.1.2010 19:48:53   
emibu
kati- jst bi dala to lupinco na vozek a jo lahko tut tak gor namontiram da bo otrok proti men obrnjen? ker nebi kupovala košare za na switch vrjanto,ker že imam to lupinco.. je to možno?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 20:16:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1199
28.1.2010 20:23:23   
carly
Biba88 glede flaške, mislim da si ti kupila tisto ta novo, ki je za adaptirano mleko, sem nekaj že pred časi zasledila v raklamah pa se nisem preveč poglabljala v to.

Mehčalec, sem ga na začetku uporabljala potem je pa tamala dobila flekce po celem telesu pa smo za vsak slučaj prenehali mehčalec uporabljati, pa itak vse njene cunje v sušilcu sušim tako da so prijetno mehke edino dišijo ne takouser posted image .Likam jih pa tudi ne, sem jih samo v prvo ko se še ni rodila, men se je pa tolk fajn zdel tiste majhne cunjice prekladatuser posted image .

<kdaj začeti s pranjem, jest bom verjetno dober mesec pred rokom, zdej po pravici povedano nimam še čisto nič kupljenega, nekaj cunjic bo sicer prišlo v poštev od tamale, apak glede na to da je bila zimski dojenček pa punčka, ta bo pa fantek pa poletni, prov veliko ne bo.Ma sej sedaj imajo itak še po večini bolj zimske cunjice.Sem imea danes dober namen v Hoferju kupiti dva bodija s kratkimi rokavi pa itak so samo še rozasti ostali v majhnih številkahuser posted image .

Sicer pa tiste ki se učite, pridno se učite, tiste ki ste imele in še imate preglede v tem tednu pauser posted image .

Aja pa kg, si jih sploh ne upam zapisat, mi tudi na vsakem pregledu ene +3 pokaže, mah se ne sekiram, moja gin pa tud nič ne komentira.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.