Angel_Tian
|
emibu - cel vikend bom tiho, ne bom nič komentirala na RR, da se boš lahko super odlično naučila za ponedeljek san - ste pa res zelo neodločni pri spolu In lepo, da je s fantičem vse ok, ti se pa tudi hitro "odprehladi" melia - če dete brca kot noro, bo najmanj totalni štajerski frik za nogomet Zredila se pa res nisi veliko, tako da očitno res bolj samo na trebuhu pridobivaš To pa se res lahko bolj potrudiš ja in se nam večkrat javiš, ker priznat tak moraš, da nas kljub gužvi vsaj malo pogrešaš Hahahahahahahahahahaha aprilčica katy - to ti pa je taktika za prisilno učenje Pa seveda boš v ponedeljek dala vse od sebe, tako kot emibu - vam bomo pesti držale (ve pa boste itak vse lepo znale) - uh, sem dobila pesniški navdih Joj, o pranju se samo pogovarjamo, ni še panike Jaz vem, da bom najhitreje 2 ali pa 3 tedne pred PDP to storila, saj je to res hitro pripravljeno. Malo za šolarke in nešolarke - lekcija iz slovnice na Trojanah na Ptuju ...je še katero tako bolj znano slovensko mesto, ki je "na"? Aja katy, če smem vprašat. Ti si 83 letnik? milena2222 - do maja se boš sigurno odločla za en voziček, tak da ni panike, če zdaj malo kompliciraš. Pa saj ne kompliciraš, če si neodločna. Ah, ne bom bluzla Moški pač tu bolj redko z enakim veseljem in potrpljenjem sodelujejo. lunanai8 - za zdravega lulčija san - če ti kg tako pridno rastejo, hmmmm, si sigurna, da nosiš samo eno detece? S tem pa imam jaz tudi kr težave, če se preveč najem. Potem nekak niti dihat normalno ne morem več, sklonim tudi boljše, da se ne, ker hoče vse nazaj ven iz mene it. Res občutim ogromno razliko med prvo in zdajšnjo nosečnostjo julka8 - ni tu upanja, znanje je svoje naredilo in verjamemo, da uspešno zivepo - jao, jao, pa si ti sigurna, da boš uspela zdržat cel teden brez čveka? Težka ti bo tole. Jaz mislim, da boš vsaj občasno prišla pošpejat (če bo recimo slučajno katera kak nasvet za voziček rabla) Na Trojane - seveda pridem s Tianom, s kom se bo pa drugače Pia v avtu kregala Uuuuuuuuuuuu san gre pa na otročje - zoknčki z mašnicami Jaz vozičkov tudi ne poznam, še svojega, ki še vedno pridno na podstrešju čaka, ne vem, kaj je sploh za ene firme. Povem lahko samo, da je modro in bež kombinacije in da je trokolesnik z večjimi napihljivimi gumami Ja, sine mi pove vse - kako me ima rad, kako je zelo žalosten, kako sem lepa, kako imam lepo majico, kako sem smešna ko imam mokre lase... Pa naj te samo še pohvalim, si se tokrat uspela lepo razpisat. Ali naj pohvalim mladino, da so te malo dlje časa na miru pustili k_a_t_i - pri vozičkih moraš pa imet že res ogromno smolo ali pa zelo nespretne roke, da moraš uveljavljat garancijo Vsekakor držim pesti, da bo ta nakup preko neta res uspešen. zivepo - jaz še pojma nimam, kolk katerih cotk bom mela. Tak sem moram na podstrešje po škatle spravit in sploh pogledat, kolk cotk bo uporabnih. Čeprav mislim, da bo kr vse iz prve runde uporabno, ker tudi takrat nismo vedeli spola in sem bolj nevtralne barve nakupla. Ma saj vseeno, kolk bo zmanjkalo, bom pa potem šla nabavljat.