|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
29.1.2010 9:52:42   
Teja K
Milena2222- zato pa so droge user posted image user posted image , boš preživela, samo tvoj se ti naj potem hitro s poti umakne, da bo še on preživel user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 9:55:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.1.2010 9:59:18   
Teja K
Ja Angel user posted image dobro jutro user posted image user posted image ... včeraj je nekaj govorila Zivepo o nekem stanovanju al kaj, al pa sem jaz vse pomešala, saj verjetno še ni imela primopredaje za svoje delo? al kako?

Joj jaz sem ugotovila, da moram naslednjič na pregledu pojamrat, da mi je 8 ur čisto preveč za v službi bit, jaz se v četrtek in petek, komaj vstanem zjutraj in komaj živim,... res ne vem kako bom še 3 mesece zdržala če bom polno delala user posted image ...
A ima katera bolniško za 4 ure?
Meni bi to ravno odgovarjalo... 4 ure dela, ostalo pa počitek...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:02:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.1.2010 10:06:12   
fiška33
Teja, me veseli, da ti ga je uspelo dobit user posted image . Saj meni je bil tudi full všeč, ampak mam 10 komadov (no 9, ene sem dala že za darilo ob rojstvu) tistih baby legs, ki so precej pisane in bojo oblečene nogice gledale ven iz slinga. Mislim, da bo bolje, če si kupim enobarvnega user posted image .

user posted image

Pol pa še enobarven bodi čez pleničko, pa bo beba sladka kot bombonček user posted image .

user posted image

A sem že rekla, da že komaj čakam? Še 3 mesece in 5 dni do PDP user posted image

San, hvala za nasvet glede materiala za sling. Ampak, če si ti imela trak, to pomeni nekaj plasti materiala čez dojenčka, pri ring slingu pa pride sam ena plast čez dojenčka, zato upam, da ne bo prevroče.

Sabri
, v J Ameriki in še veliko kje, vozičkov sploh ne poznajo in bebice samo tako prenašajo. Tudi pediatri nimajo kaj čez njih. Otroci so radi nošeni, mi jih rade nosimo, če mamo pa še dve roki fraj, je pa absolutno za probat, če bo naši bebici všeč. Malo si poglej filmčke na You tube za sling, al pa ring sing, in oceni, če ti zna taka zadeva prav prit. Kengurujček za prenašanje je nekaj podobnega, ampak večina kengurujčkov ima ozko med nogami in bebica kar visi, cela njena teža pa je na mali medenički. Redko kateri kengurujček je narejen tako, da bejbi lepo sedi z razkrečenimi nogicami, kot se ga da fino naštimat tudi v slingu. Pa v kengurujčku tudi ni tistega pravega kontakta, ker maš debelo plast med tabo in bebico, pa še težko ga je sam namestit. No, za našega očka bomo kasneje našli kakega fajnega kengurujčka, ker s slingom si ga ne predstavljam user posted image .

gia15, upam da ti lupinico uspe dobro prodat. Drugače bi ti bile pa me, majčice 2010, full hvaležne, če nam ti al pa katera od lanskih majčic pove, kaj se kaj potrebuje za oblečt user posted image . A ne punce? Jst sem kr zato, da kontaktiramo lanske, pa da nam malo povejo user posted image . Čeprav se mi zdi, da ste že kar precej definirale garderobo user posted image

LP

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.1.2010 10:11:29   
Teja K
Zivepo tisto sem šla sedaj iskat, ampak nisem našla, ker se mi ni dalo še enkrat brat vsega... saj si ti tudi sodelovala v tisti temi user posted image

Fiška res sem ti fullllllllll hvaležna... meni pa je bil ravno zato všeč ker je tako pisan... navado imam da kupujem enobarvna oblačila, tako zase kot za Davida in sedaj tudi za Lino... zato mi so takšni barvni dodatki super... Ko bi ti videla moje torbice viuuuuuuuuuuuuuu, user posted image ... Pa full je bil ugoden samo 30€... uhhh, zdaj še moram potem do maja natrenirat kako bebija noter nosit, si bom enega medveda pri Davidu sposodla in to navadla, si videla, da je tudi CD zraven?, no ko boš ti svojega našla, če boš rabila CD ti ga zapečem (če bo šel) al pa posodim user posted image ... tako, da samo reči...

Gia15...ja kak seznam bi bil dobrodošel user posted image ... Se ti pa javim sedaj na ZS

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.1.2010 10:15:53   
emibu
Dobro jutro z vročo čokolado v roki in bejbi keksom v ustih*

Kako smo? Jst se lih spraulam učit...bog pomagaj,samo še dva dneva do izpita jst pa še celo knigouser posted image
u torek imam pa pregleduser posted image user posted image Upam da mi bo nrdila UZ da vidim našga "mojstra". jst sm tko trno upala da bo balet plesau pa mislim da bo kr pri fuzbalu ostalo tko kot je rekel atiuser posted image
cotke-pri nas je tko ena tona cotk ki sem jih dobila res ogromno,številke so pa na žalost pomešane jih bo treba se spravit mal klasificirat(huh se mi zdi ta beseda tok učena in končno vem kaj pomeni zei se pa morm mal pametno nrdituser posted image user posted image )NE zamirt*
voziček-sori živepo kr mam tok dougo lajtngo.torej jajček bo prot men obrnjen športni del na žalost ne kr ni switch..bom vidla kakšna je razlika v ceni in sporočim...me pa še nekaj zanima a mislte da če tle naročim ta vozek ne bo ceneje kot če ga kupim v baby centru,pikapolonici??

no lep dan in usem ki se učite želim čim več volje in v glavo vtisnenjih informacij..če vas kej potolaži niste edine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:23:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.1.2010 10:25:09   
milena2222
zivepo-skrbi me,kako bo z reklamacijami,če ga vzamem na tej internetni strani.Ker če bom vzela novega,je pa ja največja prednost ravno garancija,če bo kaj narobe,a ne?
porod-itak da bom podpisala za EA.Glede na moj strah pa zavestno nočem poslušat tistih,ki so že rodile,ko pripovedujejo,kako so rojevale ( o.k., če je katera imela lahek porod,je fajn,hihi ).Recimo zadnjič sem se skoraj skregala z eno kolegico,ki mi je na vsak način hotla povedat ( pa sem ji parkrat vmes rekla,da naj neha,ker me je strah ),kako grozen je bil njen porod ( pa sej verjamem,da je bil ),ampak zakaj bi jaz to poslušala,ko je to tako kot da bi prilivala ogenj na žerjavicouser posted image BO KAR BO,je pač tako da bebic v trgovini ne prodajajo,a ne?!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.1.2010 10:30:28   
milena2222
sling-še mene navdušujete zanj.Mogoče si ga pa jaz tudi nabavim,ker zgleda prav fajni!
Teja K-moj bo moral preživet,ker ga rabim, hihi.Droga pa itak,da jo bom jaz morala vzet!Me ni sram priznat...

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.1.2010 10:48:09   
Angel_Tian
emibu - cel vikend bom tiho, ne bom nič komentirala na RR, da se boš lahko super odlično naučila za ponedeljek user posted image user posted image user posted image

san
- user posted image user posted image user posted image ste pa res zelo neodločni pri spolu user posted image In lepo, da je s fantičem vse ok, ti se pa tudi hitro "odprehladi" user posted image user posted image

melia - če dete brca kot noro, bo najmanj totalni štajerski frik za nogomet user posted image user posted image
Zredila se pa res nisi veliko, tako da očitno res bolj samo na trebuhu pridobivaš user posted image
To pa se res lahko bolj potrudiš ja in se nam večkrat javiš, ker priznat tak moraš, da nas kljub gužvi vsaj malo pogrešaš user posted image

Hahahahahahahahahahaha
aprilčica katy - to ti pa je taktika za prisilno učenje user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa seveda boš v ponedeljek dala vse od sebe, tako kot emibu - vam bomo pesti držale (ve pa boste itak vse lepo znale) user posted image - uh, sem dobila pesniški navdih user posted image user posted image
Joj, o pranju se samo pogovarjamo, ni še panike user posted image Jaz vem, da bom najhitreje 2 ali pa 3 tedne pred PDP to storila, saj je to res hitro pripravljeno.

Malo za šolarke in nešolarke - lekcija iz slovnice user posted image
na Trojanah
na Ptuju
...je še katero tako bolj znano slovensko mesto, ki je "na"? user posted image

Aja katy, če smem vprašat. Ti si 83 letnik?

milena2222 - do maja se boš sigurno odločla za en voziček, tak da ni panike, če zdaj malo kompliciraš. Pa saj ne kompliciraš, če si neodločna. Ah, ne bom bluzla user posted image Moški pač tu bolj redko z enakim veseljem in potrpljenjem sodelujejo.

lunanai8 - user posted image user posted image za zdravega lulčija

san
- če ti kg tako pridno rastejo, hmmmm, si sigurna, da nosiš samo eno detece? user posted image
S tem pa imam jaz tudi kr težave, če se preveč najem. Potem nekak niti dihat normalno ne morem več, sklonim tudi boljše, da se ne, ker hoče vse nazaj ven iz mene it. Res občutim ogromno razliko med prvo in zdajšnjo nosečnostjo user posted image

julka8 - ni tu upanja, znanje je svoje naredilo in verjamemo, da uspešno user posted image

zivepo - jao, jao, pa si ti sigurna, da boš uspela zdržat cel teden brez čveka? user posted image user posted image user posted image Težka ti bo tole. Jaz mislim, da boš vsaj občasno prišla pošpejat (če bo recimo slučajno katera kak nasvet za voziček rabla) user posted image user posted image
Na Trojane - seveda pridem s Tianom, s kom se bo pa drugače Pia v avtu kregala user posted image

Uuuuuuuuuuuu san gre pa na otročje - zoknčki z mašnicami user posted image user posted image user posted image
Jaz vozičkov tudi ne poznam, še svojega, ki še vedno pridno na podstrešju čaka, ne vem, kaj je sploh za ene firme. Povem lahko samo, da je modro in bež kombinacije in da je trokolesnik z večjimi napihljivimi gumami user posted image user posted image
Ja, sine mi pove vse - kako me ima rad, kako je zelo žalosten, kako sem lepa, kako imam lepo majico, kako sem smešna ko imam mokre lase... user posted image
Pa naj te samo še pohvalim, si se tokrat uspela lepo razpisat. Ali naj pohvalim mladino, da so te malo dlje časa na miru pustili user posted image

k_a_t_i - pri vozičkih moraš pa imet že res ogromno smolo ali pa zelo nespretne roke, da moraš uveljavljat garancijo user posted image Vsekakor držim pesti, da bo ta nakup preko neta res uspešen.

zivepo - jaz še pojma nimam, kolk katerih cotk bom mela. Tak sem moram na podstrešje po škatle spravit in sploh pogledat, kolk cotk bo uporabnih. Čeprav mislim, da bo kr vse iz prve runde uporabno, ker tudi takrat nismo vedeli spola in sem bolj nevtralne barve nakupla. Ma saj vseeno, kolk bo zmanjkalo, bom pa potem šla nabavljat.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 11:20:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 1237
29.1.2010 11:29:25   
Angel_Tian
zivepo - vse je od vremena odvisno, kako dolgo se v dolge rokave dojenčka oblači. Tian je bil konc junija in smo v dolgih tankih majčkah samo en teden "zdržali" user posted image Ne vem, pri tem oblačenju jaz ne kompliciram preveč - saj vidiš, kdaj je otroku vroče in kdaj ga zebe. Če bi jaz pri Tianu poslušala taščo, bi že v prvih dneh spoznal delovanje savne user posted image user posted image

fiška33 - evo, nisi edina nosečnica v jezi zarad vozička. Z bundico v maju si pa res že pravi ziheraš ja user posted image user posted image Ampak ja, kot praviš - na morju zna bit tako ali tako "čudno" vreme.

jutro naša draga m_o_i user posted image
Uživaj izletniške urice.

teja k
- naj bo uspešen razgovor za tvoje nadomestilo.
Jaz sem si ravno včeraj zračunala, da bom z delom zaključila 2. 4. user posted image
Se pa moram še s šefom dogovorit, kaj vse sploh naj njegovo hčerko naučim za nadomeščanje, ker nekaj zadev bi jaz najraje kr od doma še postorila (pa tudi poslovni partnerji so bolj za to varianto). Šefova hčerka itak ne bo sedela 8 ur v pisarni in kolikor me je do zdaj nadomeščala, je bilo delo tak bolj naspol narejeno. Uh, že vidim, tu še bojo pogajanja user posted image

sabri
- hvala za kavico user posted image
Jaz nočem razmišljat v to smer, da bo drugi porod bolj boleč user posted image

milena2222 - s takimle zdravljenjem kisline boš že kmalu "odvisnica" postala, boga no.
Poroda se pa nič bat - manj skrbi, lažje steče.

teja k - če se prav spomnim, bebike komaj nekje pri štirih al petih mescih začnejo glavico pokonci držat. Jaz sem Tianu oblačla že prej majčke čez glavo pa ni bilo nič narobe. Ne vem no, da se to ne bi smelo, je mogla spet kaka fajn orng pametna napisat user posted image
fiška ima polovični delovni čas (če se prav spomnim)

zivepo - primopredajo hiše smo imeli oz. pač tistega dela hiše, ki ga je imela firma za naredit user posted image

teja in zivepo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi mikser sta user posted image user posted image
Fiška je napisala, na kak način je kupila stanovanje, meni pa so vrnili včeraj ključe in PGD za hišo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1238
29.1.2010 12:43:36   
carly

carly tud Pia je zimska (in sem mela ful pliša) tk da ne pride velik mi v upoštev. neki sem nakupla malega, nekaj je od pie nekja še v soboto preberem, vem da nimam nobenga. tega sme mislala št. 56 in 62 kupit vsakega po 3kom. misliš bo ok al več (glede na to da se še kej ob porodu dobi...)
bodija brez rokavov
bodi s kratkimi rokavi
kratka majička
kratke ali 3/4 hlače

kak dolg pa se oblači v samo dolge rokave. 1mesec ziher, a ne?

[/quote]

Jest imam rok čist na začetku maja, bo pomoje kar aprilski, tako da računam cel maj pa še večino junija da bom rabila samo dolge rokave, potem bojo pa tudi še v poštev prišli.Bom pa kupila vsaj ene 5 kom vsake stvari, se mi ne da vsak dan cunj prat, pa itak se ne morem zadržati, da bi sam tolk nakupila kolikor se rabi, ima Taja vsega preveč pa bo tudi bratec ziher imeluser posted image .
Aja na cunjice ob porodu-darilo pa sploh ne računam, sem pri Taji računala kolk bom vsega dobila, no sej sem, samo je bilo večino večje št., sem pa tja kakšna 62 ostalo so pa vse večje prinesli, tko da sem poj še eno kolegico prosila da mi je par cunjic čisto za začetek od njenega fantka posodila, da ni bilo mojmu treba takoj v šoping.Od takrat pa itak vse viška kupujemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1239
29.1.2010 12:52:26   
carly
Se mi ne da vse za nazaj brat, sem samo zasledila debato o količini cunj.Jest pri Taji nisem bila zadovoljna če nisem imela vsaj za vsak dan en komplet za problečt.Torej po 7 stvari vsakih-body, žabice (mi smo uporabljali tiste hlačke s stopali in ne klasične žabe), majčka za čez, nogavičke.Tko da zdej bom tudi nekako tako kupovala, za tiste prov poletne mesece pač malo več kratkega in malo manj dolgega.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
29.1.2010 13:18:13   
Pingvinkica
o-baby.de - izkušnje?

punce, kakšne izkušnje imate kaj z nakupom iz te nemške spletne trgovine?
A roki dobave za tujino 3-5 dni držijo?
Kako je s plačilom - se plača vnaprej ali po povzetju?
Kako potekajo reklamacije?

Hvala & LP!

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
29.1.2010 13:33:41   
Angel_Tian
pingvinkica - jaz žal še nikoli nisem kupovala preko e-bay, tako da pojma nimam

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
29.1.2010 13:58:04   
barvar
Babe čvekaste user posted image user posted image user posted image . Me dopoldne ni bilo, pa ste spet načvekale, da sem mogla tooooliiiko za nazaj prebrat.
Ko ste kar naprej pri slingih. Jaz sem ga dobila in sicer trak iz bombaža. Upam, da mi bo prav prišel, čeprav zna bit poleti v tem hudo vroče. Sem pa nečakinjo v njem nosla in ji je bilo zakon. Vsaj tisti dve uri ni težila, pa je drugače precej tečne sorteuser posted image .
Ja nič javite se še kaj tiste, ki vas čez vikend ne bo, ker vas bomo drugače preveč pogrešale.
Pa lep vikend vam želim!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1243
29.1.2010 14:21:10   
Angel_Tian
barvar - s temi slingi zdaj že jaz lušte dobivam. Sem pri Tianu samo kengurujčka uporabljala, v katerem pa je izredno užival. Ampak sling lahko imaš stalno in povsod okrog navešen, kengurujček pa za v stanovanju ni najbolj praktičen.
Torej, za eno stvar lahko rečem, da jo bom tokrat na novo kupila user posted image user posted image

Zdaj pa naj vam en krasen vikend zaželim (čeprav bo vremensko baje manj lepo).
Pa se tipkamo, beremo spet v ponedeljek.

Pridne ostanite in radi se imejte user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
29.1.2010 14:54:42   
j.b.
No klepetulje, uspela sem vas prebratuser posted image user posted image user posted image  in to glih do konca šihtauser posted image

Kar se tiče slinga, jaz osebno mislim da ga nebom potrebovala, drugače pa zgleda luštno. Če vam je všeč - zakaj pa neuser posted image

Potujoči bejbi - tudi mene brca enkrat nad popek, drugič čisto spodaj ... Dela naš bejbi akrobacije dol spodaj zgleda.

o spletnih nakupih pa imam samo eno izkušnjo, in sicer sem kupila ekonom lonc (pisalo je da ga dobim v 3 dneh, dobila sem ga v enem mesecu???). Tak da jaz na net nasplošno ne zaupam najbolj, pa naj bo e-bey al pa bolha al pa kej druzga ... Sm še malo staromodnauser posted image

Punce jaz sem dans taaaaak zaspanaaaa ... Smo včeraj "zapili" enega novorojenčka (sevede sm bla na sokcih), in sva šla spat šele ob dveh, zutri pa šiht ... Hjoooj, sej je blo za zdržat, zdej pa komi še gledam. Nevem kaj je zdaj to, včasih sem zdržala skurjena in z malo spanja u službi, zdaj pa komi živim, če mi le kakšna ura spanja manjka ... Staram seuser posted image

Ful fajn bodite čez vikend, grem dans po šihtu še merkator pike pokurt da mi nebo zapadlo...

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 1245
29.1.2010 14:58:41   
Teja K
uhhh mene pa so dans zasuli z delom...

ta ki je bila na razgovorju za mojo službo, uhhh me glava boli, če bo slučajno se šefica zanjo odločila... k vem, da bom imela celo sranje ko bom nazaj prišla user posted image

Tudi jaz vas bom pozdravila in se za vikend poslovila... Bom dans mal prej zaključila in prej po malega odhitela...

Utrujena pa sem jaz tudi J.B. sam ne od popivanja do 2-h zjutraj ampak od starosti user posted image user posted image in debelosti

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
29.1.2010 15:40:24   
emibu
no k je blo tok besed o slingu sm na hitro poguglala kaj za vraga je touser posted image no morem povedat da mi je kengurujček veliko bolj ušeč.. tole mi sploh ni k neka cunja zavezana mi zgledauser posted image user posted image sicer usak ima svoj okus ampak ostajam pri kengorujčku..ena je napisala da je neko blago med mamico in dojenčkom? mi imamo takega kjer tega niuser posted image se dojenček in mamica dotikata... razn pri ritki kjer ga drži...

http://www.slingsandmore.com/water_sling.JPG  na tejle slikci se mi pa še zdi da je dojenček nekak sklučen.. ah kaj pa vem no.. preveč je že usega na tržiščuuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
29.1.2010 16:30:13   
jolcica

Punce jst mam pa eno vprašanje za vas. Prjatlca k je noseča sicer pričakuje šele julija je neki me sprašvala sm jst nimam pojma. Problem je tak da plačuje si študij tako ima status študenta vndar jo zanima sm jst ji neznam povedat če npr. prekine status šutdenta ker neha plačevati šolnino tko prekineš da nisi več študent dva mesca pred rokom recmo maja in se prjavi na borzo delo a dobiva tam kakšno pomoč, tudi pomoč ko je rodila, ker obljubili so ji da bo podpisala 1.5 naslednjo leto pogodbo o zaposlitvi z eno firmo vndar ji tako ali tako status preteče tud če ga obdrži septembra se mi zdi ali oktobra letos. A ma kakšna izkušnje s tem? Hvala vam sem rekla vas vprašam ker sem ji obljubila da bom probala mal pogledat pa pobrskat sm nč pametnega ne najdem pa sem se obrnila kar na vas.

Drugače pa moram rečt da mali pri meni dones začel tako lepo brcat hecno zmeri začne tko blj v pop. urah  :)) Štumfki so danes pa rumeni :D

my little angel :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
29.1.2010 16:57:10   
Melia
zdravoooo!!!!

evo, pa je petek....in za mano je prvi mesec dela!!!! user posted image ...ne morem verjet da je tak hitro minlo! in naslednji petek že pade prva plačauser posted image .

BUNDA: kupila sem jo v Mani....ne dam dost na znamke, tak da tiste ki ste podobnega mišljenja šibajte v najbližjo Mano, ker imajo res noro znižane cene....no, moja bunda je bila znižana za pol....drugače pa imajo večina bund in plaščkov znižane kar 70%. pa glede kvalitete moram rečt da sem zelo zadovoljna. tak da idite vsaj pogledat.

ANGEL_TIAN: hja, zgleda bo mali res nogometaš...user posted image  in, ja...prav imaš pogreeeešammmmm vas. mi včasih kar manjka ko vas tolk ne sfolgam brat. no, ampak je zdaj vikend pa bom not spravlauser posted image

COTKE: vidim, da vas večina ima že več ali manj nakupljene stvari....jaz še kar nič. eh, saj bom slej ko prej nabavla, ampak se mi zdi, da nekaj časa pa še imam.

tak, zdaj pa grem na en roj.dan.....pa se jutri spet kaj pišemo in beremo!!!

LEP VIKEND ŽELIM PRAV VSEM!!!!!user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
29.1.2010 17:04:43   
Mubi
Živjo!
Če si prjatlca plačuje študij, predvidevam da je izredna študentka. Ona lahko prekine status študenta na ŠS in je potem prijavljena kot občan (na občini), lahko se tudi prijavi na zavodu za zaposlovanje. Normalno še naprej plačuje in obuskuje faks.
Sama sem izredna študentka in sem lani prekinila s ŠS, in nardila kot sm zgoraj opisala, pa ni blo nobenga problema.

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.