Lunanai8
|
Hej, punce! Po dolgem času se zopet malo oglašam, berem vas pa pridno vsak dan. Ne vem, če sem že kakšno stran do zdaj spustila, ste super! Farina - kislina mene tudi vsak dan bolj daje, sem pa opazila, da mi Donat zelo pomaga. Mi je pa že g. na prvem pregledu svetovala, da če bodo težave s kislino ali prebavo, naj kar malo Donata spijem. Tako da priporočam. Aja, pa še magnezij ima not, tako da še en + za krče! k_a_t_i - Buši je mene tudi zelo razjezil. Sem dobila v dar par let star Bugaboo, ki je sicer čisto ok, samo prednja, manjša kolesa bi bilo potrebno zamenjat, ker so res čisto obrabljena in je potrebno dodatno moč vložit, da premikaš voziček. No, sem se odločila, da jih naročim v Slo-pri Bušiju (naročila sem jih že sredi decembra 2009), pa jih v teh dneh kličem, če je pošiljka že prišla, pa so se nekaj zgovarjali, da niso naročili, pa da zdaj zapirajo trgovino, ker se selijo in zdaj mi jih ne morejo več naročit. Sem klicala v Avstrijo (Kika) in mi jih bodo zdaj oni naročili. Sicer pridejo par evrov dražje in 6 tednov bom morala počakat, ampak vsaj dobila jih bom! popek - meni vsak dan bolj ven leze. Je pa res, da zvečer bolj kot zjutraj. Pa če se smejim (kot naprimer, ko vas berem), se dodatno izboči! pregled - čez 1 uro ga imam, me prav zanima, če me bo na UZ priklopila, da vidim našega , do zdaj me je še vedno. Me pa razen na prvem pregledu do zdaj ni še nič vaginalno pregledala, zmerila MV ipd. Mogoče bo danes... krofkanje - še razmišljam, ali naj se vam pridružim, glede na to, da sem bolj v ozadju... Hmmm... zabavno bo vsekakor, v tem ni dvoma! seznam - mislim, da mi manjka samo podatek o spolu in zaenkrat kaže, da bo Držite pesti, da (danes) kaj ne odpade! Za enkrat lep pozdrav, čveke, grem pod tuš in na pregled!
|