|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.1.2010 12:32:29   
emibu
eno uprašanje..sm šele dans šla gledat kere firme mamo jajčk sm ugotovila d mamo peg perego primo viaggio...jah to vem zei iisto k sm vedla ma katera kšne izkušnnje al pa kj s tem?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
28.1.2010 12:33:28   
Teja K
Zivepo hvala, no sem rekla, bom raje tebe vprašala, ker si ti full podučena, če jaz slučajno kje kaj narobe berem, ker res nisem nikjer našla, da bi naj bil avtosedež zravn user posted image , ja ene so pametne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1152
28.1.2010 12:34:56   
carly
Ojla,
sem se včeraj tako čudno slabo počutila, da nisem imela volje niti pogledat kaj ste načvekale, tko da upam da mi zdej kej rata prebrat dokler tamala spi, drugače pa zvečeruser posted image .

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
28.1.2010 12:38:54   
jolcica

JOJ kolk mam pa jst dons vprašanj in sicer zanima me jst to točn nevem kaj pomeni pa ko sm lih slikco gledala od tamalga sm se spomnla pa bi vas vprašala mi je gineko zadnjič rekla da nosim tamalga fulll spodi a je to kj narobe bi me blo treba kj skrbet? hvala vsme za odgovor :))

my little angel :)

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
28.1.2010 12:42:35   
Angel_Tian
Hahahahaha, ja, ene so pametne. Ampak zivepo jih pri vozičkih vse nese user posted image user posted image user posted image

teja k - ti se kar še naprej lepo smej (vsaj ne bom edina, ki jo čudno gledajo)

jolcica - jaz baje tudi bolj spodaj nosim, pa če G ni panike zagnala, že ne more kaj hudega bit. Pač z napori ne pretiravat in bo vse ok.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 12:44:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
28.1.2010 12:45:11   
farina
juhuhuhu za meneuser posted image smo se odločili za nakup tistega vozička mislim da bo zeleno teme kombinacije, včeraj so šli tud dedki pa babice pa pogledat, pa so za, dajo zraven te pa user posted image jutr gremo po njegauser posted image komi čakam....
glede previjalne mize, pa smo se odločli da bo moj kar sam nardil,jutr grmauser posted image po deske .to bodo še stosiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1157
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 12:46:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1158
28.1.2010 12:51:10   
emibu
na mojem jajcu piše d je do 13 kg...jst sm s temi jajci pa tem pa res zgubljena no mi je pa en vozek ušeč tle je ogrodje: http://www.nakupovanje.net/peg-perego-ogrodje-vozicka-classic-pr-1197042 bi lahko na to ogrodje dala katerikoli jajčk??? od peg peregota seveda?

Neposredna povezava do sporočila: 1159
28.1.2010 12:52:51   
emibu
wooops amm tole je bl zele ena čudna izjava itak d nmorm dat jajčka an? če bi imela košaro bi šlo user posted image user posted image user posted image user posted image js lojzek enuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
28.1.2010 13:01:17   
m_o_i
morgen (ze drugic danes) user posted image

glasba za bebico iscite Ultrasound-Music for the Unborn Child in pa Raimonda Lap/a kot izvajalca. naslovi so potem itak taki, kot je naslov originalne muske (npr. sonata for piano Mozart...)
se bom pa potrudla na CD spravit (al bo mogu bit celo DVD? tega je za 19 CDjevuser posted image )-bom porocala o uspehu.

potujoci user posted image  vcasih si prav zazelim, da bi se kam visje prestavu, tak pa je stalno tam pri tisti sramni kosti(pa ga ja zuliuser posted image )

pranje moja skomplicirana sestricna (ampak je res skomplicirana in vedno tudi njo vprasam, da slisim mnenje totalnega ekstremista) je tudi prala s polovicno dozo mehcalca za svoje otroke. je pa res-za otroke al za nas, velike ljudi-mehcalec je takooo poln kemikalij, da glava pece. in unicuje stvari-dobesedno razgrajuje tkanino (pocasi ampak ziher)...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 13:12:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1162
28.1.2010 13:12:50   
farina
eno vprašanje,kaj vas tud full peče kislina, mene full,user posted image v glavnem po vsaki hrani, zjutraj,dop, zvečer,sadje, zelenjava,kruh, vseuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
28.1.2010 13:20:24   
Angel_Tian
zivepo - kaj velik te vsaj pri vozičkih ne moremo zatirat, ker si pač diplomantka pr tem user posted image

farina - super, lepo nabavite :)
Jaz imam že nekaj časa zdaj skoraj vsak dan manjše težave s kislino. Ampak me kr nekak neha pečt, ko js neham mislit na to user posted image Sem pa začela pit magnezij in še bolj ogromne količine mleka user posted image

ulalaaaaa user posted image user posted image m_o_i se je uspela zbudit user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1164
28.1.2010 13:23:57   
Teja K
OOOO Moi a si že ustala? user posted image user posted image , ti si boš čisto ritem zmrdala bejba user posted image ... to pa zdaj več ni ok....

Farina, mislim, da so punce pisale o tem, celo neke recepte so dajala, kaj jim pomaga, ampak mene pa ne... mislim, da je enih 10 strani nazaj, ampak ziher bo zdaj debata ratala user posted image

Emibu ej a nisi ti dans mela izpita? Al ga še maš? Al kdo ma dans izpit, jaz vse pomešala v moji glavi... uuuu da ga nima kje jaz user posted image user posted image

Ej a so vam že popki iztopli... jaz že mesec dni svojga prepričujem, da bo zdaj zdaj, pa še ni in ni user posted image user posted image , to je zaradi potujoče Line user posted image user posted image , zvečer je tik pred tem da izstopi, zjutraj pa je skoraj normalen user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
28.1.2010 13:27:39   
milena2222
Pozdravljene!
Pregled za mano,vse v reduuser posted image ,"prisilila" g.da grem spet na test za tokso ( je še nisem prebolela ), edino več moram pit in pogosteje na wc hodit...
vozički- mutsy-a ( 4 rider ) trenutno ni mogoče nikjer videt ( ga nima noben BC - je moj včeraj želel ga videt). Sita sem jih že, zgleda,da preveč kompliciram,zdej je pa tudi moj rekel,da me ima že dovoljuser posted image
jolcica- meni je isto rekel,da je precej spodaj pa nič kaj drugega,tk da tej pa že ni kaj narobe
farina-mene skos peče,ponoči ( itak me matra spanje,ne morem spati ) sem bila že tk živčna da je joj zarad tega.Jaz če spijem mleko je pol malo mir ( ampak ne za dolgo ).Sem vprašala dans g.,pa je rekel, da lahko vzamem ruporut, tk da ga bom vzela ko bo spet hudo.Zdej sem glih po kosilu in že čutim,da me bo spet zagrabilo.Pa se mi zdi da me tudi kr po vsem daje,ša najbolj pa po sladkem.Mogoč bom pa zato manj sladko jedlauser posted image
moi- jaz pa imam to muziko na računalniku,mi jo je moj naložil že pred meseci,sam je še nič nisem poslušala,kr pozabim...Je pa nekako po mesecih razporejeno katero bi naj poslušale,se mi zdi.
Tako,zdej grem pa počivat ( sem se fejst najedla )...Kg ne bom več omenjala,ker me je danes kap ko sem na vago stopla pri g.Me bo pa ja razneslo do maja,hihi

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
28.1.2010 13:33:27   
farina
hvala za nasvete,user posted image sm jaz tud vprašala g,že pred 2 mescoma,pa je rekla sestra da je čist normaln,bomo vidl, pa skoz sem lačna....

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 13:40:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu milena2222)
  Neposredna povezava do sporočila: 1168
28.1.2010 13:45:42   
farina
ce sm iskrena me je prav strah jest,ker pol vem da mi bo slabo,lačna pa skoz kot da dva nosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1169
28.1.2010 13:50:02   
fiška33
Raimonda Lapa mam jst tudi, za cca 2 avdio cdja muzik. A da jih tolko obstaja? Heh, ko se že odločim, da bi kaj poslušala, pa se ne morem odločit, al bi mela notebook naglas, pa zato mala slabše sliši al bi dala slušalke na trebuh, sam pol pa jaz nič ne slišim user posted image . Tu pa tam, pa poslušam tudi tiste uspavanke, Rockabye baby, priredbe znanih bendov na cin cin cin user posted image . Še vedno spravljam skupaj eno fajn kompilacijo user posted image .

Zdajle poslušam cin cin Stairway To Heaven od Led Zeppelin, pa je mala začela intenzivno plesat user posted image

Moj popek je še lepo noter. Še kak cm je pogreznjen. Mogoče pa samo tak zgleda, ker je okrog malo več špehca user posted image . Glavno da se meni še ne mudi uhana iz popka ven dajat user posted image . Je pa notranjost popka precej bolj ravna in čista, pomoje sem prej imela še ostanke od mojga poroda not user posted image .

LP

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
28.1.2010 13:52:57   
Lunanai8
Hej, punce!

Po dolgem času se zopet malo oglašam, berem vas pa pridno vsak dan. Ne vem, če sem že kakšno stran do zdaj spustila, ste super! user posted image

Farina - kislina mene tudi vsak dan bolj daje, sem pa opazila, da mi Donat zelo pomaga. Mi je pa že g. na prvem
pregledu svetovala, da če bodo težave s kislino ali prebavo, naj kar malo Donata spijem. Tako da priporočam. user posted image
Aja, pa še magnezij ima not, tako da še en + za krče! user posted image

k_a_t_i - Buši je mene tudi zelo razjezil. Sem dobila v dar par let star Bugaboo, ki je sicer čisto ok, samo prednja, manjša kolesa bi bilo
potrebno zamenjat, ker so res čisto obrabljena in je potrebno dodatno moč vložit, da premikaš voziček.
No, sem se odločila, da jih naročim v Slo-pri Bušiju (naročila sem jih že sredi decembra 2009), pa jih v teh dneh kličem, če je pošiljka že prišla, pa so se nekaj zgovarjali, da niso naročili,
pa da zdaj zapirajo trgovino, ker se selijo in zdaj mi jih ne morejo več naročit. user posted image user posted image
Sem klicala v Avstrijo (Kika) in mi jih bodo zdaj oni naročili. Sicer pridejo par evrov dražje in 6 tednov bom morala počakat, ampak vsaj dobila jih bom!

popek - meni vsak dan bolj ven leze. user posted image Je pa res, da zvečer bolj kot zjutraj. Pa če se smejim (kot naprimer, ko vas berem), se dodatno izboči! user posted image

pregled - čez 1 uro ga imam, me prav zanima, če me bo na UZ priklopila, da vidim našega user posted image , do zdaj me je še vedno. user posted image
Me pa razen na prvem pregledu do zdaj ni še nič vaginalno pregledala, zmerila MV ipd. Mogoče bo danes...

krofkanje - še razmišljam, ali naj se vam pridružim, glede na to, da sem bolj v ozadju... Hmmm... zabavno bo vsekakor, v tem ni dvoma! user posted image

seznam - mislim, da mi manjka samo podatek o spolu user posted image in zaenkrat kaže, da bo user posted image user posted image Držite pesti, da (danes) kaj ne odpade! user posted image

Za enkrat lep pozdrav, čveke, grem pod tuš in na pregled!

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
28.1.2010 13:59:40   
Teja K
Lunanani8 držim pesti, da je hrenovka ostala user posted image in da te priklopi user posted image na UZ...

Zivepo
jaz imam takrat pregled... upam, da se bom spomnila, da te spomnim user posted image user posted image še na izpit

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
28.1.2010 14:28:37   
Angel_Tian
teja k - meni prvič popek nič ni izstopil in je taki lepi ostal, upam, da bo tokrat isto user posted image in zaenkrat še nič ne kaže na kako "izboklino" user posted image

milena2222 - user posted image user posted image za uspešen pregled
Pa nič bat, ne bo te razneslo, maja se boš pa tak "spraznila" user posted image user posted image

fiška33 - ostanke od tvojega poroda?? user posted image user posted image user posted image

lunanai8 - lepo, da se malo oglasiš.
In sporoči, kako je bilo na pregledu - tolk le zdaj glej, da ga še kje na zamudiš user posted image
Za krofkanje pa itak, da se nam OBVEZNO pridružiš, če le imaš čas. Ni tu nobenega ozadja ali kakega ospredja user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
28.1.2010 14:46:29   
Teja K
Angel user posted image , veš kaj se jaz zmeraj znova sprašujem.... ja kakšna mama pa si, da otroka v koš za smeti zapiraš user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
28.1.2010 14:52:49   
Angel_Tian
po poklicu smetarka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne. To se je igral s tem košem, ko smo mogli začet ločevat plastenke in sva pač tak večji koš nabavla, ker te smeti samo vsakih 14 dni odvažajo. Ne vprašaj, malega sva komaj prepričala, da to ni za njega, ampak za smeti. Saj iste težave imamo s škatlami, če slučajno kak paket dobimo user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi mali ponoči, ko se zbudi, da gre lulat, vedno med lulanjem in tričetrt v spanju reče: mami, jaz te mam zelo rad user posted image - no, po tem sklepam, da nisem tak šus kot mama user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.