|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
28.1.2010 9:35:17   
Angel_Tian
teja k - držimo pesti za sling
Tele zadevce bi moja teta tudi skorajda mogla znat narest, če je šivilja. Ampak žal ima premalo časa user posted image

Kdo pravi, da se bo s tremi končalo? user posted image user posted image
Jaz nimam nič kaj potujočega in zelo na rahlo migajočega bebija. Se mi ne sanja nič o bebiki, ampak vse polno nekih drugih kozlarij brezveznih in nesmiselnih.

barvar - odlično za cotke. Super je to, če od koga kaj dobiš, sploh če je lepo ohranjeno (no te male cotke tak težko, da niso kot nove user posted image )
In previjalna tudi super, če je že testirana. Vsaj veš, da je vredu user posted image
Jaz bom kombinirala kr tetra pleničke za doma in pamperske, ko se bo kam šlo. Tako sem prvič, pa bom zdaj spet tako.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
28.1.2010 9:38:32   
Angel_Tian
pingvinkica - jaz sem vse vedno prala z mehčalcem (sem obsedena z mehčalci). Uporabljala sem in bom Lenor, tisti beli, saj je bebika gor narisana.
Prala sem pa dojenčkove cotke vedno posebej in še zdaj perem Tianova oblačila posebej. Včasih mogoče kako svojo stvar dam zraven, od mojega pa nikakor ne (je le bolj dlakav kot jaz in nočem pol tistih dlak dol iz otroških cunjic pobirat) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
28.1.2010 9:39:03   
jolcica
se strinjam važno da je zdrav in vse uredu z njimu, ga bova pa bolj več slikala user posted image user posted image joj kako že vidim kolk ga bova razvajala pa rekla sva da ga nebova .... čist razvajnček bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede pranja imam tud jst eno vprašanje jst sem rekla da bi plišaste igrače oprala vndar zdj mi povejte a bo to dovolj če jih sm izberem al čem jih dat na 30stopinj prat ma kera izkušnje s tem...hvala user posted image user posted image upam da se ne sliši preveč čudno tole vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
28.1.2010 9:44:15   
Angel_Tian
jolcica - ni je stvari, ki je jaz ne bi vrgla v stroj. Plišaste igrače perem na 30 stopinj in pol seveda (pri meni obvezno mora bit) tudi mehčalec, da lepo in dlje časa diši user posted image
Jaz tudi cote, ki so za ročno pranje perem v stroju - imam poseben program zato. Ali pa recimo adidaske in podobne čevlje. Ko pa sem imela še en zastarel stroj brez teh ekstra programov, sem pač na 30 oprala. Na 30 je garantirano, da nima kaj narobe bit user posted image
Aja, ne dajem pa prat pliškotov, ki so na baretije, tiste pa res ročno spiram.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
28.1.2010 9:48:53   
Teja K
Brvar pozdravljena again user posted image ... veš smo imele eno situacijo tukaj, ker smo baje preveč gobčne in ne odgovarjamo na vprašanja vseh itd... pač nekaj so nam očitale dve iz RR-ja ena je bila celo anonimna, ampak sem jo jaz odkrila user posted image , kera je bila. Tako, da smo mogoče mislile, da tudi tebi nismo dovolj dobra družba zate in da se preveč o nenosečniških stvareh govori, npr. kakšne zokne kera nosi... Ampak vesele smo, da ni tako in da boš z nami vztrajala še naprej...

Pranje... mehčalec sem jaz uporabljala in ga tudi bom sedaj... tako kot Angel user posted image ..

Pranje pliškotov... mislim, da je pri plišastih igračah bistvenega pomena, da se prah opere iz njiih, jaz jih perem sicer na 40, na programu za volno... pa so vsi ok..., pozimi jih fliknem še v sušilca in so res mehki user posted image user posted image

(odgovor članu jolcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
28.1.2010 9:50:53   
barvar
Jaz sem tudi dva najina stara pliškota na dan potegnila, da ju operem za okras v sobici. Sva oba že čisto raznežena in po eni strani že komaj čakava, da bo maj tu user posted image user posted image user posted image . Malo pa naju je tudi strah. Saj se tiste, ki ste že mamice verjetno še spomnite kako je ko čakaš prvo bebiko?!
Jaz se grem pa zdaj tudi v papirje za dohodnino vrečt, bo treba stvari počasi porihtat, da ne grem kje prej rodit pol bo moral pa moj za vse poskrbet. Joj, kako bi bil vesel user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1131
28.1.2010 9:55:52   
barvar
TejaK ve ste super družba, z vsemi nosečniškimi in nenosečniškimi debatami vred. Jaz že komaj čakam Trojane, da vas še v živo spoznam. Pa če me morajo s snežnim plugom pripeljat do tja user posted image .

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
28.1.2010 10:06:34   
barvar
Še nekaj sem pozabila. V album sem dala sliko moje user posted image in trebuščka... Če katero zanima naj pogleda. Zdaj grem pa na kavico. Se beremo!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 10:16:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1134
28.1.2010 10:24:12   
emibu
zivepo- jst tle nč ne prpravlam,ker ni prostora že tak al tak nalagamo lahko sam še proti stropu user posted image sm pa zihr da bomo do maja tam ja..sj itak je sam en štuk viši sam useen men je grozn pred dvemi leti selitev iz bloka u hišo pol oz hiše v drugo hišo in zdej še en štuk viši se mi že mal rola od usega skupi.

sušilec-sm se že odločla da ga mi nebomo imeli ker use kar dam not pride 3krat manjše vn groozn nouser posted image

maja- ja glede povijanja pa to jst tut nebi šla..bi pa edino zrd tega dihanja šla čeprou se men tut zdi d bom u tako paniko tam pala da nj bojo srečni če bom sploh dihala,ne pa da bi še pametno dihala user posted image user posted image user posted image nemorm pomagat tak sm se rodiuuser posted image user posted image user posted image

flaške- sm vidla da ste use od avente kupileuser posted image jst pa nismuser posted image kupila sem stekleničko v mullerju k jo lohk obrneš pa ne teče mleko al pa čaj vn...pa dopadla se mi jeuser posted image

!!!!-am enkrt je ena punca tok fino nrdila z usemi linki za te vloge pa to dohodnino in use oddajat a ma katera mogoče to skopirano bi lahko prlepla še enkrt prosssiiim???

dohodnina- am jst sm se čist zgubila zei k greva midva pač pod svoje gospodinjstvo ne..pa še nimama nobenga bebija morma tut kako dohodnino izpount??? nč jasn..user posted image user posted image user posted image user posted image

angel tian- monk ga rulaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pingvinkica-jst glede mehčalca še nevem,če ga bom uporabljala bom nrdila prei celo raziskavo glede ph-ja
mami mi je rekla da ga pri men ni smela uporabljat še manj pa pralnega praška z nevem kje so ji pol vozli pralni prašek da nisem bila čist cela v izpuščajih...

(odgovor članu Pingvinkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
28.1.2010 10:28:22   
Teja K
Brvar - veselje in strah... ja se ga še spomnim, pa ne misli, da je sedaj kaj drugače... samo s samim porodom se ne obremenjujem toliko kot sem se v prvo, no saj se tudi v prvo nisem, samo ena stvar me je skrbela in to je bilo kako na potrebo med porodom, pa odvajanje blata itd., ker pač v MB - porodnišnici ne klistirajo... s tem sem se obremenjevala bolj kot z vsemi popadki in bolečnima, mahhh smešna jaz... pol pa mi je ena starejša ženska rekla, "so za vsako še drek počistili pa bodo še za tabo... itak so babice in sestre že vsega boga skozi dali...", no ampak pol sredi popadkov sem jaz ugotovila, da moram na wc na veliko potrebo user posted image user posted image ... itak da me niso pustile... pa sem lih tak preživela...

sedaj so strahovi malo drugačni... ali bom še znala vse tako kot takrat, bom imela dovolj energije za vse... kako bo sedaj z dvema... z novim atijem... kako bo z študijem, bom še našla čas... bom našla kaj časa zase...? ja vidiš, ne glede al imaš prvega user posted image al pa 10 sigurno so zmeraj prisotni strahovi... in seveda pričakovanje in veselje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 10:43:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1137
28.1.2010 10:46:01   
Angel_Tian
IZVIRNO SPOROČILO: barvar

TejaK ve ste super družba, z vsemi nosečniškimi in nenosečniškimi debatami vred. Jaz že komaj čakam Trojane, da vas še v živo spoznam. Pa če me morajo s snežnim plugom pripeljat do tja user posted image .

tole je pa prava krepka štajerska beseda user posted image user posted image (vseeno bolj upam, da nam le z avti uspe prit do trojan hihi)

Odlična fotka user posted image
Meni se je včeraj Tian spet tolk naslanjal in ležal na trebuščku, pa ga lupčkal, da sem že cela slinasta bila. Potem pa je rekel: dojenček, jaz te mam tak zelo rad user posted image

emibu - saj še to eno selitev daš skoz, pol boste pa ziher nekaj časa imeli mir.
Ne paničarit, bosta naslednje leto oddajala vlogo za vzdrževanega člana, letos pa sta glede tega še "fraj" user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
28.1.2010 10:46:56   
fiška33
Dobro jutro

Barvar, tudi s tabo se lahko zmenimo in se tri al pa štiri zbašemo skupaj v MB v en avto za na Trojane user posted image . Lahko se dobimo tudi v Slo. Bistrici, tak so se zadnjič fantje dobili, ker je bil en Ptujčan.

Tea, ne delaj lušt s slingom user posted image . Se mi je pravkar sanjalo o njem. Ampak ta, iz sanj, je bil pa takšne barve, kot so bli včasih vojaški ruzaki, in pa home made, takega pa nočem user posted image . Namreč celo otroštvo sem imela doma seštrikane in sešivane stvari in sem na koncu že prav mamo prosila, kdaj bom jaz dobila kaj kupljenega user posted image . In tudi prve moje našparane finance, že v OŠ, so šle za kupljene obleke user posted image .
Me je pa v včeraj klicala tista prijateljica s slingom, ki ga ne uporablja, da sta jo kontaktirala brat in snaha. No, tudi ona ga zdaj prodaja, skoraj nerabjenega, modro rjave barve, za 50 €. Za novega je dala pa 90 €. Ma jaz razmišljam, da bom kar oglas napisala, tak ko je svetovala Moi. Heh, ja, ko sem se selila v MB in sva iskala prvo najino skupno gnezdece za najet, sem investirala v oglas in takoj dobila točno to, kar sva iskala, čeprav so se nama drugi smejali, ker so bile kar precej definirane zadeve, še znesek najemnine user posted image .
No, vsaj voziček pa je včeraj, končno, zamenjal lastnico user posted image .

Včeraj sem bila na kontroli ščitnice, pravijo, da se od novembra ni nič spremenilo, imam sicer neko bulico 3 mm veliko, ampak ne rabim več hodit na preglede, razen, če ne bom zaznala kake spremembe.

Sky, čestitam za 10 user posted image .

A_T, ja zgleda, da mlade mame tudi lepo vzgojijo user posted image . Moja je bla 24, pa poročena sta bila prej dve leti. Če bo pa naša frklica mela otroke v mojih letih, bom pa jaz že skoraj 70, ko bojo prvi vnuki user posted image . Iz tega vidika, bi rajš mela otroke prej user posted image .

Nič, danes moram pa malo risat, da si za nov sling zaslužim user posted image .

LP

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
28.1.2010 10:56:44   
Teja K
Fiška 33 - a da pa bi si ga dala zašit, to pa ne? Sling mislim, hihihi... sem zgoraj pripopala navodila...

Mlade mamice so dobre mame - tudi moja je bila v 4. letniku srednje šole, stara 17. let ko me je rodila, mesec za tem pa je dopolnila 18... Jaz mislim, da mi nič ne manjka, kvečjemu to, da sem imela res celo otroštvo aktivno in mamico polno ljubezni - no moja me je sama vzgajala, ker me ata ni hotel priznati, seveda ji je priskočla na pomoč tudi babica in dedekt, ter njena sestra... pa je kasneje dokončala še faks - pedagoški, šolo za ravnatelj in sedaj imam babico, ki je polna energije in poskočna... včasih imam samo težavo za kakšno varstvo, ker ga ona full čaga user posted image user posted image ... Drugače pa se jaz nad svojim otroštvom resnično ne morem pritoževat, res da ni bilo financ in razvajanja, ampak sem bila pa vsako leto na morju, kjer je bila mama učiteljica v koloniji, vsak vikend na drugem hribu ali gori, ker je bila mama spremljevalka v društvu planincev in me je skoz zravn jemala,... men je bilo lepo in sem ji full hvaležna, da me je obdržala in vzgojila tako kot me je... no včasih je tudi bolj popustila, kot ostale mame in sem si lahko privoščila neke stvari, ki si jih druge niso mogle user posted image user posted image -za mojo mamouser posted image

Fiška sicer fotke nisem videla, ampak mislim, da je isto olivno zelen kot je bil tvoj... sicer še nisem dobila odgovora user posted image ; če tega ne dobim pa si ga bom dala zašit, pa je.

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
28.1.2010 10:58:44   
Sky3
evo čveke, da vas še jst mal pozdravim! user posted image ravnokar sm prišla iz ZD - popila glukozo in moram reč, da je zadeva res hudičevo sladkauser posted image ampak nič hujšega, se da preživet! user posted image

Sm pa spet neki zbolela... vročine sicer nimam veliko, sm pa k rudolf v nos pa unete dihalne poti imam, tko da kr mal boli in stiska ko diham. user posted image kujc.
grem zdej pozajtrkovat in si skuhat čaj, pa upam, da bo mičken bolje... morm mal k seb pridet, ker delam popoldne user posted image

FSm in veselo čvekajte!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
28.1.2010 11:05:28   
barvar
Fiska33 zdaj sem se pa izgubila. Kateri fantje so se v Bistrici dobili? Največja fora je, da se moj vsak dan iz Ptuja v LJ na šiht vozi in se vedno v Bistrici dobi s sodelavci. Sem zdaj že pomislila če se z mojim poznata user posted image user posted image user posted image .
Drugače pa se brez problema dobimo in gremo skupaj naprej. Saj če je moj fraj imam jaz avto, drugače se moram pa z mojo staro "garo" okrog prevažat!!! Sicer se pa tudi počasi daleč pride user posted image .

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
28.1.2010 11:11:29   
Angel_Tian
teja k - vidiš, jaz sem nekak sama sebi vzela ves ta strah in veliko veselja v pričakovanju, ker sem pač pred porodom ogromno delala. Saj zdaj nisem nič kaj boljša, samo da popoldan nisem v drugi službi, ampak s Tianom. Edino kar lahko rečem je to, da se malo sprašujem, kako bom kaj časovno vse uspela. če že zdaj nimam nič časa zase, kaj bo šele pri dveh mulcih. Ampak nekak bom že, saj pa te nisem ne prva in ne zadnja z več kot enim otrokom. Kar se pa recimo samega poroda tiče, pa nekak tudi en razmišljam o tem. Kak bo, bo. Pač upam, da bo podobno prvemu porodu in da bo z mano in bebo vse ok. Pa da mojega ne bo preveč izmučlo user posted image user posted image

zivepo - meni kakec sicer ni ušel pri porodu (ker ga že itak težko iz sebe spravim), ampak se ne bi kaj veliko s tem obremenjevala, če bi mi. Bi pač še to bilo zraven bebike kje na kaki sliki user posted image user posted image (packa sem)

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
28.1.2010 11:17:13   
barvar
Kakšna debata! Nam je babica na predavanjih rekla, naj se za to nič ne sekiramo, ker skoraj vsaki uide malo blata ali pa urina in da bodo že pospravle. Samo naj ne zadržujemo, ker to ovira napredovanje poroda. Tako, da če vas bo tiščalo veselo pritisnite. Po dolgem času vam bo nekdo rito umil user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1144
28.1.2010 11:20:25   
Teja K
user posted image user posted image user posted image , ja saj pol bomo me umivale rite kr nekaj časa user posted image user posted image

ja saj Angel user posted image jaz se tudi ne obremenjujem, ker nimam časa, če pa ga mam pa včasih vseeno pomislim kako bom časovno vse uskladila, ampak pol zamahnem z roko, pa rečem :"bom že nekak" user posted image user posted image ... ej porod pa se mi zdi itak tako daleč, da sploh ne razmišljam o njem... nekak se mi zdi da bo še kr naprej trajalo in trajalo, pa saj moram hudiča še nekaj mesecev minit k še nimam nič nakupleno user posted image user posted image ... grozna sem

joj zdaj sem 10x popravljala to sporočilo user posted image

< Sporočilo je popravil Teja K -- 28.1.2010 11:24:10 >

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
28.1.2010 11:29:25   
emibu
zivepo- navodila??kaj to biti?
          -neki malga sm delala se mi zdi...ma ja to bom letos še mami prepustila,sicer ji pa še babi nost za izpolnjevat tak da bo tut moje veselauser posted image user posted image user posted image
iiuuu fuj jek-jst se res nočm pokakat tam z razprtimi nogami user posted image user posted image user posted image user posted image o fuj nouser posted image user posted image user posted image user posted image ka e kj u babco "špricne"??user posted image user posted image user posted image user posted image sj nevem al se njuser posted image al njuser posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
28.1.2010 11:43:34   
Angel_Tian
fiška33 - jaz resnično upam, da ti uspe čim prej najt sling po tvoji želji.
Kar se pa tiče glede oglasa za stanovanje, pa se meni zdi edina pravilna varianta, da precizno vse napišeš, tako potem vsaj nimaš nepotrebnih in vseh možnih ponudb. Tako da jaz sem tu ena taka, ki se ti ne bi smejala. Če točno veš, kaj želiš, zakaj bi ti pol vsak dan po 10 brezveznih ponudb dajali ane.

Juhu za voziček. Bravo user posted image user posted image
Zdaj pa le pridno riši user posted image

Se strinjam s tabo in tejo (pa sigurno še s katero drugo), da mlade mamice znajo super otroke vzgojit. Mojo mami je njena mami tudi tako zgodaj imela, tako da je pač oma pri 34 postala, hkrati pa še mama user posted image
Kar je v moji puberteti postalo malo "čudno", je bilo to, da smo se pač ob petkih in sobotak v raznih diskotekah in žurkah srečevali user posted image user posted image Pa čakat tudi ne rabim, da bo v penziji in bo lahko otroke bolj pazla, ker do tja še kr nekaj let manjka user posted image

sky3 - upamo na dober rezultat za sladkor, pa čim več čaja, da slučajno kaj bolj resno ne zboliš.

barvar - če se vas bo zdaj tolk skup vozlo, pazite samo na to, da se zarad čvekanja ne boste kr mimo trojan odpeljale user posted image user posted image
Hahahahaha, glede poroda - ritiskaš tak al tak, vidiš pa tudi ne, kje in kaj vse takrat ven iz tebe prileze user posted image user posted image user posted image Jaz tak nisem imela nobenega občutka pri rojevanju, tak al tak se je vse razbolelo. Moj mi je pač potem povedal, da ni prišlo iz mene drugega kot Tian user posted image

emibu - manj kot boš o vsem razmišljala, bolj ko boš sproščena pri porodu, lažje ti bo. Babica se bo pa že umaknila, če bo preblizu stala, d abi jo lahko kak izcedek zadel user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
28.1.2010 11:46:59   
Teja K
Sam dans mamo pa spet eno oreng temo user posted image user posted image , me že čudno gledajo tu v pisarni, kaj se režim za računalnikom user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1148
28.1.2010 12:06:35   
Teja K
Zivepo eno vprašanje! Ravno sem zasledila, da sodeluješ v temi o GT3 vozičkih... no to da obstaja naked in completo nisem vedela in ker se mi, ne da vseh tistih strani brat, te prosim, da ti to meni na hitro poveš.
1. ali pri comletu je v ceno vštet že stolček? ker jaz tega nisem še nikjer zasledila, je pa ena to omenila...
2. Naked dobiš samo ogrodje, če prav razumem, zravn pa morš dokupit še športni del?

user posted image ga. svetovalka za vozičke, daj ti to meni malo povej user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 12:19:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.