|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
22.1.2010 10:33:16   
Angel_Tian
san - tebi za veliko plodnost res verjamemo user posted image user posted image user posted image

bela vrtnica
- ti v drugo želim bol uspešno dojenje. Tole se je res kot prava muka razbralo.

zivepo - saj imaš dovolj časa, dobro si se odločla za torto. Ampak meni se je vseeno lušta user posted image
Boš še eno spekla, potem greva pa k teji, da rešimo njeno prostorsko stisko. Če smo jo pri tebi, ni hudič, da je ne bi tudi pri njej, ane? user posted image user posted image

Jaz imam danes svetlo modre nogavice z rožicami ob straneh, patent pa je temno modre barve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 726
22.1.2010 10:37:53   
Angel_Tian
teja k - a recimo varianta, da pa najprej uredite spalne prostore in se kasneje lotite tistih z odtoki, pa ne pride v upoštev? Vem, da bi potem bilo precej skakanja gor in dol, ampak vsaj malo razširli bi se user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 727
22.1.2010 10:40:40   
emibu
Bro jutro!

kak smo punce?
midva sva se najedla,"pofejsala",zdj pa mormo mal pospravit pol pa za knjige juhu user posted image user posted image user posted image user posted image
se slišmooo**

p.s vem d sm mal pozna sam sm šele zdele prebrala d nej bi bla zj to neka privatna zadeušna oz. pogovor??? amm sam mal ne ktera hoče pač tipka in kot je ena napisala neki smo že obdelal a bi blo bolš da usaka sedi pr seb doma pa gleda u luft al da se mal nasmejimo skupi tle gor???so what pač nismo čist skupi doma d bi letala iz kofetka na kofetk se pa tko podružmo mal an?' svašta nouser posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 728
22.1.2010 10:41:07   
frcefela
Teja kaj pa previjalna miza, ki se jo pričvrsti na steno? Ikea ima eno in je meni osebno ful fajna. Jaz bi jo takoj vzela, ampak se je moj odločil, da bo mojstersko naredil čisti unikat user posted image

Ful je prostorna pa zdrži 25kil, kar je ogromno. Preden sem jo videla v živo, sem milsila, da je crap, potem sem se pa totalno zaljubila. Cena mislim da je okoli 60, 70 EUR.

http://daddytypes.com/archive/ikea_antilop_changing_table.jpg

Neposredna povezava do sporočila: 729
22.1.2010 10:42:09   
Teja K
Angel ej to ne bo šlo tko... ker je vse skupaj problem... naredili bomo pač kolikor bomo lahko, da bomo čim prej imeli zgoraj vsaj za silo, pa potem sproti urejali še, ampak tiste grobe stvari pa bo treba naredit pred selitvijo v zgornje prostore...., ampak potem ko bo to grobo narejeno pa bom jaz zagnjavila, da se magari vsa oprema gor prenese pa se finese in lustri itd delajo naknadno... Mogoče pa na lotu zadanem pa bo vse rešeno user posted image user posted image sam moram prej srečko kupit user posted image ... bom jaz to en dan z mojim načela, saj imam enih par idejo, pa on je mislim pisarno nekam preselit že v decembru, sam je tako hiter, da k njegovim rokom moram prištet +6 mesecev najmanj user posted image ....

Ahhh saj bomo uredili, samo da imamo ljubezen in zdravje pa kakšno 7-ko na lotu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 730
22.1.2010 10:43:45   
Teja K
Frčefela ej hvala za to idejo, bom preverila, jutri imamo namreč namen v Ikeo letet, pa bom tam se razgledala, verjetno ba kar nekaj uporabnih stvari se našlo...

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 731
22.1.2010 10:44:16   
Teja K
Emibu pridna si!!!! Kar tako naprej punca, kakšne štumfe maš pa ti dans? user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 732
22.1.2010 10:45:12   
frcefela
Ko mene v Ikeo spustiš, me težko ven dobiš user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 733
22.1.2010 11:01:20   
Angel_Tian
emibu - ti se le uči ja, da bo tudi naslednja ocena tako dobra user posted image
Glede one privat zadevščine si pa kar ne delaj norca. Še nekak ne vemo al spadaš zraven al ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sam po moje bolj ja, ker pišeš o učenju, to pa definitivno ni nosečniška tema user posted image

uh, frcefela - tale previjalna pa res malo nestabilno izgleda na fotki. No, če praviš, da je v živo "testirana" super, se mi zdi pa praktična.

teja k - saj vem, da boste uredili. Tolk komande pa ja imaš pri hiši user posted image Iz izkušenj povedano pa mislim, da se bo vse malo hitreje urejalo, ko bo dete rojeno, ker bo takrat bolj resna nuja. Vsaj pri nama je bilo tako user posted image Tisti loto brez listka pa jaz tudi vsak teden igram user posted image user posted image user posted image (imamo hišo tudi samo do 4. faze narejeno).

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 11:19:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu frcefela)
  Neposredna povezava do sporočila: 735
22.1.2010 11:24:50   
san
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian

san - tebi za veliko plodnost res verjamemo user posted image user posted image user posted image

user posted image

živepo, nimam pojma zakaj, tudi g se ni sanjalo kako to, da se ne neha... sem pa občasno krvavela nekoliko manj, ampak vseeno ne bi smela več, sploh pa ne vsak dan toliko časa. pa še vnetja sem imela vmes... nioč kaj ok. kolegici se je pa 1 mesec in pol po vstavitvi nehala krvavitev in je vse ok... zgleda, da mi je bilo namenjeno imet 4 otrokeuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 22.1.2010 11:25:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 11:25:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 737
22.1.2010 11:25:45   
san
hm, ne vem zakaj je bold vse, ker sem samo ime dala v bold....user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 738
22.1.2010 11:26:23   
Teja K
Zivepo user posted image user posted image , da bi pisarno od mojega k tašči preselila user posted image user posted image to mu moram povedat user posted image user posted image , njemu se zmeša,... si nora user posted image user posted image .

Moja tašča je ženska, ki ne trka, ki nima osnovnega bontona, da če nekdo z nekom pogovarja se ne vtika v pogovor, sploh če poslovne narave, da se ne hodi v pidžami pred stranke,...., jaaa ampak to bom mojmu predlagala user posted image user posted image , sam tak da vidim njegov obraz user posted image user posted image kakk sem se sedaj nasmejala user posted image user posted image ...

Angel in Zivepo vidve kr s torto pridita, bom sokec pa kakav pa še kaj zravn ponudla pol pa bomo še odvečne stvari ven zmetale user posted image user posted image pa bo tolk placa, da bo še Živepo kakšno sobo dobila za pliškote od Pie user posted image user posted image

Živepo
še nekaj te morem pohvalit, zelooooooooooo si se popravila v pisanju, sedaj te celo razumem kaj napišeš user posted image user posted image , ker na začetku pa je bila prava loterija v razumevanju user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 739
22.1.2010 11:30:41   
Teja K
Gromska to da si bosa ni nosečniška debata user posted image , morš met štumfe gor pol je nosečniška user posted image !

Se opravičujem če sem zlobna, ampak sem tako kronično utrujena, da sem že čisto žleht ratala, sicer nisem vedela, da se ta moja žlehnoba lahko še ojača, ampak očitno še je nekaj prostora user posted image user posted image

Punce, dajte mi svetovat kaj naj naredim, da se bom naspala, ker ne vem če sem cel teden spala 6 ur in res danes zgledam ven kot zombi user posted image ... saj bi si z vodko pomagala, pa bi verjetno Karolina potem imela celo noč veselico v trebuhu in sept ne bi spala user posted image user posted image ... evo me že brca user posted image user posted image .. prava štajerka, ja zgodaj je treba začet user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 11:47:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
22.1.2010 11:54:34   
Angel_Tian
zivepo - jaz se pač s tem ne obremenjujem, če je pri tebi razmetano, ko pridem. Saj pridem samo na obisk in ne pospravljat. Če bi vam jaz prišla pospravit, verjemi, da polovico stvari ne bi več našli user posted image user posted image user posted image Ampak to ne pomeni, da jaz pri sebi doma ničesar ne najdem - nasprotno - točno vem, kje je kaj in nekako uvajam ta red na moja dva moška (na večjega manj uspešno kot na malega user posted image ).

Bova mogle enkrat res eno tako SLO turnejo vsekat user posted image user posted image

m_o_i - to bable je sigurno spet kje na kaki čokoladi al kavi al... v gostilni pač user posted image user posted image user posted image

san - evo, sigurno si bila narejena za VSAJ 4 otroke imet. Saj če bo pa še kak viška, bomo vse s tabo vred vesele user posted image

ja gromska strela - celo nevihto si zamudila user posted image user posted image user posted image
In hvala, da nas večje čveke tako razumeš user posted image

san - bold??? kje, kaj, kako...

teja k - user posted image user posted image user posted image user posted image meni se tvoj malo smili user posted image user posted image Ne vem še pa točno al bolj zarad njegove neolikane mame al bolj zarad tvoje žlehnobe user posted image user posted image user posted image user posted image
Za žlehnobo se ne rabiš bat, jo imaš dovolj. Ampak je bolj zabavna žlehnoba, ne tista hinavska, tako da ti je oproščeno user posted image Go girl, go girl...

Vleži se, te bo že zmanjkalo. Saj imaš mir doma?

zivepo - pa daj se ti zdaj odloči kaj boš - RR al kuhinjski mojster user posted image user posted image Sosedi bojo tak mislili, da celo hišo kuriš, ko bojo dim zagledali user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 742
22.1.2010 11:54:35   
emibu
štumfe??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da bom umrla od smeha zdleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugač pa moji so črni pa eno številkico majo ob stranehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
22.1.2010 11:55:54   
Angel_Tian
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nehajte no zdaj že s temi štunfi, ker se čisto preveč vesela oglašam strankam na telefon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 12:07:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 745
22.1.2010 12:10:15   
Teja K
Vleži se je rekla user posted image user posted image , ja tu v pisarni po podu se bom raztegnila pa je...user posted image user posted image Doma, da imam mir user posted image user posted image , ja če bi otroka in dedca pa mačka zaprla za par ur v zmrzovalnik user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
22.1.2010 12:12:08   
Teja K
Živepo pridna pridna, sam povej kaj si uštimala, da si sedaj tak pridna user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 12:13:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
22.1.2010 12:23:34   
Angel_Tian
zivepo - to me itak že ful hvalijo, da sem vedno tak nasmejana in prijazna. Ampak zdajle pa že malo pretirano postaja, bojo mislili, da mi je šef plačo zvišal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

woooooooooow, kaj je tebe to danes za en "delovitis" prijel user posted image Pridna, pridna. Ampak vseeno pa (lepo prosim) ne primerjat mojega pospravljanja z Žigatovim user posted image user posted image user posted image user posted image

Če sesalec v roki ni škodljiv, naj ga pa tvoj dragi zagrabi user posted image user posted image user posted image (sem že tiho, da se mu ne zamerim. Mimo njega itak ne bi mogla do tebe prit user posted image )

teja k - ti se kar raztegni, ostale pa ven na sneg naženi. Si noseča, bojo že razumeli user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 749
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 12:34:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

cool*
urska*

kako ste se počutili med nosečnostjo?

slabo (20%)

veselo (50%)

sexy (15%)

mučno (15%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!