Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:33:16
|
|
|
|
Angel_Tian
|
san - tebi za veliko plodnost res verjamemo bela vrtnica - ti v drugo želim bol uspešno dojenje. Tole se je res kot prava muka razbralo. zivepo - saj imaš dovolj časa, dobro si se odločla za torto. Ampak meni se je vseeno lušta Boš še eno spekla, potem greva pa k teji, da rešimo njeno prostorsko stisko. Če smo jo pri tebi, ni hudič, da je ne bi tudi pri njej, ane? Jaz imam danes svetlo modre nogavice z rožicami ob straneh, patent pa je temno modre barve
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:37:53
|
|
|
|
Angel_Tian
|
teja k - a recimo varianta, da pa najprej uredite spalne prostore in se kasneje lotite tistih z odtoki, pa ne pride v upoštev? Vem, da bi potem bilo precej skakanja gor in dol, ampak vsaj malo razširli bi se
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:40:40
|
|
|
|
emibu
|
Bro jutro! kak smo punce? midva sva se najedla,"pofejsala",zdj pa mormo mal pospravit pol pa za knjige juhu se slišmooo** p.s vem d sm mal pozna sam sm šele zdele prebrala d nej bi bla zj to neka privatna zadeušna oz. pogovor??? amm sam mal ne ktera hoče pač tipka in kot je ena napisala neki smo že obdelal a bi blo bolš da usaka sedi pr seb doma pa gleda u luft al da se mal nasmejimo skupi tle gor???so what pač nismo čist skupi doma d bi letala iz kofetka na kofetk se pa tko podružmo mal an?' svašta no
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:41:07
|
|
|
|
frcefela
|
Teja kaj pa previjalna miza, ki se jo pričvrsti na steno? Ikea ima eno in je meni osebno ful fajna. Jaz bi jo takoj vzela, ampak se je moj odločil, da bo mojstersko naredil čisti unikat Ful je prostorna pa zdrži 25kil, kar je ogromno. Preden sem jo videla v živo, sem milsila, da je crap, potem sem se pa totalno zaljubila. Cena mislim da je okoli 60, 70 EUR. http://daddytypes.com/archive/ikea_antilop_changing_table.jpg
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:42:09
|
|
|
|
Teja K
|
Angel ej to ne bo šlo tko... ker je vse skupaj problem... naredili bomo pač kolikor bomo lahko, da bomo čim prej imeli zgoraj vsaj za silo, pa potem sproti urejali še, ampak tiste grobe stvari pa bo treba naredit pred selitvijo v zgornje prostore...., ampak potem ko bo to grobo narejeno pa bom jaz zagnjavila, da se magari vsa oprema gor prenese pa se finese in lustri itd delajo naknadno... Mogoče pa na lotu zadanem pa bo vse rešeno sam moram prej srečko kupit ... bom jaz to en dan z mojim načela, saj imam enih par idejo, pa on je mislim pisarno nekam preselit že v decembru, sam je tako hiter, da k njegovim rokom moram prištet +6 mesecev najmanj .... Ahhh saj bomo uredili, samo da imamo ljubezen in zdravje pa kakšno 7-ko na lotu
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:43:45
|
|
|
|
Teja K
|
Frčefela ej hvala za to idejo, bom preverila, jutri imamo namreč namen v Ikeo letet, pa bom tam se razgledala, verjetno ba kar nekaj uporabnih stvari se našlo...
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:44:16
|
|
|
|
Teja K
|
Emibu pridna si!!!! Kar tako naprej punca, kakšne štumfe maš pa ti dans?
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 10:45:12
|
|
|
|
frcefela
|
Ko mene v Ikeo spustiš, me težko ven dobiš
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:01:20
|
|
|
|
Angel_Tian
|
emibu - ti se le uči ja, da bo tudi naslednja ocena tako dobra Glede one privat zadevščine si pa kar ne delaj norca. Še nekak ne vemo al spadaš zraven al ne Sam po moje bolj ja, ker pišeš o učenju, to pa definitivno ni nosečniška tema uh, frcefela - tale previjalna pa res malo nestabilno izgleda na fotki. No, če praviš, da je v živo "testirana" super, se mi zdi pa praktična. teja k - saj vem, da boste uredili. Tolk komande pa ja imaš pri hiši Iz izkušenj povedano pa mislim, da se bo vse malo hitreje urejalo, ko bo dete rojeno, ker bo takrat bolj resna nuja. Vsaj pri nama je bilo tako Tisti loto brez listka pa jaz tudi vsak teden igram (imamo hišo tudi samo do 4. faze narejeno).
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 11:19:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:24:50
|
|
|
|
san
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian san - tebi za veliko plodnost res verjamemo živepo, nimam pojma zakaj, tudi g se ni sanjalo kako to, da se ne neha... sem pa občasno krvavela nekoliko manj, ampak vseeno ne bi smela več, sploh pa ne vsak dan toliko časa. pa še vnetja sem imela vmes... nioč kaj ok. kolegici se je pa 1 mesec in pol po vstavitvi nehala krvavitev in je vse ok... zgleda, da mi je bilo namenjeno imet 4 otroke
< Sporočilo je popravil san -- 22.1.2010 11:25:12 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 11:25:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:25:45
|
|
|
|
san
|
hm, ne vem zakaj je bold vse, ker sem samo ime dala v bold....
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:26:23
|
|
|
|
Teja K
|
Zivepo , da bi pisarno od mojega k tašči preselila to mu moram povedat , njemu se zmeša,... si nora . Moja tašča je ženska, ki ne trka, ki nima osnovnega bontona, da če nekdo z nekom pogovarja se ne vtika v pogovor, sploh če poslovne narave, da se ne hodi v pidžami pred stranke,...., jaaa ampak to bom mojmu predlagala , sam tak da vidim njegov obraz kakk sem se sedaj nasmejala ... Angel in Zivepo vidve kr s torto pridita, bom sokec pa kakav pa še kaj zravn ponudla pol pa bomo še odvečne stvari ven zmetale pa bo tolk placa, da bo še Živepo kakšno sobo dobila za pliškote od Pie Živepo še nekaj te morem pohvalit, zelooooooooooo si se popravila v pisanju, sedaj te celo razumem kaj napišeš , ker na začetku pa je bila prava loterija v razumevanju
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:30:41
|
|
|
|
Teja K
|
Gromska to da si bosa ni nosečniška debata , morš met štumfe gor pol je nosečniška ! Se opravičujem če sem zlobna, ampak sem tako kronično utrujena, da sem že čisto žleht ratala, sicer nisem vedela, da se ta moja žlehnoba lahko še ojača, ampak očitno še je nekaj prostora Punce, dajte mi svetovat kaj naj naredim, da se bom naspala, ker ne vem če sem cel teden spala 6 ur in res danes zgledam ven kot zombi ... saj bi si z vodko pomagala, pa bi verjetno Karolina potem imela celo noč veselico v trebuhu in sept ne bi spala ... evo me že brca .. prava štajerka, ja zgodaj je treba začet
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 11:47:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:54:34
|
|
|
|
Angel_Tian
|
zivepo - jaz se pač s tem ne obremenjujem, če je pri tebi razmetano, ko pridem. Saj pridem samo na obisk in ne pospravljat. Če bi vam jaz prišla pospravit, verjemi, da polovico stvari ne bi več našli Ampak to ne pomeni, da jaz pri sebi doma ničesar ne najdem - nasprotno - točno vem, kje je kaj in nekako uvajam ta red na moja dva moška (na večjega manj uspešno kot na malega ). Bova mogle enkrat res eno tako SLO turnejo vsekat m_o_i - to bable je sigurno spet kje na kaki čokoladi al kavi al... v gostilni pač san - evo, sigurno si bila narejena za VSAJ 4 otroke imet. Saj če bo pa še kak viška, bomo vse s tabo vred vesele ja gromska strela - celo nevihto si zamudila In hvala, da nas večje čveke tako razumeš san - bold??? kje, kaj, kako... teja k - meni se tvoj malo smili Ne vem še pa točno al bolj zarad njegove neolikane mame al bolj zarad tvoje žlehnobe Za žlehnobo se ne rabiš bat, jo imaš dovolj. Ampak je bolj zabavna žlehnoba, ne tista hinavska, tako da ti je oproščeno Go girl, go girl... Vleži se, te bo že zmanjkalo. Saj imaš mir doma? zivepo - pa daj se ti zdaj odloči kaj boš - RR al kuhinjski mojster Sosedi bojo tak mislili, da celo hišo kuriš, ko bojo dim zagledali
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:54:35
|
|
|
|
emibu
|
štumfe?? mislim da bom umrla od smeha zdle drugač pa moji so črni pa eno številkico majo ob straneh
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 11:55:54
|
|
|
|
Angel_Tian
|
nehajte no zdaj že s temi štunfi, ker se čisto preveč vesela oglašam strankam na telefon
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 12:07:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 12:10:15
|
|
|
|
Teja K
|
Vleži se je rekla , ja tu v pisarni po podu se bom raztegnila pa je... Doma, da imam mir , ja če bi otroka in dedca pa mačka zaprla za par ur v zmrzovalnik
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 12:12:08
|
|
|
|
Teja K
|
Živepo pridna pridna, sam povej kaj si uštimala, da si sedaj tak pridna
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 12:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Majčice 2010 - 2. del 22.1.2010 12:23:34
|
|
|
|
Angel_Tian
|
zivepo - to me itak že ful hvalijo, da sem vedno tak nasmejana in prijazna. Ampak zdajle pa že malo pretirano postaja, bojo mislili, da mi je šef plačo zvišal woooooooooow, kaj je tebe to danes za en "delovitis" prijel Pridna, pridna. Ampak vseeno pa (lepo prosim) ne primerjat mojega pospravljanja z Žigatovim Če sesalec v roki ni škodljiv, naj ga pa tvoj dragi zagrabi (sem že tiho, da se mu ne zamerim. Mimo njega itak ne bi mogla do tebe prit ) teja k - ti se kar raztegni, ostale pa ven na sneg naženi. Si noseča, bojo že razumeli
|
|
[Brisano sporočilo] 22.1.2010 12:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
cool*urska*kako ste se počutili med nosečnostjo?slabo (
20%)
veselo (
50%)
sexy (
15%)
mučno (
15%)
Število vseh glasov: 146Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!