|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
22.1.2010 12:36:29   
m_o_i
ne morem vec mirno brat, kak me v gostilno postavljate user posted image user posted image
m_o_i je spalaaaa...ugotovila je, da dec spi na "boljsi" strani postle, se je ob osmih vlegla malo tja..in zaspala do mal cez dvanajstuser posted image user posted image

zdej pa na RR nenosecniske debate berem berem-NE MOTI
ih bin glajh vida dauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 751
22.1.2010 12:51:58   
Angel_Tian
zivepo - letos definitivno ne bo višanja plač, to je že izjavil (kaj pa misliš, zakaj naredim samo tisto najbolj nujno user posted image )

Hahahahaha, moj posesa 1 - 2 x na leto in še to tako, da se nobena stvar ne umika, samo "v grobem" je potem posesano user posted image user posted image

Seveda sesanje in metlanje tudi spada pod nosečniške debate. Nekatere v nosečnosti ali pa v prvih dneh po rojstvu prav pretiravajo s čistočo, da ja ni kje kakega fuzla. Jaz sem bolj mnenja, da kako smetko in kak bacil mora vsako dete sprejet user posted image

m_o_i - user posted image user posted image user posted image sori no, če si pa zadnje čase samo še na kofetkanju. Jaz sem mislila, da si tisti zaspani del končno le zaključla in začela živet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo te prosim, ne hodi mi blizu s tako nemščino, me kr oči bolijo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:03:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 753
22.1.2010 13:07:13   
m_o_i
loceno gospodinjstvo- hvala za popravke; ocitno nimam zadev apdejtanihuser posted image
nastavki za dojenje- po prebranem sklepam, da je najboljse, da jih imam s sabo ze v P...hvala za infouser posted image
cotk za mulca ne bom kupovala, dokler ne vidim, kaj bo v skatlah, ki jih dobim. sem pa ITAK mal pofirbcala, ampak so res sami pliskoti na policah; ti bojo pac pocakali na jesenske nakupe.
zivepo bravo za torto! samo je tak tezko rect, ce ti je res uspelauser posted image  ves kolko lazje bi blo, ce bi me to lahko povohale, okusle?!user posted image  OK, do takrat ti nekak verjamem na besedouser posted image
Teja K tudi ti bos enkrat na vrsti za sreco glede prostora...bo pa takrat tolko slajse!user posted image
kontracepcija po porodu takoj, ko bo to mozno, nazaj na KT! ze celo zivljenje sem na njih (bolece M) in zelo elegantna resitev...zaj sem se 3 leta "cistla" od vseh teh kemikalij, ampak zelo intenzivno razmisljam o njih...
ohohoho se ena majcica-julka8 dobrodoslauser posted image  (in ne obupaj prehitrouser posted image )
joooj, da ne pozabim: nogavick nimam na sebiuser posted image  sem se v pizamiuser posted image  popoldan si bom pa nadela ene roza s sivimi pikami! ce pride do spremembe, vam TAKOJ javim-da ne bo kaj narobe user posted image user posted image
prevod za zivepo "takoj bom nazaj/z vami" tak pac jaz obvladam nemscino...
presnete nenosecniske debatkarice; nkol nc dobr za vas user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 754
22.1.2010 13:13:18   
m_o_i
tole s spanjem pa tudi meni ni jasno; razn tega, da se zjutraj konstantno zbujam nenaspana...in mi ocitno bolj pase druga stran postelje-bom danes se en poskus izvedla, pa vam porocam.
sem pa cist zmozgana; al zard vremena al mam pa spet pritsk ful nizekuser posted image  ur spanja mam deinitivno dovolj, samo spocita pa res nisem.
lih pa razmisljam, ce se me kaka bolezen ne loteva, ceprav se ne pocutim tok slabo...

se nekaj, nosecnice moje: men je zacela voda uhajatuser posted image  prvic sem pripisala nakljucju, danes se mi zdi, da ni tak... OK, sprijaznjena sem glede pojacanega belega toka (dnevnih vlozkov v zivljenju nisem potrebovala, zdaj jih pac mam), ampak to, da ko se dvognem iz lezecega polozaja in mam mokro packo na pizami, ni beli tok. da se je nekaj zgodilo pa vem sele ko vidim al pa zacutim na stegnu mokro tkanino... v nosecnosti bi naj to blo normalno, ampak bom jaz vseeno malo G prasala okol tega 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 755
22.1.2010 13:26:52   
Angel_Tian
m_o_i - tvoja utrujenost je lahko tudi od viška spanja. Daj se sprogramiraj na max 6 ur dnevno. Čez nekaj dni boš kot prerojena, polna energije...
Meni najbolj odgovarja 5 ur dnevno, čeprav sem trenutno tudi bolj na 6 ali celo 7, ampak to itak z vmesnim zbujanjem zarad Tiana user posted image
Pa s tvojim menjajta strani postle, če ti njegova bolj odgovarja. Jaz mojmu tega ne bi mogla predlagat, ker je na njegovi strani jogi dosti bolj uničen pa še moj bi bil totalno zgubljen, ko bi se zbudil, ker sploh ne bi vedel, kje je user posted image

Uh, z uhajanjem tekočine pa nimam izkušenj, čeprav sem pa zaradi belega toka tudi vsak dan z dnevnim vložkom. Mogoče imaš napihan mehur?

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 756
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:27:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
22.1.2010 13:34:48   
m_o_i
z mehurjem ne vem, da bi mela kake tezave (nic ne spika po jajcnikih, nic ne boli, lulanje v mejah normale), Keglove vaje delam vsakic, ko se spomnim (je pa res, da ne cist vsak dan)
s programiranjem na 6urno spanje je pa takole: meni je tudi najbolj ustrezalo 4,5 ur in to takrat, ko sem delala dva sihta in nasploh bla hiper leteca. je pa hudic, babe moje, ce imas CEL LJUBI DAN cas na uro gledat! zna bit, da je res to...si pa sama govorim in vsi okol mene govorijo isto-od maja dalje bo tak druga pesem spilala user posted image  in si recem: tri, stir mesece bom pa se ze zdrzalauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
22.1.2010 13:42:43   
Angel_Tian
zivepo - ko sem začela brat za te vaje, sem te tudi hotela vprašat, kaj to sploh je user posted image Tako da hvala za nazorno razlago user posted image

m_o_i - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boš zdržala ja do maja. Ti bo pa potem tolk težje (lahko pa da tudi ne, ne bom pametovala) user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 759
22.1.2010 13:43:18   
j.b.
Živjo bejbe, se samo na hitro javljam.

Morem vam povedat da vas pridno berem, za kkšnem komentar pa bi ga velikkrat imela, pa nimam časa komentiratuser posted image . Me terajo tuki, delam za dvauser posted image .
Babe super ste, aja - dons imam črtaste (več različnih barv) nogaviceuser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 760
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 13:48:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu j.b.)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
22.1.2010 13:51:09   
m_o_i
hja A_T ti sploh ne ves, da m jaz lahko tudi od maja dalje velik spala; moj bo mel tolko dela z nasim mulcem, da se kr bojim, da ne bom do njega prisla user posted image user posted image  da ga se dojil ne bo kr on user posted image
samo je fajn poslusat, kak neke hude teorije razvija...o praksi bomo pa kasnej razglabljaliuser posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.1.2010 13:54:16   
Angel_Tian
j.b. - daj jim dopovej v službi, da morš jest in NE delat za dva user posted image user posted image user posted image
Aha, pol si ti danes naša pika nogavička user posted image user posted image

Jao jao, ne vem, če sem že kdaj spravla skup 12 ur spanja user posted image Sem bolj nasprotje - za vikende večkrat sploh spat nismo uspeli it user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.1.2010 13:57:22   
Angel_Tian
m_o_i - ja, le počakaj na prakso, pri mojmu se za celih 100 % razlikuje od teorije user posted image user posted image
Če bo pa tvoj še dojil, pa super. Ti bo lepo med spanjem spumpal mleko pa flaško bebiki pa gremo ati user posted image Še ena varianta je, da si nekak neke zize gor namontira (v enem filmu dolgo dolgo nazaj sem nekaj takega vidla) user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 764
22.1.2010 13:57:37   
frcefela
m_o_i glede uhajanja vode ... te nočem strašit ali kaj, ampak ravno dva tedna nazaj je morala moja kolegica, ki je noseča 27tednov v porodnišnico na oddelek, ker ji je po kapljicah plodovna voda odtekala in je še zdaj notri. Lahko pa da ti samo bejbi na mehur pritiska. Držim pestke da se ti hitro poštima.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 765
22.1.2010 14:03:42   
m_o_i
moje dete je res nizko-brcike obcutim se vedno predvsem okol sramne kosti oz. med kostjo in popkom... o nizko lezeci postlci je meni govorila ze takrat, ko mi je razlagala, zakaj imam tak prekleto bolece M. zdaj mi tega ni nic omenjala, razen tistega namiga o UZju v 32em tednu, ko sem skontala, da sumi na medenicno vstavo...
sej pravim... zadevo bom spremljala in jo na NP definitivno omenla. ce pa se se kaj cudnega pojavi (bolecine, izcedek), pa ne bom cakala niti do takrat in bom sla prej user posted image
A_T se bom pustila presenetit, kak bo to zgledalouser posted image  joj zadnjic mi je hotu dat 300 evrov SAMO ZA PLENICE (da ne bo treba non stop v stacuno hodit). sem mu lih komej razlozla, da se ne ve, ktere bojo odgovarjale in da otroc rastejo, zato da ne moremo kupovat plenic za pol leta naprejuser posted image

(odgovor članu frcefela)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 14:09:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 767
22.1.2010 14:18:10   
Angel_Tian
Hahahahahaha babe, vaši dedi ga šele sračkajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga grem pa zdajle, ker morm posesat in počistit pisarno. Se vam pridem potem še uradno odjavit od oglašanja za ta teden user posted image

Aja, moj je bil včeraj seznanjen z novim srečanjem 19.2.
Je rekel, če zdaj mislim vsak tedn na Trojane laufat. Pa sem mu razložla, da je to samo vsak mesec 1x user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 768
22.1.2010 14:54:51   
Angel_Tian
Uh, ste očitno vse lepo "zaposlene".
Jaz sem tudi končala in grem domov.

Želim vam krasen vikend (pa pogrešajte me kaj user posted image )

Dijo pa pa

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 769
22.1.2010 14:58:44   
j.b.
No, jaz se že zdaj pozdravljam od vas za cev vikend, vas berem drug teden.
Zunaj je tak turobno... Nevem če bo dans kaj s sprehodom ...

Aja, neki sem zasledila eno pisanje je bila ena huda ne deca, ker je biv hud zarad večerje... Je bla A_T? Veš, pride dan, tud on je lahko imel slab dan u službi, in ko je prišel domov jezen, veš da včasih ni potrebno veliko da pop... brez potrebe. Me veseli da sta bila drug dan že ok. Jaz pa imam ful srečo zaenkrat kar se deca tiče, me je prej, ob dveh klical in vprašal kaj bi jedla, da mi naštima kosilceuser posted image user posted image user posted image  Hjjoooj, kr za ožent ga bo. user posted image
Super se mi zdi zdaj ko je zima in mraz je malo bolj doma - me zdaj razvaja, poleti pa bo druga pesem - po cele dneve delat ...

Moi, ko si pisala o tem uhajanju vode, sem se takoj odločila da pričnem s temi keglovimi vajami. Pa ostale punce, jih že dolgo delate??? Jaz sm precej lena zanje, upam de me nebo kaznovalo.

Glede dojenja - upam da bo šlo in da bomo imeli veliko mleka. Meni joške že zdej ponoč tolk puščajo, tak de ima de po porodu teče kot namazanouser posted image

Lep vikend!!!! Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 770
22.1.2010 16:09:13   
julka8

m_o_i
ne ne skrbet ne bom tko hitr obupala user posted image user posted image prej ni blo cajta kej napisat velik, zdej so pa študijske "počitnice"user posted image user posted image

aja pa glede lege-js tut nizko nosm ampak kej velik mi še niso povedal o posledicah,... sam opažam mal bolečin če preveč hodm al pa pretiravam s kakim drugim gibanjem preveč user posted image in isto čutm brcike tok nizko... e teb je že rekla,da boš mela ultrazvok?js nč nevem, kdaj, će še, bo???

no lep dan še naprej, upajmo na kak sonček kmaluser posted image user posted image

lp

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 771
22.1.2010 16:24:03   
m_o_i
julka8 UZ mi je omenla na morfologiji. glede na to, da je morfologija naceloma zadnji brezplacni, me je verjetno zelela opozorit, da bom mela se en izdatekuser posted image  bom februarja vprasala; ker marca bom pa ze okol 30ega tedna in ce, potem bo ta UZ narejen takrat.
joooj, zdaj sem mal zadremalauser posted image user posted image  se mi je sanjalo, da se je mulc jokal in da se je men full fajn zdelo, ker nisem preslisala njegovega jokauser posted image  

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 772
22.1.2010 17:19:25   
K_a_t_i
Oj, vas samo pozdravim... NE DOHAJAM!!!! user posted image
MAl sem poskenirala - nastavki za dojenje - men so pa bili katastrofa, kr neki, ena plastika, čist preširoka. Žiga niti pod razno ni potegnil čez njo. Itak je pa na začetku že po prvem požirku spal user posted image . Sicer pa kar se tiče poslušanja sester v porodnišnici, pediatrinj in patronažnih okrog pridobivanja teže - naj se grejo solit vse skupaj! Če bi mi kdo povedal prej, da se otroka doji vedno ko zajoka (na začetku) mi mogoče ne bi blo treba 3 mesece dodajat... Ja, mi2 sva fenomena, ki sva se polno dojila po 3. mesecu in ne na začetku user posted image - ko sem dojela, da hranjenje NI na 3 ure, ampak PO POTREBI!

Spanje - ena predlaga 5-6 urno spanje, da nevemkera ne bo utrujena. Kwa ste nore?! Jst sem KOMA, če ne spim 9 ur dnevno... Takle mamo. 100 ljudim 100 čudi user posted image .

Šibam zdej na banko....

ČAv, čav.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 773
22.1.2010 17:34:56   
fiška33
Lep pozdrav user posted image

Najprej povem, da sem se vam do solz nasmejala user posted image

Zdaj pa še poročilo ... V SG štartala po planu, ob 5.30, vozili smo se do pol poti max 65 km/h, na koroškem pa zgleda ni toliko snežilo in je šlo skoraj normalno. Najprej mi je na tešče vzela kri, in ko so bli rezultati - čez 45 min, sem mogla popit glukozo. In potem je bil odvzem krvi še na tri naslednje ure. Sem luknjasta kot kak ementaler user posted image . Fertik sem bila ob 12h. Vmes pa nič pit, nič jest, meni pa je krulilo že, ko sem se danes zbudila user posted image . Med prvim odvzemom in glukozo sem v čakalnici skoraj zaspala, med ostalim čakanjem pa sem vedrila pri prijateljici, ki stanuje 3 min do bolnice user posted image . Za zadnji obisk pa mi je pripravila sok, kavo, čaj, joto ter kruh in full sestavin za sendviče, tak da sem se za konec napujsala user posted image . Je full hitro minilo user posted image .
Da ne pozabim, Sky, posteljica, najbolj simpl design in cena je v Ikei http://www.ikea.com/at/de/catalog/categories/departments/childrens_ikea/10392 , predalnik za spodaj, pa je na strani št. 3.
Ja, uhajanje urina user posted image , mam tudi probleme, itaq se bo treba spet yoge lotit, pa se bom takrat spomnila še na keglove vaje.

Nič, šibam na zmenek akvaristov. Pizza, njamsi user posted image .

Mejte se!

lp

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 774
22.1.2010 17:37:04   
m_o_i
fiška33 user posted image tole si zrihtala ko prava baba (ceste ipd) user posted image  vidis, mene je tudi lakote med tistim cakanjem groza-ne vem, kak bouser posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?