|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
19.1.2010 20:13:57   
m_o_i
emibu kongratuliram za stirko user posted image

tetra plenicke so v Tosamini stacuni 14,53 evra (posljejo tudi po posti, postnino placas sam)-sem ravnokar dobila mailuser posted image
A_T sem mela tut js prospekt danes v nabiralniku in sem vidla tiste PVC zabojckeuser posted image  (ja no, nben si sel po posto danes do sestih zveceruser posted image )
so lustni, ja, ampak jaz bi mela take iz neprosojne plastike, po moznosti barvne-any info, kje dobit to?!

kar se pa mleka tice, je pa tak, da vsakemu ne ustreza vse-meni je pac pomagalo. ste vedle, da v casu prehlada ni priporocljivo uzivat mleka in ml.izdelkov? ker gostijo sluznico. sej je pravzaprav cist logicno: itak veste, kak zgleda, ce pojes jogurt in hoces potem pljunit-gosto, gosto (sem pa res nazornauser posted image ).skratka, se odsvetuje!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 551
19.1.2010 20:33:10   
barvar
Fiska, mene pa caka jutri cuker test (50g), pa mi je ful čudno, da ne rabim bit tešča?! A ti si pred testom že tudi kaj jedla? Nebi rada pol še en teden čakala, če sem slučajno kaj narobe razumela user posted image .
Drugače pa se še jaz javim za krof ali dva v februarju, da mi ne boste vseh pojedle user posted image user posted image user posted image .
Lep večer vam želim babike...

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 552
19.1.2010 20:40:11   
m_o_i
barvar tudi meni ni treba bit tesca za cuker test, tako da...ce pa moras bit tam ze zjutraj, pojdi tesca, v torbici pa za ziher mej kak sendvic,da ga bos zmazala pred testiranjemuser posted image  

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 553
19.1.2010 20:46:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

barvar tudi meni ni treba bit tesca za cuker test, tako da...ce pa moras bit tam ze zjutraj, pojdi tesca, v torbici pa za ziher mej kak sendvic,da ga bos zmazala pred testiranjemuser posted image  

Men so pa  strogo naročili bit tešč user posted image Ma smešni so...

Moi, kake zabojčke ti to iščeš? (ne da se mi nazaj brat user posted image ) Če za igrače, mi mamo take in so super - ker grejo en na drugega http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80098516 + pokrov http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/60098517

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.1.2010 20:53:31 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 554
19.1.2010 21:01:19   
m_o_i
zabojcke iscem take s pokrovi, brez kolesckov-tile so super (samo...kolescke majouser posted image )
namrec zaradi prostorske stiske (ma sej ni panike, samo sej veste, da nikol ni dovolj prostora za vse) sem si zamislila eno steno polic, na katerih bi bli taki zabojcki...
zaj v ikeo hodit po samo to pa tudi ni racunice...vseeno pa hvala za navdih! mogoce si jih dam dostavit po narocilu user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 555
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 21:03:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
19.1.2010 21:11:11   
m_o_i
zivepo to so cene za pakete 10ih kosov (tetra plenice), obstajajo pa tudi paketi po 6, samo teh niti ne gledamuser posted image
seznam bom obnovila jutriuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 557
19.1.2010 21:16:25   
petruscha
Ojla!

Nisem vas utegnila vse prebrat za nazaj.... ste take čvekeuser posted image user posted image .

Tudi jaz imam jutri pregled pri G in pa cukr test. Men je sicer rekla, da ne rabim biti tešča, vendar bom ostala vseeno pri skodelici čaja in "kahli" kave user posted image .
Pri prvi nosečnosti pa tega sploh nisem imela, ne vem zakajuser posted image user posted image .

Papauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 558
19.1.2010 21:28:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

kati hvala za stojalo, te bom držala za besedo user posted image tk d ako se boš dokopala do njega ga daj v avto in ga 19.2 pripelji na trojane user posted image ja tekočina za steriliziranje obstaja, položiš not flaško/dudo in je to to. ne rabiš prekuhavanja ali pa sterilizatorja. sam jst sem to ugotovila da obstaja šele pri Piinem enem letu in nisem neki rabla velikokrat.

stojalo - februarja, marca skor ziher ne pridem - pol pa 100% ja! Če se ti zelo mudi, pol pa komot kero iz Lj, ki bo šla na zmenek uprežeš, da ti dostavi - sem doma skoraj na obvoznici, blizu Glinškove/Bratovševe ploščadi (Ljubljančanke bojo že najdle user posted image -> al pa prpeljem do Merkatorja v Šiški/ali pa City parka, komot!)
In kje se kupi ta tekočina user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

Neposredna povezava do sporočila: 559
20.1.2010 7:19:57   
m_o_i
bro jutro user posted image user posted image user posted image

danes je shopping dayuser posted image  ceprav nekak ne maram trgovin se danasnjega dneva veselimuser posted image  
tako da bom danes bolj malo prisotna-pridne bituser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 560
20.1.2010 8:06:39   
nusi
Jutro user posted image

OOOO blagor se teb moi, js bi šla tut z velikim veseljem malo zapravljat user posted image , pa ne bo nč s tem, bom kr lepo stol v službi grela in dinarčke šparala user posted image .  Tolk komi čakam, da bom lahko postlco postavlja, pa ostale stvari navlekla, upam, da bo to še pred prihodom otročka, mimo grede, včeraj sva se odločila, da bo tamalček Žiga.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 561
20.1.2010 8:10:40   
Angel_Tian
Dobro jutro,

danes pa najprej malo dela in šele potem RR. Narobe svet user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 562
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 8:42:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
20.1.2010 8:44:30   
emibu
morgen!

stojalo za banjico-mi ga nebomo imeli,ker bomo imeli bano kotno in okol narejeno take dve polkrožne "stopničke" tak da se bom gor usedla na eno višje pa položla banjicouser posted image user posted image

kislina v želodcu-kok jst vem se kislina uravnava z bazo in ka zj ndit jah jest tisto kar je na osnovi bazeuser posted image še enkr bravo jstuser posted image user posted image user posted image user posted image

cukr test-amm zka vas je že velik mel to men pa še omenl niso?? not fer!

sterilizator dud flašk-a je to nujno? kok sm jst seznanjena so to pri nas s tako "metlco" al kak se reče flaško pucaluser posted image če je duda na tla padla pa je dala mami u usta in pol men?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 564
20.1.2010 8:51:59   
Teja K
Dobro jutro!

Emibu
naj rej čestitke user posted image user posted image user posted image , sedaj si tudi verjetno boljše volje user posted image ...

Sterelizator za flaške
sem jaz kupila in je bil fulllllllllllllll drag, uporabljala pa ga sploh nisem user posted image , potem sem ga sosedi podarila. Ker sem skozi dojila, flaške pa sem prala kr v pomivalnem stroju in dude tudi. Jaz glede sterilizacije nisem ne vem koliko komplicirala, če je duda na cesti padla iz ust na tla, sem jo jaz polizala seveda pesek izpljunila in dala dudon Davidu nazaj v usta... Moja starejša sestrična, pa je bila glede tega fulll natančna in čisto preveč za moje pojme presrana... no razlika je sedaj takšna, David je le redko bolan, njena dva pa šibata iz ene bolezni v drugo... Drugače pa se flaške in dude lahko sterilizirajo tudi tako, da jih prekuhaš v kakšnem piskru...
Stojalo in banjico sem jaz gledala zadnjič v BC-ju in moram rečt, da so mi bile cool, ene so celo takšne, da je banjica in previjalna v enem, druge so takšne da je banjica, ki ima spodaj dve mehki polički, tretja je takšna, da ima samo banjico,... cene se mi tudi niso zdele pretirane in glede na to, da ne bom imela previjalne komode, mislim, da bom si privoščila kr tisto banjico, ki je kombinirana s previjalno garnituro in polico... cene pa se gibajo od 25€ naprej... mislim, da najdražja 50€..

No lepo bodite

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 565
20.1.2010 9:02:15   
sabri
Dobro jutro, ste kar zgodnje, danes je nekaj mrzlo videt zunaj, brrr, čakam da se segreje malo in grem o ven.
srečanje: pridem najbrž s tamalo itak
cukr test: prvič ga nisem imela, zdaj je rekla meni obvezno na tešče a eno uro sem sedela zunaj v čakalnici, nisem smela nikamor, je pa res, d sem zamenjala g.
sterilizator: ga nisem imela in ga ne bom imela, sem prekuhavala flaške, drugače tko dojila. Sem pa najprej zelo komplicirala s čistočo, potem pa čedalje manj in je zanekrat bilo ok. Glede bolezni pa tko.
banjica. jaz sem jo dala kar na mizo ali pa v kopalnci na stroj in prinesla previjalno podlogo zdraven in za oblečt, pa vse zrihtala. Razen prvič in na začetku kopanja, ko sem bila vsa presrana, pa sem že enkrat rekla, manj kompliciraš, lepše vse uspeva.

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 566
20.1.2010 9:07:30   
Sky3
Dobro jutro!

Glede cukr testa - meni so naročili strogo bit tešča, tudi dan poprej nič sladkega in tut sadja raje ne (sploh v drugi polovici dneva). baje naj bi tam dobila za spit neko zadevo, potem pa počakajo neki časa in odvzamejo kri.

vrjetn ni fajn, da ješ škrobnate reči, sladke ali kakršen koli OH pred testom, ker je to hitro v krvi in dvigne krvni sladkor, torej test ne bo popolnoma natančen. no, zgolj moje mnenje in besede moje G. je pa čudno, da so bili naši napotki tako različni... user posted image

želim vam uspešen lušten dan! user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 9:08:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
20.1.2010 10:16:10   
Angel_Tian
Evo, prav taki res čuden dan je bil včeraj.
Preden sem šla h G sem se pri stari mami v bolnici še oglasla. V sredo je bila operirana na srcu in nekako še nisem prišla na vrsto, da jo obiščem. Leži na intenzivni, baje je stanje stabilno, vse polno nekih cevk, roke čisto vijolične in modre, ker ni imela miru, dokler je imela tam noter zapičene one igle. Kljub temu je bila včeraj kar ok (čeprav so jo same kosti in koža). Vsaj kolikor toliko je bila "prisebna", ker baje je do zdaj vsak dan fuuuul imela privide. No, da je v bolnici pa tak vsak dan znova zanika...
Ne bom več o tem...

Moj pregled. Otrok je skoraj čisto na glavo obrnjen, obraz pa je imel obrnjen v moj hrbet, tako da se lice sploh nič ni videlo. Glede velikosti je rekla, da je vse v mejah normale - kolikor je pač lahko izmerila, ker je imelo dete res tako čudno pozo. Spol je rekla, da se ne vidi, ker na pol poturško sedi (ta "izgovor" je že pri Tianu uporabila user posted image - ali pa rojevam same turke user posted image ). Zredila sem se 6,8 kg (od začetka nosečnosti). In zopet moram v torek it dat kri user posted image Imam v sebi sicer neka protitelesca, ampak v taki mali količini, da se baje ne morejo odločit, če je vse ok ali ne user posted image Sem pa "slučajno" izvedela, da sem toxo že prebolela user posted image user posted image (jaz o tem nisem nič vedela).
No, po pregledu sem šla po Tiana k mojim, se malenkost tam začvekala in potem domov. In ko sem malega spravljala spat, sem še jaz prav lepo zaspala poleg. Ko je moj prišel iz službe, ni bilo večerje. Takoj me je napadel, da če se zavedam, da je bil cel dan samo na sendvičih za malico. Da če ne mislim kuhat, naj mu povem in bo hodil v gostilno jest. Hotela sem mu spečt krompir in bedrce, ampak je rekel, da ne bo tako dolgo čakal. Tudi jajc ali hrenovk ni hotel. Vzel si je banano, jaz pa sem šla nazaj spat, ker sem imela dovolj vsega. A sem jaz vsega kriva?? Če je tako len. Celo dopoldne je bil doma (ob enih se odpravi v popoldansko smeno) pa si ni mogel vzet nič za jest. je pač bil samo na sendvičih, ki si jih je naredil za malico. V glavnem, šla sem spat, on je še nekaj časa mulo pasel v kuhinji in potem tudi prišel v posteljo. Saj nisem mogla spat, tako bedasto mi je bilo. Danes zjutraj sem mu kot vedno dala lupčka, ko sva z malim šla od doma, on pa niti adijo ni odgovoril. Jezen je, jaz pa se nekak krivo počutim, čeprav se pravzaprav ne bi rabla... Eh...

fiška33 - hvala za sms, danes pošiljam fotke ponovno user posted image
Pridi k meni na kosilo, ko se boš domov vračala - mogoče celo bo kaj za pod zob user posted image user posted image

emibu - user posted image user posted image user posted image saj smo vse vedele, da boš lepo naredila. Bravo! Zdaj pa le ne volje izgubit.
Pa če si prehlajena, ti bi kdo drug lahko posesal avto. Ti se raje na toplo skrij in se čim prej pozdravi, da ne bo šlo na slabše.

sky3 - jaz sem včeraj pojedla pri mamici eno sklečko skute in notri naribano banano. Je do zdajle še kr mir s kislino. Rupuruta jaz drugače tudi ne jem, sem pa pozabila vprašat G, če ga lahko. Ma klinc, naj peče, saj mine tudi. Ta kislina me tak samo v drugih polovicah nosečnosti muči user posted image

Toliko sem se do zdajle uspela razpisat. Zdaj moram it pa neke reference spisat user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 569
20.1.2010 10:18:02   
barvar
Dobro jutro user posted image !
Jaz pa se počasi odpravljam v laboratorij. Pri nas te naročijo ob 11h user posted image . Tako, da jaz sem že jedla, saj so mi rekli, da lahko... Ne morem bit tako dolgo lačna, če sem pa noseča user posted image user posted image user posted image .
Emibu, na test za sladkorno ne dajo vsake, tako da nič skrbet. To moraš opravit če si v kateri od rizičnih skupin: sladkorna v družini, preveliko pridobivanje teže v user posted image , starost višja od 25let, čezmerna teža pred nosečnostjo, otroci rojeni v prejšnjih nosečnostih težji od 4kg,...
Pridne bodite in pridem potem poročat če je bilo fejst bljek za spit ta cuker. Se beremo!

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 570
20.1.2010 10:35:12   
Teja K
Angel user posted image - glede tvojga moža! ma kaj se boš krivo počutila? user posted image Alora! Ves dan si bila odsotna tekala iz enega kraja na drugega in pol če zaspiš pač zaspiš user posted image , a pridem in mu svoje povem a? Joj bi mu dala vetra, dedcu lenemu grrrrrrrrrrrrrrrr.... koji k... se muli, saj če je en dan na sendvičih pa ja ne bo zbolel, joj... me zanima kakolikokrat bi bila ti na sendvičih, če bi bil on noseč... ja zato pa moški itak ne morjo met detecev, ker bi človeški rod že davno izumrl user posted image user posted image ... ampak mislim, da je kaj v zraku, k moj je mene tudi zadnjič natečnaril, k je prišel domov in sem jaz ležala zadekana do vratu (valda če mam 16 stopinj v stanovanju ker mormo šparat) in sem gledala tv in se nisem vstala in takoj k njemu letela ko je prišel... mislim halooooooooo, a ko pa on za računalnikom sedi pa buli v tiste avte, pa ne reče niti dobr dan je pa ok... ma se mi v četrtek ni dalo z njim ukvarjat, zato sem mu jih v soboto tako lepo diplomatsko napela... zdaj pa ma slabo vest... JOJ TI DEDCI!!!

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
20.1.2010 10:48:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu barvar)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
20.1.2010 11:23:08   
Angel_Tian
k_a_t_i - na krofe se seveda pride zarad nas in čveka, ne zarad krofov user posted image user posted image (tega enotnega mnenja smo bile vse iz prve runde srečanja user posted image )
In "uživaj" ob teh ogabnih železovih tabletah, fuj bljek - vsaj da koristijo za nekaj.

m_o_i
- po tvojih željah zabojnike pa imajo od tak v vseh trgovinah - od merkurja do obija, baumaxa, bauhausa, mercatorja... Celo v vseh teh otroških trgovinah. Ampak so cene navite in redko katere so na koleščkih. Ne vem, meni so ti iz spina in lidla res najboljši. Saj si jih pa lahko sama porišeš, če hočeš tolk pisano imet. Al pa kake nalepke gor daš. Za kaj bi jih ti sploh uporabila?

Brez mleka mi za živeti ni user posted image user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 573
20.1.2010 11:37:49   
Teja K
Angel sam men se zdi da MOI hoče brez kolic in da so ji samo kolesca odveč... Veš kje so včasih imeli te stvari fulllllll poceni... v 1€ shop, hehehe imajo pa te razne malenkosti še ugodno v Jysk. Je pa ta štacuna tako malo vsega od pohištva, do zaves, posodic, dekoracije itd... cene so pa zelo ugodne, najdeš jo še v slovenski bistrici je zadaj za Daichmanom in v BTC-ju v isti stavbi kot je Emporium...

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 574
20.1.2010 12:28:01   
fiška33
Dober dan user posted image . No, na ponoven test cukra danes nisem šla. Odločila sem se pa ob 5 zjutraj, ko sem poregistrirala, da že celo noč cedevito šlukam user posted image . Zdaj, Gromska, ko sem pa prebrala tvoja navodila, pa sem prepričana, da sem naredila prav. Bom šla v petek, ker ma prijateljica tak delovnik, da bo pa mela kej časa zame in mi tak bolj paše, kot pa da se v sg samo obrnem. Šla sem pa zato k splošnemu. ker sem mogla še bolniško uredit pa tiste izvide od ščitnice oddat in če nisi naročen, je pri nas tako, kdor prej pride, je prej na vrsti in je dobro, če že kake dve uri prej prideš in čakaš pred zaklenjenimi vrati, da si potem v nekem normalnem času fertik. Bolan, noseč, samo po recepte, ne dela se razlik user posted image . Groza, res. Komaj že čakam, da gre ta sestra v penzijo, ker tudi, če te nima zakaj na pesat, bo našla en razlog. Ženska je zgleda full nesrečna, ker ji mož prihaja vsak dan pijan domov in potem ga mi, pacienti na j... in te je že po telefonu poklicat strah. Rajš nisi bolan, kot pa da moraš tja. No, na srečo pa je dr. super.
Ja, o sladkorni bi še to dopolnila. Moj brat se je rodil s 4,5 kg, nos je imel kar zlepljen s čelom, tak je bil debel. Mojo mamo so takrat samo vprašali, ali ima kdo v družini sladkorno user posted image . Imel jo je njen oče. Potem pa je moj brat prvih nekaj mesecev samo hujšal. Ni se mu razvila nobena maščobna celica (menda se razvijajo v zgodnjem otroštvu) in že celo življenje hodi okoli kot okostnjak. Heh, včasih je doma pri kosilu za pojedeno šeflo makaronov celo Titota iztržil user posted image . Srednjo šolo je končal s 194 cm in 60 kg, zdaj pri 30ih je menda že celo do 70kg prilezel user posted image . Je beer bouch mal nanesel user posted image

Še malo ostale pokomentiram...
A_T, glede moža, no comment user posted image . Teja, fajn bi blo k tebi na kake inštrukcije prit, jaz bi tud rada znala tak povedat, kar mu včasih gre, da bi imel slabo vest user posted image . Kaj če bi ti kako izobraževanje organizirala user posted image ?
Emibu, čestitke!
Gromska, jaz pri nobeni hrani nič ne kompliciram. Tokso sem kao že prebolela, ampak imam tako nizka protilesca, da mi jo še vedno testirajo. Jem pa vse. No, majoneze itaq ne maram, iz plesnivih sirov si pa omako naredim user posted image
Sterilizator, glede na napisano, ga ne bomo nabavljali user posted image . Hvala.
Srečanje, lahko se me zapiše za februar.
Včeraj sem domov privlekla stajico user posted image .

LP

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 20.1.2010 12:36:08 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......