fiška33
|
Dober dan . No, na ponoven test cukra danes nisem šla. Odločila sem se pa ob 5 zjutraj, ko sem poregistrirala, da že celo noč cedevito šlukam . Zdaj, Gromska, ko sem pa prebrala tvoja navodila, pa sem prepričana, da sem naredila prav. Bom šla v petek, ker ma prijateljica tak delovnik, da bo pa mela kej časa zame in mi tak bolj paše, kot pa da se v sg samo obrnem. Šla sem pa zato k splošnemu. ker sem mogla še bolniško uredit pa tiste izvide od ščitnice oddat in če nisi naročen, je pri nas tako, kdor prej pride, je prej na vrsti in je dobro, če že kake dve uri prej prideš in čakaš pred zaklenjenimi vrati, da si potem v nekem normalnem času fertik. Bolan, noseč, samo po recepte, ne dela se razlik . Groza, res. Komaj že čakam, da gre ta sestra v penzijo, ker tudi, če te nima zakaj na pesat, bo našla en razlog. Ženska je zgleda full nesrečna, ker ji mož prihaja vsak dan pijan domov in potem ga mi, pacienti na j... in te je že po telefonu poklicat strah. Rajš nisi bolan, kot pa da moraš tja. No, na srečo pa je dr. super. Ja, o sladkorni bi še to dopolnila. Moj brat se je rodil s 4,5 kg, nos je imel kar zlepljen s čelom, tak je bil debel. Mojo mamo so takrat samo vprašali, ali ima kdo v družini sladkorno . Imel jo je njen oče. Potem pa je moj brat prvih nekaj mesecev samo hujšal. Ni se mu razvila nobena maščobna celica (menda se razvijajo v zgodnjem otroštvu) in že celo življenje hodi okoli kot okostnjak. Heh, včasih je doma pri kosilu za pojedeno šeflo makaronov celo Titota iztržil . Srednjo šolo je končal s 194 cm in 60 kg, zdaj pri 30ih je menda že celo do 70kg prilezel . Je beer bouch mal nanesel Še malo ostale pokomentiram... A_T, glede moža, no comment . Teja, fajn bi blo k tebi na kake inštrukcije prit, jaz bi tud rada znala tak povedat, kar mu včasih gre, da bi imel slabo vest . Kaj če bi ti kako izobraževanje organizirala ? Emibu, čestitke! Gromska, jaz pri nobeni hrani nič ne kompliciram. Tokso sem kao že prebolela, ampak imam tako nizka protilesca, da mi jo še vedno testirajo. Jem pa vse. No, majoneze itaq ne maram, iz plesnivih sirov si pa omako naredim Sterilizator, glede na napisano, ga ne bomo nabavljali . Hvala. Srečanje, lahko se me zapiše za februar. Včeraj sem domov privlekla stajico . LP
< Sporočilo je popravil fiška33 -- 20.1.2010 12:36:08 >
|