|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
21.4.2010 16:43:39   
Teja K
Drage moje nosečke!

Vas na hitro pozdravim, pokomentiram upam, da kasneje...

Danse sem čist adijo... sem zlikala vseh 5 strojev, ki sem jih za našo pupo oprala in sedaj vse čaka v omari user posted image ...

Presredek in bradavice ... masaža in priprava je bila priporočljiva ko sem bila noseča z Davidom, sedaj so nam zabičali naj vse pustimo pri miru!!

O tašči pa povem več kasneje... grem še malo ven pogledat, pa po Davida na trening... pol pa upam, da njdem čas in vas pokomentiram... prebrala sem samo na hitro, da sem videla, če je spet katera rodila user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
21.4.2010 18:08:17   
K_a_t_i
Hejla babe,
sam na brzino. Še 1 delovni dan, ju3 bo na izi! Jagode za "poslovilca" so v prtljažniku, vikend v Olimjah rezerviran (upam, da majo kak bazen s "hladnejšo vodo" - jst komi čakam, da se mal sprostim), zdej pa šibam na igrišče. Vas pol preberem in pokomentiram kar ste aktualnega napisale.
Kati

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
21.4.2010 21:37:59   
julka8
čeer user posted image

kakšno zatišje popoldan... a ste ble vse na sončku pa zunej? user posted image user posted image no ctg je šel v redu, mali se odlično počuti in še kar nič ne kaže da bi se mu kam mudilo... user posted image user posted image user posted image jutri bo pa točno 14 dni do PDP..

zredila sem se za 300 gramov od prejšnga tedna, tko da pustmo kr da sm zaenkrat še na +15 kg user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled oziroma ctg mam pa u četrtek, 29. 4.

no zdej grem pa še mal gledat tv pol pa kr spat user posted image

lahko noč user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
21.4.2010 21:42:21   
bribiki
Helllou!user posted image user posted image user posted image

Da vas malo pozdravimuser posted image user posted image user posted image Težko sedim, pa se mi potem ne da bit dolgo na računalniku, (edino facebook čekiram redno)user posted image , zato se že dolgo nisem oglasila. user posted image

Torej, stanje je tako: naslednji pregled 23.4., mislim, da tud ctg
                                 dodatni kg +12

Drugače mam pa še 10 dni do roka.... upaaaaaam, da bo prej, full se že težko okrog nosim, noge mi zatekajo, sploh desna. Očitno mali/a bolj na desni leži. Na prejšnjem pregledu so mi ugotovil, da mam preveč levkocitov v urinu, tako da sem še 1x urin dala. Kakšen je izvid izvem pa v petek na pregledu. Moram rečt, da sem fullll nezadovoljna z Leoniščemuser posted image user posted image user posted image na pregled čakam po 2 uri, vmes dam vodo, po potrebi kri. In potem sem noter 5 minut, da mi posluša srčka in to je to. Ctg-ja nisem mela še nobenega, razen tistega v porodnišnici, ko me je nekaj špikalo in sem šla preverit, če je kaj narobe.user posted image Sem rekla, da počakam samo še na pregled 6 tednov po porodu in potem menjam ginekologa. A je normalno, da mora nosečnica v zadnjem trimesečju 2 uri tam čakat???? Halo!!!!user posted image Sem bolj zjebana od pregleda, kot če bi celo stanovanje generalno pospravilauser posted image user posted image Upam, da grem že pred petkom rodit....

Jaz si nič ne masiram, ne bradavic, ne presredka. Edino keglove vaje redno delam in tiste za spodnjo trebušno mišico, pa mažem si bušija in prsi s kremo proti strijam. Zaenkrat ni še nobene, razen okrog luknjice od uhančka mam eno.user posted image

Tašče nimam, mam pa zlatega tasta, smo nekaj časa tud živeli skupaj. Zdaj sva že 4 leta pri mojih, v lastnem stanovanju, nobenih problemov nimamo, spoštujeta zasebnost, se štekamo.

Uživajte, sporočim, če bo kaj novega.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
21.4.2010 22:25:55   
Angel_Tian
emibu - ja, tako je bilo na žalost. Sem pač zanosla, ko sva bila z mojim skupaj komaj dobre pol leta. In tisti čas sem jaz imela svoj s.p., delala sem cele dneve, da sem še mojega malo zraven živela, ker je bil takrat brez službe... Ja, ****t sem se tudi še imela čas zraven, si moreš mislit user posted image Ne vem, zakaj so zdaj dnevi tako kratki, tistih pet let nazaj je pač dan imel vsaj 30 ur, da sem jaz uspela dnevno obdelat dve službi, mojega, pa stanovanje sva takrat malo začela urejat pa še za seks z drugimi moškimi sem imela čas. Bravo jaz user posted image user posted image user posted image Moj dragi je pa bil takrat cele dneve doma ali pa je lutal na čike s kolegi, doma lagal in kradel (sicer ne več kot za cigarete, ampak kraja je kraja - njegovi niso smeli vedeti, da je kadil).
Jaz mislim, da je bil največji problem to, ker sem pač starejša in moj pred mano ni imel nobene tako resne punce. Pa je taščo malo preveč zaneslo v skrbi za svojega dragega edinčka user posted image user posted image Jaz pa sem bila že dovolj zrela, da sem s svojimi možgani razmišljala in pač nisem hotela njenega vtikavanja in pametovanja... Toliko o tem (čeprav je še to preveč user posted image ).

Si pa lepo napisala za svoje starše, tudi jaz imam svoje zelo rada in ju ne bi za nič na svetu zamenjala. Vse sta mi nudila, vedno pomagala in bila ravno prav stroga, da sem lahko ponosna tudi na njuno vzgojo...

teja k - jaaaaaaaaaaaaoooooooooo user posted image user posted image user posted image neverjetna si no. Zakaj si že začela s porodniško, če vse tako na brzino urediš user posted image user posted image No jaz tudi že imam zdaj pravzaprav vse pripravljeno. Oprati moram samo še gugalnik in voziček user posted image Ja no, spakirano še tudi nimam, ampak tisto lahko na hitro uredim, da ne bo moj potem panike zganjal.
Kaj naj rečem, nama je le uspelo user posted image user posted image Ti se moraš samo še iz kleti malo višje prestavit user posted image

julka - super, da je vse ok in da se tudi ti vredu počutiš. Evo, še malo pa bo šlo zares tudi pri tebi.

bribiki - sprosti se in uživaj še teh nekaj nosečniških dni user posted image user posted image

A sem se jaz včeraj mogoče nekaj hvalila, kako nič ne sanjam? user posted image user posted image user posted image No, danes ponoči sem se zbudila že po dveh urah spanja in sem v tistem času uspela že sanjat user posted image In to čudne čudne sanje. Sem delala najprej v vrtcu, potem pa kar naenkrat v šoli, kamor so pa potem otroci iz vrtca prišli v popoldansko varstvo. Pa seveda sem bila že visoko noseča. In naenkrat mi je dete začelo fuuuuuul nogice iz trebuha tiščat, se je cel odtisek videl zelo lepo user posted image In sem hotela slikat, vendar telefona nisem imela pri sebi, bilo so štirje fotoaparati, ampak jaz sem hotela svojega. Pa mi sodelavka prinese torbico od fotiča, fotiča pa ni bilo notri... V glavnem, nikakor si nisem mogla te umetnije v trebuhu slikat user posted image user posted image Potem sem pa že kar naenkrat delala v neki firmi v pisarni, kjer so me pa želeli prestaviti v drugo pisarno in so me ženske iz druge pisarne ves čas spraševale, kdaj nameravam prit k njim... Eh, noro in totalno zmedeno je bilo vse skupaj user posted image user posted image user posted image Mislite da službo pogrešam ali zakaj so me take čudne sanje napadle user posted image

Toliko še danes od mene, jutri bom bolj terenska in delovna, tako da me verjetno ne bo na branje. Ve pa tudi lepo preživite dan.
Pa pa

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
21.4.2010 22:40:25   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: sabri
Potrpimo pa vsi zaradi denarja, ker ga ni in potem kolebaš, ali it na svoje zapufan pa dooosti manj privoščit sebi in otrokom, ali pa trpeti tkole pa si pač več od doma in si lahk privoščiš morje, smučanje, za otroke več...

Ironija je v tem da se je moj moral glih tako zapufat za tole bajto kot bi se za najino stanovanje. Le da bi stanovanje bilo samo najino in ne bi imela vedno nekoga za vratom. Tako da midva nimava tudi nobene finančne prednosti v vsem tem..dopusta si ne moreva privoščit in tudi za otroka komaj nabavljava vse kar mora imet. Če bi čakala da se finančno stanje uredi pa itak otroka ne bi bilo nikoli, tako da ga bova imela kar zdaj. Bomo že nekako. Lačni ne bomo, bomo pa nezadovoljni in tu se žal ne da nič naredit. No, pa saj ne bosta celo življenje z nama (upam!)...saj nočem bit žleht al karkoli, ampak rada bi živela polno življenje s svojo družino brez vsiljivcev ki smetijo naš vsakdan.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
21.4.2010 23:22:40   
Aninchy
Hejla!

Na hitro sem vas prišla prebrat, zdej pa šibam v postlo!!user posted image
Sem bla pri kolegici, zdej vsak večer igrama družabne igre!user posted image
Sva kot dve penzjonistkiuser posted image

Lahko noč!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
22.4.2010 7:45:01   
m_o_i
morgen user posted image

pregled uspel, UZ narejen user posted image  (ce pa vedno hoce pogledat za spol-za vse pacientke si pa res ne more zapomnit tega in ko ji povem, da nam ga ze od novembra kaze, pa "vseeno" pogledauser posted image )-plodovnica super, pretoki OK, merla mu je trebuscek al glavico(nekaj okroglega je blo, to sem vidla, pozabla pa vprasat, ker sva cvekale o x stvareh), S/F je 33 cm, kar je tudi OK(sem sla v tabelo gledat potem-ni cist tocno cm=tedni nosecnosti; so rahla odstopanja v + al pa -); skratka, mulcu nic ne manjka in bo se malo notri...

aja, moj busi ni nic premali(sem jo vprasala), voda BP, pritisk 120/75, kile...17 plusa v tabelo, prosimuser posted image  bom ze spravla dol-enkratuser posted image  NP 7.5. (tudi za tabelo)

takle mamo...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 8:07:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4634
22.4.2010 8:18:36   
m_o_i
zivepo napis tvojemu odpoved(pa ga slikaj, ko jo bo bral)-pa te naj on kolega zaposli user posted image  aja, ko bos dala odpoved, se mors pol na zavod spet prijavit,ane!? a pa bi potem se ustrezala za tisto subvencijo sploh?!

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
22.4.2010 8:27:50   
sabri
Dobro jutro vsem, sem na activiji, ker mi je ful dober okus, malo sem odložila v vrtec in čakam mojega princa, da se dvigne, ker greva v LJ nabavljat.
klupko: to je še malo večji jajc, da si zapufan pa še mira nimaš. No, saj midva tudi imava ampak majhen kredit, ker sva tudi morala par stvari zrihtat, kar je normalno pri starih hišah. Dlje si noter, bolj požirajo denar, da ne govorim o kurjavi, ker porabimo nooooroo dosti denarja, ker je pač hiša neizolirana in slabo zgrajena. Ja, starši pa nama privoščijo, da jih rihtava in potem še kasneje veliko starejšo in preveliko hišo vzdržujeva sama. Če to ni sebičnost, ne dam nič.
A_T:
na taka butasta vprašanja, če je zihr, da si z njem zanosila, bi jaz dala butast odgovor, kar ga dam ponavadi, joj ne nism zihr, kaj čmo mami, jo preverjat vsak dan?! Vsaka čast taščam in tastarim butastim.
Se je moj že dvignil, moram it.

Neposredna povezava do sporočila: 4636
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 8:51:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4637
22.4.2010 9:28:18   
strelkica
Pozdravljene bejbike!

Vidim da imate težke debate. hahaha...tašče in tasti. No ja to so poglavja zase, a ne. Moja tašča je super ženska, res da se bolj malo vidiva ampak je človek na mestu. Tast to pa je in ne user posted image v človeški podobi, se sploh ne pogovarjava, ker ni čisto čist v glavi. Moji pa so super, sedaj ko sva šla na svoje. Prej ko sva bila pri meni doma je stalno bilo nekaj narobe. vedno se moraš prilagajat: danes bomo to delali , jutri ono itd. zdaj pa ko preideva k meni domov sva carja, mami naju streže od spredaj in zadaj. Res da dajeva 450€ za kredit za stanovanje in tako bo še 23 let ampak imava svoje.

bribiki: A mi lahko poveš k kateremu G pa hodiš na Leonišče? Meni tudi preseda vse tam. Sploh laboratorij ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4638
22.4.2010 9:34:53   
bubolin
Ojlaa punce.

Sem vas prišla samo na hitro mal pogledat. Vidim da ste vse ok in da ste še vse 2 v 1 user posted image

Danes bo očitno spet en beden dan, tukaj se bo tudi ravnokar uscalo user posted image

Nič, sedaj pa napokat potovalke in odpeljat eno rundo v novo hišico user posted image (joooj samo da me noge zdržijo - tako zatekam da pop*****) user posted image

Paaa paa, pa lep dan (ne glede na vreme) user posted image user posted image user posted image

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
22.4.2010 9:38:17   
*ANA*
Dobro jutro tudi z moje strani.

Vsem ki ste postale mamice iskrene čestitke, veliko zdravja in prespanih noči user posted image .
Vidim da se pogovarjate o taščah user posted image , no moja je super, sicer pa se vidimo 1 krat na 14 dni tako da je super ženskauser posted image .

No toliko zaenkrat, zdaj grem počasi k svoji G na pregled, upam da bo vse ok -le kg me malo skrbijo -imam kar 3 več od zadnjega pregledauser posted image , ja no saj če ne bi skoz neki jedla verjetno temu ne bi bilo tako user posted image .

A veste kaj mi paše zadnjih 14 dni jest??? Slani arašidi so zakon user posted image user posted image .
No lepo bodite in se tipkamo kasneje

(odgovor članu strelkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
22.4.2010 9:52:08   
klupko
A_T..ti si še dobra...mene je moj vprašal "srček, pa sej je moj otrok, ne?"...pa v smeh...js pa v jok.user posted image
Baraba nesramna, brezčutna, hlodasta. Kako sem mu to zamerila...in to na poti s pregleda ko sem izvedela da sm noseča - kar nism pričakovala...ah ja...

Sabri..no, pri nas je pa tako da kar je skupnih položnic gre na pol (recimo), ker sta zajedalska in da vedno premalo, pa še poštnino moram vedno jaz plačat, ki vemo da zadnje čase ni zanemarljive vrednosti..sploh če imaš ene 10 položnic ali več..
Kar je za popravit itak moj vedno nabavi material, od barve za ograjo, do ključavnic, sifonov in vsega možnega. Kurjava je tudi na pol, le da več ali manj samo onadva kurita. Cel čas imata odprte radiatorje v dnevni, kuhinji in kopalnici. Midva sva ga pa le občasno odpirala v dnevni če sva gledala kak film, pa če ležiš te začne mal zebst. Kopalnica..za tistih 5 min da se stuširam, res ne rabim savne not...ko sem si pa imela namen glavo umit pa imava itak vsak drug dan en stroj perila, tako da sem to pol še v sušilca dala in med sušenjem se je ful prijetno ogrela kopalnica in sem se pač kopala. Moj se pa itak več ali manj tušira v službi. Le ko je fraj, se doma tušira - razumljivo. :)
Zadnjič je pa frajerka še imela komentar na moje tuširanje..češ ko se jaz spravim pod tuš ne grem vn...in to je šla sosedu razlagat. Pihala sem ogenj ven iz sebe! **** pokvarjena, kaj se to tebe tiče. Še vedno plačujem vodo toliko kot jo ti, čeprav se samo jaz tuširam doma, vidva sta pa dva. In oprosti, da mi nekaj pomeni da imam čiste lase in vse ostalo in da nimam vseh las na glavi zlimanih ker sem prelena da bi si šla umit. Poleg tega imam jaz malo daljše lase in zeloooo goste, ampak si jih perem vsak drug dan, ker se mi grozno mastijo, ona pa ima ful redke lase pa take nikakve in še tistih par kocin ji je težko si uredit. Če si mi pa fovž da sem mlada pa da skrbim za svoj videz - kiss my ass bitch!user posted image
Zdaj sem se spomnila še ene fore ko je izjavila nekaj za hrano, ko smo še kuhali skupaj. Hvala bogu imava sedaj še kuhinjo svojo, tako da nisva nič vezana na njo. Upam, da nam v parih letih rata še svoj vhod naredit, ker mi gre na živce da moram vsak dan mimo njih. Včeraj nisem v celem dnevu šla nikamor ven in nisem sploh šla niti dol pozdravit. Neumno mi je da se to pričakuje od mene, ker meni to nič ne pomeni in bi bila najbolj srečna, da je ne bi sploh rabila videvat.
No, za hrano...ona je skuhala neko obaro al kaj jaz vem kaj..vglavnem not so bila piščančja prsa pa neka zelenjava. Vse skupaj je bolj spominjalo na bruhanje kot na kosilo. Ni imelo nobene barve, nobenega okusa...ne slano, ne grenko, ne nič...totalno zanič.. Jaz sem delala popoldne ta dan, moj je pa bil iz nočne, tako da je spal. In sem šla jest..ajde pojedla sem glih zaradi miru..saj sem pojedla veliko kruha zravenuser posted image Potem pa ona začne da moj verjetno tega ne bo hotu jest k se zbudi..in sm rekla...sej veš da on ne mara takih stvari in da mu to ni dobro...in kaj ženska izjavi na to..."RECI DA SI TI SKUHALA, PA BO POJEDU!!"...tu mi je šla res čez rob in sem totalno popi*dila...in sem ji v faco rekla da ji js nism kriva da ne kuham takih zanič stvari in da lubi z veseljem poje mojo hrano, zato ker skuham neki kar vem da mu bo všeč, ne pa silt neko čorbo za krave. Mislim...kake komplekse ima ta ženska, sej ne morš verjet...še en mesec nisem prišla k sebi po tej izjavi...ubistvu še dandanes ne morem verjet da je ženska dejansko izustila nekaj takega.user posted image user posted image

Drugače pa zdaj šibam, ker si moram zobke zrihtat in grem do strica zobarja. Upam da me ne bo oštel...saj se trudim lepo skrbet za zobe...še nitko uporabljam.user posted image user posted image
Se slišimo kasneje drage moje.
Še malo počivajmo, ker se bo glih zdaj začel naš čas...ah ja...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4641
22.4.2010 11:08:50   
bribiki
Dobro jutrooooouser posted image user posted image user posted image

Strelkica
, k Megliču hodim...sej proti njemu nimam nič. Prej sem itak hodila samoplačiniško in je blo vedno vse super, ampak to čakanje mi bo pa živce požrlo. O laboratoriju sploh ne bi- so mi 2x tako kri vzeli, da sem še cel mesec okrog hodila v modricah....user posted image

Bubolin, juhuuuuu, se selitauser posted image user posted image user posted image a to sta si zraven fantovih staršev uredila? Pol bomo pa kar blizuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   [Brisano sporočilo]
22.4.2010 11:26:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bribiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4643
22.4.2010 11:33:59   
Aninchy
Br dan!

Kako? Pri nas je vreme obupno, jst sm pa tak nekam dobre volje, da se mi zdi, da bi lahko gore prestavljala!user posted image Ampak vreme se očitno ne strinja z mano...user posted image

klupko - ojoj, kar želodec mi obrača, ko samo pomislim na eno tako jed! user posted image user posted image

"ali je otrok moj?" - no, tole mi čist direkt ni reku, je pa izjavil, da bo podpisal očetovsto šele, ko bo vidu otroka!!!! Sem itak znorela in je bil cel ogenj v strehi!! user posted image user posted image user posted image   Sem rekla: "Ja kaj, če ne bo v redu, ga boš pa nazaj dal?!" Mislim ej.... baraba!! No, pa sem povedala tašči, kaj je rekel, pa mu je pol zatežila, da to pa ja more podpisat!user posted image Nisem mogla verjet, da se je tak za "mene" oz. naju z malim potegnila!user posted image Haha, jah, trenutno ji je pomembno, sam de bo vnuk, pa da bo peb zdrav!user posted image Sej ni važn čigav je...user posted image user posted image user posted image Ehh... hec, hec! Ma ne, saj me vsi poznajo, da moj user posted image je bil moj prvi in je moj edini... Pa niti mi nikoli ni bilo do tega, da bi hodila ven žurat in to, tak da tako nimam kje koga ujagat! user posted image

No, bodite lepo in naj bodo tašče prijazne! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
22.4.2010 11:35:33   
Aninchy
zivepo - sej lahk tle tut prpopaš slikico vašega kosmitnčka!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
22.4.2010 12:04:31   
emibu
Zdravo souser posted image !

Jst sm tak utrujena spala sm do 10,umes sm šla 3 krat lulat pa še zob me je boleluser posted image komi sedim,zdej pa pazim na babico pa kosilo morm skuhat a še stat ne moremuser posted image user posted image Mal prej sm se spravla puding skuhat i je mlek skipeu joooiuser posted image Rodit bi šla resno in pol spatuser posted image

Julka8-user posted image user posted image bravo za uspešen pregleduser posted image
Bribiki-pozdravljena v klubu kjer bomo menjali G tut jst ga bom,sam da rodim no pa zdj je že mal bolš ampa drugač pa tut čakam k en trot tam 2 uri za 5 minutn pregled katastrofa..
Angel_tian-Katastrofa no,ma ne sekiri se vedno je tak kdo je dobr je za druge slab tist k je pa res ena **** vlka je pa vedno najbol zlat..user posted image
klupko-zlo mi je žal da sta s tvojim v tako smotani situaciji upam da se kmalu use uredi,ne me naroobe razumet ampak ponavadi grejo starši prej kot otroci tko da usaj na stara leta bosta mela miruser posted image
zivepo-tut midva sma bla skupi mislim da slabe pol leta (uradno) ko sm zanosla,pa ni nobenga nč motlo usaj da bi to izrazu ne (hvalabogu) bol nerodno bi blo če bi jst zanosla en mesec predno sma bla skupiuser posted image user posted image user posted image
klupko-a se je tvojmu kj življenje zameru ko ti je tole reku? al se ne zaveda da bi jih lahko pošteno v jajca dubu in pol res nebi bil noben otrok več njegov?user posted image JOOOi za tole prigodo z obaro pa tut nevem ka nj komentiram resno ei groza od katastrofe no..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
22.4.2010 12:16:56   
Animus
Sorry - jaz se zelo zelo redko javim, še sem pa tukaj. Želela sem samo tale nasvetek

ULTIVA - tiste, ki boste rodile v Celju. Ne pozabit rečt za ultivo TAKOJ ko pridete dol v predporodno ordinacijo na pregled. Ker jst sem se šele v porodni spomnila. Pa je šla babica ven za 3 minute in rekla, da ni na voljo. In še danes resnično dvomim, da je sploh poklicala, ker se baje zelo izogibajo ultivi. Bilo je pa dopodne. Tako da bom zdaj vztrajala, da zdravnica pokliče vpričo mene.

Srečno vsem že in še mamicam!!!  user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
22.4.2010 12:17:37   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

"ali je otrok moj?" - no, tole mi čist direkt ni reku, je pa izjavil, da bo podpisal očetovsto šele, ko bo vidu otroka!!!! Sem itak znorela in je bil cel ogenj v strehi!! user posted image user posted image user posted image   Sem rekla: "Ja kaj, če ne bo v redu, ga boš pa nazaj dal?!" Mislim ej.... baraba!!

user posted image user posted image user posted image

Joj, če bi meni moj user posted image kaj takega izjavil, mislim, da bi hodil naokrog z eno veliko šljivo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
22.4.2010 12:18:53   
emibu
izogibajo se je zato ker bi lahko povzročila zastoj srčka pr dojenčku?

(odgovor članu Animus)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
22.4.2010 12:19:22   
emibu
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

"ali je otrok moj?" - no, tole mi čist direkt ni reku, je pa izjavil, da bo podpisal očetovsto šele, ko bo vidu otroka!!!! Sem itak znorela in je bil cel ogenj v strehi!! user posted image user posted image user posted image   Sem rekla: "Ja kaj, če ne bo v redu, ga boš pa nazaj dal?!" Mislim ej.... baraba!!

user posted image user posted image user posted image

Joj, če bi meni moj user posted image kaj takega izjavil, mislim, da bi hodil naokrog z eno veliko šljivo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?