Teja K
|
Angel lep povzetek življenja , glavno da si uživala... in kot vidim, znaš čas koristno izkorisit... za razliko od moških Klupko, ja včasih naredimo kako stvar brez da bi dobro premislili... tudi pri meni je bilo tako, ko sem privolila, da si naredimo stanovanje nad taščo... pa še napačne informacije sem imela... ampak nekaj let bomo že potrpeli... stanje ni vedno takšno kot se zdi in kot nam predstavijo... tudi moj je rekel,da se njegava mati ne bo v nič vtikovala... ja, ja že dobro... ampak je pa dejstvo, da tudi sam ugotavlja, da temu ni tako... zdaj še neke stvari toleriram, ampak ko bomo gori v našem stanovanju pa ne bom pustila nekega uletavanja in motenj.. sedaj ima izgovor, da hodi dol ker ima tu pralni stroj in peč, pa v garaži stvari... ampak to se bo zgoraj nehalo! In če moj ne bo na lep način povedal, bom pa jaz... ampak ne na lep način! Aninchy družabne igre so super... pri nas se jih tudi veliko igra in David full uživa v teh igrah Moi vidiš, da je vse ok, nič nimaš premalega bušija... jaz imam s/f manjši, ampak še vedno v mejah, ki so zapisane v materniski knjižici. A si imela brezplačen UZ al si mogla na koncu plačat? Zivepo a si ziher, da hočeš svojga za šefa ? Sabri a potem ti nimaš trebuščka ker activijo ješ? Bribiki to s tvojim G. pa res ni za nikamor... le glej da boš menjala po porodu! Jaz bi že popenla ... mislim ej to naše zdravstvo.... gad demet pa smo spet tam... Strelkica pač je dejstvo, da mladi in stari ne grejo vkup... ne glede kje si... tudi jaz sem šla nazaj domov s tamalim, ko se odšla od njegovega fotra... moja mati je takrat rekla, da kakor si bom naredila bom imela... pa ni bilo tako... vedno je bilo nekaj narobe... sedaj ko sem v LJ pa je enako kot pri tebi, me streže od spredaj in od zadaj ko pridem, pa tudi finačno mi full pomaga, pa Davida čuva brez težav, če kam greva z mojim, prej pa je vedno iemla neke opravke in izgovore... Bubolin srečnica, da se že seliš... mene še vse to čaka... uh, uh... dans začne belit mojster... naslednji teden polagamo parket, potem pa so še kopalnice in luči za zrihtat pa pohištvo preselit, pa upam, da bo vse to ratalo do prihoda Line... še dobro da ima moj selitveni servis in upam, da bo nas on preselil tokrat... ker ko sem se selila iz MB v LJ sem se sama , kaj češ kovačeva kobila je vedno bosa Emibu, tudi jaz imam težave s spanje... ampak potem ko boš rodila, boš sicer lahko spala, ampak ti beba ne bo dovolila ... poskusi več počivati in ležati... meni nekako pomaga Moi jaz sem tudi pohitela z likanjem iz istega razloga kot ti , tudi preselila sem se k tašči zaradi šparanja, in ko sem zvedela, da mormo plačevat najemnino in krit polovico stroškov me je skoraj kap... Moja mama ni nikol zahtevala najemnine od mene... prispevala sem k elektriki in vodi, pralnim praškom in takšnim stvarem... da bi pa najemnino plačevala pa nikol in zato sem bila še tolko bolj šokirana ko mi je moj to po enem letu povedal... Jaz pa sem živela v veri, da mu mati full pomaga sedaj ko je firma v nastajanju in to... joj če bi prej vedela, mene dans ne bi bilo v tej bajti ... Da ne govorim, kako se tu špara s toploto in vodo , nad 17 stopinj sploh nisemo prišli pozimi, ko je bilo 17 stopinj je bilo že toplo, smrk, smrk... upam, da bo bolje ko bomo gori Kati čestitke za nastop porodniške , a paše ne?!!! Nič grem jaz cote spakirat, ker pičimo dans na morje za tri dni , no tak je vsaj planirano... upam, da pri mojmu spet ne bo kaj vmes prišlo
|