klupko
|
Dobro jutro :) No, jaz sem doma malo perem za otročka, pa najine cunje. Včeraj sem bila v nabavki in sem kupila še kovtrčk za sina, pa nepremočljivo podlago za posteljico, ene frajerske hlače pa še par malenkosti. Sem pa čisto razočarana da je tako malo izbire za fantke kamorkoli greš. Vsepovsod je polno stvari za punčke - sicer je vse samo roza, ampak je vsega polno...fantki so pa čisto zapostavljeni. Stojala za baldahin ne znam sestavit..sem smotana? Sem že napisala očiju sms da ko pride domov, mora to zrihtat sinčku da mu ne bo kaj svetilo v glavo.. Jutri imam zobarja po dveh letih po mojem. Kaj ko noben ne sprejema...pa še tisti ki se te usmilijo so čakalne dobe take da se vprašaš če boš še imel kak zob v ustih preden prideš na vrsto. Kar se presredka in bradavičk tiče..nam so tudi v materinski šoli svetovali masažo presredka ampak sem se potem odločila da ne bom tega delala, ker kolkor sem smotana si lahko samo še kake okužbe nakopljem. Raje seksam in še lepo mi je zraven. Zadnjič sva 2x v enem dnevu..prvič je bilo tak-tak, drugič mi je pa kar naenkrat nekaj udarilo v glavo in sem ga napadla med brskanjem po netu. Norela po njem kot da nisem noseča. Oh, I like it. Pa sploh sem nekaj horny zadnje dni, me kar razganja. To najbrž telo rabi...priprave na porod in abstinenčno obdobje po porodu. Kar se pa tašč tiče...tisti, ki imajo možnost da živijo narazen, pojdite čim dlje stran od njih. Od svojih staršev in od njegovih. Midva sva žal primorana ostati tu kjer sva, ker moj nima srca da bi ju pustil sama, ker je očeta že 2x kap in ne vozi več, govori bolj tako (razen po telefonu wtf?), pa desno stran ima nekako v polovični uporabi, ker mu je prizadelo pač to stran. Moj se je pač odločil da bo skrbel za njiju in nimam kaj tu...saj mu ne morem reči pusti jih, kaj te briga, greva midva po svoje. Zaradi njiju smo se tudi iz samega centra Ljubljane preselili v eno vukojebino, da bosta onadva na svežem zraku in da ima on teraso za se sprehajat. Jaz sem pa prej imela 5min do službe, zdaj se pa mečkam po več kot eno uro v gužvi da pridem pravočasno. Vsaka 2-3 dni ju mora eden od naju peljat v trgovino, ker tu pač ni nobene pametne trgovine in do trgovine je ene 10-15km v eno smer, pa še zgubiš najmanj dve uri časa. Včeraj se pa pogovarjamo za taščinega sina iz prvega zakona. Zdaj pričakuje dvojčka, ima pa že eno punčko in so gledali eno bajtico blizu nas, ampak jim ne diši zato, ker bosta morala otroke voziti v šolo, tam kjer so zdaj pa imajo 5min stran peš. In pravi ona da se ji zdi to normalno da se ne bosta preselila v tak kraj, če imata otroke. PROSIM?? Kaj pa midva? Kaj pa najini otroci?? Ne samo da imam tebe pa tvojega moža za vratom, bom morala tudi jaz svoje otroke voziti v šolo vsak dan, čeprav bi lahko živeli nekje bližje šoli in civiliziranemu svetu. Znorela sem čist. Prokleta vešča sebična. Tistega sina ima zelo rada in ga vedno hvali, moj pa če kaj ne naredi je celi gnoj, če kaj naredi narobe je isto, tisti pa ne pride nikoli jo vprašat če bi rada kam šla, če mora v trgovino, če rabi karkoli...samo tamalo pripelje zjutraj ob 5:30, ker nista dobila vrtca in jo ona čuva. Saj nimam nič proti otroku, tudi jaz se ukvarjam z njo, ker je res cukr, pa ona itak ni nič kriva, ampak ne razumem kako je lahko tastara taka **** do mojega, če njemu za vratom visi. Naj povem še to, da se je moj za to bajto zakreditiral za 30 let po 550€ na mesec zato da imava midva stanovanje v mansardi, ona pa dnevno z izhodom na glavno teraso ki je okrog cele hiše, pa še spalnico ima s teraso in jo vsako jutro sonce zbudi...midva pa tu gor pod streho nimava nobene svetlobe. Ko je oblačen dan se noter nič ne vidi če ni luč prižgana. Ko je sneg pa sploh, ker so strešna okna zatrpana in ne prodre svetloba noter. Ma mrš! Joj, res sem jezna. Da jo ni sram sploh kadarkoli se vtikat v karkoli ob takem žrtvovanju s strani mojega. Morala bi se do njega obnašat kot do boga, ker jaz ne bi takih staršev prenašala in se ne bi nikoli žrtvovala za njih, čeprav sta me spravila na svet in vse. Jaz nimam namena svojemu otroku nikoli očitat da kaj sem mu vse dala ko je bil otrok in čemu sem se sama morala odreči, da bi njemu kupila nekaj kar si je želel..ker jaz sem želela otroka in ga bom imela in bom z veseljem skrbela za njega in se odrekla vsemu luksuzu, samo da njemu ne bo nič mankalo. Nimam niti najmanjšega namena otroku očitat tega in mu vzbujat slabo vest in na ta način izsiljevat da ostane pri meni enkrat ko se bo odločil imeti družino. Mah, malo preveč sem se razpisala, ampak kaj naj...po eni strani dam emibu čisto prav za oster jezik do tašče. Najbrž je tudi njen kaj prispeval v to bajto, tako kot moj. In glede na to, da ima moj več kot pol plače kredita, sem tudi jaz prikrajšana za kaj, ker avtomatično breme njegovih računov pade na mojo plačo, torej si ne moreva privoščit vsega kar bi si lahko če tega kredita ne bi bilo. In iskreno...raje bi plačevala toliko kredita in še več, pa jedla kruh in mleko vsak dan, samo da bi imela svoje stanovanje in svojo družino pri sebi, brez tega dreka ki samo probleme dela. Emibu ne pusti se ji za**bavat in naredita toliko pregrad kolikor se da, da le ne boš imela nič z njo. Vso srečo.
|