|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
20.4.2010 16:46:11   
barvar
A tako, vi si že vrstni red določate user posted image user posted image user posted image . Jaz sicer pravim, da če smo majčice počakajmo na maj, ampak če bo kak dan prej pa tudi ni panike. Jaz počakam vsaj do jutri. Bi imela rajši malega bika kot pa ovna user posted image .
Si grem zdaj en sladoled privoščit user posted image user posted image user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
20.4.2010 17:24:52   
bubolin
Jeeej bravooo drim, čestitke za malega Žigo user posted image No tako, pa se je začelo user posted image

Kako pa bomo sporočile, ko bomo rodile? A sem zamudila, je mogoče dala kakšno telefonsko številko in po potem sporočala tu na forumu al kako?? Vem da marčevke so imele tako.

Jooj mene pa danes tako nekaj na dol tišči user posted image

Aja punce dajte mi še to povedat, kako si najbolje pripraviti bredavice za dojenje??? Kaj pa glede presredka, ali mogoče katera pije čaj malinovih listov? To naj bi pomagalo da bi bila koža tam čim bolj raztegljiva (ne vem, tako sem slišala)??

Moj sonček Mark je na svet prišel 3.6.2010 :))

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
20.4.2010 17:29:12   
m_o_i
bubolin jaz sem dala cifro na forum (in obljubla, da bom azurno porocala) 040 52 85 52 user posted image
priprava bradavic!? prvic slisim...menda nic posebnega, samo potem si jih mazes z lanolinom...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
20.4.2010 17:31:49   
K_a_t_i
Čestitke, Drim, za Žiga user posted image user posted image user posted image . Veliiiiko cartanja user posted image .

Bi še kej napisala, pa me je moj klical naj pridem na igrišče, ker se mu mudi na Microsoftovo srečanje. Ajme, če ta teden ne bom crknila, pol sem zmagala!!!! Včeraj zjutraj zrihtala tamalga, ga peljala v vrtec, bla 9 ur na šiht, šibala v trgovino po kruh, potem sva šla s tamalem h psihologinji in pol sem mogla še zložt 2 žehti cunj. Dons ponovi vajo do 9 ur šihta, zdej šibam na igrišče... + vse kar pride zraven zvečer s tamalim... Ju3 in v četrtek mam ves dan ene sestanke, še eno uvajanje so mi stisnil za piko na i, videokonferenco in kot sem že omenila - zmagovalna - četrtek ob 15h izpit iz Excela. Sem glih prej jamrala, da me lahko pol direkt v porodnišnico peljejo, ker ne vem, če si bi sploh vzela kak dan zaaaaseeeeeeeeeeeee. Sej pa mi bo ja DOLGČAS?! Uf, sem se spihala! user posted image

ŠIBAM!

Aja - malinovi listi / čaj/ štartam danes! (če bom našla čas user posted image ) - ni za presredek - za mehčanje materničnega vratu in lažje odpiranje. Bradavice - pusti jih pri miru user posted image .

L8er! LpK

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.4.2010 17:32:35 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.4.2010 17:36:08   
bubolin
M_o_i - ooo super, evo cifra shranjena. Zdej pa sam še rodit user posted image

Ja jaz sem slišala da si lahko pripraviš bredavice za dojenje. Sam nisem pa slišala kako, pa me zdaj zanima če katera od vas kaj ve o tem?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.4.2010 17:39:19   
m_aja
bubolin meni  je profesorca v šoli rekal naj si bradavice masiram z brisačko pod vodo  tak da ne vem

drugače pa lahko grete pogledat sobico v moj album sem končno dala malo slikic user posted image pa voziček je tud da vidite, da ni neki novi je pa uporabn oz. je stabiln glede na to da sta se že dva otroka not vozla

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.4.2010 17:41:18   
petruscha
Ojla!

Se je že pričelo user posted image user posted image ! Čestitke mamici drim za njenega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Mi smo danes cel dan zunaj na sončku, tako, da sem sedaj že kar pošteno utrujena. Upam, da se je Leon tudi precej znorel, da ne bo potem problemov za spanje.  Mali je čist divji, danes mi je skočil ven iz stajce- tam ga namreč dajam spat čez dan. Brez hujših posledic, HB, le malo joka, potem pa je bil že cel frajer.

CTG- mene je v 1.nosećnosti zvijalo 3 tedne v kup, na CTG-ju pa nič,... ravna črta. Še en dan pred porodom, sem mislila, da to pa so sedaj popadki, ker je blo že kar hudo, .....CTG pa nič... WTFuser posted image user posted image . Pol so me začele pa še kao ledvice bolet, vendar se je potem izkazalo, da niso bile ledvice, ampak me je takrat že tako vse dol pritiskalo,..... ta pritisk se je ful stopnjeval (men osebno hujše kot popadki; ker sem mislila, da mi bo križ ven vtrgalo zaradi hudega pritiska), ko pa se je otroček porodil, je blo pa tuidi pritiska konec. Kakšno olajšanjeuser posted image .
Tiste, ki ste že rodile in ste imele EA.... eno vprašanje: Ste kljub EA čutile pritisk? Vem, da je to verjetno različno od vsake posameznice, ene čutijo tudi popadke in pristisk kljub EA, druge ne...user posted image Izkušnje ???!!

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.4.2010 17:52:46   
bubolin
m_aja - iii lepa sobica. A to si sama porisala steno?? Zeloo lepo.

Ja ja sej to sem mislila - malinov čaj za mehčanje materničnega vratu user posted image

Ok nooo, potem bom pa bredavice pustila pri miru če k_a_t_i tako pravi user posted image

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.4.2010 17:54:48   
m_aja
sestra je risala, ker jaz nisem talent za take stvari user posted image jaz sem barvala user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.4.2010 17:56:50   
bubolin
Zeloo je lepo. Je očino prava umetnica user posted image

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.4.2010 18:35:00   
Teja K
Drim čestitke user posted image user posted image !!!

Bradavice se naj ne bi nič pripravljale za dojenje, to je staro pravilo, sedaj vse odsvetujejo!
Presredek velja isto... pusti pri miru!

Eno vprašanje! Spomnim sem od Davida, da naj ne bi pil vode, ker ti ostane trebuh... a slišala že katera to?

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 18:51:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.4.2010 19:45:29   
barvar
Joj, a morate res samo o sladoledu govorit?! Mi je svakinja prej prinesla dve škatli kornetov iz Hoferja in bom mogla eno odpret, da se slučajno ne pokvari user posted image .
Drugače sem pa spet sama, ker je moj v nočniuser posted image . Samo upam, da bo kaj pametnega na TV, ker drugače bom umrla od dolgčasa. Grem še na en kratek sprehod s user posted image , pol pa tuš in kornet user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.4.2010 21:08:01   
milena2222
Jaz sem tudi sladoled jedla....user posted image Z okusom kave,ful je bil dober...
Drugač pa dam zdej nogavice dol in spet imam dvojne noge,katastrofa...
Pa čist sem hin,sopiham kot slon,že ko grem po par stopnicah...
No ja,sej če gledam moj PDP,imam samo še 12 DNI...

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.4.2010 21:42:31   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Teja K

Presredek velja isto... pusti pri miru!

Nam so pa ravno na MŠ rekli, da je masiranje presredka od 35. tedna naprej zaželjeno. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.4.2010 21:54:21   
Meemee
Še eno vprašanje - a katera ve, kje v LJ delajo tisto testiranje za prisotnost bakterij Streptokok? Ker moj G tega ne dela user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.4.2010 22:47:36   
Angel_Tian
No končno sem se prikopala do računalnika. Moj je šel v službo, mali je pravkar zaspal, jaz pa moram nadaljevat z branjem user posted image

petruscha - lepo, da ti vse te izgube soljudi in moževe težave v službi ne poberejo vse volje, da se lahko lepo veseliš na povečanje vaše družine in seveda na dokončno selitev user posted image user posted image

teja k - nehaj no s takimi sanjami user posted image user posted image Sem kr srečna, da večinoma tak premalo spim, da bi uspela sanjat user posted image

moi - spet nas zavajaš s spanjem na trebuhu. Za tak spanec bi jaz zdaj bila že pripravljena jogi razrezat user posted image user posted image No, vidim, da bi pa katera že tudi kr ubijala user posted image user posted image

milena - tebi tudi odsvetujem kakršnokoli branje o CR in čemerkoli. Več kot veš, bolj paničariš in bolj se sekiraš. Punce, ne si tega delat, ker boste čisto živčne šle rodit.

moi - velikost trebuha je lahko tako zelo varljiva. Naj te drugi ne strašijo s tem, češ da imaš premalega za it rodit. In po sliki sodeč nič premali ne zgleda (jaz sem bolj malih bušijev navajena user posted image ) Pa tudi glede tega plastelin efekta se ne sekirat, takega pravega imajo res zelo redke. Meni tišči povsod samo neke okrogle bule ven user posted image

fiška - user posted image user posted image user posted image za glavico spodaj. Super.

Pa čestitke za WBM, upam, da sta oba s sinekom ok.

biba - uuuuuuuuuuuu, trebušček za dvojčke? user posted image user posted image Joj, meni je že tale moj čisto prevelik, ko sem Tiana s toliko manjšim rodila, tvoj bi pa pri meni res že dve bebi oznanjal user posted image user posted image Ampak lep trebuh, ni kaj user posted image user posted image

gromska - prigrizke za v P? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tole me je pa lepo nasmejalo. Samo ideja pa ni slaba. Jaz sem prvič imela srečo, da sem ravno tako fino rodila, da so mi potem že kar v porodno sobo kosilo prinesli user posted image

Berem o vseh vaših težavah s spanjem oz ležanjem. Sem pri tem tudi ena izmed srečnic, ki nekak nimamo težav, če odštejem tisto veliko željo po spanju na trebuhu. Na wc hodim tudi nekje 2x in potem lahko takoj lepo nazaj zaspim. Sem pa danes zjutraj bila precej šokirana, ko sem si po nekem času hotla dat prstane gor in ni šlo user posted image user posted image jaz pa sem mislila, da imam samo zvečer zatečene noge. Ampak kasneje dopoldan sem spet poskusila in sem prstane čisto lepo dobila na roke - torej sem zabuhla le zjutraj. Al pa zjutraj zgoraj, zvečer pa spodaj user posted image user posted image

moi - tega pa še nisem slišala, da ne bi dovolili piti vode user posted image Se jim sredi rojevanja vstanem in si grem sama iskat.

isabeaux - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image misliš, da bova res midve zadnje ostale? user posted image user posted image user posted image Kaj pa vem no, jaz vsaj zate tega ne bi upala rečt, če te P že tako zelo vabi user posted image user posted image

Uh, si naletela res na ne najbolj prijetno babico. Moja je bila super, porodničar pa sploh user posted image

Torba za P - moj je danes bil extra "dobre" volje in me skoraj nadrl, ker še nimam spakirano. Je rekel, da če bom šla rodit in ne bom imela pripravljene torbe, bom pač šla domov tako kot bom šla v P, da on mi ne misli nič skupaj nabirat in iskat user posted image user posted image user posted image No, najlepša hvala za vso to prijaznost in pomoč ane...

emibu - za tako lepo preživet dan user posted image user posted image user posted image

drim - user posted image user posted image čestitke tvojemu malemu junaku in seveda tudi tebi. Po merah sodeč (primerjam s Tianovimi merami) pa je tole eno drobno bitjece. Le zdrava ostanita oba user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A zdaj pa delamo že kar seznam - vrstni red, kako bomo hodile rodit? user posted image Jaz še nimam takoj časa user posted image bom pa jutri zaključila 36. teden. Pa imena za fantka še tudi nimamo dorečenega. Ma kaj, če nekak vsi punčko pričakujemo user posted image user posted image

zivepo - čestitke Žigatu za izpit user posted image Kam ga pa lahko peljem, ko bo kupil motor? user posted image user posted image user posted image

bubolin - nobenih priprav za bradavice ni potrebno user posted image Z lanolinom pa tudi ni obvezno mazat, če je dojenje brez težav, brez bolečin in poškodb. Jaz sem si v prvo mazala samo zato, ker sem pač kremo nabavla, da je ne bi vstran metala. Čudno, saj vem. Ampak drugače pa naše mleko tudi zdravilno deluje. Si lahko malo stisneš in razmažeš po bradavici.
Tega malinovega čaja pa nisem in tudi tokrat ne bom pila.

kati - nezavidljiv tempo. Pazi nase user posted image

meemee - verjemi nam in pusti presredek kar na miru.

Evo, pa sem vas prebrala user posted image user posted image
Današnjega katastrofalnega dneva vam sploh ne bom opisovala, ker je moj dragi možek bil ves dan tečen kot 100 user posted image In zaradi njega nisva tudi ne končala stropa v kopalnici in tudi jaz nisem nič konkretnega naredila. Sva se pa z malim ob pol šestih odpravila na sprehod k mojim - hoje nekje slabe pol ure. Tam sva si ogledala ribice, ki sta jih v nedeljo dobila za v ribnik in Tian jih je nahranil user posted image user posted image Ati pa je tisti čas spal doma. Ko sva se vrnila, sem oblekla jogi in posteljino za bebo, tako da je postlca že pripravljena. Jutri moram dati oprat še blago z vozička, nekaj igračk in blago z gugalnika. Potem pa bo to to. Ja, pa torbo bo treba še spakirat.
Spomladansko čiščenje je nekje na polovici. Pa ja no, saj pravim, da še nimam časa it rodit user posted image user posted image user posted image

Prijeten večer vam želim punce, grem še jaz pred tv. Dete je med temle mojim pisanjem tudi toliko telovadilo po trebuhu, da sem lačna postala. Čas je torej za drugo večerjo user posted image
Lepo se naspite vse. Nočko.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.4.2010 22:48:02   
Aninchy
Hejla!

Na hitrco se mal javm, da me ne pozabte...user posted image

zivepo - ti si se odločila za ultivo? Boš rodila v Celju? Mene zanima, če se morem prej odločit za njo, tk ko za EA, al to šele med porodom izrazim željo? Ali je potrebno kako predavanje??

drim - user posted image user posted image user posted image ČESTITAM!!user posted image user posted image user posted image user posted image

m_aja - user posted image user posted image user posted image lepo!!user posted image

malinov čaj - kje se to kupi?? Je lahko iz trgovine ali moram ponj v lekarno?

priprava bradavic - ja, to je meni moja mami predlagala, da si jih drgnem z brisačo po tuširanju. Morm priznat, da po prvem poskusu sem imela čisto razbolele, potem pa so se začela počasi utrjevat. Sicer sem potem nehala s tem, ker je res kar neprijeten občutek, je pa dost natančen vpogled v to, kak bodo zgledale bradavice po dojenju.user posted image

presredek - ja, tud nam je rekla v MŠ, da naj bi bilo masiranje dobro, vendar tega pa res ne prakticiram... V bistvu niti ne vem, kak naj bi to zgledalouser posted image

Hjoj, s porodom se pa jst še ne ukvarjam, sem čisto na koncu maja, oziroma že kr junija, tak da "je še čas"user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.4.2010 22:57:59   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Nevem al sem bol vesela zato ker use lepo napreduje al zto k mi končna stara več nebo dihala za vratuser posted image user posted image user posted image
Eiii ko bi slišala kak se je ona oglasla in razburla k sm rekla da bo stopnišče šlo stran da nebo prehoda do naju takoj eje začela da kak nama bo žal pa nevem ka še use sam pol sm se pa jst nazaj užgala da nama nebo nč žal da sma se odločla it za sebe in da nebom dovolila da mi kdo lazi po stanovanju če mene nebo doma potem je bla šele štalauser posted image user posted image user posted image kaaaj da kdo bo lazu pa nevem ka še use sm rekla da niso oni nč več da če hočejo gr bojo pršli na vrata pozvonil in potem se bomo menli dalje(kar pomeni da se bom za usako nrdila da ne slišim zvonca al bom pa tečnarla nej ne zvonijo ker mali spi trkanja pa sigurno nebom slišala,vrata bojo pa itak strogo zaklenjenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) UH kak se dobr počutim k se mi ta scenarij u glavi odvijeuser posted image user posted image user posted image

A vidva si rihtata stanovanje pri tvojih ali pri njegovih starših? Ker jst ne vem, če bi si "upala" govorit tako s taščo... sploh pod njeno strehouser posted image V bistvu si niti svojim ne bi upala tega rečt pod njihovo streho! Res, jst verjamem, da je ženska sitna in grozna in oh in sploh, ampak to je (verjetno) le njena hiša, njena lastuser posted image No, glej, ne vem kok mate poštimano, zato pa vprašam, upam, da ne zameriš, ker mi ni čist jasno user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
21.4.2010 7:38:46   
m_o_i
bro jutro!
kak novi majcek/majcica?! user posted image

aninchy pred 16imi leti sem tudi jaz tak s tasco(sicer nesojeno) operirala user posted image  sicer zdaj tu ne izpostavljam starostne razlike al pa mam kogarkoli za smrkljo, ampak nasa emibu je med mlajsimi in jaz jo nekak razumem, da ima tak odnos s tasco-kot da sebe gledam in poslusam...zdaj delam(o) malo bolj takticno in po pametiuser posted image  
dam ji prav v tolko, da se na zacetku postavi meje, kake njene besede pa jaz dandanasnji ne bi (vec) uporabla v pogovoruuser posted image  vsak pa ima svojo resnico in svoj prav user posted image
grem se mal pred TV (beri: kako kitico se oddremat)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
21.4.2010 7:58:47   
_katja_
Mornin'

milena2222:
jaz sem pa že nekajkrat kuhala po njegovi oddaji in moram rčt, da so mi stvari kar uspele. Drugače pa je kulinarika.net super.
PA tole stran tudi zelo priporočam: http://www.bbcgoodfood.com/

bradavice: jaz sem si jih pri prvem po vsakem dojenju mazala z roza Bepantenom, pa je bilo ok. Potem so se pa utrdile po parih dneh.

voda&prigrizki: ja ko je finiš pri porodu je dobro, da imas spraznjen mehur. Ampak sej če dolgo traja porod ti itaq dajo za pit če prosiš, potem greš pa lulat in to je to. Če pa je porod kratek pa itaq nimaš časa mislit še na pijačo. Isto je s hrano, če dolgo rojevaš te itaq nafilajo z glukozo, da dobiš energijo, če je kratek pa itaq hitro mine. Vsaj v ljubljanski P je tako.  Je pa dobro imet kaj za jest za ponoči. Meni je bil dlg interval od večerje do zajtrka, pa vmes si aktivna, ko dojiš. Jaz sem bila v P skoz lačna user posted image Pa ne priporočam ravno kakšnih čokoladnih zadev, ki zapirajo, ker moraš it drugi dan (se mi zdi) kakat in že itaq ni ravno lahko it, če pa še čokolado ješ, je pa verjetno še težje.

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
21.4.2010 8:02:52   
biba88
za seznam NP 5.5

angel tian
hvala sem kar mal zrasla ko si pohvalila mojga bauhijauser posted image user posted image user posted image user posted image
drim čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja
hvala vsem ki hvalite moj bauh sem zrasla za deset cmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rojevanje
a lohk nehate sezono rojevanja odperat da ne bom šla pol jest!!!!! ne morm še k nimava avtka z mojim razen če me bo s šajtrgo pelouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

presredek
imam namen masirati ampak...se ne upam ker morš s prsti notruser posted image da se ne bi strgala...user posted image user posted image user posted image user posted image

tašče emibu jaz te čisto razumem...pri meni je blo na začetku tudi noro...povsod se je gospa vtikala....brskala po predalih...enkrat je našla lubrikant ga vzela in nesla mojmu descu in rekla kaj je touser posted image user posted image user posted image user posted image to je blo ene 3 leta nazaj....poleg tega ko sva povedala da sem noseča me je zmerjala in en teden jokala (beri: ne od sreče)...pa s tastom sta vsem povedala da sem noseča ko sem bla še čist na začetku pa izrecno sem prosila da še nočva da vsi vedo ker če gre kaj narobe da ni treba vsem govort..... živimo v isti hiši samo v različnih nadstropjih....tukaj kjer sva midva je še stari ata....in tašča ima svojo hrano v najini skrinji v bistvu v skrinji ki je od ata!!!!! pa ji je tut ata reku naj sprazne pa nič!!!!!!! tukaj mava dve sobi in v eni od sob kjer mava kao mini dnevno sobo ima ona omare not....še vedno...kljub prošnji naj jih da drugam!!!!!! zato jo jest enostavno ne maram veliko sem se presekirala in prejokala zaradi nje...žal mi je da nisem na začetku pop*****a in postavila meje....ne bom ji oprostila njenih žalitev....zaradi nje sem skoraj postala samska nosečnica.....več mesecev krega samo zaradi nje...nič več...nikoli več....moj nasvet je da na začetku pokažete meje....noben nima pravice grdo ravnati s človekom kljub temu da živiš pod njegovo streho!

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
21.4.2010 8:08:11   
m_o_i
a o tascah je tema!?
jooj, jaz ne vem, kdaj se bom prestavla gor..kr odlasam in cakam(na kaj ze!?!) in cepim v tej svoji sobi...baby stvari so vse gor, svojih pa nikakor ne vrzem v torbo... zna bit, da bom sla iz P direkt tja, prej pa ne user posted image
ma si ne predstavljam, da sem cel dopoldan sama z njouser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
21.4.2010 8:08:26   
barvar
Dobro jutro. Najprej vam eno user posted image postrežem, ki je še nisem spila in jo bom sedaj z vami.
Zunaj imamo en lep sonček (kako dolgo še?), tako, da sva bile s psičko že na sprehodu, zdaj pa je že čas za računalnik. Sem se odločla, da si danes dopoldan še eno kavico s kolegico privoščim, pa v trgovino še skočim po nekaj hrane, da moj ne bo lačen če grem slučajno rodit user posted image .
Jutri imam spet pregled, pa me prav zanima kaj mi bodo rekli. Bomo še čakali kak teden ali grem kar jutri v P? Jaz bi še kar do naslednjega vikenda počakala, pol bi pa šla.
Pa za moža moram neko pozornost nabavit, ker imava v ponedeljek obletnico poroke user posted image .
Uživajte dokler ste še 2v1 in se beremo.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
21.4.2010 8:13:00   
barvar
Sem vedela da bom nekaj pozabila.
Presredek - si jaz masiram že tri tedne in kar gre. V začetku malo skeli, pa komaj se zviješ da prideš tja dol, drugače pa ni tako hudo. Če zaradi tega ne bom šivana, se lahko tudi pod strop obesim in se masiram user posted image .

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?