Angel_Tian
|
No končno sem se prikopala do računalnika. Moj je šel v službo, mali je pravkar zaspal, jaz pa moram nadaljevat z branjem petruscha - lepo, da ti vse te izgube soljudi in moževe težave v službi ne poberejo vse volje, da se lahko lepo veseliš na povečanje vaše družine in seveda na dokončno selitev teja k - nehaj no s takimi sanjami Sem kr srečna, da večinoma tak premalo spim, da bi uspela sanjat moi - spet nas zavajaš s spanjem na trebuhu. Za tak spanec bi jaz zdaj bila že pripravljena jogi razrezat No, vidim, da bi pa katera že tudi kr ubijala milena - tebi tudi odsvetujem kakršnokoli branje o CR in čemerkoli. Več kot veš, bolj paničariš in bolj se sekiraš. Punce, ne si tega delat, ker boste čisto živčne šle rodit. moi - velikost trebuha je lahko tako zelo varljiva. Naj te drugi ne strašijo s tem, češ da imaš premalega za it rodit. In po sliki sodeč nič premali ne zgleda (jaz sem bolj malih bušijev navajena ) Pa tudi glede tega plastelin efekta se ne sekirat, takega pravega imajo res zelo redke. Meni tišči povsod samo neke okrogle bule ven fiška - za glavico spodaj. Super. Pa čestitke za WBM, upam, da sta oba s sinekom ok. biba - uuuuuuuuuuuu, trebušček za dvojčke? Joj, meni je že tale moj čisto prevelik, ko sem Tiana s toliko manjšim rodila, tvoj bi pa pri meni res že dve bebi oznanjal Ampak lep trebuh, ni kaj gromska - prigrizke za v P? Tole me je pa lepo nasmejalo. Samo ideja pa ni slaba. Jaz sem prvič imela srečo, da sem ravno tako fino rodila, da so mi potem že kar v porodno sobo kosilo prinesli Berem o vseh vaših težavah s spanjem oz ležanjem. Sem pri tem tudi ena izmed srečnic, ki nekak nimamo težav, če odštejem tisto veliko željo po spanju na trebuhu. Na wc hodim tudi nekje 2x in potem lahko takoj lepo nazaj zaspim. Sem pa danes zjutraj bila precej šokirana, ko sem si po nekem času hotla dat prstane gor in ni šlo jaz pa sem mislila, da imam samo zvečer zatečene noge. Ampak kasneje dopoldan sem spet poskusila in sem prstane čisto lepo dobila na roke - torej sem zabuhla le zjutraj. Al pa zjutraj zgoraj, zvečer pa spodaj moi - tega pa še nisem slišala, da ne bi dovolili piti vode Se jim sredi rojevanja vstanem in si grem sama iskat. isabeaux - misliš, da bova res midve zadnje ostale? Kaj pa vem no, jaz vsaj zate tega ne bi upala rečt, če te P že tako zelo vabi Uh, si naletela res na ne najbolj prijetno babico. Moja je bila super, porodničar pa sploh Torba za P - moj je danes bil extra "dobre" volje in me skoraj nadrl, ker še nimam spakirano. Je rekel, da če bom šla rodit in ne bom imela pripravljene torbe, bom pač šla domov tako kot bom šla v P, da on mi ne misli nič skupaj nabirat in iskat No, najlepša hvala za vso to prijaznost in pomoč ane... emibu - za tako lepo preživet dan drim - čestitke tvojemu malemu junaku in seveda tudi tebi. Po merah sodeč (primerjam s Tianovimi merami) pa je tole eno drobno bitjece. Le zdrava ostanita oba A zdaj pa delamo že kar seznam - vrstni red, kako bomo hodile rodit? Jaz še nimam takoj časa bom pa jutri zaključila 36. teden. Pa imena za fantka še tudi nimamo dorečenega. Ma kaj, če nekak vsi punčko pričakujemo zivepo - čestitke Žigatu za izpit Kam ga pa lahko peljem, ko bo kupil motor? bubolin - nobenih priprav za bradavice ni potrebno Z lanolinom pa tudi ni obvezno mazat, če je dojenje brez težav, brez bolečin in poškodb. Jaz sem si v prvo mazala samo zato, ker sem pač kremo nabavla, da je ne bi vstran metala. Čudno, saj vem. Ampak drugače pa naše mleko tudi zdravilno deluje. Si lahko malo stisneš in razmažeš po bradavici. Tega malinovega čaja pa nisem in tudi tokrat ne bom pila. kati - nezavidljiv tempo. Pazi nase meemee - verjemi nam in pusti presredek kar na miru. Evo, pa sem vas prebrala Današnjega katastrofalnega dneva vam sploh ne bom opisovala, ker je moj dragi možek bil ves dan tečen kot 100 In zaradi njega nisva tudi ne končala stropa v kopalnici in tudi jaz nisem nič konkretnega naredila. Sva se pa z malim ob pol šestih odpravila na sprehod k mojim - hoje nekje slabe pol ure. Tam sva si ogledala ribice, ki sta jih v nedeljo dobila za v ribnik in Tian jih je nahranil Ati pa je tisti čas spal doma. Ko sva se vrnila, sem oblekla jogi in posteljino za bebo, tako da je postlca že pripravljena. Jutri moram dati oprat še blago z vozička, nekaj igračk in blago z gugalnika. Potem pa bo to to. Ja, pa torbo bo treba še spakirat. Spomladansko čiščenje je nekje na polovici. Pa ja no, saj pravim, da še nimam časa it rodit Prijeten večer vam želim punce, grem še jaz pred tv. Dete je med temle mojim pisanjem tudi toliko telovadilo po trebuhu, da sem lačna postala. Čas je torej za drugo večerjo Lepo se naspite vse. Nočko.