Angel_Tian
|
katy - lepo, da se javiš. Pa si razkrinkala lenuhca svojega Saj Tian je tudi spal med dojenjem, zato sva bila priklopljena tudi po eno uro. Ampak je bradavičko tak fejst držal, da mu je nisem mogla zmuznit, ker bi si jo utrgala Dobro mu kombiniraš mleko, da tako pridno napreduje Vidim, da dodajaš BEBE mleko. Kje ga pa kupuješ, ker jaz ga zadnjič pri nas v DM nisem zasledila, pa sem mislila, da ga sploh ni več Uuuuuuuuuu, pa je bil potem Timotej tudi kaj zadet, če so tebe tako zdrogirali? Kaj si ti ja nor malo, jaz drugega kot lekadol pa aspirin sploh ne poznam Eh, sem že komentirala, še preden sem do konca prebrala, da malega preventivno nisi potem dojila da bi lepo doma ob svojig dveh dragih ostaneš. Bolnico si za kdaj drugič prihrani Dinozavri so v Arboretumu - Volčji potok. moi - vidim, da te je včeraj spet zaspanost dajala. Si čisto aprilsko razpoložena Meni pa moj ob delanju stropa teži, če imam že potovalko za P pripravljeno. Ja kak hudiča naj imam, če ga je treba kar strečt in povsod spremljat, ko je doma Ampak naj se pohvalim, da sem z likanjem končno prišla na nulo barvar - ne se jezit, vsi moški bi nas mnda že najraje v P videli Pa dajte no, mene povsod kar sprašujejo, kdaj imam rok. V vseh trgovinah, pa danes na tehničnem pregledu... V trgovini mi je danes ena blagajničarka kar začela s tem, da saj bo hitro, ker je trebuh že lepo spuščen teja k - si turbo za priprave vklopla milena - verjetno sem že prepozna za tortice, lušte si mi pa vseeno uspela narest Glede popadkov so nam v MŠ govorili, da so to taaaaaaaakeeeeeeee grozne bolečine in da jih sigurno zaznaš. Pa da jih z ničemer ne moreš primerjat. No, pri meni je pač bilo tako, da sem jih tako čutila, kot da me jajčniki bolijo - torej le ni bilo tako zelo grozno in tudi primerjala sem jih lahko z drugo bolečino Pa če ne bi bila intervalna bolečina, bi jaz verjetno kar na napihanih jajčnikih vztrajala Dinozavri - moj dragi se je odločil, da ta vikend (ki prihaja) ne moremo iti, ker on dela popoldne in nima namena nekaj sem in tja noret. Bo pa pripravljen iti okrog prvomajskih praznikov, ko bo nekaj dni doma. Zdaj samo lahko takrat na lepo vreme upam. emibu - za nabavo vrtiljaka in igralnega centra. Mene pa malo strah postaja, kako bo kaj Tian predal svoje bivše igračke dojenčku. Zaenkrat si kar vse svoji. Takrat, ko bi ga moglo, ga nič ni zanimalo, zdaj pa bi se kar z vrtiljakom in ropotuljicami igral Ko pa rečem, da če ne bo teh stvari dojenčku dal, bomo pač dojenčku novo kupili, pa reče, da saj bo posodil jolcica - super, da ste uspeli urediti stanovanje. Evo, saj ne uspem prebrat niti vsega, ker mi moj vsakih 5 minut teži naj pridem k njemu ležat Če čez dan ne uspem več, pridem zvečer nazaj, ko bo šel v nočno. Mater kolk je ta človek tečn. Naj spi, če je zaspan, zakaj bi js mogla kr zraven njega cele dneve poležavat. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr BUM