milena2222
|
Dobro jutro vsem! Da vas najprej malo pokomentiram,pol imam pa eno vprašanje... barvar- ta hotel na Ptuju mi je tudi ena kolegica priporočila,pa še ene veze lahko uporabim,da bo cena bolj ugodna,tako da se zna zgodit,da grev atja,če greva.Hvala Pa fajn,da si še 2 v 1 Aninchy-vozički so res dragi,ampak kolikor se jaz zdaj menim z tistimi,ki so jih že kupili,je res važno,da so taki bolj "močni",ker če ne se hiter "znucajo"kot si sama napisala...Jaz sem vesela,ker ga je nama kupila tašča,ker bi drugač jaz tudi imela probleme...Kaj pa kakega rabljenega?Včasih se najde kak kot nov pa ful ugoden? emibu-meni se zob ni pomiril od petka,ko sem bila pri zobarju ( no recimo danes je o.k.),ampak grem v petek spet...da mi taisti zob dokonča in vem,da me bo potem spet bolelo ko Ko sem na stolu,pa dete tako brca da je groza,da je zadnjič zobozdravnica prav nehala delat in sva obe gledle ( kaj češ,mali čuti,da mi ni fajn )Upam,da te ne boli več Kati- da ti tile trije dnevi hitro minejo...Jaz sploh ne vem več,kako je v službi bit...hihi Teja K- prejšnji teden je bila pri meni kolegica s tvojim vozekom ( GT 3 ) in sem seveda jaz veselo vozičkala...Vozek je super!!!Edino kar je da je velik-ona ima karavana... Jolčica- super glede stanovanja...da ste že vse porihtali! katja-bom pogledala recept na net-u.Rada sicer gledam to oddajo,naredila pa še nisem kaj po njej.Meni je zakon Kulinarična Slovenija! petruscha- moje sožalje Boš zdej,ko se boste preselili imela malo več časa za nas,a ne?! katja&Moi-hvala za kavico in muziko-je pasalo oboje biba88-tega je mene strah,čeprav zgleda da bo pri meni CR kr v štartu! Če sem katero pozabla komentirat,se opravičujem... V glavnem,kot veste je moje dete še veselo na ritki.Zadnje dni pa tako divja,da me je že prav strah.Včeraj zvečer sem se prav vstala in malo hodila,da se je umiril. Tišči ven glavo,roke, noge in to tako,da lahko prav vse vidiš...PO možnosti vse naenkrat. Sej vidim,da je pri vas tudi tako,ampak mene pa je strah,da ima on sedaj kaj manj prostora kot bi ga imel če bi bil obrnjen in da je zato problem?Kaj mislite,al paničarim brezveze?Sej imam v četrtek spet pregled HB. Da ne govorim,da sem včeraj na net-u brala o CR,je na ringaraji ena stran kao "vse o CR"-odsvetujem branje,ker so strašljive zgodbe in mi je žal,da sem šla brat!!!
|