|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
20.4.2010 7:51:05   
Teja K
Dobro jutro majčice!

Kati hvala za kavico, in Moi za muziko.

Jolči ti pa si tako napisala glede naslova, da jaz nisem čisto nič razumela. Morda bi ti lahko pomagala ampak, boš morala bolj jasno napisat user posted image user posted image .

Petruscka pozdravljena... upam, da boš imela od petka naprej oz. od vikenda, več časa nas prit pogledat in user posted image user posted image  za skoarj dokončno selitev in  user posted image  za tiste nelepe trenutke.

Lepo bodite, grem zajtrkovat user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
20.4.2010 8:03:55   
biba88
hello bejbe!
kako ste? jest sem v redu , čeprav zadnje čase tamala tko brca da kr buli pol ji pa rečem ne ne tm mamico boliuser posted image user posted image user posted image user posted image sam nč ne ubogauser posted image user posted image user posted image pa na mehur mi pritiska....au!
v četrtek je ena kolegica šla rodit in se je najprej matrala 6ur s svojimi popadki pol pa še 10ur z umetnimiuser posted image user posted image boga reva pol so ji pa carski rez naredl...upam da to ne čaka tut mene...pri njej se tamali ni spustu v kanal....

kmalu bomo mi začele v rim hodt!!!!!! po eni strani komaj čakam po drugi strani me pa malček skrbi da ne bo predolg trajal pa da bi šlo kaj narobe....

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
20.4.2010 8:09:25   
barvar
Dobro jutro user posted image .
Jaz še vedno tukaj strašim. Me zgleda naš mali samo trenira, da vidi kako bi se organizirala če bi šlo zares user posted image user posted image user posted image .
Danes je zunaj spet tako lep dan, da ga bo treba izkoristit. Če ne za drugo pa za ležanje na balkonu! Pa jaz sem mislila dragega uporabit še za kakšno user posted image če nama bo uspelo. Je namreč dopoldne doma user posted image .
Nič, si grem eno kavico skuhat, pol pa akcija.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
20.4.2010 8:16:55   
Teja K
Barvar no lepo da si še med nami!

Jaz sem mela dans čist odbite sanje... sem sanjala, da sem vadila dihanje za porod doma in sem rodila... valda ni bilo nikogor doma in nisem mogla rešilcu vrat odpret, ker nisem imela škarij pri roki, da bi popkovino prerezala user posted image ... mislim kere bedne.

Moi a si videla najino stanje 5weeks 0 day... počasi pa bo EMŠO gor al dol user posted image user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
20.4.2010 8:22:34   
m_o_i
iiiiiiii, sem sla gledat novo slikco na tickerju, ja user posted image
ma ne vem, ce bo pri meni 5 weeks to go-mislim, da bo kr prejuser posted image  vceraj sem mela cel popoldan trd trebuh, pa non stop tist feeling, da bo menstruacija pritekla...zvecer je napetost popustila, mulc me je zbrcal do amena, ampak tist obcutek kot tik pred menstro pa ne popusti...
kaka dva tedna bi jaz se pocakala-za ziher-potem pa lahko kuj gremuser posted image  da se cez tri tedne ze naspim...na trebuhu...celo noc...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 8:27:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teja K)
  Neposredna povezava do sporočila: 4531
20.4.2010 8:47:23   
Teja K
Moi ne veseli se prehitro tega spanja na trebuhu user posted image , k potem je še naval mleka user posted image user posted image ... če prav , jaz bi ubijala zdaj za eno noč spanja na trebuhuuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
20.4.2010 9:12:38   
milena2222
Dobro jutro vsem!
Da vas najprej malo pokomentiram,pol imam pa eno vprašanje...
barvar- ta hotel na Ptuju mi je tudi ena kolegica priporočila,pa še ene veze lahko uporabim,da bo cena bolj ugodna,tako da se zna zgodit,da grev atja,če greva.Hvalauser posted image Pa fajn,da si še 2 v 1user posted image
Aninchy-vozički so res dragi,ampak kolikor se jaz zdaj menim z tistimi,ki so jih že kupili,je res važno,da so taki bolj "močni",ker če ne se hiter "znucajo"kot si sama napisala...Jaz sem vesela,ker ga je nama kupila tašča,ker bi drugač jaz tudi imela probleme...Kaj pa kakega rabljenega?Včasih se najde kak kot nov pa ful ugoden?
emibu-meni se zob ni pomiril od petka,ko sem bila pri zobarju ( no recimo danes je o.k.),ampak grem v petek spet...da mi taisti zob dokonča in vem,da me bo potem spet bolelo ko user posted image Ko sem na stolu,pa dete tako brca da je groza,da je zadnjič zobozdravnica prav nehala delat in sva obe gledle ( kaj češ,mali čuti,da mi ni fajnuser posted image )Upam,da te ne boli večuser posted image
Kati- da ti tile trije dnevi hitro minejo...Jaz sploh ne vem več,kako je v službi bit...hihi
Teja K- prejšnji teden je bila pri meni kolegica s tvojim vozekom ( GT 3 )  in sem seveda jaz veselo vozičkala...Vozek je super!!!Edino kar je da je velik-ona ima karavana...
Jolčica- super glede stanovanja...da ste že vse porihtali!
katja-bom pogledala recept na net-u.Rada sicer gledam to oddajo,naredila pa še nisem kaj po njej.Meni je zakon Kulinarična Slovenija!
petruscha- moje sožaljeuser posted image Boš zdej,ko se boste preselili imela malo več časa za nas,a ne?!
katja&Moi-hvala za kavico in muziko-je pasalo obojeuser posted image
biba88-tega je mene strah,čeprav zgleda da bo pri meni CR kr v štartu!

Če sem katero pozabla komentirat,se opravičujem...

V glavnem,kot veste je moje dete še veselo na ritki.Zadnje dni pa tako divja,da me je že prav strah.Včeraj zvečer sem se prav vstala in malo hodila,da se je umiril. Tišči ven glavo,roke, noge in to tako,da lahko prav vse vidiš...PO možnosti vse naenkrat. Sej vidim,da je pri vas tudi tako,ampak mene pa je strah,da ima on sedaj kaj manj prostora kot bi ga imel če bi bil obrnjen in da je zato problem?Kaj mislite,al paničarim brezveze?Sej imam v četrtek spet pregled HB.
Da ne govorim,da sem včeraj na net-u brala o CR,je na ringaraji ena stran kao "vse o CR"-odsvetujem branje,ker so strašljive zgodbe in mi je žal,da sem šla brat!!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
20.4.2010 9:31:38   
m_o_i
heh, jaz pa ze nekaj dni razmisljam ravno obratno kot milena2222- nisem se vidla nobenega obrisa pod kozo trebusckauser posted image  sej mulc miga, ne recem, ampak ni tistih izboklin oz. plastelin-trebuh efekta...in zdej mam namen jutr stopit v ordinacijo in takoj izrazit pomisleke, ce je nase dete sploh primerne velikosti za svoje tedne...tut trebuha je taaak malo, da mi nben ne verjame, da je pred mano se samo en mesec(no, na sliki se mesec in 17 dni)...

user posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
20.4.2010 10:08:09   
milena2222
moi-jaz sem te videla na MŠ in že takrat si imela čisto v redu trebušček,meni se sploh ni zdel mali takrat...res,da ne neki ful ful ogromen,ampak tak "ta pravi"!Tvoji pomisleki so zagotovo odvečuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
20.4.2010 10:10:22   
Meemee
Včeraj imela pregled. Poslušali user posted image srčka user posted image user posted image user posted image . To pa je bilo to.
Naslednji pregled imam 3. 5. - in CTG user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
20.4.2010 10:23:21   
fiška33
Dober dan user posted image

Mi gremo pa rodit user posted image user posted image user posted image . No, ja, ne še danes, ampak na splošno user posted image . Sem ravno iz CTG, kjer sem pojambrala, da je verjetno še v medenični vstavi in so mi naredili UZ in je glavica spodaj user posted image user posted image user posted image . To pomeni samo kakih 14 dni okrevanja po porodu ?user posted image ?, potem pa bom kot nova user posted image . Res me je skrbelo. Milena, jaz se o CR še sploh nisem lotila brat, pa tudi ne vem, če se bi. Za zunanji obrat pa tudi še ni prepozno. Mi je najprej vse razložila, potem pa UZ naredila user posted image . Tak da, jaz bi šla probat, da lahko rečeš, da si naredila vse kar je v tvojih najboljših močeh ...

Se je pa na CTGju dalo videt tudi otrdevanje maternice. Pred enim tednom je bilo še vse ravno, zdaj pa so bili trije hribčki. Sej čuti se tudi user posted image . Kar izbulim oči, ko me stisne user posted image . Jaz imam še 14 dni do PDP ... zadnji čas, da si pripravim torbo user posted image .

Na splošno, pa sem razmišljala, da smo majčice precej pridne. Samo ena je do sedaj rodila, oziroma nam je to sporočila, ostale še vse pridno čakamo na termin. Aprilčice so bolj pohitevale. No, od dragega sodelovka je imela PDP 8.5., pa so za vikend dobili punčko ...

Še malo, pa se dobiva s Farino na sladoledu. Aprilčica WBM je predvčerajšnjim rodila fantka Patrika user posted image .
Uživajte v tem lepem vremenu tudi ve user posted image !

Moi, lep buši user posted image . Moj je tudi še precej mini, je pa zato vse na riti pa na nogah user posted image .

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 20.4.2010 10:29:55 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
20.4.2010 10:32:25   
m_o_i
iiiiiiiiiiii, pocasi se bo res zacelo user posted image
fiška33 le glej, da nam kaka aprilcica prilepi sporocilo, da je Vesna zaznamovala letosnjo vesno user posted image  hihi, letos ne bojo lastovke prinesle pomladi, ampak Vesnauser posted image
aja, mas prav-vazno je, da kile so nekjeuser posted image  saj vem, da teh mojih 15+(al kolko pac...mam jutri updejt pridobljenih kil) pa tudi ni na bokih in riti; nekaj se je pa valda na mulca prileplo! na 3D nama je tak rekla, da ma taaak lepa okrogla licka pa bedrceuser posted image

hm...kak CTG bo pa ze meni tudi pocasi dala, ane!?

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
20.4.2010 10:34:50   
biba88
moi meni se pa zdi tvoj bušek čist dovolj velikuser posted image user posted image mogoče bolj na križu nosiš....pa pač nimaš takega bauha!!
poglej kak bauh mam jest men se pa zdi malček prevelikuser posted image user posted image user posted image user posted image sem dala slikce v album

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=15030

a ma kaka majčica večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
20.4.2010 10:36:27   
Sky3
joj moi kaki lepi buši! moj je ko žoga, za 3 tvoje brez heca - ga je prov težko nosit. jst mislim, da ni nič narobe s tvojim bušijem - pač dete nosiš malo bolj zadaj verjetno... če bi bil premali bi ti tko že rekli. skratka nč se obremenjevat. user posted image

aja, pa še za seznamček, naslednji pregled imam zdej 30.04. ko bo na vrsti že CTG. prejšnji teden, ko mi je delala še zadnjo morfologijo pa je potrdila, da je naš fantič videt super in zdrav, da je pa verjetno mal večji in da po njeni oceni lahko prijoka na dan že 12.05. bomo vidli (če mene kdo praša, se nič ne pritožujem, če bi kak dan/teden prej prišel na svet, ker me že vse res hudo utruja... sem okorna 100 na uro in štorasta, ker več ne obvladam svojih dimenzij in omrtvičene roke user posted image ) še malo zdržimo pa bo! user posted image

lepo jutro in prijeten dan vsem!

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
20.4.2010 10:39:50   
Sky3
biba kolko si zdej ti daleč?? da primerjam s svojim - se mi zdi, da sva kr podobne kategorije user posted image

hehe a ste kej opazile, da bi se vam začel že buši povešat oz. spuščat?? moj je bil še ne dolgo nazaj lepo napihnjen okrogli, zdej pa že začenja spominjat na kapljico... prov hecen ratuje user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
20.4.2010 10:45:19   
biba88
sky3 jest sem noseča 34tednov in 2 dni mam rok 31.5 zadnja sem! sam otrok pa menda ni tko velik pri 31tednih je mela tamala 1500g.... me mal skrbi da ne bo ful majhna

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
20.4.2010 10:46:45   
biba88
moj bauh je tut že spuščenuser posted image user posted image user posted image a bom šla že kmal rodit

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
20.4.2010 10:59:06   
Sky3
aha, potem sem imela prav v spominu. ja jst mam mičken večjega, sam sm tut po roku 2 tedna pred tabo, tko da štima. hehe še katera iz xxl kategorije?? user posted image

ja jst sm prašala svojo G, če to pomeni, da se je otrok začel spuščat in da bom kej prej mogoče rodila, pa mi je odgovorila, da ni rečeno. sicer je pri moji G tako, da glede na teden nosečnosti sploh noče več kej komplicirat, sej pravi, da če se pa kaj sproži (popadki/voda) se pa pač sproži in grem rodit. sm bla presenečena, ker me ni nič še pregledala ali se že kej odpiram in ko sm jo vprašala zakaj, je rekla, da nimam smisla. češ, da daleč sem že dovolj, izvidi so vsi ok in jst videt ok, tko da raje pusti vse pri miru (ker bi z vaginalnim pregledom samo odprla pot infektom). no, jst ji vsekakor popolnoma zaupam, vrjamem, da bo vse ok, zdej se samo še pustim presenetit malemu! user posted image upam, da vseeno pride kak dan prej user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
20.4.2010 11:09:28   
biba88
men sicer ni nč rekla moja G da mam ful nizko tamalo al pa kej tazga....sam se mi pa zdi da bomo mal prej šli v rimuser posted image user posted image user posted image ker mi tamala z glavo konkretno v mehur buta auuuuuuu...
najbolj da odpremo temo xxxl bauhijiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
20.4.2010 11:11:14   
m_o_i
uuu, biba88 lep busi, cist tak iz revijuser posted image  sem se pa takoj vprasala, kak user posted image  pa ti spis, ce ze jaz tak jamram s tole svojo pinkponk zogicouser posted image user posted image
jaz vem, da ga nosim v krizu, ja...ni se spremenila cifra gatk iz 38 na 42 kr tak brezveze...
sej pravim, da ne zganjam neke panike; pac tiste vsake-tolko-cez-mozgane-nosecniske-misliuser posted image

(odgovor članu Sky3)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
20.4.2010 11:15:17   
Sky3
haha moi ti si prešaltala iz gatk št. 38 na gatke št. 42 - jst sm vse svoje nardila iz 38 vsaj 42 št., če ne raje kr 44 user posted image user posted image moja rit je tut konkretno velika ratala (pa ga ne nosim v križu user posted image )! še dobr, da mi je G napovedala kak KG izgube več na račun vode - baje jo full zadržujem, ker nenormalno zatekam! looool še moji prstki na nogi imajo mišolinčke - svašta! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sky3 -- 20.4.2010 11:16:25 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
20.4.2010 11:18:39   
biba88
moi ne boš verjela spim na boku in nogo mam pokrčno, skor na trebuhuuser posted image in me sploh ne ovirauser posted image še pri vsakdanijih opravilih me ne ovirauser posted image včasih pol pozabm da sem noseča in me pol zaboli k kake take izvajam...HB nimam skoraj nobenih nosečniških težav oziroma tegob...glede tvojih misli jih pa čist razumem mam jest tut razne pribliske...to je normalno...vsaj med nosečnostjo mamo lohk kakšne take smotaneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
20.4.2010 11:21:14   
sabri
Malo bolj pozno dobro jutro, sem ravno z kavice in lenarjenja na sončku, imam pa danes ctg in me prav zanima, če se kaj dogaja. Se mi zdi, da nič posebnega, pa imam samo še 15 dni do pdp. No saj pri tamali se ni tudi nič dogajalo, mi je samo voda odtekla kar naenkrat in se isti dan rodila na hitro. Malo me stiska ta porod, se mi zdi, da je bilo prvič lažje, ker nisem vedela, kaj me čaka. Zdaj pa kar nekaj stiskauser posted image . Požrtiji se pridružujem, sladoled, danes sem naredila muffine in že tri pojedla, pa sladko sladko...Se javim še kasneje.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   [Brisano sporočilo]
20.4.2010 11:32:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?