katy83
|
ojla majčice. Timotej sladko panča, pa sem se prišla malo javit. Aja, hvala vsem za vzpodbudne besede glede dojenja in neobsojanja z vaše strani. Vam je že kdo povedal, da ste zlate? No, smo pa ugotovili v čem je stvar, da je Timotej hitro po dojenju lačen. Fora je, da je on pol ure na zizi, pa spije samo 40ml mleka. Malo je lenuhec. Mleka pa imam jaz zaenkrat dosti več kot on spije. No, zdaj pač malo kombiniramo dojenje, pa načrpano mleko, pa beba mleko in je super. zaenkrat sem res full vesela, da je vse steklo tako kot mora in da lepo napredujemo. Sploh glede nato, da so me v bolnici pripravljali na slabše glede na to, da je nedonošenček. Aja, danes je ravno star 1 mesec. Sem ga tehtala in ima nekje 3200g (porodna je bila 2320g), tak da . Imamo pa v sredo 1.posvetovalnico, pa da vidimo koliko je zrastel. Moram pa še malo pojamrat. Včeraj sem mislila, da bom v bolnici ostala, no so me domov spustili zaradi Timoteja, ker dojim. Fora je, da sem spet dobila napad ledvičnih kolik oz. ledvične kamne. To sem imela že pred 2 letoma, včeraj pa spet. Full me je bolelo. Ko so me v bolnici vprašali kako boli, sem rekla, da je huje kot popadki. Pa so se smejali. Sami moški so bili. Ja, res me je full bolelo. pa so mi dali tramal in ketonal v žilo, pa sem bila kot . Vau, kaki filing. Zdaj vem kak je to, če si zadet. No, pol je valda minila bolečina, edino dojenje so mi prepovedali za kaki dan. Saj naj ne bi bilo nič hudega, zna se zgodit, da bi mali pač dalje spal. No, nisem tvegala. Res pa je, da sem opazila, da je bil Timotej full zmeden danes. Mogoče zato, ker se ni nič dojil? Mislite je možno, da je kao dojenje pogrešal? No, v bolnici so mi rekli, da če se mi ponovi, moram prot nazaj in bom ostala noter. Tak da bejbe, saj vem da imate ve svoje skrbi, ampak dajte vseeno kaj mislit na mene in držat pesti, da se ne ponovi. ker se razjočem, da bi mogla bit brez Timoteja in mojga lubija. Aja, moj dragi jutri začne z očetovskim. Zdaj še samo upajmo na lepo vreme, da bomo čimveč vozičkali. aja, Zivepo ali pa A_T, kje so ti dinozavri? Saj sem po tv nekaj gledala, ampak si nisem zapomnila. pa bi mi mogoče šli. Saj Timotej itak ne ve zakaj gre, ampak tak malo na izlet. Punce, uživajte lp, Katy
|