Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo jst sem pravkar pojedla tri kornete Haha, jst sem glih pojedla dva, pa me mika, da bi se še ta tretjega lotla! tečnoba - ne me narobe razumet, ampak men se pa zdi, da ful nisem nič tečna! No, dobro, mam tiste svoje fore, ko mi kaj ne paše, pa še sama ne vem zakaj Pa tudi moj reče, da sem tečna, če ga kdo vpraša, kak me prenaša. Ampak, ko pa začne en kolega govorit, kaj vse njegova dela/govori/tečnari, pa moj čist prebledi, pa reče: No, to pa moja ne dela! U bistvu kar tak reče, da sem tečna, čeprav ne zna najdet niti enga primera, ki bi to dokazu! 1:0 zame! Je pa res, da sklerozna sem pa FUUUL! Kar sred stavka pozabim, kaj sem hotla povedat! Pol pa kr neki mutim barvar - hmm... po moje še lahko počakaš, da pride tvoj domov! Ti se pa le uredi ta čas, za vsak slučaj, če "se bosta mogla it mal pelat" Jst pa držim pesti, da se bo vse fajn izteklo! Aja, no, danes sva ble s taščo mal po trgovinah (jao, kak te ženske ne morš iz trgovine spravt!! ) in sva zavile v otroško trgovino Pingo, pa mal vozeke gledale, pa je bla prodajalkina izjava: "Ja, sej od 500€ naprej se pa že da kej uporabnga dobit." Mislim, haloooo (!?), pa še jajčke ni blo zravn!! Tiste "srovšne" za 150€ pa tut nočem, glede na to, da mislim, da bom kr nabila kilometrino zdej čez poletje! Pa košaro hočem met! Pa fajne gume hočm met, ne pa tk ko kolegica, k ma že po parih mesecih čiiist znucane pa zluknane kolese, čeprav pozimi ni neki ful vozičkala! Pritisk mi je nabil! Sem pa vidla ful luštno in funkcionalno previjalno in sem se odločla da pridem konc mesca (ko bo dnar ) po njo! Je pa 190€!! Moj me je skor fentu k sm mu povedla, kero hočm. Ma, grem se zdej mal relaksirat, zvečer grem pa s kolegico špilat Ugani kdo?