|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
17.4.2010 10:09:20   
strelkica
Naj vam povem eno stvar, ki se mi je zgodila in zaradi katere ne bi rodila drugje. Pri Nejcu je bilo tako, da je popil veliko plodovnice in je imel želodček pol plodovnice. Rojen je bil 23.56. Naslednji večer je on to plodovnico bruhnil ven, pri tem se je zgleda ustrašil in jo vdihnil v sapnik. Mali moj je postal čisto moder in trd, ni mogel dihat, ker mu je zaprlo sapnik. Letela sem na hodnik, z nji v naročju in klicala na pomoč, ker ni bilo od njega nič, čist moder in trd je bil. Priletela je sestra mi ga vzela iz naročja in tekla z njim v eno sobo kjer imajo neke pripomočke, tako da mu je z respiratorjem očistila dihalno pot, da je zadihal. to se je ponovilo še enkrat v roku 15 min, tako da mu je morala še enkrat. Mene je čisto zvilo. dobro da je prišla iz sobe cimra da me je stisnila k sebi in me bodrila. Verjemite, da če bi bilo to doma, ga danes ne bi bilo, ker mu ne bi mogla s čim pomagat. Tako da 100 krat hvala Bogu za porodnišnice in usposobljeno osebje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
17.4.2010 10:34:39   
julka8
jutro!user posted image
dans sm si prvoščila spet mal več spanca...user posted image user posted image je prov pasalo pa še kr spočita sm se nism ponoči velik zbujala, edin enkrat za na WCuser posted image

kajmak - js sm ga parkrat jedla... drgač sm pa tut tokso že prebolela tko da niti ne gledam neki na hrano, kar mi paše jemuser posted image user posted image

tangice - user posted image user posted image ne morm brez njih, mam sicer ene par boksarc, k so mi tut fajne (razn tiste k so mi premajhne user posted image user posted image ), navadnih gat pa ne morm..user posted image

driska - ja js jo mam zadne cajte tut večkrat... a je to že pucanje oz. predpriprave na porod? user posted image

caia - user posted image user posted image in da bo vse v redu izpelan user posted image user posted image drgač sm se glih ne dolg nazaj menila z eno k je tle naokol tut patronažna in je rekla da sta bla v zadnem cajtu že 2 poroda na domu - ampak nenamenoma, jih je pač prehitel... je šlo tko na hitr.. in da so jih pol pelal u porodnišnco da se je še posteljica tam porodila... ker s tem nima glih izkušenj... user posted image

kaj mam nabavleno - eno stekleniško (dobila za darilo, isto kao za manj kolik, je pa od aventa..), dudo, .. in to je to.. u posojo bom lahk dobila če bom rabila prsno črpalko... drucga (grelnika, sterilizatorja...) pa vrjetn ne bom kupovala.. upajmo da bo steklo dojenjeuser posted image

sm lačna, grem neki prgriznt..user posted image user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4452
17.4.2010 12:23:33   
Angel_Tian
Pozdravljene,

na hitro vas pogledam in kako napišem, sva z malim danes terenska. Ko pa moj pride, pa tak gremo v MB po prikolico in potem k mojim po pohištvo in opremo za bebo. Juhuuuuuuuu, kak bomo važni, ko bomo na prikolico lahko komot vse naložli user posted image user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
17.4.2010 13:24:05   
Angel_Tian
zivepo - tole tekmovanje med mamicami mi je tudi zelo smešno ja user posted image user posted image user posted image No, jaz nisem taka. In prav z veseljem povem, da Tian do drugega leta skoraj nič ni govoril, samo nekaj besedic. Vse ostalo nam je kazal in nas komandiral. Vse je z znaki znal tako dopovedat, da smo vsi vedeli, za kaj se gre. Direkt norca se je delal z nas no user posted image in ravno to mi je tak luškano. Potem mu je pa kar naenkrat zlaufalo in je začel tvoriti kar lepe stavke. Saj si videla, kaka čveka je zdaj.
Isto je bilo s plenicami. Smo tudi dolgo rabli, da jih ne rabimo več. Je bil star že dobra tri leta. Pa ga tudi nisem silila, je sam nehal. Pa mu tudi zdaj čez dan, ko se preveč zamoti, kdaj uide. Pa kaj naj, se ga pač preobleče. Priznam in se tudi ne obremenjujem s tem.
Dudo je imel samo tri mesce in še takrat zelo redko. To je edina stvar, s katero smo hitro opravili. Zizal je 14 mescev, čokolino pa še zdaj pije iz flaške. Pravi, da ga bo začel jesti na žličko, ko bo dojenček. Bomo videli user posted image

emibu - nobenega okna nimamo nizko, žal. Lahko bi si mogoče lojtro dala k balkonu user posted image user posted image user posted image Ma klinc no, raje delam čim bolj na tem, da čim prej čisto "zbežimo" iz te hiše user posted image

Ok, do 2012 zaključimo s tangicami user posted image user posted image user posted image
Vseeno pa se mi zdijo najbolj komot, tu nisi z blagom nič omejen in nikjer te ne more tiščat user posted image user posted image

milena - upam, da te naslednjič odrešijo muk z zobom user posted image

klupko - seveda nam je lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa takoj šla na seznam gledat, si celih 10 let mlajša od mene, tako da... user posted image
Da ne bo zdaj kakega komentarja ala bolj star, bolj nor user posted image user posted image

teja k - tebe in tvoje "poročilo" sem čakala user posted image user posted image user posted image

Zdaj se ti bo prava akcija začela user posted image user posted image Ti povem, da imam dosti več energije zdaj ko sem doma in skoz nekaj pripravljam. Prej v službi pa mi je bila že prava muka. Upam, da bo tudi tebi tako.
In ja, sva optimistki in vem, da nama bo uspelo.

UŽIVAJ!

farina, m_aja - res nič ne potrebuješ v P, razen za osebno higieno. Tiste njihove spalne so res trikrat prevelike, ampak najbolj komot, sploh za dojenje. Pa za tisto poležavanje v postli ne rabiš glih ful sexy zgledat user posted image Pa še operejo vse oni, se ne rabiš doma potem še s tem pranjem mučit hahaha.

klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja no, vi mladi, jaz sem res že čist ven iz tega... user posted image user posted image

Uh, tole s tvojo prijateljico se pa nič kaj lepo ni prebralo. Upam, da bo zdaj vse ok.

Hmmmm, ja tole spoznavanje naših malčkov z deli telesa je pa res zabavna in zanimiva stvar user posted image user posted image Mi smo tu hitro začeli z "osveščanjem", ker hodimo v FKK kamp user posted image Pa s kakimi štorkljami, ki prinašajo otroke, današnjo mladino tudi ne moreš več okrog prinest, te hitro popravijo user posted image user posted image

biba - to današnje "štorasto" bo dolgo ostalo v spominu user posted image user posted image

Uh, mene rožice še čakajo. Tian bi že tudi tako rad sadil, moj pravi, da jih zaradi njega sploh ni treba user posted image user posted image Ko dam tole čiščenje stanovanja skoz in ko bo za bebo pripravljeno, upam, da bo ostale še kak dan do poroda, da bova z malim napolnila korita. Ker balkon čisto brez rožic ne bo prav nič lepo zgledal user posted image

emibu - jaz nisem in ne bom imela nobenih grelnikov. Bomo kr prekuhavali.

Zdaj se grem pa z malim igrat in počakat, da moj pride iz službe. Lepo sobotno popoldne želim.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 14:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angel_Tian)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
17.4.2010 14:38:18   
emibu
angel_tian-a se hecaš da te tangice nemorjo tiščat? jst sm jih dokler nisem zanosla nosla skosss ampak res skos od 12 leta?11 mogoč? (prve tangice dobila od babiceuser posted image user posted image user posted image za rojstni dan to je blo smeha) no in če jih zdej gor potegnem mi use u rit leze tišči me pol tist in žuli v riti boksarce isto mi tut u rit zlezejo tak da navadne gate za stare mame da lahko lepo ledvice pokrijem in mi je toplouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4456
17.4.2010 15:23:29   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

eno uprašanje grelnike sterilizatorje stekleničk nujno nabavit?mislim boste al ne??mnenja...

Če ne boš dojila, potem ga rabiš. Drugače ga pa lahok tudi kasneje kupiš (če boš stekleničke imela).

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
17.4.2010 15:52:26   
sabri
Oj oj, no danes smo hitro zaključili čistilno akcijo, ker je pihalo ko pri norcih, pa še mene ene par dni zdaj tako matra, pa  dol tišči, da nisem več za heceuser posted image . Drgač pa vidim, da sem jaz totalen trot, ker sem čisto anti rože in anti sajenje, gredo imamo doma in bi lahk naredila z njo, kar bi hotla, kao, ampak ne znam, nimam pojma in se potem ne spravim zdraven. Imam veliko korito za na balkon in sploh ne vem, kaj bi dala notuser posted image . Aha, moja dva sta prišla, grem

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
17.4.2010 16:50:55   
emibu
Mene pa neki špika tam spodi pa mali brca oz. se mu menda kouca kr je zlo enakomerno na istem mestu ajooj hecn občutek tale kouca možuser posted image user posted image
No neki se spravlam učit sam me mineva ker je usak rezultat narobeuser posted image user posted image ****is uglavnem..

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
17.4.2010 16:54:50   
m_aja
kaj je danes za en dan user posted image   celo noč me je bolelo zadaj v ledvicah, vsaki premik male čutim jaooo boliiii katastrofa pa še vsi doma so dobili drisko tak da je wc na polno zaseden še na vrsto ne pridem za lulanje user posted image ledvice me bolijo za umret user posted image   upam da bo boljše

emibu tut jaz bi se mogla spravit učit za matematiko sem si jo zbrala na maturi ampak mi ni pa itak vse pozabim sproti

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
17.4.2010 17:07:56   
*ANA*
no vidim da je tudi pri vas danes en čuden dan user posted image
vsaj ni samo pri meni user posted image -se tolažim user posted image

vse se je začelo že ob 4 uri zjutraj user posted image ,sem imela take krče pol ure da sem mislila da bom mogla kar v P user posted image .potem sem vstala,krči še vedno-rahlo boleči pa neenakomerni,tako da nisem vedla al začet pakirat torbo al kaj in ko sem se odločla da bi blo fajn da mam prpravljeno če me kaj prime,je vse skupaj minilo user posted image , hvalabogu.

Zdaj pa upam da me ne več prestraši in da počaka še vsaj enih 10 dni.
Sem pa že cel dan taka švoh,pa najrajš bi kar spala.

no toliko jamranja za zdaj bodite lepo

(odgovor članu m_aja)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
17.4.2010 17:38:42   
emibu
lahko bi odprle novo temo :NOsečnice jamrajouser posted image user posted image user posted image
Pa jst sam komi čakamm da rodim da se lahko usaj mal razgibam da bo mal energije nazaj se bom tut laži učila ne pa to k sam jem sedim jem pa sm čist zmatrana...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
17.4.2010 17:50:05   
Aninchy
Hejla!

No, da se pohvalim... sem bila celo popoldne zunaj na sončku in kofetkala! Zdej sem pa utrujena!user posted image user posted image user posted image Ampak tale veter je pa ubijalski! user posted image V glavnem, bila sem pri naših doma, ker sem dala mojega Cicota (zajček) malo ven na travo in sem ga mogla pazit (pa ne zarad njega, ampak sosedovih mačk!!), pa sem sproti še s staro mamo in sosedama vžgala en čvek ob kavici, ki se je zavlekel do... približno 15 minut nazaj.user posted image No, pa sem prišla zdej domov, sem mislila, da bom pa šla kaj koristnega nardit, no, pa sem videla, da mi je tašča prinesla pecivo (njam!!) in sedaj sedim za računalnikom s polnimi usti peciva in frišnim pomarančnim sokom!user posted image Kaj češ lepšega!?user posted image

No, ko pojem, bom pa res šla kej nardit!... Upam!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
17.4.2010 17:52:26   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

lahko bi odprle novo temo :NOsečnice jamrajouser posted image user posted image user posted image
Pa jst sam komi čakamm da rodim da se lahko usaj mal razgibam da bo mal energije nazaj se bom tut laži učila ne pa to k sam jem sedim jem pa sm čist zmatrana...

Se podpišem pod tole!user posted image
Za nameček sem pa pol zvečer jezna sama nase, ker nisem prav nič pametnega čez dan naredila, in se VSAK VEČER ZNOVA odločim, da JUTRI bom pa cel dan pucala!! user posted image In potem... saj veste! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
17.4.2010 18:40:49   
farina
pozdravljene nosečke tečke, user posted image ja moja mami pravi da je to čist normlan v zadnjem mescu,mal bolj okorne smo, trebuščki pa že veliki in nas veliko stvari ovira.
jaz si bi lahk za vsako figo jokala, kot pri butalcihuser posted image
drgač pa mene tud vedno bolj odspodaj diši,pa moj tamali veselo brca kot na veselici
jaz sem tud ena izmed antitalentov za rože, sploh ne vem kak se naj spravim kaj sadit, bo že...še 13 dni.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.4.2010 19:23:15   
K_a_t_i
Hello babe,

še mal javljanja od mene... K že glih jamrate user posted image - moja 2 fanta sta bila zjutraj na čistilni akciji, jst sem vmes skočila v trgovino in pol me je pičla "ta tečna" in sem se zmulala na oba... user posted image No, za kazen sem namesto na sončku preostanek dopoldneva preživela za špurhetom in pospravljanju cunj user posted image .

Popoldne smo nadaljevali v "bolj umirjenih tonih user posted image " - smo šli v Tivoli. Najprej na eno kavico, pa na igrišče in še seveda na dooooolg sprehod. Še sreča, da je naš oči hiter, ker nama je tamal gladkomalo ušel na poganjalcu. Mulo se je od vrha Tivolija spustil čist v dolino in kr nekam zavil. Jst ga s tem trebuhom niti pod razno ne bi več najdla user posted image . No, smo meli spet "rajd šolo".... Nasprehajala sem se (men se zdi sem 2 uri hodila). To je pa to od nas.

Sterilizator, grelec,.... - sterilizator dobim sposojen. Sej, če dojenje steče, pol ga ne bomo rabli. Če pa ne bo, potem pa to definitivno je obvezna oprema. Prekuhavala ne bom, sem samo enkrat poskusila in sem mela potem čist belo, ne več sploh prozorno stekleničko. Sem pa kupila 3 stekleničke - eno malo in 2 večji. Nič hudega, tudi če bom dojila, jih bom pa potem porabila za čaj. Grelca pa tokrat nimam, če bo nuja mam tudi obljubljenega. Samo tam ni panike - daš v vročo vodo in je.

Kere teme ste še mele (mater, spomin me baše...) - aja, tangice. Ma, sem jih nosila ene 5 let nazaj, ampak samo poleti. Ma ne morem pomagat, mene tud to v "kanal" žuli. Sej vete tistga, a ne -> včasih so moral deci gate odmaknit, da so rit vidli, zdej morjo pa rit odmaknit, če čjo gate pogledat user posted image .

Uuuu, ratal mi je oprat plenice (celih 9 mam user posted image ) - moram dokupit - samo ne bom te velike plenice, bom raje tiste "ala plenice", ki so pol manjše od navadnih - se mi zdi veliko bolj praktično za bruhce. Če bo treba široko povijat, bom pa pač dokupla še en paket ta velikih. Pa voziček sem uspela oprat user posted image . Sem bla sicer mal v dilemi al se razne strehice ipd. od novega vozička sploh perejo al ni potrebe, samo sem pol pomislila na neko kitajsko skladišče kjer je to ležalo in sem kr vrgla v stroj.

Lulanje pri "tastarejših" - Žiga je brez plenice od 28. meseca - poudarim pa vedno, da za spanje jo pa še ima. Tko da - zdej ne vem al to pomeni, da je brez al ne user posted image .

No, sej me mate dost.... Lep preostanek vikenda želim!

ps. Še 4krat grem na šiht user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.4.2010 19:24:03 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
   [Brisano sporočilo]
17.4.2010 20:17:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
17.4.2010 20:46:22   
Aninchy
zivepo in Angel_Tian: lepo se imejte ob "zinozavrih"!user posted image Pa želim vam čim lepše vreme!user posted image

No, jst sem pa prebrala prej svoj post, pa sem se prav zamerla sama seb, kolk sem zadnje čase lena a.k.a. utrujenauser posted image No, pa sem spucala pa pomila po tleh pa prah mal pa to, zdej pa večerjam: GRIZ! Mnjami!user posted image Sem že pozabila, da ga sploh imam, je treba ponucat preden rok poteče.user posted image

No, zdej grem pa še mal čekirat, kaj je kej po TV user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 4468
17.4.2010 21:41:31   
Angel_Tian
Čer,

moška mi spita in se pripravljata na jutrišnji boj z dinozavri user posted image user posted image
Prikolico smo uspešno pripeljali domov, psiča sta jo tudi vsak na svoji strani že "krstila" user posted image user posted image Tašča pa pijana pametovala in težila Tianu user posted image user posted image user posted image user posted image

emibu - ja kak ti lahk tangice v rit zlezejo, če so itak stalno v riti? user posted image user posted image user posted image Meni so bokserce (bolj športne in tudi one na bolj sexy varianto) pa tangice ok, one čisto navadne hlačke pa resno ne. In če tiste zlezejo v rit, to je pol krizni občutek extra user posted image user posted image

sabri - v korito za rože daš rože user posted image user posted image (saj ne zameriš malo heca). Saj znajo povsod svetovat, kakšne balkonske rože bi ti najbolj ustrezale pač glede na lego balkona. Jaz moram vsaj 6 korit napolnit, čeprav je balkon dolg za 10, ampak ne rabim cele linije met. Sem pa zdaj vsako leto naročila kaj pri Bakerju, da nisem imela enakih bogih rož kot tašča spodaj. Letos pa ne mislim tolk investirat user posted image user posted image ker bom tak al tak vsak lep dan raje na parceli.

emibu - le mirno kri pri učenju. Ne gre vsak dan gladko in veliko v glavo. Saj bo user posted image

m_aja - tudi tebi želim uspešno učenje in da se ti stanje malo izboljša.

ana - pa kaj je zdaj to z vami babnce, da samo še jamrate vse skupaj user posted image Jutri je nov dan, pa sonček bo spet pa upam,d a tudi polno energije.

aninchy - user posted image user posted image za lepo preživeto popoldne na soncu. Tak se dela user posted image

farina - jaz imam zdaj veliko več volje in energije za vse kot pa kak mesec nazaj, ko sem mogla sedet še tistih 8 ur v pisarni. Ampak pri meni je res vedno tako - več kot imam za delat, boljše je. Nekak pol ni časa za razmišljanje o utrujenosti, bolečinah... samo na to mislim, kaj vse me še čaka za naredit user posted image Čudna sem, ja že vem user posted image user posted image Ampak boste ve tudi take, ko boste otroke imele. Pol manj boste spale, boste pa vseeno vedno polne energije in vse možno boste uspele narest user posted image

kati - user posted image user posted image za takle fini sprehod. Za one tečne tone te pa ne bom hvalila user posted image

Jaz sem danes razstavila jajčko in vse oprala. Jutri pa bom še z vozičkom tako naredila. Je le bilo vse skupaj na podstrešju in ima pač čuden vonj. Pa prašno je verjetno tudi, čeprav je bilo v folijah in vrečkah. Postlco in gugalnik smo tudi danes pripeljali, tako da tudi tu bo čiščenje, pa jogi in eno tako pikapolonico blazino za na tla. Uh, pa onega likanja je še tudi nekaj. Ja, ne zmanjka in ne zmanjka tega dela user posted image

Evo smešno. Tian je pa prej nehal lulat v plenico ponoči kot podnevi user posted image Pa še to zato, ker smo enkrat tako lepo skupaj zaspali in sem mu pozabila dati plenico gor. Pa se je ponoči zbudil in rekel, da mora it lulat. Od tiste noči dalje ni hotel ponoči več imeti plenice in tudi polula se nikoli ni, niti ko je bil bolan. Čez dan pa kot sem že rekla, mu še vedno kdaj pa kdaj ugre. Do šole mu dam čas user posted image user posted image user posted image user posted image

zivepo - nimaš kaj jamrat user posted image user posted image
Aja, sem pozabila povedat, da moj ni zdržal in je malemu že v četrtek rekel, da gremo gledat dinozavre. Zdaj pa cele dneve poslušava, če že gremo user posted image user posted image Dobro, da je že jutri ta nedelja user posted image

aninchy - ja tole je pa super no, če te lastno jamranje tolk v delo spodbudi user posted image user posted image user posted image

Jaz pa tudi grem še malo k svoji predragi previjalni deski, ker se mi sploh nič ne spi. Lahko noč čvekice, lepo nedeljo vam želim.

p.s.
Že dolgo se nam ni oglasila melia user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4469
17.4.2010 21:44:16   
milena2222
Dober večer!
Da se najprej priključim klubu jamranja...Zob me že cel dan tk boli da bom hin ( sicer pričakovano,je zobozdravnica rekla,da me zna še kak dan ali dva bolet,ko se bo razbolelo in zgleda da se je resuser posted image )
Drugač sem bila pa v nasprotju z preostalimi dnevi,ko sem bolj lene sorte,dans aktivna,spekla dve torti ( nutelino in sadno ), ter pripravila po ta večjem vse za kosilo jutri,ko ima mama abrahama.Bova s sestro naredili srbsko varianto kosila ( meso na žaru ),vključno s prebranacom,mučkalico,lepinjami,kajmakom,šopsko solato,...
No zdej sem se pa še dragega user posted image usmilla,ko se vozi iz službe,pa sem mu tatarca naredila za večerjo,čeprav so se mi sline zraven cedile....Kaj čem,nisem prebolela tokse,pa bom nadoknadila,ko rodim...
Zdej pa pred tv,pa upam,da bo lekadol prijel in bo zob nehal bolet.
Lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
18.4.2010 8:35:25   
K_a_t_i
DEŽ user posted image user posted image user posted image user posted image . NE GREM SE TE IGRE!!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
18.4.2010 9:21:05   
m_o_i
bro jutro!

ja, vreme je pa res porazno user posted image  se tisto nic, kar se mi je dalo-se mi ne da vecuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
18.4.2010 9:27:05   
Angel_Tian
Dobro jutro

pa za manjšo popestritev častim user posted image
Lepo nas je tole vreme zafrknilo. Kolker zgleda, bo ogled dinozavrov odpadel user posted image Tian že govori, da bo naboksal oblake user posted image Moram potem zivepo poklicat, da vidim, če majo oni tam kaj bolj sončno user posted image

Upam, da ste se lepo naspale. Jaz sem likala do polnoči, potem pa skoraj dve uri še vedno nisem mogla zaspat. Sem se mogla malemu smejat, je kar nekaj sanjal in govoril (ne vem, če ni bila kakšna arabščina user posted image ).

Gledava midva zdaj živ žav, ati pa formulo user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
18.4.2010 9:31:24   
Angel_Tian
Mmmmmmmmm, njami milena, tole se pa dobro sliši. Lepo praznujte in mami vse najboljše. Pa tebi upam, da ti bo zob danes lepo mir dal.

kati - ahaaaaaa, vidim, da pri vas že dežuje, torej bo Arboretum tudi kmalu pod kapljicami user posted image Mali bo sicer razočaran, ampak ga bom že nekak zaposlila. Če ne drugega, se bova preurejanja sobice lotila in sestavljanja postlce za bebo.

moi - ti lenoba ti user posted image user posted image user posted image kar uživaj user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
18.4.2010 9:35:07   
K_a_t_i
AT, v Lj je običajno lepše vreme kot tam pod Kamnikom. Tko da... user posted image No, lahk pa te še okol 11h updateam kako je. Mi bi šli v Portorož - pa tud pomojem ne bo šlo.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Angel_Tian)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?