Angel_Tian
|
zivepo - tole tekmovanje med mamicami mi je tudi zelo smešno ja No, jaz nisem taka. In prav z veseljem povem, da Tian do drugega leta skoraj nič ni govoril, samo nekaj besedic. Vse ostalo nam je kazal in nas komandiral. Vse je z znaki znal tako dopovedat, da smo vsi vedeli, za kaj se gre. Direkt norca se je delal z nas no in ravno to mi je tak luškano. Potem mu je pa kar naenkrat zlaufalo in je začel tvoriti kar lepe stavke. Saj si videla, kaka čveka je zdaj. Isto je bilo s plenicami. Smo tudi dolgo rabli, da jih ne rabimo več. Je bil star že dobra tri leta. Pa ga tudi nisem silila, je sam nehal. Pa mu tudi zdaj čez dan, ko se preveč zamoti, kdaj uide. Pa kaj naj, se ga pač preobleče. Priznam in se tudi ne obremenjujem s tem. Dudo je imel samo tri mesce in še takrat zelo redko. To je edina stvar, s katero smo hitro opravili. Zizal je 14 mescev, čokolino pa še zdaj pije iz flaške. Pravi, da ga bo začel jesti na žličko, ko bo dojenček. Bomo videli emibu - nobenega okna nimamo nizko, žal. Lahko bi si mogoče lojtro dala k balkonu Ma klinc no, raje delam čim bolj na tem, da čim prej čisto "zbežimo" iz te hiše Ok, do 2012 zaključimo s tangicami Vseeno pa se mi zdijo najbolj komot, tu nisi z blagom nič omejen in nikjer te ne more tiščat milena - upam, da te naslednjič odrešijo muk z zobom klupko - seveda nam je lahko sem pa takoj šla na seznam gledat, si celih 10 let mlajša od mene, tako da... Da ne bo zdaj kakega komentarja ala bolj star, bolj nor teja k - tebe in tvoje "poročilo" sem čakala Zdaj se ti bo prava akcija začela Ti povem, da imam dosti več energije zdaj ko sem doma in skoz nekaj pripravljam. Prej v službi pa mi je bila že prava muka. Upam, da bo tudi tebi tako. In ja, sva optimistki in vem, da nama bo uspelo. UŽIVAJ! farina, m_aja - res nič ne potrebuješ v P, razen za osebno higieno. Tiste njihove spalne so res trikrat prevelike, ampak najbolj komot, sploh za dojenje. Pa za tisto poležavanje v postli ne rabiš glih ful sexy zgledat Pa še operejo vse oni, se ne rabiš doma potem še s tem pranjem mučit hahaha. klupko - ma ja no, vi mladi, jaz sem res že čist ven iz tega... Uh, tole s tvojo prijateljico se pa nič kaj lepo ni prebralo. Upam, da bo zdaj vse ok. Hmmmm, ja tole spoznavanje naših malčkov z deli telesa je pa res zabavna in zanimiva stvar Mi smo tu hitro začeli z "osveščanjem", ker hodimo v FKK kamp Pa s kakimi štorkljami, ki prinašajo otroke, današnjo mladino tudi ne moreš več okrog prinest, te hitro popravijo biba - to današnje "štorasto" bo dolgo ostalo v spominu Uh, mene rožice še čakajo. Tian bi že tudi tako rad sadil, moj pravi, da jih zaradi njega sploh ni treba Ko dam tole čiščenje stanovanja skoz in ko bo za bebo pripravljeno, upam, da bo ostale še kak dan do poroda, da bova z malim napolnila korita. Ker balkon čisto brez rožic ne bo prav nič lepo zgledal emibu - jaz nisem in ne bom imela nobenih grelnikov. Bomo kr prekuhavali. Zdaj se grem pa z malim igrat in počakat, da moj pride iz službe. Lepo sobotno popoldne želim.