sabri
|
Ojla čvekice , sva se z mojim fajn najedla zdaj, mi je spekel brancina, njam, obožujem ribe. Drugače pa ko se takole pogovarjate o presredku pa rezanju, me je kar pečt začelo spodaj, auč , nehajte no . Ni nujno, da te prerežejo, mene niso in tudi počla nisem, je pa baje ful odvisen od tvoj e elastičnosti kože. Mene je ravno včeraj moja gin. pohvalila, kak mam fajn kožo, ker nimam nič strij in nič celulita, jaz pa važna ko petelin na gnoju . Je sama rekla, da si lahk še ne vem kako mažeš in če si podvržen strijam jih boš dobil. Je razlagala o eni punci, ki se bila ko leopard od rok do kolen, ne samo trebuh in se je mazala in mazala. Mene pa to dete tako brca, da je joj. Masiranje baje res ni dobro, sem tudi jaz tako slišala, ta čaj malinovih listov pa ok. Jaz imam pa tudi to nosečnost popadke, da moram nujno zamenjati kariero. Pri tamali je bilo isto, sam mi ni uspelo takrat, ker sploh nisem vedela kaj bi počela. No saj zdaj nisem nič na boljšem , vem samo,da moram zamenjati, ko pridem iz te porodniške. Zbiram ideje, aja pa fuš listkanje odpade A_T .
|