|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010 - 2. del
24.3.2010 21:40:16   
K_a_t_i
Maš prov, moi. Sem neki zmešala user posted image MA teh obrazcev je tok, da glava boli! A v resnici mormo oddat samo 2 obrazca in 2 "prilogi" s podatki o plači. Je tko?

No, v bistvu sem misla, da je tole "izjava" - pa vidim zdej nadaljevanje stavka...

Podpisani izjavljam, da sem oče otroka/otrok, navedenega/ih pod točko I. tega obrazca (izpolni samo oče, ki nima sklenjene zakonske zveze z materjo otroka in rojstvo še ni bilo vpisano v rojstno matično knjigo), kar izhaja iz zapisnika o priznanju očetovstva, sklenjenega na Centru za socialno delo/Upravni enoti:

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.3.2010 21:47:32 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
   [Brisano sporočilo]
24.3.2010 21:46:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3252
24.3.2010 21:49:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

ker sem brezglavo nakupila dvakrat več blaga, kot ga potrebujem

Boš pa 2 nardila, a ne? user posted image Med temi 100+ nosečnicami se bo pa že kera zagrebla zanj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
24.3.2010 22:00:49   
fiška33
Dober večer user posted image

Tudi midva sva danes urejala papirologijo, ampak je bil to bolj celodnevni projekt ... po službi user posted image do sgja, lovit še zadnje uradne delovne minute user posted image . Ampak v našem primeru sem pa jaz potem počastila novega atija user posted image , ker sem bla full vesela, da sem še za porodniško pa za paketek denar "naročila" user posted image , pa za tisto polovičko bolniške, ki jo imam že od konca decembra, bo čez 8 dni denarno nadomestilo - najprej še februarsko, pol pa še marčevsko ..., v glavnem dinarčki bojo!... Aja, polnjeni lignji v Novem svetu - fancy varianta, da malo lušt naredim user posted image .

Včeraj sem nabavila tudi prvi paketek pralnih pleničk BumGenius (5 kom/100 €). Sem se odločila, da se mi bojo obnesle user posted image . Še trije paketki pa so v planu - ćastijo stari starši... in pa kupila sem si krokse, čeprav so se mi lani zdeli najbolj čudna in nemogoča pogruntavščina, kar sem jih kdaj vidla user posted image . Ampak glede na to, kolko ljudi jih ima in jih hvali .... sem jim dala možnost tudi jaz user posted image . So pa lepe, vijolčne, pa ene steklene svetleče zadevice majo gor, tak da so kičaste, ja user posted image . Menda bojo praktične tudi za po porodnišnici, drugače pa bojo za na vrt user posted image .

Modrc za dojenje sem si jaz nabavila v HM, kjer sem jih lahko preizkušala. Ko sem si na začetku nosečnosti kupovala nove modrce, sem jih enkrat probala okol 30, pa si v tisti rundi nisem nič kupla ... Jaz samo navijam za to, da so mi zadeve prav in udobne user posted image . Brez probe sem se že prevečkrat zaj...

Jutri imam še individualni sestanek za EA, potem pa sem tudi jaz pripravljena! Se mi zdi, da se je tudi že telo začelo malo pripravljati. Večkrat na dan čutim krče, podobne menstrualnim. Upam, da jih bo čim več user posted image . Začet bo treba piti tudi malinov čaj - čaj iz m. listov (za mehčanje MV) in pa začet masirat presredek user posted image .

Aninchy, super, da si se odločila ažurirat sznam, čeprav meni se zdijo podatki o naslednjem pregledu in prav tako o kg, nesmiselni. Jaz vsak dan vagam več, pregledi so pa zdaj tudi že tak pogosti... pa niti slučajno me ne zanima, kdaj imajo ostale preglede in koliko kg je imela kakšna pred 3 meseci user posted image . Bo pa seznam v kratkem začel postajati bolj zanimiv in nepogrešljiv. Datum in spol rojstva, ime, teža in velikost bejbija ... Uff ja, to so podatki, ki jih že komaj čakam user posted image .

Joj, punce, ki se selite, preurejate, prizidujete, prenavljate, prestavljate ... nič vam nisem fauš!! Mene zdaj še drobtinice po tleh motijo, kaj šele, da bi me čakalo kakšno globalno čiščenje ...

Nič souser posted image , fajn vas je brat! Uživajte v preostanku večera!user posted image

< Sporočilo je popravil fiška33 -- 24.3.2010 22:12:58 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
24.3.2010 22:17:40   
farina
ojla, punce,dans dobila izvide glede sladkorja, baje vse normalno,ampak pregled komaj 7.4. jaz totih res ne razumem,kot da sploh noseča nisem, joj če bo kaj narobeuser posted image
ja drgac, pa men vse skupi bolj mal povedo, vse sama sprasujem,kolk kaj vem,niti ne vem kako je obrnjeno dete....
2 uri sm dans klicala ginek, noben se ni javil, pa sm šla kar osebno tja...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
24.3.2010 22:56:57   
san
aninchy, sem zgleda mal čudno napisala, ampak zaenkarat sem še na + 12, v petek šele zvem koliko sem preidelala v zadnjem mesecuuser posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.3.2010 8:35:36   
Angel_Tian
Dobro jutro vsem skupaj.
Vam častim user posted image ker sem jo sama tudi orng potrebna. Spala sem zelo slabo, količinsko pa čisto preveč user posted image user posted image

Delolenitis se me drži in upam, da ne bo gužve danes, da vas v miru lahko preberem.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.3.2010 8:39:12   
biba88
hellopunce! hvala za nasvet
ribje mazilo meni ful diši pa fajn je za kakšna vnetja ne sam za tamalga tut za mene pa očija user posted image mi v vrtcu otroke tamale mažemo s tem in so vsi tastari navdušeni kera kremca je to k diši...
sbri kje je ta akcija?
angel tian če boš rabila kar rečiuser posted image ni problema
milena2222 kje pa si kupla hladilne prsne blazince? sem iskala pa ne najdem
učeri sem imela pregled je vse v redu malo sem shujšala user posted image jupi mam že tako rit kot od banke vogaluser posted image tamala je obrnjena na glavo vse je v redu izmerla je pretok skozi popkovnico in je menda vse normalno! pozabla sem vprašat če že lohk sexam, ampak mi ni nč rekla da ne smem tko da bomo KONČNO!!!!!!! tamala ima okoli 1500g pri 30tednih in 3dneh!
za seznam PDP 31.5 (TO SO MI SPREMENIL ŽE DOLG ČASA NAZAJ SAM POZABLA POVEDAT)
                 NP 14.4
                 +16KG

Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.3.2010 8:40:29   
Teja K
Dan mamice in bodoče mamice ter user posted image za materinski dan user posted image !

Angelmislim, pa kako te lahko lačno pustijo

Anincyh super, za seznam, jaz imam naslednji pregled 30. 3., kg + 9(domače tehtanje)

Moi mal več počitka, pa bo mogoče hrbet boljš in user posted image za urejene papirje pa čestitke, dans imava še samo 60 dni do PDP user posted image .

Zivepo daj ti tvojmu še eno brco od mene! Ti dedci, mislim, da je bilo včeraj spet nekaj v zraku, tamali je bil siten ko hudič, ta velik pa nič kaj boljši ni bil... no po večerji, ko sem naredila moje hamburgerje(ki so najboljši na svetu, baje) sta postala boljše volje... verjetno se mora Pia še spočit od bolezni, zato je toliko spala... Upam, da nisi bila potem vso noč gor!

Farina
user posted image user posted image za izvide
Fiška a ti si boš kr sama porod sprožla... to pa nisem vedela, da je treba malinov čaj pit... s čim boš masirala presredek, a maš kakšno posebno olje? To sem vedela v prvi nosečnosti... sedaj več ne vem, k mi je spominska plošča v glavi crknila user posted image user posted image

Gromska
ti si full pridna.... itak da ti bodo vse pokupli, kar bo viška, saj veš kakšne cene so slingov... Kje pa si tiste obroče za slinge dobila, a si jih iz avstrije naročila, al se že pri nas dobijo... A kroj za sling imaš, k drugač ti lahko link prpopam user posted image

Strelkica, saj če si kosilo skuhala si bila pridna, kaj hočjo več

Emibu, sedaj pa ti čisto nič ne zavidam učenja... matematika blek user posted image

Milena čestitke za opravljeno zdravljenje in upam, da te zob ne bo bolele

San jaz tudi zaostajam s to razdaljo S/F, upam, da bo sedaj boljše na pregledu, pa da se ne bo povečal zaostanek, k sem pri Davidu imela sum na zastoj v razvoju... pa ne bi rada tega ponovo doživljala...

Modrc za dojenje sem jaz že oktobra kupla v C&A v Mariboru... sta bila dva pakirana in sem vzela en paket... sta mi še prevelika, pa kolk se poznam jih ne bom kaj velik rabla... drugač pa si sproti nabaljam modrc v H&M, pa to navadne.

Nič grem jaz malo delat

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.3.2010 8:40:39   
emibu
Dobro jutro punceuser posted image

zivepo-hehe ti bajsek maliuser posted image user posted image zdej se tebi smejim nazadnje bom pa pršla iz pregleda pa povedala da mam +25user posted image user posted image
modrčki za dojenje-enga mi je tašča kupila,sam ga še probala nisem drugač ga bom šla pa iskat v Lisco ker tam dela in bo mogoče kj popustauser posted image
san-ja to je pa res da mamo različne,no mogoče je pa bolj v križu moj mali nagajivc user posted image
aninchy-mamo zlo podoben delovni urnik vešuser posted image user posted image user posted image nč se sekirat bo kmalu velik bol razgibanuser posted image user posted image
fiška33-o moj bogec no kok so te pralne drageuser posted image user posted image boš poročala kak ti bo uspevalo z njimiuser posted image
farina-tut do mene se obnašajo k da nisem noseča in mam preglede usake 4 tedneuser posted image user posted image user posted image če nebo naslednjič bol pogosto jim bom kr povedala dol čene pa hočm karton in grem drugam grrr pol če je pa kj narobe so pa usi drugi krivi samo oni neuser posted image user posted image važno d gre ona usakih 5 minut vn kadit namest d bi si ve cajta uzela za pacienteuser posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.3.2010 8:52:43   
julka8
dobro jutrouser posted image navkljub slabemu vremenuuser posted image

dans sm se spet zbudila mal čez šest, nism mogla dlje spat...no vsaj za učenje bom mela dost časa user posted image user posted image user posted image

aninchy - fajn da si se lotla urejanja seznamov; za seznam: kg +12 user posted image user posted image , NP 1.4. user posted image user posted image

modrček za dojenje
- js sm si tut zaenkrat kupla enga, pa nevem če mi bo glih prov, tko tko, naslednga morm kupt kr dost večjega da mi bo udobnouser posted image

zivepo - a se ne da teh kaplc proti krčem naročit prek neta iz koroških lekarn? drgač sm tut js slišala da jih ful hvaljo in se jih splača met..

pr nas mamo tut že očetovstvo urejeno,jeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image sej je prov smešn postopek, vsaj men je bil....user posted image user posted image

regrat - še vedno iščem travnik kjer bi bil (tak seveda da ni ob cesti čist od izpuhov...), mislm da bom mogla it kr mal k zidanci pogledat user posted image (upam da ga ni že kdo narobutauuser posted image )

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.3.2010 8:59:37   
julka8
pregledi - js jih mam tut bol poredko kukr pa sm prčakvala ampak tko je menda skor vsepovsod... nazadnje sm mela pregled pr 32. tednih user posted image , naslednjič pa ga bom mela, ko bom 35. tednov user posted image ...ampak očitno majo tak način... vrjetn k je vse ok. user posted image sej men to kr paše, k nimam glih blis do G, pa itak so kakšni pregledi čist "brezvezni". itak pa če bi blo kej narobe na izvidih (urin, kri...) je rekla men, da ti to pol sporočijo na dom, tko da očitno je še naprej vse ok..user posted image user posted image spodaj me pa tko ni pogledala že od 20. tedna, verjetno me bo naslednjič kej..user posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.3.2010 9:25:37   
farina
pregledi-MENE PREGLEDA vsakokrat tud odspodaj, nimam kaj rect,pa poslusamo tud srce, mogoče morm bit pa bolj tecna pa full stvari spraševat.saj sem lahk maluser posted image user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.3.2010 9:40:25   
emibu
mene pa sam upraša če je kj posebnega pač rečm če je kj če ne pa ne in to je to zapre karton pa me vn pošlje haaalooo ka če bi blo s činkim kj narobe nvm upam da ni ampak preveč plodovne vode  bi jst to čutla??ne nebi ta hudič pa tut nč ne pogledauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.3.2010 9:51:25   
Angel_Tian
zivepo - edino pravilno si se odločla. Kaj bi se mogla tolk mučit in se uničevat, če ti je žiga obljubil pomoč. Naj zdaj najprej doma poštima, pol pa naj hodi okol pomagat delat, če že res mora. Kak se ti deci ne znajo zorganizirat no.
Kolkokrat sem jaz že mojemu rekla, da če bi jaz bila tolk doma kot on, predvsem pa SAMA doma, bi bilo 20x več narejeno. On pa recimo, če gre popoldan delat, dopoldan "ne more" it delat na parcelo, je treba doma pred tv-jem bit. Če je dopoldan v službi, se mu popoldan kao ne splača it sploh kaj začet delat. Mislim... eh, ni vredno da se že zdajle začnem jezit user posted image

Pia je zdaj čisto ok že?

san - pozdravček nazaj user posted image

aninchy - če te križ muči in ni nujno, potem pa res bolje, da ne delaš. To boš tako lahko še celo življenje počela - sploh, če pomislim na to, da penzij itak ne bomo dočakali user posted image

zivepo - v našem vrtcu bolj čudnega izgovora niso mogli najt, zakaj ne bo nastopa. Napisali so namreč, da so otroci še premali, da bodo pa naslednje leto nastopali. No, hec je v tem, da sta v tem vrtcu dve skupini. Ena so res mali od 1 do 2 let, v drugi so pa otroci od 2 do 6 let. Torej, če samo malo sive celice vklopim, mi je nekak jasno, da bodo naslednje leto v drugi skupini spet otroci, ki bodo stari 2 leti. Torej bodo otroci vedno premali za nastope user posted image user posted image Ko sem jaz bila v vrtcu, smo vsako leto nastopali, vse skupine, ne glede na starost. Saj so bili nastopi od skupine do skupine drugačni, pač manj ali bolj "zahtevni". Pa ne bom komplicirala, mi Tian doma dovolj nastopa, da bom prebolela user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak najprej sem tako na brzino prebrala, da sem se že ustrašla, da si že rodila user posted image user posted image - mi je nekak v glavo skočilo bolj da ima ati že dete user posted image user posted image
Očitno se še najdejo kake sposobne ženske na csd-jih. Moja se mi je tudi vredu zdela, ko sem šla dvignit papirje. Ampak pri meni tak ni kaj veliko za komplicirat. Nekaj že vem od prvič, pri takih redno zaposlenih, poročenih... pa tak ni težko izpolnit tistih obrazcev.

Ne bom komentirala tistih vaših računovodkinj na firmi. Jaz naši računovodkinji tudi raje kar vse izpolnjeno prinesem, ona pa samo še podpiše. Isto naredim, če potrebujem kaj od šefa. Štampilko sama na obrazce napopam, podpišejo pa že user posted image user posted image user posted image

aninchy
- moj naslednji pregled je 7.4., s kilogrami sem pa na +10, spol pa še vedno ostaja presenečenje

emibu
- nič se ne sekirat zaradi velikosti trebuha. Jaz sem v prvo šla z manjšim rodit kot ga imam zdaj. Druge nosečnice so take trebuhe imele nekje pri 5 mesecih, jaz pa na koncu. Pa je otrok bil normalno velik. Pač je veliko odvisno tudi ot tega, kje in kako ti dete leži v busiju.

No, lepo razvajanje si si privoščla user posted image user posted image

K učenju se pa le spravi čim prej, ker še malo pa se te bo spomladanska utrujenost začela lotevat (kot vse nas user posted image ). Bo pač treba matematiko gurat namesto dolgčas past user posted image

milena
- tekih čudnih izkušenj pa jaz nimam iz lekarne. Sem recimo zdaj pozimi večkrat šla mojemu kaj iskat zaradi prehlada. In so me vsakič vprašale, če to slučajno zase kupujem (ker bi mi itak polovico tistih zadev odsvetovale). Ne vem no, pri nas so ženske res super, vse ti razložijo, svetujejo, v glavnem se s kako stranko tudi pol ure ukvarjajo, če je potrebno. res jih moram pohvalit no. Sploh pa so previdne pri kakih protibolečinskih zadevah. Jaz sicer nisem nikoli kaj takega kupovala, sem pa seveda slišala, kako in kaj govorijo drugim. Same od sebe že ne bi kr nekaj vsiljevale.

Upam, da zob ostane na svojem mestu in da ti neha povzročat bolečine.
Pa lepo opravi danes na pregledu.

san - prav zabavno mora biti zdajle doma s to tvojo bando in selitvijo user posted image

carly - user posted image user posted image user posted image za nabiranje regrada. Prav lušno sta mogli zgledat user posted image

milena
- tiste kapljice iz Avsrtije smo mi pri Tianu poskusli. Tudi niso pomagale, smo imeli pol leta krče, tako da nobene ne garantirajo uspeha ali izboljšanja. Pač morajo bebe dat te muke skoz, vsaj tisti, ki se jih loti, saj ne mučijo krči vseh otrok ali pa vsaj ne tako zelo. Naš se je cele dneve drl.

kati - hmmmm, jaz sem mislim da neke druge kapljice imela, ni sem jim tako reklo. Ampak saj je vseeno, pomaga tak nič ne, razen da dojenčki to skoz dajo.

moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta že skregana user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede izpolnjevanja zneskov za očeta bi nekaj pripomnila. Moj bo namreč tistih 15 dni koristil šele julija in ne takoj po porodu. Tako da mi je rekla ženska, da naj potem tisti obrazec komaj julija prinese, da bo res še zadnja plača gor.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.3.2010 9:56:28   
klupko
Kako ste že pridne user posted image

Vidim, da se pridno redimo..user posted image No, jaz sem jih zaenkrat pridelala 10, naslednji pregled imam pa 6.4. takrat bom 34 2/7, zadnji pregled je bil pa pri 30t. Mene dol ni pogledal že od 8ega tedna - od prvega pregleda.user posted image
Ampak zdaj me po moraluser posted image Vzeti mi mora bris za streptokok in če mu plačam 40€, mora lepo pogledati in pokomentirati mojo gospodično.user posted image Hudič bo se lepo pobrit.user posted image user posted image Mojemu si kar nekako ne upam dat britvice v roke, čeprav je rekel da me bo z veseljem zrihtal. Strah me je, da me bo med posegom obrezal.user posted image user posted image
Zadnje čase me nekam dosti sprašuje kdaj bova pa presredek masirala, pa ne vem s čim naj si ga.. Sumim nek skrit namen v tem njegovem nagnjenju k obdelovanju tistih koncev mojega telesa.user posted image Bolj švoh sva s user posted image , zgleda da si jo mora vsaj malo bolj pogosto pogledat, če že drugega ne more vsak dan.user posted image user posted image No, saj včeraj sva..po enem tednu po mojem al pa še več in sem ful žalostna, ker mi ni do tega, ker me peče in sploh nimam želje po tem. Potem pa imam ta beden občutek krivde, ko vem da je on prikrajšan..saj mu pomagam drugače, ampak ni to to.user posted image Ko se spomnim časov, ko sva se samo pogledala pa mi je kar teklo dol od vzburjenja, pa nisem vedela ne kaj so glivice ne karkoli..user posted image user posted image user posted image I want my sex life back!user posted image
Ah ja..upam da bom po porodu spet stara jaz in si ga bom želela vedno in povsod in bova vedno lahko vsaj na hitro.user posted image

Julka - o kakšnih kapljicah je govora, zgleda da sem nekaj falila..user posted image
Gromska - mogoče bi se tudi jaz oglasila na kavici, ampak ravno do treh delam, ven se spokamo ene 15 čez tri, torej bi bila tam okrog pol štirih. Koliko dolgo pa približno traja to srečanje? Da ne pridem glih ko jih je že polovica šla domov..

Mene pa zanima za tale očetovski dopust. Jaz moram zase zrihtat 30 dni pred rokom, za mojega je pa rekla da nese papirje tisti dan, ko bo hotel ostati doma..je to normalno??user posted image

(odgovor članu julka8)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.3.2010 10:06:57   
farina
ja glede očetovsekge dopusta je baje brezveze prej urejat,kot se dete rodi, te gre tvoj oddat vlogo za očetovski dopust, pol je lahk naslednji dan doma,sam je pa fajn da pa vseen obvesti svojega delodejalca...
jaz se dans nic dobr ne počutim, nekam mi je slabo, pa tak čudn občutek imam v želodcu. saj ne vem al sm zejna, lačna, me na wc ali sploh nič....

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.3.2010 10:10:40   
klupko
Pojdi na en kratek sprehod, če nimate dežja. Takoj bo boljše.user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.3.2010 10:11:45   
farina
klupko, glede seksa pa se ne sekirat, po moje je sam sedaj tako ko si noseča, men tud ne paše,pa sm imela vnetje, pa te tud nisma smela, je pa res da še imama midva neke druge probleme,tolk kolk sm zdaj obcutljiva,sploh ni čudn...
drage majčice,mogoče aprilčice,za tiste iz mbja,kaj ste v tor, imele kako srecanje v pohorski kavarniuser posted image sm vidla ene par nosečnic skupaj, pa me zanima, če je kira izmed vas?

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.3.2010 10:14:41   
emibu
midva tut k sexama me pol pečeuser posted image user posted image pa sm dost vlažnauser posted image user posted image user posted image user posted image bemoboga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.3.2010 10:16:10   
klupko
Pri meni je problem da se je bitka z glivicami začela par mesecev preden sem zanosila, ampak na mojo žalost nism dobila nobenih konkretnih zdravil in se mi ni poštimalo. Ko sem pa zanosila pa itak..drugega kot canesten ne dobim, tako da se mi v bistvu sploh ne more uštimat ravnovesje in imam glivice non-stop. Hate that.user posted image
Če bo pa po porodu isto, ne vem kaj bom naredila. Že tole žrtvovanje je zame preveč.user posted image user posted image

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.3.2010 10:16:24   
Teja K
Farina, to se tudi meni dogaja spet zadnje čase... spet čutim slabost, tako kot sem na začetku... pa zaprta sem spet wc školjka strada user posted image user posted image

Klupko... ja sex life tudi pri nama trpi... naj ti povem, da takoj po porudu ne boš spet stara ti... če pa dete ponoči ne bo spalo, pa še nekaj časa ne boš... imela pretirane želje po sexu, ker boš preveč utrujena... ampak z leti se vrne user posted image user posted image . Moj je zdaj kar vesel, da sem v takem nesexualne obodbju user posted image , sem imela prej zmeraj premalo...

(odgovor članu farina)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 10:25:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emibu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.3.2010 10:25:59   
klupko
Oh, Teja, hvala ti na teh besedah! Kar nasmešek se mi je narisal na obrazek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torej ga bom enkrat spet naskakovala na vsakem koraku. Jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
Komaj čakam. Poštenega seksa nisem doživela že res dolgo. Zdaj pa je problem zaradi glivic, pa še malo smo ovirani z mojim trebuhastim bremenom, ki ga imam namen kmalu odložit v otroško posteljico.user posted image
Saj bo, saj bo...če smo že toliko pretrpeli, bomo pa zdržali še malo. Bo pa jesen pestra.user posted image user posted image

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.3.2010 10:29:46   
Angel_Tian
gromska - tudi moj si je ogledal fotke s predpasniki in nič ni imel proti, če si kakega naročim, pa enega za Tiana in seveda tudi enega zanj, ker bo poleti spet pekel zunaj na žaru user posted image user posted image user posted image
Zdaj bi mogla samo vedet, kakšne bi imeli ane user posted image Pa še nekaj me zanima. Ti je lažje, če ti blago pošljem ali raje kar vse sama nabaviš?

fiška - dobro je vedet, da so nekatere stvari še vedno po starem - enkratne ribje specialitete v novem svetu npr user posted image user posted image

Drugače pa vidim, da si že fino pripravljena na dan D user posted image

farina - za naslednjo rundo ti priporočam kar menjavo G. No, saj to lahko tudi že prej storiš.
Super pa, da je s sladkorjem vse normalno.

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?