m_o_i
|
br cer zvezde so spet v nekem cudnem polozaju-za mano neprespana noc, prespana polovica dneva, scene s tasco (o katerih ne bi-ker se mi RES ne da), zaj pa se... drage moje: KRST otroka situacija: sem otrok komunistov, nekrscena, proti vernim nimam nic (ampak res nic!pustimo moje mnenje o cerkvi kot instituciji...). moj krscen, na silo seznanjen z veroukom(kak je zaradi tega trpel, je do danes samo in edino meni povedal). moja mama sicer z zakramenti, ampak drugace neverna, tast z zakramenti, ampak v cerkev samo za veliko noc in bozic(ker mora, da sosedje vidijo, da je tam ), tasca pa...eee, pa smo tam!(pa sem rekla, da o njej ne bom haha-no, sej ne bo to neposreden napad nanjo). sem ob kavi pac omenla, da v kratkem lahko pricakujemo vprasanja na to temo s strani tasce. moje stalisce: ce organizirajo, placajo in vse to, si bom pa vzela tist dan cas in se upedenala in nesla đuniorja tja, da ga polijejo s tisto vodo...in to je VSE, kar mam namen narest, prisezem! stalisce mojega:njega krst ne moti, organizacijo bi prepustil drugim(drugace meni, ampak je seznanjen, da glede krsta sem dvignila roke), je pa slutit med vrsticami, da bi se ta krst lahko izvedel zavoljo miru v hisi...na to reagiram: nekje je treba crto povlect, kaj vse bomo sploh delali zavoljo tega miru v hisi(bomo cez 6 let otroka na silo vlacli k verouku-da bo mir v hisi?! itd.). moj misli, da se bomo s tem obremenjevali sele cez kako leto(ker bo kao vleku, dokler se bo dalo), meni pa se zdi, da se bo tale veselica dosti prej zacela... jaz od svojega ne odstopam in si s tem res ne mislim delat kakih del in stroskov, me je pa mal strah, kak bo na to moj reagiral, ker glede tega sem ga pa res pustila "samega" s tasco...strah me je, da mi ne bo "zameril" tega, ampak punce-jaz res na to ne dam NIC!!! mnenja, komentarji?! zivepo si psiholosko tole uredila,ane, z omaro vcasih se da brez dretja in udarjanja po mizi dost vec dosezt hihi. jaz sem tudi taka-mal psihlogije oz. povzrocanja slabe vesti, pa se doseze moje(sam tale teorija mi zataji, ko pridemo do tasce...to se morm mal prestudirat, kako ) napotnico za P dobila prejsnji teden, za resilca pa ne a to mors omenit oz. rect al kak? jaz pa zaj res ne vem, ce bo moj takrat(upam in zelim, da ne!) npr. s kako zlomljeno nogo lezal doma...in ce nimam napotnice za resilca, potem me ne bojo odpeljali?! milena2222 juuuj, pazi, da si ne bos kake misice pretegnila! a zdej se mors pa se s tem matrat?! sej mogoce se pa kljub vsemu se obrne evo, tele so pomagale ze za marsikaj kar se pa spola tice-jaz te "vidim" s fantkom (bomo vidli, ce mi se lezi tole sloganje spolov hihi) prjatlci, ki mi sloga(in kr vtrofi, moram priznat), sem ob sporocilu, da je noseca, rekla, da se mi je roza barva prikazala pred ockami, ona pa je vztrajala, da bo se en fant. ee, pa se je poleti rodila Alenka zivepo sem uganla, da bo se ena deklina, A_T mi pa mora sporocit, da je fantek, ko bo rodila na, zdej pa spat ne morem....