Angel_Tian
|
zivepo - edino pravilno si se odločla. Kaj bi se mogla tolk mučit in se uničevat, če ti je žiga obljubil pomoč. Naj zdaj najprej doma poštima, pol pa naj hodi okol pomagat delat, če že res mora. Kak se ti deci ne znajo zorganizirat no. Kolkokrat sem jaz že mojemu rekla, da če bi jaz bila tolk doma kot on, predvsem pa SAMA doma, bi bilo 20x več narejeno. On pa recimo, če gre popoldan delat, dopoldan "ne more" it delat na parcelo, je treba doma pred tv-jem bit. Če je dopoldan v službi, se mu popoldan kao ne splača it sploh kaj začet delat. Mislim... eh, ni vredno da se že zdajle začnem jezit Pia je zdaj čisto ok že? san - pozdravček nazaj aninchy - če te križ muči in ni nujno, potem pa res bolje, da ne delaš. To boš tako lahko še celo življenje počela - sploh, če pomislim na to, da penzij itak ne bomo dočakali zivepo - v našem vrtcu bolj čudnega izgovora niso mogli najt, zakaj ne bo nastopa. Napisali so namreč, da so otroci še premali, da bodo pa naslednje leto nastopali. No, hec je v tem, da sta v tem vrtcu dve skupini. Ena so res mali od 1 do 2 let, v drugi so pa otroci od 2 do 6 let. Torej, če samo malo sive celice vklopim, mi je nekak jasno, da bodo naslednje leto v drugi skupini spet otroci, ki bodo stari 2 leti. Torej bodo otroci vedno premali za nastope Ko sem jaz bila v vrtcu, smo vsako leto nastopali, vse skupine, ne glede na starost. Saj so bili nastopi od skupine do skupine drugačni, pač manj ali bolj "zahtevni". Pa ne bom komplicirala, mi Tian doma dovolj nastopa, da bom prebolela moi - Ampak najprej sem tako na brzino prebrala, da sem se že ustrašla, da si že rodila - mi je nekak v glavo skočilo bolj da ima ati že dete Očitno se še najdejo kake sposobne ženske na csd-jih. Moja se mi je tudi vredu zdela, ko sem šla dvignit papirje. Ampak pri meni tak ni kaj veliko za komplicirat. Nekaj že vem od prvič, pri takih redno zaposlenih, poročenih... pa tak ni težko izpolnit tistih obrazcev. Ne bom komentirala tistih vaših računovodkinj na firmi. Jaz naši računovodkinji tudi raje kar vse izpolnjeno prinesem, ona pa samo še podpiše. Isto naredim, če potrebujem kaj od šefa. Štampilko sama na obrazce napopam, podpišejo pa že aninchy - moj naslednji pregled je 7.4., s kilogrami sem pa na +10, spol pa še vedno ostaja presenečenje emibu - nič se ne sekirat zaradi velikosti trebuha. Jaz sem v prvo šla z manjšim rodit kot ga imam zdaj. Druge nosečnice so take trebuhe imele nekje pri 5 mesecih, jaz pa na koncu. Pa je otrok bil normalno velik. Pač je veliko odvisno tudi ot tega, kje in kako ti dete leži v busiju. No, lepo razvajanje si si privoščla K učenju se pa le spravi čim prej, ker še malo pa se te bo spomladanska utrujenost začela lotevat (kot vse nas ). Bo pač treba matematiko gurat namesto dolgčas past milena - tekih čudnih izkušenj pa jaz nimam iz lekarne. Sem recimo zdaj pozimi večkrat šla mojemu kaj iskat zaradi prehlada. In so me vsakič vprašale, če to slučajno zase kupujem (ker bi mi itak polovico tistih zadev odsvetovale). Ne vem no, pri nas so ženske res super, vse ti razložijo, svetujejo, v glavnem se s kako stranko tudi pol ure ukvarjajo, če je potrebno. res jih moram pohvalit no. Sploh pa so previdne pri kakih protibolečinskih zadevah. Jaz sicer nisem nikoli kaj takega kupovala, sem pa seveda slišala, kako in kaj govorijo drugim. Same od sebe že ne bi kr nekaj vsiljevale. Upam, da zob ostane na svojem mestu in da ti neha povzročat bolečine. Pa lepo opravi danes na pregledu. san - prav zabavno mora biti zdajle doma s to tvojo bando in selitvijo carly - za nabiranje regrada. Prav lušno sta mogli zgledat milena - tiste kapljice iz Avsrtije smo mi pri Tianu poskusli. Tudi niso pomagale, smo imeli pol leta krče, tako da nobene ne garantirajo uspeha ali izboljšanja. Pač morajo bebe dat te muke skoz, vsaj tisti, ki se jih loti, saj ne mučijo krči vseh otrok ali pa vsaj ne tako zelo. Naš se je cele dneve drl. kati - hmmmm, jaz sem mislim da neke druge kapljice imela, ni sem jim tako reklo. Ampak saj je vseeno, pomaga tak nič ne, razen da dojenčki to skoz dajo. moi - sta že skregana Glede izpolnjevanja zneskov za očeta bi nekaj pripomnila. Moj bo namreč tistih 15 dni koristil šele julija in ne takoj po porodu. Tako da mi je rekla ženska, da naj potem tisti obrazec komaj julija prinese, da bo res še zadnja plača gor.