|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del
2.3.2010 14:13:44   
lunca14
user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.3.2010 14:53:46   
babysolza
lunca, ti se pa veliko smejiš zadnje čase user posted image user posted image  user posted image user posted image

Bravo za novo opremo! A bomo deležne kake fotke? A fototapete so že na mestu?

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.3.2010 15:07:15   
lunca14
user posted image ne fototapete še niso na mestu,ker tiskarju nekaj ni ratalo in mora postopek ponovit,pa nek boljši fotkič mora nabavit,tako,da...........čakamo,pa sej bo,baje za kopalnico v roku 14 dni,ostalo pa v roku enega meseca,ni kej bom pač počakala,raje počakam,pa je dobro narejeno,kot da mi je žal.
Fotke bodo,ko zaključim,ne rada kažem še nedokončane stvariuser posted image ,in ja kaj čem če ni sonca se moram pa smejat,ja ni kej,se bom pa kmalu smejala,ko pride moja vojska domov.Včeraj je bla polna luna in je eneja spet metalouser posted image ,je bil zjutraj pokonci ob petih in zbudil tud luna...........tako,da upam,da ga je spustila lunauser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.3.2010 15:28:05   
babysolza
upam, da je tole res samo luna - Sabina vstaja že od petka pred 5. uro zjutraj, mam že podočnjake do trebuha user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.3.2010 22:24:54   
polma
hEJHEJ!

Lunca, ti si naše sonce,
preženeš oblake,
naša svetla zvezda, ki kažeš poti,
mene ne zanimajo tvoje napake,
ko zagledam te,
srce ponori....user posted image !!!
Si faca, ker maš nove stvari -a-a-a???user posted image

Babysolza, ne se hecat-ti maš podočnjake do trebuha, jaz pa tuser posted image ut...pa...čaki...kaka je že razlika med nama...? Aja.... jaz nisem user posted image !!! user posted image

slovenka, krasna nosečnica si user posted image !!! Tvoja modra sofija je pa ljubka za ponort....hm...hm...čaki da zvem, kake so našmu smrkotu všeč....blond....al.....modre??? user posted image

mate0ja, zavidam ti sonce in morje...a pol praviš, da ste ponoč pri vas bolj na tanu kot v snu user posted image ... Kaj si ne zmislijo teli naši smrkoti...
nya, ninny, me veseli da mamo vse poredne otroke user posted image ...samo naš nikol ni bil angelček, je že od nekdaj user posted image ...user posted image

RMRM-fajn za šotorček! Je lušno gledat otroke, ko jim je kaka igrača zares všeč user posted image .

I.daisy, upam da si ok!!!!!!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.3.2010 22:33:54   
polma
No, jaz sem pa z nedelje na ponedeljek bedela od 1h zjutraj...naš princ enostavno NI SPAL user posted image user posted image ?!? Polna luna, jasno. Pa ni mel drugi dan nobenih težav, jaz pa tudi ne, tako da je očitno blA zelo močna luna.
Ti-ti lunca user posted image !

Sicer pa govorno zelo napreduje, da mi je smešno, ko za mano ponovi kako totalno nebistveno besedo-danes sem mu rekla, da bom oblekla krilo, on pa:" KI-i-LO" user posted image Halo, a -kakat!- pa ne znamo rečt user posted image .

Spet mi je blo dolgčas, pa sem prebarvala stene.... pri meni nobena barva ne zdrži dolgo.

OK, zdaj pa moram še enkrat pregledat plakat od naše zaščitnice živali...madona, stalno ga moram hvalit...user posted image Šc-šc-šc, spat, smrklja!!!

Nočko!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
3.3.2010 6:36:29   
polma
DOBRO JUTRO!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
3.3.2010 7:52:17   
slovenka
dobro jutro user posted image Evo mene na delovnem mestu user posted image

Oj, kako naju hvalite user posted image Danes upam, da mi bo zneslo iti v La Vie po oblekce, samo se mi zdi, da imajo tu v Mb čuden delavnik, moram preveriti... Pa Sofiji bo treba nekaj več pomladnih stvari nabavit in ob tem tudi prve stvari za bebija. Ojej, št. 50/56 user posted image

Aj polma, kako zanimivo ta govor... naša tudi podobno. Včeraj sta imela z mojim štetje, zna reči "en dva ti ti pet" user posted image

Ma, polma, kako zdržiš tako dolgo pokonci, če prejšnjo noč nisi spala? user posted image

lunca, uh, kaka važička. user posted image Mi pa imamo počasi že vse staro user posted image Sem ob selitvi komaj čakala, da ne bo vse tako novo videti, ampak bolj na komot, sedaj se pa bunim, ko je kaj na kavču popisano itd. user posted image

BS - nimamo mi skrivnosti. Fantka... Vidiš na temi imen, da iščem ime za bratca od Sofije user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
3.3.2010 8:15:42   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oj,polma kaka pesmicauser posted image user posted image user posted image
Ja fajn ti to farbaš svoje stanovanje,sam da ti ne bo sten zmanjkalo,in boš šla k sosedu malatuser posted image ja ni kej rabiš spremembouser posted image .In praviš da tvoj škratek tud na veliko pobira besede,naš tudi,samo največkrat je beseda ne,za vse je ne,ne,ne,ne,razen če ga vprašam boš bombon,potem pa je ja bonauser posted image
slovenka,upam,da ti danes rata pridet do tvoje oblekceuser posted image
Mi smo mel spet petelina mal ćez peto uro zjutraj,očitno se naš otrok štela na poletno urouser posted image bo treba bolj zgodej vstajat.
En lep dan vam želim,pa seveda postrezite si jouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
3.3.2010 8:43:08   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

BS - nimamo mi skrivnosti. Fantka... Vidiš na temi imen, da iščem ime za bratca od Sofije user posted image

Joj slovenka, kako ti to bereš user posted image . Mene zanima KDAj pride ta bratec od Sofije na svet, da bo bratec in ne Filip že vem. user posted image user posted image  A sam 50 številko bo nosil? Jaz kupujem že vse 98, 92 nam je ravno zdaj prav. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
3.3.2010 11:36:13   
slovenka
Ajaaaa? rok je 30.5. user posted image

Tista številka 50 pa se seveda nanaša na bebija, ne na Sofijo. Ona ima zdaj 86. Kako bereš, no? user posted image user posted image user posted image

Lunca, pri nas je podobno. Zmeraj spala do 8.30, danes pa je bila že ob 6.30 pokonci, pa moj pravi, da je bila že eno uro prej stoje v kinderpetu, samo jo je pripravil, da je bil še eno uro mir. Ma 6.30 bo po novi uri 5.30 user posted image user posted image user posted image Naša na sploh zadnji teden manj spi - tam 9 ur ponoči in 2,5 čez dan. Včasih je pa 11 ur ponoči. Upam, da se ta čas vrne user posted image

Kosilo imam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.3.2010 13:38:56   
babysolza

Ajaaaa? rok je 30.5. user posted image

Tista številka 50 pa se seveda nanaša na bebija, ne na Sofijo. Ona ima zdaj 86. Kako bereš, no? user posted image user posted image user posted image

Lunca, pri nas je podobno. Zmeraj spala do 8.30, danes pa je bila že ob 6.30 pokonci, pa moj pravi, da je bila že eno uro prej stoje v kinderpetu, samo jo je pripravil, da je bil še eno uro mir. Ma 6.30 bo po novi uri 5.30 user posted image user posted image user posted image Naša na sploh zadnji teden manj spi - tam 9 ur ponoči in 2,5 čez dan. Včasih je pa 11 ur ponoči. Upam, da se ta čas vrne user posted image

Kosilo imam user posted image

Jaz sem pa ravno s kosila. user posted image

Sej vem no, ne bit malenkostna glede mojega branja. user posted image  Sam kokr hitr rastejo tej škrati, v letu in pol za 30-40 cm. user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.3.2010 13:54:12   
slovenka
Ja, meni se tudi zdi to nenormalno hitro... Primerjamo z našo nečakinjo, eno leto mlajša, pa ima pol krajše noge od naše user posted image Pa bi še rekla, če bi naša rada jedla, ne pa tako, ko si samo nekaj izbira... raste pa vseeno user posted image

Grem zdaj v trgovino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.3.2010 13:57:03   
polma

Ma, polma, kako zdržiš tako dolgo pokonci, če prejšnjo noč nisi spala? user posted image

Pojma nimam, tut jaz sem presenečena user posted image .

Mi mamo pa dans govorilne ure v vrtcu, baje bojo kazale posnetke. Komaj čakam, da vidim kako se sploh obnašajo taki mali pikeci user posted image ...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.3.2010 14:03:00   
polma
Mi mamo pa konfekcijo od 86 ( ene par majčk, ker so men fuuul lepe, sicer pa so mu rokavi že prekratki user posted image ), pa do 98 ( to je v HM za 2-4 leta,ampak našemu bunkežu trebušček pobere, rokavi so pa predolgi). Sem pa dans vzela majčko s kratkimi rokavi za 4-6 let, ker je bolj ozek model. spredaj je pa ta črni, kosmati barbapapa, ki je men najbolj luškan. nisem se mogla zadržat, ker zna rečt barbapapa: papapapa user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.3.2010 14:39:30   
lunca14
user posted image Polmauser posted image tvoj bunkeljuser posted image user posted image ,no sporoči,kako je šlo na govorilnih uricah,video je res fajn,da vidiš kako se obnaša tam,pri nas so tud tako izvedle prov fino je blo.No fajn je hodit na govorilne v vrtec,ko veš da je vse ok,ko pa gre v šolo in domov nosi podpise,ker dela neumnosti,pa ni več luštno na govorilne hodit,mam glavo kakor nojuser posted image ,ja,ja naš bunkelj ga neki biksa,ga je treba mal bolj na kratko zagrabit.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
4.3.2010 8:28:29   
babysolza
Jutrčka!

Evo eno kavico za vse. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
4.3.2010 10:20:01   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image Polmauser posted image tvoj bunkeljuser posted image user posted image ,no sporoči,kako je šlo na govorilnih uricah,video je res fajn,da vidiš kako se obnaša tam,pri nas so tud tako izvedle prov fino je blo.No fajn je hodit na govorilne v vrtec,ko veš da je vse ok,ko pa gre v šolo in domov nosi podpise,ker dela neumnosti,pa ni več luštno na govorilne hodit,mam glavo kakor nojuser posted image ,ja,ja naš bunkelj ga neki biksa,ga je treba mal bolj na kratko zagrabit.

Kazale so slike in par filmov...user posted image sami lepi in prijazni otroci. Jaz sem z našim vrtcem fuuul zadovoljna. Kolkor je na začetku kazalo slabo, zdaj nimam pripombe in sem srečna, ko vidim malega, ki teče v vrtec in mi vpije pa-pa.
Kar se tiče pa šole...dokler so podpisi zaradi vedenja je še okej...ko te enkrat pokličejo zaradi slabih ocen...ki jih pol sploh ne veš...user posted image ...rajš pustmo touser posted image .

Pozdrav vsem iz bljak fuj deževne prestolnice...user posted image user posted image ...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
4.3.2010 10:23:10   
lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jutrčka!

Evo eno kavico za vse. user posted image user posted image user posted image

Hvala,jo rabim en hektoliter,se je lun zbudil že ob 4 zjutraj,pa je bruhal,ker se je zvečer prenajedel hrenovk,no sam pol je pa spal pri nama do 7,30.Je bil pa zato tud enej že od 6 auf,tako,da bi pasalo zdejle mal zapančkat za ene dve ure,sam kaj ko pa pol vse narobe hodiuser posted image .
Joj vidim,da naša tema spet rahlo zamira,je treba spet mal po mizi udarit,da bo kej življenja tule gor,ajmo punce dejmo se zbudit iz zimskega spanja,pa pridte kej naokrog-alouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
4.3.2010 10:27:51   
lunca14
user posted image super polma,da se ma mali tko fajn in da si zadovoljna z vrtcem,saj jaz sem tud,z obema,sam šola me mal pipka,pa saj je ućiteljica ok,sam tak en čuden odnos je ko prideš v šolo,vsak vse dela zase,ni več tiste povezanosti,ki je v vrtcu,ni spoščrnosti,igrivosti,pa saj vem da je to šola,ampak,vseeno to so šele 6 letniki in so še otroci,mal domišljije pa bi jim lahko še pustili,pa so kot bi plašnice nosili.Res mi ni všeč vzdušje na šoliuser posted image ,v vrtec pridem in se vedno kaj pogovorimo tam z vzgojiteljico,se nasmejimo,prav fajn je............
Je pa tud pri nas sneženo dopoldne in mnrzlo-bljak,bi raje sonček in ene 10 stopinj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
4.3.2010 10:33:30   
polma
user posted image user posted image user posted image naš je tut nor na hrenovke user posted image user posted image user posted image

po mojem je noter kak mamilni aditiv, tut hči jih je cepala ko nora user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
4.3.2010 10:37:44   
polma
Ah, šola....sem šele drugo leta res zadovoljna, ima super razredničarko. HB da vsaj zdaj  vse štima, ker je itak cel razred padel v uspehu user posted image , joj ta puberteta user posted image . V prvi triadi je mela p tako razredničarko, da mi je še zdej žal, ker je nisem kam prepisala, mislim ni pač vsak za pedagoški poklic, a ne. Biti učitelj je velika odgovornost, to je težek poklic.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
4.3.2010 10:45:12   
lunca14
user posted image joj,joj,ocene,to me šele čaka,me res zanima kam se bo vrgel,zna biti ful priden,zna bit pa tud čist kontra,tako,da imam lahko odličnjaka ali pa čistega cepača,no upam,na zlato sredino,pa bo čist ok.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
4.3.2010 13:03:44   
lunca14
user posted image kakšna žalost tule,upam res da se mal prebuditeuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
4.3.2010 13:08:59   
mate0ja
ahhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ste me vse slišale? user posted image user posted image

Sm se mogla mal odtrgat od papirjev, da sem lahko pršla pozdravit. Sploh ne vidim konca vsega skupaj. Odpira se nova firma (oziroma končuje se odpiranje), vzgaja se tanovo kuro user posted image user posted image , zaključuje se lansko leto, pišejo se pogodbe za vse živo, zapirajo se odprte postavke, pa sej ne vem kaj še vse se dela, oziroma naj bi se delalo. Ko pride pa dir mim mene pa pravi ti samo mirno in probej čim več .... in čez pet minut MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAATTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAA a si že ... kdaj boš .... pa še to je treba ...

tko da nisem brala kaj dogaja, sam to vem da lunca neki jamra, da nima nobenega za klepetat. user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.