slovenka
|
ojla pupe, ja, mi smo tudi imeli suuuuper soboto. Dopoldne smo delali veni - to pomeni, moj je delal, pa tast pomagal, sta malo okolico urejala, Sofija je laufala naokrog z vozičkom... jaz pa posedala Popoldne smo pa imeli obiske, take fajne, ko se imamo zelo radi, pa se že dolgo nismo videli... Včeraj je bilo bolj slabo vreme, pa smo bili pri naših. Sofija je spet en čas zganjala trmo, potem so pa prišli eni obiski k našim, ki jih ni poznala in je bila pridna kot ovčka... Res upam, da jo ta trma mine. RMRM - keramičar danes že dela. Mu je bila rahla panika, da bi imel zdaj teden dni luknjo, pa je prišel v soboto še enkrat na ogled in mojemu rekel, da poravna stene za neko minimalno plačilo, zgolj za material Lunca, ne bodi jezna, da karamo mojstre - samo moja izkušnja je bila taka, da če je že kaj narobe, recimo s stenami, naj se to naprej pove, ne pa potem ko že dela, zato pa so ogledi - in da če kaj ni idealno, naj to povejo na nek znosen način, ne pa s pretiravanjem in grdimi besedami... Mislim, kaj če bi jaz kakemu neuspešnemu študentu na izpitu rekla, da je butec... No, na "srečo" bom zdaj tri dni v službi, tako da se ne bom neposredno ukvarjala s keramičarjem, ampak bom samo popoldne gledala situacijo Jaz imam spet dolg dan, zjutraj sem pupo vozila k sestri, ob 10h ji je že šla spat, jaz pa na predavanja 4 ure in popoldne imam še francoščino... bom pa potem dosti mesecev doma... Morala bi v trgovino z nosečniškimi oblekami