|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del
24.2.2010 10:48:11   
mate0ja
pa ja nisi didlina, ki je ukradla identiteto polmi user posted image user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
24.2.2010 10:56:07   
polma
Bom dolgočasna, če rečem, da se nič posebnega ne dogaja, sej vem user posted image ...

V bistvu lahko rečemo, da je naš sinko spregovoril- nisem sicer štela besed, ampak jih je kar nekaj. in vsak dan kaka nova. in še vedno čeblja od jutra do večera. Zelo je ljubosumen na sestro user posted image ..-haloooo, a ne bi moralo bit obratno user posted image ?! Tako da je reva boga ves čas prikrajšana, ker začne kar vpit in jo odrivat od mene stran.

Zdajle imam malo pavzo in sem se priklopla na net, ker sem vas morala nuuuuuujnooooooo pozdravit !!!!!!

Ne bot hude name, ampak res nimam časa za vasuser posted image ....

Ne moram nalimat objemčkov-mi ne delajo tisti smeški, očitno sem kaznovana, ker se premalo družim z vami user posted image .

Zdaj bom pa še prebrala, kaj mate za ene debatice...

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
24.2.2010 10:56:32   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

pa ja nisi didlina, ki je ukradla identiteto polmi user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
24.2.2010 11:03:59   
polma
nya, porkaduš!!! Reva boga, upam da si ok. Kar se pa tiče dohtarja- njamsi!!!!! user posted image

mate0ja, naš tut vse dela z mano. je pa interesantbo, da ko kuha moj možek, je v kuhni večinoma sam, ko pa jaz, sta pa še oba froca z manouser posted image in bi se hotla še igrat-pogovarjat. Pol je pa odvisno, kaj kuham- zadnjič sem panirala bučke in gobe in  je trajalooooo...no, m ali je letel na glavo s stola, da bi lahko bil samorog, če bi še ble maškare.

lunca, objemčki za tvoje fante in zate!

slovenka- kako kaj user posted image ? Že fejst razgraja in plava na varnem?

babysolza, ti si user posted image !!!!! Bravoooo!!!

kleo, wilkomenn nach zu houseuser posted image ! Nisem nemško govoreča, tako da ne odgovarjam za napake..

< Sporočilo je popravil polma -- 24.2.2010 11:08:52 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
24.2.2010 11:12:06   
mate0ja
Polma pa sej je kej novega, mali govori pa ljubosumje zganja. Pa dej mal pojamrej user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
24.2.2010 11:22:20   
polma
Mi v LJ smo vsi, ki sem se z njimi menla, čutli potres. Uuuf, neprijetna budnica. Moram rečt, da sem že premišljevala, kaj narest, čae je kak hujši potres, ko so otroci v šoli?!?? veš, da so na varnem, pa vseeno...user posted image .

No, mi smo že prerasli skibucke in zdaj ima spet škorenjčke in je ful vesel. In zelo rad hodi v vrtec, HB! pa mislim, da smo jo dobro odnesli, ker je imel le enkrat antibiotike, enkrat pa virozo. Ga mučim z fiziološko, dere se ko  sraka, lump user posted image . ampak očitno pomaga. In sem kupila tudi babyvac, pa so se norčevali, da mu bom še možgane posesala ven. ampak je preživel preizkus in moram rečt, da stvar deluje!

Še vedno rad je-najraje ima hrenovke, valda. Zadnjič je pa pojedel v trgovini 2 tamali (lumpi) vrečki suhih marelic. O, moj bog!!! Mislim, da je shujšal, tako ga je prečistilo... in še naslednji dan so meli v vrtcu za kosilo joto... ubogi fantek...user posted image user posted image ... je dežural na wc-jju.

Mi je kar težko takole neki pisat, škoda ker vas nisem ujela v kaki debati-pa sori za napake, se vidi da sem čisto iz vaje...

Bejbike moje, držte se!!!!!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
24.2.2010 11:23:30   
polma

Polma pa sej je kej novega, mali govori pa ljubosumje zganja. Pa dej mal pojamrej user posted image

Jamr jamr

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
24.2.2010 11:25:18   
polma
Ej-jaz sem hotla že včeraj se javit, pa se nisem mogla prijavit- vse spremenjeno, iskala sem ko budala, kje se prijaviš...user posted image

tko bo zdej za vedno...user posted image user posted image ???? Uboga jaz, že tko sem računalnoiško nepismena...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
24.2.2010 11:32:39   
lunca14
Ojla punce,kleo upam da bo z malčico vse ok,in da boste uživale na dopustu tu pri nas,anaj tud zate mal mira,če ga lahko od kje potegnešuser posted image ,pri nas je blo včeraj za popuser posted image .jaz sem šla k dr.dobila antb.sem ga vzela,potem pa me je začelo zebst ko cucka,sem se tresla,ko šiba,so me tamali sam gledal kaj mi je,potem,pa je moj uletel in jih prevzel,dve uri me je treslo,potem pa me je zakuhalo,pol mi je blo pa vroče,pa potila sem se,vrtelo v glavi,glava me je bolela vse mišice v telesu,ampak danes zjutraj sem se zbudila dobra,očitno je antb.prijel-hb.Drugače pa je mel moj včeraj celo štalo s tamalimi,so mu nagajali kot še nikoli,tako,da upam,da mu je sedaj vsaj malo jasno kaj jaz preživljam,ko on dela.
Tak sedaj pa dirkampo maja ker je na ustvarjalnih uricah,lun spi,enej pa gleda risanke.
Lepo se mejteuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
24.2.2010 11:36:38   
mate0ja
jest sm samo slišala za potres. Ob tistem času sem bila v kopalnici. Nism nič opazila, da bi se kej treslo. user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
24.2.2010 11:38:41   
slovenka
mateja, kaj bi pa za naju rekla, ko mala takoj ko sliši, da sem na WCju, mi mora nujo vtrgati papir... pa še in še se moram brisati, pa potem vodo potegne, se dere fuuuuj in nato še oni glade pritisne. Svašta. user posted image Pa to za običajno lulanje. Njene plenice pokakane pa niso nič fuj... user posted image Drugače pa jaz za razliko od tebe nimam nič travm, ko mali ni za druženje z mamico. user posted image Itak jo to hitro mine...

Polma, ojla - ja, seveda se te še spomnimo. Kleo najbolj jamra, da te ni nič naokrog. Ja, plava plava naš mali, pa brca, prav široka sem že user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
24.2.2010 11:53:12   
mate0ja
rituali na wc so pa itak nujni. S tem da se naša še sleče zraven (oziroma mi pokaže, da morm hitro dol hlače potegni pa plenico dol dat) in se za tri sekunde vsede na kahlo in pol šiba z nago ritjo in hlačami pod koleni po stanovanju pa vpije Tasa lula neeee. Ko da jo je kdo silu user posted image user posted image . Pa sej če tamala ni za druženje z mano še prenesem, sam da bi moglo bit pa vse po njeno pa še takrat ni prav, to me pa mal iz tira vrže. Sploh, če morm kej nujnega narest. Ampak sej pravim, rabim sam kako minutko pa pomirim živce. 

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
24.2.2010 12:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

A špohtl sam gorenjci uporabljamo? Nisem vedla. Pa ti si gorenjka? Nism vedla. Sm mislla, da si nemka user posted image user posted image

mamo tudi mi špohtl user posted image

mi tudi

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1463
24.2.2010 12:37:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

A ve spploh veste, kdo sem jaz ????

user posted image

ooooo polmaaaaaaa, kje hodiš?

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1464
24.2.2010 12:39:58   
Anonimen
Naš je pa ful ustvarjalen in kreativen user posted image user posted image user posted image  - sam ga zdej neki grabi, pa skoz za mano leta. Kuhat mora pa itak tud on - ko grem v kuhinjo, prleti za mano in govori uka cica gor - to pomen, da hoče it sedet na pult. Ko mu je dost vsega, gre v dnevno, se vsede na fotelj, pa govori: izija, uka, cica, bebi - kar bi v prevodu pomenilo, da bi on rad baby tv user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1465
24.2.2010 13:07:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -prvo v kuhinji sem se razumela,drugo na sedezni pa cisto nicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka razturasuser posted image

Oooooooooo Pollllllllllllmaaaaaaaaaaaauser posted image ,jeeeeeeeeeeee,welcome back,wilcomen,ich grusse dich...user posted image

zensce,jaz sem cist unicena.Moja Meri...rajs ne govorim../&§)(/$=($%=/)§"$/%)(/§"$=")(=(§"$%/§"$/)(/§$%(/§"(%?§"$(=%)("§$/(%"/$%/§"/$=()

grem na kofe in...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1466
24.2.2010 13:29:53   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

A špohtl sam gorenjci uporabljamo? Nisem vedla. Pa ti si gorenjka? Nism vedla. Sm mislla, da si nemka user posted image user posted image

mamo tudi mi špohtl user posted image

mi tudi

mi tudi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
24.2.2010 13:33:32   
polma

Naš je pa ful ustvarjalen in kreativen user posted image user posted image user posted image  - sam ga zdej neki grabi, pa skoz za mano leta. Kuhat mora pa itak tud on - ko grem v kuhinjo, prleti za mano in govori uka cica gor - to pomen, da hoče it sedet na pult. Ko mu je dost vsega, gre v dnevno, se vsede na fotelj, pa govori: izija, uka, cica, bebi - kar bi v prevodu pomenilo, da bi on rad baby tv user posted image

mislim, to je pa cel stavek, bravo!!!!!
jaz sem pa vseen ponosna na našga, ko reče : na, mama. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
24.2.2010 13:45:07   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -prvo v kuhinji sem se razumela,drugo na sedezni pa cisto nicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luka razturasuser posted image

Oooooooooo Pollllllllllllmaaaaaaaaaaaauser posted image ,jeeeeeeeeeeee,welcome back,wilcomen,ich grusse dich...user posted image

zensce,jaz sem cist unicena.Moja Meri...rajs ne govorim../&§)(/$=($%=/)§"$/%)(/§"$=")(=(§"$%/§"$/)(/§$%(/§"(%?§"$(=%)("§$/(%"/$%/§"/$=()

HeeeeeeeeeeeeeJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Sem šla še mal skoz strani, pa vidim da nas vse po vrsti deca mal z.a.j.e.b.....user posted image user posted image NČ, bo treba vse požret, če je blo pa tko luštno delat jih...user posted image .
Tkole bom rekla, zelo nevzgojno in neprimerno času- ne smemo jih tepst, mormo bit razumevajoči-pa kva še! Jaz povzdignem glas in tko grdo pogledam, da se tavelika umakne, ta mali pa vsaj utihne user posted image . Sem mnjenja, da otroku ne smeš pustit, da te začne zezat, ker ti gre pol otrok na živce. Se prav-ne pustim, da beži pred mano, ko ga oblačim, da laufa po garderobi v vrtcu, da se joka za vsako figo...take stvari- res, sem preveč "porednih" otrok vidla, ki so šli staršem tako hudo na živce, da so se mi smilili. Otroci so se mi smilili, da ne bo pomote. Starši so se mi zdel bedasti, ker so se delal žrtve porednih otrok. da jih ni sram, takih bedakov.

Ups, sem šla predalečuser posted image ?

mah, jaz pačzarobantim, preden bi me utegnila motit. In pri enem najstniku in enem, ki ima velik za povedat, pa še ne zna govort.... red mora bit-pa tut če ke slab user posted image !

Pišuka, spet bluzim.....ko vas pa RES pogrešam.....user posted image

ČAuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

PA_PA PA PA PA PA....... (telebajski so taglavniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
24.2.2010 13:52:26   
Anonimen

mislim, to je pa cel stavek, bravo!!!!!
jaz sem pa vseen ponosna na našga, ko reče : na, mama. user posted image

moja je sele genij-naa,mama,neee,vavvv..vceraj gleda risanko,pa zapoje oooo,v uvodni spici-me je kr privzdignilouser posted image user posted image Pa prejsni dan,ko spet v isti risanki,pravijo halo,halo,in ona,haaaloo...sem bila spet cist avt,sem sla koj moza klicatuser posted image user posted image user posted image

Sem kupila meso za juho,rekla samo,za juho..zdaj kuham,pa se bojim,da ni slucajno svinjsko,ker pri teh nemcih nikol ne ves.Kako se opazi??

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1470
24.2.2010 13:56:16   
Anonimen

HeeeeeeeeeeeeeJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

Sem šla še mal skoz strani, pa vidim da nas vse po vrsti deca mal z.a.j.e.b.....user posted image user posted image NČ, bo treba vse požret, če je blo pa tko luštno delat jih...user posted image .
Tkole bom rekla, zelo nevzgojno in neprimerno času- ne smemo jih tepst, mormo bit razumevajoči-pa kva še! Jaz povzdignem glas in tko grdo pogledam, da se tavelika umakne, ta mali pa vsaj utihne user posted image . Sem mnjenja, da otroku ne smeš pustit, da te začne zezat, ker ti gre pol otrok na živce. Se prav-ne pustim, da beži pred mano, ko ga oblačim, da laufa po garderobi v vrtcu, da se joka za vsako figo...take stvari- res, sem preveč "porednih" otrok vidla, ki so šli staršem tako hudo na živce, da so se mi smilili. Otroci so se mi smilili, da ne bo pomote. Starši so se mi zdel bedasti, ker so se delal žrtve porednih otrok. da jih ni sram, takih bedakov.

Ups, sem šla predalečuser posted image ?

mah, jaz pačzarobantim, preden bi me utegnila motit. In pri enem najstniku in enem, ki ima velik za povedat, pa še ne zna govort.... red mora bit-pa tut če ke slab user posted image !

Pišuka, spet bluzim.....ko vas pa RES pogrešam.....user posted image

ČAuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!

PA_PA PA PA PA PA....... (telebajski so taglavniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !)

da ti povem,jaz sem danes mojo skor za usesa.Sem prav premisljevala,ce naj jo.Smo sle na pizzo,ker je mogla safija dobit flasko,sta se mi obe soglasno drli..pa potem marisa en cas lepo sedi,sem jo hotla koj slikat,sem ze fotic ven vlekla...potem pa vilico vrze na tla,hoce dol,pa se zazene med roze in cele pesti tistih krogljic,námesto zemlje po tleh mece.Sem rekla,naj pobere sicer ne bo njene risanke danes-Spongebob-pa zacne kao pobirat,v prazno!!!!!!!!Sem jo samo oblekla in smo sle domov.Pojedle nic.Zdaj spi,pol risanke nema,samo ne vem ce bo razumela zakaj.Upam.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1471
24.2.2010 13:57:05   
Anonimen
Aja,pa najn skos tuli in soouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1472
24.2.2010 13:58:06   
mate0ja

Sem kupila meso za juho,rekla samo,za juho..zdaj kuham,pa se bojim,da ni slucajno svinjsko,ker pri teh nemcih nikol ne ves.Kako se opazi??

user posted image user posted image user posted image user posted image svinjina je čist svetla, če jo kuhaš.Pa juha nima nobenga okusa user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
24.2.2010 14:05:51   
mate0ja
No evo in dogodek, ki sovpada z današnjo debato. Sva bla s sodelavcem na kavi. Pri sosednji mizi dve mamici z ene tri, štiri leta starima mulčkoma. Letata, se zaletavata, pri sosednji mizi eden od njiju vse polije, unidve pa namesto, da bi dale mulca v red se pogovarjata kako sta utrujeni pa kako je težko otroke po sodobnih načelih vzgajat, je ena rekla, da njo tko vasih prime, da bi povzdignila glas, pa se drži nasveta ne vem kerega avtorja ne vem kere knjige, ki pravi, da se niti slučajno ne smeš dret na otroka, ker to slabo vpliva na njegovo samozavest. user posted image

Sodelavec en čas to posluša, pol pa na glas pravi, da je take debate pa fajn poslušat, da bo vedu, da mora otroka po knjigi delat, da bo pol z otrokom ne bo dobil napačnih navodil za uporabo. Tko hitro sta se pobrale, da sta plačat pozable user posted image user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
24.2.2010 14:08:15   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image svinjina je čist svetla, če jo kuhaš.Pa juha nima nobenga okusa user posted image user posted image

ok,saj zgleda je goveje,ker ima tak okususer posted image

matr sem na rr,ker tamali2 spita,cudez,zvecer pa spet jok in stok zaradi oci.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.