Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 -prvo v kuhinji sem se razumela,drugo na sedezni pa cisto nic Luka razturas Oooooooooo Pollllllllllllmaaaaaaaaaaaa ,jeeeeeeeeeeee,welcome back,wilcomen,ich grusse dich... zensce,jaz sem cist unicena.Moja Meri...rajs ne govorim../&§)(/$=($%=/)§"$/%)(/§"$=")(=(§"$%/§"$/)(/§$%(/§"(%?§"$(=%)("§$/(%"/$%/§"/$=() grem na kofe in... HeeeeeeeeeeeeeJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sem šla še mal skoz strani, pa vidim da nas vse po vrsti deca mal z.a.j.e.b..... NČ, bo treba vse požret, če je blo pa tko luštno delat jih... . Tkole bom rekla, zelo nevzgojno in neprimerno času- ne smemo jih tepst, mormo bit razumevajoči-pa kva še! Jaz povzdignem glas in tko grdo pogledam, da se tavelika umakne, ta mali pa vsaj utihne . Sem mnjenja, da otroku ne smeš pustit, da te začne zezat, ker ti gre pol otrok na živce. Se prav-ne pustim, da beži pred mano, ko ga oblačim, da laufa po garderobi v vrtcu, da se joka za vsako figo...take stvari- res, sem preveč "porednih" otrok vidla, ki so šli staršem tako hudo na živce, da so se mi smilili. Otroci so se mi smilili, da ne bo pomote. Starši so se mi zdel bedasti, ker so se delal žrtve porednih otrok. da jih ni sram, takih bedakov. Ups, sem šla predaleč ? mah, jaz pačzarobantim, preden bi me utegnila motit. In pri enem najstniku in enem, ki ima velik za povedat, pa še ne zna govort.... red mora bit-pa tut če ke slab ! Pišuka, spet bluzim.....ko vas pa RES pogrešam..... ČAuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!! PA_PA PA PA PA PA....... (telebajski so taglavni !) da ti povem,jaz sem danes mojo skor za usesa.Sem prav premisljevala,ce naj jo.Smo sle na pizzo,ker je mogla safija dobit flasko,sta se mi obe soglasno drli..pa potem marisa en cas lepo sedi,sem jo hotla koj slikat,sem ze fotic ven vlekla...potem pa vilico vrze na tla,hoce dol,pa se zazene med roze in cele pesti tistih krogljic,námesto zemlje po tleh mece.Sem rekla,naj pobere sicer ne bo njene risanke danes-Spongebob-pa zacne kao pobirat,v prazno!!!!!!!!Sem jo samo oblekla in smo sle domov.Pojedle nic.Zdaj spi,pol risanke nema,samo ne vem ce bo razumela zakaj.Upam.
|