lunca14
|
ste se pa malo raspisale in se čist z vsem čist stinjam,tud men ni blo tisto čist streit,sedem članov,pa tako malo prihodkov,sama sem naračunala,da bi morali dobiti od penzije,pa dodatki na brezposelnost,pa otroški dodatki,pa štipendija,in kako honorarno delo 24 letnika,na to družino cca 2000 evrov in več.Kako ona je navedla da mata skupi 700 evrov+600 dobi še otroških dodatkov+450 evrovdodatek na veliko družino+dodatek na socilno družino+?+štipendija 50 evrov+honorarno delo od 500-700 evrov,s tem da še kak karitas pristopi s svojimi paketi z oblačili,hrano,plačilom najnujnejših položnic................tako,da,jaz ne bi govorila o tem,da je revščina,da nimajo za kruh. Moj dan se je zaklučil v svoji glavi imam,da je danes sobota in da je jutri nedelja,ker drugače se mi bo ,da vem,da bomo še par dni not zaprti.Kozice še buhajo ven,se pa stare že sušijo,srbi ju ne preveč,tako,da je s tem znosno,sam kaj ,ko majo viška energije,in je ne morejo datiz sebe ven,pa vsak bi me hotel met zase,jaz se pa ne morem dat na pol,tako,da nekak kombiniram,in delam razne kombinacije z njimi .No pa saj je,sam da se ne kregajo,pa je vse ok.Drugače pa me še vedno matrajo ledvica,in si moram jutri zrihtat tukaj zdravnika,da prenesem kartoteko,ker moram it na antibiotike,ker to je že prehudo. To sem že povedala,da komaj čakam na pomlad in sonček ............hočem pomlad,hočem pomlad,hočem pomlad Pa en lep pozdrav vsem slovenka,mateja,kleo in rmrm