Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:09:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja No evo in dogodek, ki sovpada z današnjo debato. Sva bla s sodelavcem na kavi. Pri sosednji mizi dve mamici z ene tri, štiri leta starima mulčkoma. Letata, se zaletavata, pri sosednji mizi eden od njiju vse polije, unidve pa namesto, da bi dale mulca v red se pogovarjata kako sta utrujeni pa kako je težko otroke po sodobnih načelih vzgajat, je ena rekla, da njo tko vasih prime, da bi povzdignila glas, pa se drži nasveta ne vem kerega avtorja ne vem kere knjige, ki pravi, da se niti slučajno ne smeš dret na otroka, ker to slabo vpliva na njegovo samozavest. Sodelavec en čas to posluša, pol pa na glas pravi, da je take debate pa fajn poslušat, da bo vedu, da mora otroka po knjigi delat, da bo pol z otrokom ne bo dobil napačnih navodil za uporabo. Tko hitro sta se pobrale, da sta plačat pozable za prvi odstavek in za sodelavca.saj ce s tabo na kofi hodi,mora imet dobro namazan jezik je pol on za njiju placal?
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:14:47
|
|
|
|
lunca14
|
polma vidim da še veselo čvekate,a ne utegnem niti enega posta prebrat,tako,da zvečer,ko gre mularija spat
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:20:08
|
|
|
|
mate0ja
|
kako si vedla, da je sodelavec za njiju plačal. Kadar gremo dol na kavo gremo zmerej v ta lokal in se dobr poznamo. In ko je kelnarca vn prpi.... je takoj reku, da je sam kriv in da bo plačal. Sam mu je blo pol mal žov, ker ni bla to edina kava, ki sta jo spile pa še sokci az otroke zraven
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:27:01
|
|
|
|
lunca14
|
ja mateja pol jo je pa nasrkal,dal vzgojni ukrep,ki ga je moral on plačat-kokoši lblanske .....vse po bukli delat,pol se pa otroci ne znajdejo nikjer,ko pa odrastejo so ma mamine maze....hudo,če je treba,tud povzdignem glas in grdo pogledam,in vedo kdo je šef,ma kaj me bodo peljali nekam,že pri teh letih,ne,ne.........neka kultura pa mora bit,pa tud če vsega ne delajo,jim pa vseskozi tupim..........evo jok
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:29:24
|
|
|
|
Anonimen
|
mateja,kaj si pozabila,da imam carobno kuglo?Tam sem vidla,tam. Aja Slovka,sem vidla tudi zadnjic ,da drugo leto ti ne bos imla samo enega vrageca,ampak dvaaa!!Kolk bosta pa to ziva otroka...ajme,ne bo ti lahko .
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:33:28
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 da ti povem,jaz sem danes mojo skor za usesa.Sem prav premisljevala,ce naj jo.Smo sle na pizzo,ker je mogla safija dobit flasko,sta se mi obe soglasno drli..pa potem marisa en cas lepo sedi,sem jo hotla koj slikat,sem ze fotic ven vlekla...potem pa vilico vrze na tla,hoce dol,pa se zazene med roze in cele pesti tistih krogljic,námesto zemlje po tleh mece.Sem rekla,naj pobere sicer ne bo njene risanke danes-Spongebob-pa zacne kao pobirat,v prazno!!!!!!!!Sem jo samo oblekla in smo sle domov.Pojedle nic.Zdaj spi,pol risanke nema,samo ne vem ce bo razumela zakaj.Upam. sori... sam jo kar vidim
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:35:51
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 ja mateja pol jo je pa nasrkal,dal vzgojni ukrep,ki ga je moral on plačat-kokoši lblanske .....vse po bukli delat,pol se pa otroci ne znajdejo nikjer,ko pa odrastejo so ma mamine maze....hudo,če je treba,tud povzdignem glas in grdo pogledam,in vedo kdo je šef,ma kaj me bodo peljali nekam,že pri teh letih,ne,ne.........neka kultura pa mora bit,pa tud če vsega ne delajo,jim pa vseskozi tupim..........evo jok ti-ti !!!!! Lunca, me veseli, da je tvoj doživel na lastni koži tri razposajenčke, prav fajn se mi zdi Čeprav ni fajn, da si ti bolna , saj zdaj si že bolše, ne?
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:36:57
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Aja,pa najn skos tuli in soo jawol!
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:40:48
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja No evo in dogodek, ki sovpada z današnjo debato. Sva bla s sodelavcem na kavi. Pri sosednji mizi dve mamici z ene tri, štiri leta starima mulčkoma. Letata, se zaletavata, pri sosednji mizi eden od njiju vse polije, unidve pa namesto, da bi dale mulca v red se pogovarjata kako sta utrujeni pa kako je težko otroke po sodobnih načelih vzgajat, je ena rekla, da njo tko vasih prime, da bi povzdignila glas, pa se drži nasveta ne vem kerega avtorja ne vem kere knjige, ki pravi, da se niti slučajno ne smeš dret na otroka, ker to slabo vpliva na njegovo samozavest. Sodelavec en čas to posluša, pol pa na glas pravi, da je take debate pa fajn poslušat, da bo vedu, da mora otroka po knjigi delat, da bo pol z otrokom ne bo dobil napačnih navodil za uporabo. Tko hitro sta se pobrale, da sta plačat pozable no, evo-o takih butelnih govorim. K.l.i.n.c pa kompetentni otroci, če ljudje niso niti kompetentni starši. Sem preveč direktna? Ne vem no, jaz rajši mal še po sebi pobrskam, pa recimo ukrepam tut tako, kot vem da me je moja mama krotila. Se pravi- vem, kaj ni palil pri meni, kaj pa je , pa mi je lažje njeno teženje nadgradit .
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:42:03
|
|
|
|
polma
|
Ich bin alajn? es ist kein mammma here? alzo, gut! aufiderzehn!
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 da ti povem,jaz sem danes mojo skor za usesa.Sem prav premisljevala,ce naj jo.Smo sle na pizzo,ker je mogla safija dobit flasko,sta se mi obe soglasno drli..pa potem marisa en cas lepo sedi,sem jo hotla koj slikat,sem ze fotic ven vlekla...potem pa vilico vrze na tla,hoce dol,pa se zazene med roze in cele pesti tistih krogljic,námesto zemlje po tleh mece.Sem rekla,naj pobere sicer ne bo njene risanke danes-Spongebob-pa zacne kao pobirat,v prazno!!!!!!!!Sem jo samo oblekla in smo sle domov.Pojedle nic.Zdaj spi,pol risanke nema,samo ne vem ce bo razumela zakaj.Upam. sori... sam jo kar vidim saj men je blo ravn tko smesno,kao,kolk je pa moj otrok faca Da jo pa moz vidi,bi bil pa sploh fuulll ponosen Ampak res spet vse po tleh mece,in je ze nehala...hilfe.
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 14:52:53
|
|
|
|
mate0ja
|
t tako, kot vem da me je moja mama krotila. Se pravi- vem, kaj ni palil pri meni, kaj pa je , pa mi je lažje njeno teženje nadgradit user posted image user posted image . IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 da ti povem,jaz sem danes mojo skor za usesa.Sem prav premisljevala,ce naj jo.Smo sle na pizzo,ker je mogla safija dobit flasko,sta se mi obe soglasno drli..pa potem marisa en cas lepo sedi,sem jo hotla koj slikat,sem ze fotic ven vlekla...potem pa vilico vrze na tla,hoce dol,pa se zazene med roze in cele pesti tistih krogljic,námesto zemlje po tleh mece.Sem rekla,naj pobere sicer ne bo njene risanke danes-Spongebob-pa zacne kao pobirat,v prazno!!!!!!!!Sem jo samo oblekla in smo sle domov.Pojedle nic.Zdaj spi,pol risanke nema,samo ne vem ce bo razumela zakaj.Upam. sori... sam jo kar vidim saj men je blo ravn tko smesno,kao,kolk je pa moj otrok faca Da jo pa moz vidi,bi bil pa sploh fuulll ponosen Ampak res spet vse po tleh mece,in je ze nehala...hilfe. pametna punca . A mož pa ponosen. A sm loh mal nasramna? Če mi dovoliš bom napisala, sicer ne.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
ja lohk
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:06:38
|
|
|
|
Anonimen
|
A veste, da sm link do tega dr objavila tud na forumu dolenjk - pa so bli sam komentarji v stilu, ja, ja baje ful samovšečen, pa ena da ona ma najboljšga doma - a je tko težko rečt, da je človk pač lep - jaz pa priznam, da men moj ni najlepši - ampak je pa moj . Pa kaj pol če je dr samovšečen - sej jst bi bla tud, če bi tko dobr zgledala
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:10:49
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza, ne jokaj Bova pa drugo leto seksi mamice z dvema otrokoma in bova čist shujšane od skrbi, tako da bova lahko imele xs oblekce Predvsem besedi seksi pa xs sta mi bili všeč, ostalo niti ne. Aja, pa dva otroka.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:15:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A veste, da sm link do tega dr objavila tud na forumu dolenjk - pa so bli sam komentarji v stilu, ja, ja baje ful samovšečen, pa ena da ona ma najboljšga doma - a je tko težko rečt, da je človk pač lep - jaz pa priznam, da men moj ni najlepši - ampak je pa moj . Pa kaj pol če je dr samovšečen - sej jst bi bla tud, če bi tko dobr zgledala a tisto je bil dr??sEM SAMO POGLEDALA NA BRZINO;CEPRAV NISEM IMELA POJMA ZAKAJ SI TO GOR DALA ups.crke opet.
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:15:52
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Solzica kok maš ti še do roka? Že gnezdiš? Predvidevam, da sem jaz ta solzica. Gnezdim še ne, ampak v prvi sem v tem času že imela voziček kupljen in vse cunjice od nečakov prštimane. Zdejle sem zaenkrat poskrbela bl zase (mi je svakinja par oblačil posodla), beba še pride na vrsto. Bom pa sicer zibala avgusta, tako da časa še več kot preveč.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:17:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza babysolza, ne jokaj Bova pa drugo leto seksi mamice z dvema otrokoma in bova čist shujšane od skrbi, tako da bova lahko imele xs oblekce Predvsem besedi seksi pa xs sta mi bili všeč, ostalo niti ne. Aja, pa dva otroka. no jest imam tri,pa sem dalec od sexi.Tolk debela se v lajfu nisem bla.od poroda imam samo 10kg manj,20 jih je se ostalo.ne morem in ne morem pricet hujsat
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:18:01
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya babysolza - ti pa kr na veliko sestankuješ? Ja, sm še hujša kot slovenka.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 a tisto je bil dr??sEM SAMO POGLEDALA NA BRZINO;CEPRAV NISEM IMELA POJMA ZAKAJ SI TO GOR DALA ups.crke opet. ja ,dohtar - sploh ne morm verjet, da mamo enga mladga
|
|
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:21:08
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A veste, da sm link do tega dr objavila tud na forumu dolenjk - pa so bli sam komentarji v stilu, ja, ja baje ful samovšečen, pa ena da ona ma najboljšga doma - a je tko težko rečt, da je človk pač lep - jaz pa priznam, da men moj ni najlepši - ampak je pa moj . Pa kaj pol če je dr samovšečen - sej jst bi bla tud, če bi tko dobr zgledala Pa dobr no. Če nekdo dobr zgleda, ga je treba pač pohvalit. A so punce vgojene v dobrem starem verskem duhu, da enkrat izbereš ne smeš več drugam pogledat. A so ljubosumne??? Pa sej gledat ni greh. Midva včasih oba kako dobro bejbo al pa dobrega tipa pokomentirava. Edino eno stvar mu pa nisem še povedala. Dva poslovna partnerja tko hudičevo dobro zgledata, da mam vsakič pospešen utrip, ko ju zagledam. Pa še v paketu sta zmer.
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:22:30
|
|
|
|
RMRM
|
Dan
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:22:47
|
|
|
|
mate0ja
|
beba še pride na vrsto. Bom pa sicer zibala avgusta, tako da časa še več kot preveč. user posted image IZVIRNO SPOROČILO: babysolza IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Solzica kok maš ti še do roka? Že gnezdiš? Predvidevam, da sem jaz ta solzica. Gnezdim še ne, ampak v prvi sem v tem času že imela voziček kupljen in vse cunjice od nečakov prštimane. Zdejle sem zaenkrat poskrbela bl zase (mi je svakinja par oblačil posodla), beba še pride na vrsto. Bom pa sicer zibala avgusta, tako da časa še več kot preveč. Prov si se identificirala. No do avgusta je res še daleč. Še poletje je vmes
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:24:14
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ja lohk sm pozabla kaj sem hotla napisat
|
|
RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del 24.2.2010 15:24:32
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Dan dan
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.