lunca14
|
Uf,dva sta v stanju spanja,lun že spi,enej pa ga bo poskušal še malo zabavat,ma ne vem kaj je s tem otrokom,ko je v vrtcu je ko angelček,ko je sam je ko angelček,ko pa je z lunom in majem se spremeni v totalnega ,no maj ga ma že naštudiranega in če hoče met mir pred njim,že ve kako,če si ga pa hoče mal privoščit,ga pa ras.....do konca,lun pa orengi nasrka,skor ga neki prčka,pa ga poriva,pa ščipa,pa buta,in bogi revež se brani s tem,da ga udari nazaj al pa ga ugrizne in potem enej vrača nazaj.Kazni nič ne zaležejo in se moram naslednji teden ko gre enej v vrtec mal z njegovo vzgojiteljico pogovort,če ma kako idejo kaj z njim naredit,in če ga lahko tud ona mal v vrtcu spreobrne da se mal pogovorita-jo,da se teh stavri ne dela.Upam da ta faza kmalu mine,ker je že fajn moteča. naya......ja tole z nesrečo pa res ni blo fajn,se spraviš nekam na lepše,potem pa ti ena taka situacija čist spremeni življenje,na srečo ste imeli srečo,da je samo pleh in tvoj vrat,sploh ne razmišljaš,kaj bi lahko bilo,če bi gospa peljala malo hitreje ..........ti povem,da je mene strah vsakič ko se usedem za volan s svojimi,če sem sama me ni,ko pa vozim tamale mam skoz pred očmi nekaj,sej vem,da to ni prav in skušam to zbit iz glave,pa ne gre,ker vem da s tem res kličem po nesreči,nekaj bom mogla na tem orengi narest,zelo kmalu. Moram it v zgornji štuk mal čekirat,da se enej nivstal,saj kovter mu ne more več čez glavo vržt,ampak vseeno,mali je nabrit,ko britvica,rožiček z rožički