|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JunijNki princi in princeske 2008- 2.del
24.2.2010 15:25:18   
mate0ja
pravzaprav z moje strani nastipkanje. Letim po malo potem pa domov. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
24.2.2010 15:25:42   
RMRM
danes ste se pa kr razpisele, pa zgubljene duše so se vrnile user posted image user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
24.2.2010 15:27:17   
RMRM
Nya, zdej šele vidim zakaj ti ni blo odveč pri dr. čakatuser posted image user posted image . Najbrž še kateri ne bi blo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
24.2.2010 15:33:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ja lohk

sm pozabla kaj sem hotla napisat user posted image

prpauser posted image
dan rmrmuser posted image

jest pocasi grem,se je tamickena napapala,zdej pa rito previt,pa se ji mal posvetit.cauci

aja,matr kolk so ene rr jevke pametne.na temi o amuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1504
24.2.2010 15:33:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya, zdej šele vidim zakaj ti ni blo odveč pri dr. čakatuser posted image user posted image . Najbrž še kateri ne bi blo.

ahauser posted image user posted image user posted image

sm že zadnjič spraševala na tisti novi temi, pa verjetn nis vidla - kako se reče tistim vilam?

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1505
24.2.2010 15:35:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: nya

A veste, da sm link do tega dr objavila tud na forumu dolenjk - pa so bli sam komentarji v stilu, ja, ja baje ful samovšečen, pa ena da ona ma najboljšga domauser posted image user posted image user posted image  - a je tko težko rečt, da je človk pač lep - jaz pa priznam, da men moj ni najlepši - ampak je pa mojuser posted image . Pa kaj pol če je dr samovšečen - sej jst bi bla tud, če bi tko dobr zgledalauser posted image user posted image user posted image  

Pa dobr no. Če nekdo dobr zgleda, ga je treba pač pohvalit. A so punce vgojene v dobrem starem verskem duhu, da enkrat izbereš ne smeš več drugam pogledat. A so ljubosumne??? Pa sej gledat ni greh. Midva včasih oba kako dobro bejbo al pa dobrega tipa pokomentirava. Edino eno stvar mu pa nisem še povedala. Dva poslovna partnerja tko hudičevo dobro zgledata, da mam vsakič pospešen utrip, ko ju zagledam. Pa še v paketu sta zmer. user posted image user posted image

ej, da te ne bo infarkt kdaj user posted image user posted image user posted image  - jst bi tud mela poslovne partnerje za utrip dvigovat, ti zavidam

In ja, sej sm ja normalna - če ga ne bi pogledala, bi se začela spraševat, kaj je narobe z manouser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1506
24.2.2010 15:38:32   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

ahauser posted image user posted image user posted image

sm že zadnjič spraševala na tisti novi temi, pa verjetn nis vidla - kako se reče tistim vilam?

o sori, sem vidla, pa pozabla komentirat. Dobre vile, dobri škrati, poglej na skrat.eu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
24.2.2010 15:53:27   
lunca14
user posted image kok fajn da čvekate,ja naya dober tip,kje me mora bolet da pridem k njemu v roke,moj je zame dober,ampak tale je pa njamiuser posted image pa mlad je,moj se je že maal postaraluser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
24.2.2010 15:55:31   
lunca14
user posted image user posted image sem še enkrat odprla fotko tipa.pa pride lun in reče: attiiiiiiiiiiiiiuser posted image atiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
24.2.2010 15:56:23   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image sem še enkrat odprla fotko tipa.pa pride lun in reče: attiiiiiiiiiiiiiuser posted image atiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
24.2.2010 19:26:55   
lunca14
Uf,dva sta v stanju spanja,lun že spi,enej pa ga bo poskušal še malo zabavat,ma ne vem kaj je s tem otrokom,ko je v vrtcu je ko angelček,ko je sam je ko angelček,ko pa je z lunom in majem se spremeni v totalnegauser posted image ,no maj ga ma že naštudiranega in če hoče met mir pred njim,že ve kako,če si ga pa hoče mal privoščit,ga pa ras.....do konca,lun pa orengi nasrka,skor ga neki prčka,pa ga poriva,pa ščipa,pa buta,in bogi revež se brani s tem,da ga udari nazaj al pa ga ugrizne in potem enej vrača nazaj.Kazni nič ne zaležejo in se moram naslednji teden ko gre enej v vrtec mal z njegovo vzgojiteljico pogovort,če ma kako idejo kaj z njim naredit,in če ga lahko tud ona mal v vrtcu spreobrneuser posted image da se mal pogovorita-jo,da se teh stavri ne dela.Upam da ta faza kmalu mine,ker je že fajn moteča.
naya......ja tole z nesrečo pa res ni blo fajn,se spraviš nekam na lepše,potem pa ti ena taka situacija čist spremeni življenje,na srečo ste imeli srečo,da je samo pleh in tvoj vrat,sploh ne razmišljaš,kaj bi lahko bilo,če bi gospa peljala malo hitrejeuser posted image ..........ti povem,da je mene strah vsakič ko se usedem za volan s svojimi,če sem sama me ni,ko pa vozim tamale mam skoz pred očmi nekaj,sej vem,da to ni prav in skušam to zbit iz glave,pa ne gre,ker vem da s tem res kličem po nesreči,nekaj bom mogla na tem orengi narest,zelo kmalu.
Moram it v zgornji štuk mal čekirat,da se enej nivstal,saj kovter mu ne more več čez glavo vržt,ampak vseeno,mali je nabrit,ko britvica,rožiček z rožičkiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
24.2.2010 19:52:23   
lunca14

A veste, da sm link do tega dr objavila tud na forumu dolenjk - pa so bli sam komentarji v stilu, ja, ja baje ful samovšečen, pa ena da ona ma najboljšga domauser posted image user posted image user posted image  - a je tko težko rečt, da je človk pač lep - jaz pa priznam, da men moj ni najlepši - ampak je pa mojuser posted image . Pa kaj pol če je dr samovšečen - sej jst bi bla tud, če bi tko dobr zgledalauser posted image user posted image user posted image  

ha,ha,ha.....sem te šla mal zasledovat,tole tvoje z dohtarjem,ja kaj češ,če pa maš tako druščino,kjer majo same lepe okrog sebe,lepe in pametne,nimaš in ne moreš pričakovat drugačnih odgovorov..........pa lepe majčke,in kulska jakna,jaz bi jo tud,sam mi je pa mal predraha cenauser posted image ,rit si pa trenutno klestimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
24.2.2010 20:56:11   
mtinca1
sploh vas nimam (oz. si ne vzamem) cajta brat, kaj šele kaj napisat...
sem prebrala samo zadnjo stran.
lunca - jaz že vem kaj me mora bolet, da pridem to dr. user posted image

ko sem brala tole fensi majčke, jakne... sem se takoj spomnila na moje nakupovanje kavbojk zadnjič. sem se malo zredila - samo tam, kjer ne bi bilo treba (trebuh) in mi skoraj nobene kavbojke niso več prav. no, saj jih stlačim gor, ampak komaj diham, pa še okusno ni za pogledat user posted image .
no skratka pridem v eno prodajalno in pogledam ceno kavbojk 159€ user posted image ,...in v naslednjem trenutku že prodajalka pri meni, z vprašanjem, če me kaj posebej zanima....in jaz uuu, zgleda da ne, sem se očitno v preveč dobro firmo zapičla, ker ne poznam, a vse tolk stanejo? ja in vse so ble 120€ navzgor. sem se morala kar poslovit user posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
24.2.2010 21:01:43   
mtinca1

me pa nekaj zanima, a so vaši otročki že vsi v vrtcu. naša je privat (so štirje pri eni teti). Lani sem se fiksno odločila, da bo še eno leto tam in da gre 1.9. letos v vrtec, zdaj pa kr nekaj oklevam - sem namreč malo računala koliko bo vrtec dražji.
no, saj verjetno bomo ostali pri prvotni odločitvi, ker nekako nočem, da bi bil denar razlog za odločitev.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
24.2.2010 21:06:47   
lunca14
hej mtinca,sem prav danes razmišljala o tebi,ko se naš mali najraje igra s tisto pikijevo knjigico,ki si mu jo ti podarila,že prav cveti iz vseh strani,res jo ma rad,še enkrat hvalauser posted image .
.....in ti,pa odvečne kg,sej si prava tvigica,nikjer nič,še ko si bla nosečka,te ni blo kaj dosti skupi,če ni skrivnost v katero trgovino si se pa zapodila,da ne uletimuser posted image ,ja,pa ja jaz pa trgovine pa cote,ne pomnim kdaj sem nazadnje zase iskala po trgovinah,se zapodim za računalnik in nakupujem,sem kar necermanovka,res da nimajo fensi mode,ampak majo tak evergrin,tako,da izbiram med klasikouser posted image ,moda,bo pa čez par let,ko ne bo več popackana z čokolado,pa smokijem,pa šmrklom.......
In ti kako si,pa lana,zadnjič,je naya pripopala slikico iz pustovanja,in na koncu povedala,da tam zadaj je pa lana s koderčki-cukerčekuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
24.2.2010 21:16:19   
lunca14
Ja vrtec,to je pa vroča tema in vedno sta dva tabora,no lahko so tudi trije,eni ki zagovarjajo,da vrtec ne do petega leta ali vsaj do tretjega,potem tisti ki do za klasičen vrtec in tretji za privat vrtec.Mislim,da se boš najbolje odločila sama,ker poznaš lano,poznaš osebo pri kateri je sedaj,poznaš otroke ki so skupaj z njo,koliko odnese od tam,kako napreduje.Če v tem vidiš same pozitivne stvari,potem naj ostane tako kot je.Veliki vrtec,ji bo dal samo to da se bo znala vključit v skupino,bo delovala s skupino.Glej jaz sem bla na začetku ful šokirana,ko je lun padel v vrtce,ki je oddaljen od centralnega vtrca,kjer je enej,pa nimajo zunaj zelenice imajo samo teraso,pa samo dve skupini sta tam vsega skupi jih je 24.Potem,pa sem ugotovila da je to ogromna prednost,da jih je manj,itak skoz hodijo na igrišče,so zunaj,pozimi so na terasi,manj jih je bolj se med sabo poznajo,manj je prenašanja bolezni,bolj so združeni skupaj.Tako,da upam,da ostane tud naslednjo leto tukaj,potem,pa pri treh letih naj se pa preseli v veliki vrtec.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
24.2.2010 21:16:31   
mtinca1
veš lunca, jaz pa na tebe pomislim najmanj enkrat na teden....
.... ko greva na plavanje mimo vaše bivše hiše user posted image .

kile - sem danes stopila na vago in se ni mogla odločit, al 59,8 al 60 user posted image
trgovina pa ne vem katera je bila, pa še znamke kavbojk si nisem zapomnila, vem pa lokacijo user posted image city center lj, 1.nadstr., cca.nasproti tom taylor-ja.

ja, za pusta, naju je pa nya rešila, sicer dolgočasnega popoldneva, in naju povabila na otroško pustno veselico oz. diskoteko. Mislim, da se sami ne bi odpravili na pustovanja, rabiva malo spodbude user posted image .

lunca, upam, da se kaj vidimo, če ne prej spomladi, ko bo lepše vreme...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
24.2.2010 21:34:46   
lunca14
ja,res upam mtinca da se dobimo spomladi na eni dobri kavi in nečem sladkem,jaz spečem,upam,da dobim nasledji mesec pečico,potem,pa veselo na pekouser posted image
.........in o ti bajsi,celo 60 kg mašuser posted image ,tvoja vaga,bi se mene ustrašlauser posted image user posted image in lepo,da misliš vsaj enkrat na teden name,in da veselo plavatauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
24.2.2010 21:51:48   
slovenka
Oj šment. sEdaj sem pa pol ure pisala post in me je vrglo ve. To pa je za zjokat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
24.2.2010 21:52:05   
slovenka
Še jokam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
24.2.2010 21:52:22   
slovenka
Še zmeraj... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
24.2.2010 21:52:42   
slovenka
Evo, zdaj sem se malo sprijaznila user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
24.2.2010 21:53:04   
slovenka
Kaj sem že vse pisala?

Eh, še zmeraj sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
24.2.2010 21:54:02   
lunca14
Ne jokat,sam kratko obnovo nared pa bouser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
24.2.2010 21:54:58   
lunca14
sam ne tko dolgo pisat,da ne čakam predolgouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.