|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
4.2.2010 12:47:55   
Anonimen
BS,super za pregled,pa lulija?user posted image user posted image user posted image user posted image Dej ne se sekirat..jaz sem sestradana,pa nisem vec nosecauser posted image user posted image samo je res,da se je boljs pazit med nosecnostjo,kot pa pol,ko imas ze z dojenckom ful dela,se na dieto mislit.

Luuunnncccaaaaaaaaaaaaaa,ti si faca.Sem bila na decemberkahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
4.2.2010 13:02:47   
babysolza
mah sej se ne. jezi me, ker mam že v štartu 10 kil preveč pa se mi ne da nč ukrent. Tako da zdejle sem pa čist mirne duše hujšanje prestavla na 2011. Joj, kolk se to fajn sliši, še celo leto šretja je pred mano. user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
4.2.2010 13:10:59   
Anonimen
user posted image Jaz sem si se tik pred porodom govorila,se mal,pol pa hujsat.Izkoristi zdaj...pa se kar izkoriscamuser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
4.2.2010 13:27:29   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BS, super za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se pa vidno sušim user posted image user posted image user posted image . Resno mislim. Brez truda. Mam sam še 4 kile več kot pred user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1104
4.2.2010 13:31:54   
Anonimen
Didli,kolk si ti ze mlada...pol sele lahko komentiram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.2.2010 13:32:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Didli,kolk si ti ze mlada...pol sele lahko komentiram.

Kar pokomentirajuser posted image

Kaj pa je blo na decemberkah? Grem povohunit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.2.2010 13:34:20   
Anonimen
Kooolllkkk si stara,aloooo???????????????????????

ma nc,sem en post napisala,pa so me lepo preskocile,pol je pa LUNCA prisla.Edino ena mi skos kontra dajeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.2.2010 13:35:23   
Anonimen
Ma kaj se sekiraš, sej to je po mojem kakšna taka, ki nima kilometrine s user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej men pa tud tam nabijajo o dilemah glede bolnišk user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
4.2.2010 13:37:17   
Anonimen
cakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..................

.......................se kar cakam................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
..
.
.
..
.
.
.pa se kar cakamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
4.2.2010 13:38:27   
Anonimen
34 let mam Kleo user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1110
4.2.2010 13:40:16   
Anonimen
dej,ti bos mene tkole....pol pa svizec zavije cokolado...

alooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Matr se sam se deremuser posted image se na netu ne morem bit mirna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
4.2.2010 13:44:51   
Anonimen
Dej Kleo, nehi no. Sej veš kolk sem stara. No, mlada no.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1112
4.2.2010 13:46:57   
Anonimen
Ves ktero mocno!pogresam?Polmo!!upam,da je vse ok.Daj Polma ce beres,javi se kajuser posted image
Pa uno punco,ki je cez luzo z sinckom.Zadnjic je pisala predlani,pred bozicem.

Didli ce si res tolk stara,sem se popolnoma ustela pri tvojih letih.Cisti mimohod.

Punce,dejte zame pesti drzat,da nekaj rata.Pol kasneje povem,kako je pomagalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1113
4.2.2010 13:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Dej Kleo, nehi no. Sej veš kolk sem stara. No, mlada no.user posted image

Ne,res ne vem,sem pozabila,in niti ne vem,ce sem kdaj vedla.Na fb pa nimas letnice,sem sla prav gledat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1114
4.2.2010 13:49:21   
Anonimen
Firbec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In za kaj hudiča naj držim pesti?user posted image user posted image user posted image Če ti ne poveš tud jest ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1115
4.2.2010 13:50:34   
Anonimen
 uno čez lužo pa tud jest pogrešam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.2.2010 13:51:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Firbec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In za kaj hudiča naj držim pesti?user posted image user posted image user posted image Če ti ne poveš tud jest ne bom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aha,pa te ima.Ti laznivkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.2.2010 13:57:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dej vsaj namigni malo no.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.2.2010 13:59:40   
Anonimen
Njetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.2.2010 14:00:13   
Anonimen
Pa nč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
4.2.2010 14:06:01   
Anonimen
Sem malo na dojenckih brala...kar prav,da nisem tam,ker je samo en kup jamranja.Ne spi,joka,krci,mozoljcki,kako to,kako uno...bv.je tu bolj zabavno,in se vec veste,ko me kaj zanimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
4.2.2010 14:08:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Sem malo na dojenckih brala...kar prav,da nisem tam,ker je samo en kup jamranja.Ne spi,joka,krci,mozoljcki,kako to,kako uno...bv.je tu bolj zabavno,in se vec veste,ko me kaj zanimauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja seveda, tui mamice ne komplicirajo, imajo kilometrino user posted image user posted image

Držim spesti. Sam upam, da se mi ne bodo roke vneleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1122
4.2.2010 14:22:06   
Anonimen
me je ven vrglo,napisala cel romanuser posted image user posted image

na kratko...vceraj smo sle v dezju ven-Didli,nisi edinauser posted image .Pa smo imele 2 vozicka.Mi je blo tko cudno,jaz,pa tri otrokeuser posted image

V nedeljo,smo obe v banji skopali.Najprej je sla M.-se not polulat in pripravit terenuser posted image .Tamalo sem hotla kasneje v banjici.Pa semk jo med gledanjem M.kar v kopalnici na brzino slekla in hop v banjo.Sta obe uzivali,jaz pa se bolj.Hitreje in manj dela...da ne govorim o poplavah,ki so vsakic v spalnici.M.maslouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
4.2.2010 14:30:48   
Anonimen
No, vidiš, vsakič bolje ti gre.user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaja, zaznamovanje teritorija je tud men znano. Se tud naša polula v banjico.user posted image Zdej ona počepne in pove, da lula. no in zadnjič smo bli dolgo zunaj,pa pridemo domov,  valda je bla polna plenica in je počepnila in rekla, da lula. In je kar lulala in lulala....je pršlo čez. In je nastala lužica na tepihu na hodniku. Zdej vsakmu pove daje SaJa lulala na tepihu in kaže kje je to blo.user posted image
2 vozička? user posted image Naša se ne vozi več v vozičku. Ona mora hodat, kot sama pravi. Zadnjič mi sred Leclerka kriči, da gre hodat, ni hotla sedet v nakupovalnem. Sem mela še dobre živce, tolk se je drla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
4.2.2010 14:36:02   
Anonimen
haha,je zabavna tvoja SaJauser posted image
Saj moja tudi hodi,samo po svoje.ce hoces kam pridt,je vozicek potreben.Je pa ful v garazi gledala,kje je baby board.Na sreco ga ni vidla,sicer bi ga mogli vzet s sabo.Itak se na njem malo vozi,le gor mora bituser posted image

Jo je ravn vceraj moz spraseval,kdaj misli it na kahljico-ker njihovi dol,se koj odvadijo plenickuser posted image user posted image user posted image user posted image ajme.Pol sem pa rekla,da ce bo kahla samo v kotu stala,nikol.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?