lunca144
|
hej večerne čvekice,ste se pa čvekale in tud prav je tako,sem vas preletela,ko ste šle že spat,sem vas zamudila za 15 minutk .Ja,midva z mojim sva mela včeraj en tak ljubavni dan,ki se nadaljeval skoz v noč ,mislim,da takega užitka nisva doživela,že par let,ne vem kaj nama je blo,ampak,nam je dogajalo-jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjj . Ja vaš večer je bil v temi vohunjenje,in ker sem babji firbec,bi tud jaz prosila za kak zs.za kako poročilo,pa če sem prav razumela naj bi taniki,ali tamiki,je to naša tanika,ali je katera čist **** oseba, otroka ugrabil,al kaj,nisem ziher,če sem prav prebrala .Pa rmrm,je mela en tak pester dan,pa tabletka za zobike,ja to je zadnja zadeva na katero bi pomislila,vse droge prej,ko pa ena nnedovžna tabletka,ja mene to še čaka,v trikratni obliki,se pa tega ful bojim-drog in pijače,cigaretov ne tok,ampak drog pa.Upam,da jih vzgojim tako,da jim bom lahko zaupala,in da bodo meli kaj pameti v glavi.Pa sara rastura po dolgem in počes,pa še in še sam se ne spomnim,aja pa slovenkin buši je tak ,pa glasovala za nayo,in lep preostanek sončne nedelje vam želim
< Sporočilo je popravil lunca144 -- 31.1.2010 11:57:31 >