Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:57:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre. ha,ha, dobre ste, res. Sem že zadnjič gruntala, kako so ene res prave detektivke. Ma meni še na misel ne bi padlo, no, saj čudno se mi zdi, to je pa tud vse. Sploh tista slikca novorojenih dvojčic, zavitih v mašno, pa ki sta zgledali kot 3 mesečnici. Tam si pa koj videl, da nekaj ne štima
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:57:06
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:58:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre. pa drgac,a je tmtm kej novega..se mi ne da na zs,ker so tko pocasni (se nanasa na gornjo temo)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:58:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre. ha,ha, dobre ste, res. Sem že zadnjič gruntala, kako so ene res prave detektivke. Ma meni še na misel ne bi padlo, no, saj čudno se mi zdi, to je pa tud vse. Sploh tista slikca novorojenih dvojčic, zavitih v mašno, pa ki sta zgledali kot 3 mesečnici. Tam si pa koj videl, da nekaj ne štima ojoj, ta je bla huda jaaaaaaaaaaaaaaa jest sem se tolk smejala vsemu temu. Še na mamini čvekalnici ko sem brala tole lažnivko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:58:22
|
|
|
|
RMRM
|
No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre. pa drgac,a je tmtm kej novega..se mi ne da na zs,ker so tko pocasni (se nanasa na gornjo temo) tmtm ni nič novega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:59:07
|
|
|
|
RMRM
|
baje je to en tip, sploh ni ženska
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:59:38
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre. pa drgac,a je tmtm kej novega..se mi ne da na zs,ker so tko pocasni (se nanasa na gornjo temo) tmtm ni nič novega.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:00:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM baje je to en tip, sploh ni ženska
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:00:10
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:00:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog Si šur, da je sam v savni?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:01:45
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog Si šur, da je sam v savni? nimam pojma, sam dokler ne veš, je ok hec,hec, mu vrat zavijem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:03:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog Si šur, da je sam v savni? nimam pojma, sam dokler ne veš, je ok hec,hec, mu vrat zavijem bogi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:04:10
|
|
|
|
RMRM
|
Didlinaa 00:02 RE: odstranjen jajcevod ***vase mnjenje Zanositev - Težave z zanositvijo RMRM 00:01 RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih Didlinaa 00:00 RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih RMRM 00:00 RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del Otrok - Čvekamo o naših otrocih najbol da greva tud midve , sva zgleda RR zakuple
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:04:52
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog Si šur, da je sam v savni? nimam pojma, sam dokler ne veš, je ok hec,hec, mu vrat zavijem bogi nč bogi, boga sm jaz, k sem doma
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:05:15
|
|
|
|
Anonimen
|
sem glih gledala na desni tole . No, lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM baje je to en tip, sploh ni ženska zdej sem pa ven padla..kdo je tip? Pa valjda da tvojih2 se ni..itak mi ni slo v glavo,kako gre tavelka na zur,tvoj pa hit u savno skoci,pol pa domov..kaksen zur pa je to?Liter vina na ex,pa adijo Didloi,tenks,ko bo kej novga obvescaj ...pi...k najhujse opravljivke...to zate govorim
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:06:28
|
|
|
|
Anonimen
|
A tako, jaz sem opravljivka? v jok pa na drevo. Dej RMRM, pošlji tvojga, da spijeva eno šilce rujnega. Od hudga.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:06:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog ja pol mu pa eno mlado sexi spremljevalko zrihtaj-sam ne hcerko a ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:07:21
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, sej to ni tak žur, je v sklopu pokala Vitranc, Eksplozija zabave, tko na prostem. Ma pa mula čist dost 4 ure, pa kakšna pijača, čaj, pa kakao
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:08:09
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A tako, jaz sem opravljivka? v jok pa na drevo. Dej RMRM, pošlji tvojga, da spijeva eno šilce rujnega. Od hudga. to bo pa bl težka, moj je bl anti alkoholik
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, sej to ni tak žur, je v sklopu pokala Vitranc, Eksplozija zabave, tko na prostem. Ma pa mula čist dost 4 ure, pa kakšna pijača, čaj, pa kakao not pa viski zakamufliran. No, sej boš vidla jutr, če bo kej glava bolela. Vem, da je pridna tvoja SaJica. Kot moja SaJa.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:09:11
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM No, jaz še vedno čakam moja2 da prideta iz Kr.Gore. Ne vem če ni še moj na žur zavil kar naj malo, sej samota včasih paše. Edin ker je vreme tako si pač v skrbeh, razumljivo. nima kej sam hodit okrog ja pol mu pa eno mlado sexi spremljevalko zrihtaj-sam ne hcerko a ne pa kva še, sej pravm da nima kej sam hodt okrog. Savna naj mu bo, pa še to je luksuz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 31.1.2010 0:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A tako, jaz sem opravljivka? v jok pa na drevo. Dej RMRM, pošlji tvojga, da spijeva eno šilce rujnega. Od hudga. to bo pa bl težka, moj je bl anti alkoholik Ma to se sam tolk reče. Čeprav, bi ga že prepričala, da bi kej popil z mano.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
socialne delavnicemarta82Na katero delavnico bi najraje vpisali svojega otroka?o zasvojenosti (
7%)
o nasilju (
4%)
o pozitivni samopodobi (
36%)
o konstruktivnem reševanju konfliktov (
19%)
o tem, kako se učiti (
15%)
nobeno (
19%)
Število vseh glasov: 188Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!