Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ´Slovka,lusten trebuscek imas,sicer si pa suhica Podpis
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ´Slovka,lusten trebuscek imas,sicer si pa suhica Podpis ponavljanka sestavljanka,ponavljanka sestavljanka
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj ni tako najlažje?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:16:05
|
|
|
|
RMRM
|
kleo, maš zs
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
KaJ se spet šuntate?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:22:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM kleo, maš zs tenks grem brat Sem ravn brala,ce je kaj novega Tamika pisala o njenem skoraj ugrabljenem dojencku ...pa o st.bodijev..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:23:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma dej no, pust jo. Itak mislim, da je blo tuki nekej v ozadju.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:26:30
|
|
|
|
RMRM
|
to je blo pa me tud čudn. Sicer se grozn sliš, sam vendar
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:33:45
|
|
|
|
Anonimen
|
ejj,men je blo tudi cudno,samo nisem hotla nic napisat...pa se vceraj pisala zaradi st.bodijev,dons tole,pa babici odpeljal,nc pa kako...pa koj so ga dobil. Kakorkoli grozno,tko al tko RMRM,ti pa ponovi vajo Obiski so prisli-Didli saj vem da te zanima,pa noces tezit ,puncka ful lustkana,tamala moja hecna,koj not padla,kot bi se skos z vrstniki druzila,pa kregala se je tut hihi..moz je bil ravn tko doma..je bil tooolk priden,vse naredil...sem mu rekla,da se mora lepo obnasat,da mi ne bi sramote delal,pa je skor mal pretiraval
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro si ga vzgojila
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:42:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ejj,men je blo tudi cudno,samo nisem hotla nic napisat...pa se vceraj pisala zaradi st.bodijev,dons tole,pa babici odpeljal,nc pa kako...pa koj so ga dobil. Kakorkoli grozno,tko al tko RMRM,ti pa ponovi vajo Obiski so prisli-Didli saj vem da te zanima,pa noces tezit ,puncka ful lustkana,tamala moja hecna,koj not padla,kot bi se skos z vrstniki druzila,pa kregala se je tut hihi..moz je bil ravn tko doma..je bil tooolk priden,vse naredil...sem mu rekla,da se mora lepo obnasat,da mi ne bi sramote delal,pa je skor mal pretiraval kleo, zakaj že>
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:43:08
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Dobro si ga vzgojila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:43:27
|
|
|
|
Anonimen
|
haha,ja,sicer bi spet jezik pokal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 ejj,men je blo tudi cudno,samo nisem hotla nic napisat...pa se vceraj pisala zaradi st.bodijev,dons tole,pa babici odpeljal,nc pa kako...pa koj so ga dobil. Kakorkoli grozno,tko al tko RMRM,ti pa ponovi vajo Obiski so prisli-Didli saj vem da te zanima,pa noces tezit ,puncka ful lustkana,tamala moja hecna,koj not padla,kot bi se skos z vrstniki druzila,pa kregala se je tut hihi..moz je bil ravn tko doma..je bil tooolk priden,vse naredil...sem mu rekla,da se mora lepo obnasat,da mi ne bi sramote delal,pa je skor mal pretiraval kleo, zakaj že> na zs si povedala................. . . . . NNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM to je blo pa me tud čudn. Sicer se grozn sliš, sam vendar Veš, kolkr to punco berem , se pojavlja po vseh mogočih forumih.Sploh starševskih. Njeno življenje je v bistvu znano vsem, ki jo imajo možnost brat. In razkrila je ogromno informacij za zunanje bralce forumov. Razkrila življenje lastnih staršev, kaj delajo, kaj imajo doma, s čim se ukvarjajo...pa v bistvu je nihče ni nič spraševal. In ker ti dandanes škoduje lahko vsak , pa naj bo to zaradi foušije ali pa maščevanja, sem mnenja, da smo preveč odprti po spletu. Slik jaz nimam več, niti na FB, ...te scene v glavnem. V glavnem, kolkr sem prebrala to punco, imajo njeni starši doma varstvo otrok in seveda ta situacija bo zelo škodovala njihovim storitvam. Kleo, otroci se hitro zaigrajo, kajne? Brez vsakega truda. Kako je pa šprehala Marizza?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:46:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim, da vam ZS-ji laufajo na polno.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:46:51
|
|
|
|
RMRM
|
Sori,sori. Sem zdej še enkrat. Sem mislila da lahko samo forvartiram, pa očitno tuki na RR ne gre. Dej zdej poglej, če si dobila.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Sori,sori. Sem zdej še enkrat. Sem mislila da lahko samo forvartiram, pa očitno tuki na RR ne gre. Dej zdej poglej, če si dobila. Kaj pa jaz?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:51:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom šla kar spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:53:54
|
|
|
|
Anonimen
|
O, zdej sem ZS dobila, še ne grem spat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM to je blo pa me tud čudn. Sicer se grozn sliš, sam vendar Veš, kolkr to punco berem , se pojavlja po vseh mogočih forumih.Sploh starševskih. Njeno življenje je v bistvu znano vsem, ki jo imajo možnost brat. In razkrila je ogromno informacij za zunanje bralce forumov. Razkrila življenje lastnih staršev, kaj delajo, kaj imajo doma, s čim se ukvarjajo...pa v bistvu je nihče ni nič spraševal. In ker ti dandanes škoduje lahko vsak , pa naj bo to zaradi foušije ali pa maščevanja, sem mnenja, da smo preveč odprti po spletu. Slik jaz nimam več, niti na FB, ...te scene v glavnem. V glavnem, kolkr sem prebrala to punco, imajo njeni starši doma varstvo otrok in seveda ta situacija bo zelo škodovala njihovim storitvam.o groza Kleo, otroci se hitro zaigrajo, kajne? Brez vsakega truda. Kako je pa šprehala Marizza? Marizza se kar po svoje,ampak kolicinsko in brzinsko ap za crknit od smeha. Tiso o uni vohunki pa itak vse ves,nic novega.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:54:18
|
|
|
|
RMRM
|
Didlina, tud teb, sem poslala, pa saj ti to vse že poznaš, tko da nič novega
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem vem o vohunki, sem bla še sama vohunka, da sem pogruntala zakaj se gre.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
O teh ZS-jih vas moram pa mal pohecat noooooooo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 23:56:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa O, zdej sem ZS dobila, še ne grem spat. si ga ze dobila..no kul,sem ti ravn hotla nekaj napisat,da ne bos zalostna zdej pa nc
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?