lunca144
|
Čer babuške,spravla sem dva v posteljo,sedaj pa lun poskuša zaspat,enej,pa se dere,kaj dela lunči punči,in kaj mami dela,kje sem,je čist se vidi da je al pa bo luna,je čist divji,pa prava pričalica je retal,sedaj,se mu govor odpira nenormalno hitro,prej smo bili vajeni,samo par besed,pa še to če si ga kaj vpršal,da bi sam kaj pričal,nikoli,sedaj,pa mu kar nekaj dogaja,njegova domišljija laufa,samo,malo,preitro še govori,in potem poje kako črko,tako,da morava vadit počaseno pravilno izgovorjavo.In seveda lun vse ponavlja za enejem,je kot papiga,no ne toliko besede,kot dejanja,je prava mala kopija eneja. alea in aleksandra,vama dvema en košek da se driska ustavi,in da se pri vas as.stanje normalizira,kolikor se le lahko. alea,bravo za razvajanje,in dobrodošla v klubu,mamice,sam za taku,oči pa je glaven ,sem mojmu rekla,da rabim novga dojenčka,ko je lun presedlal k njemu,pa je rekel,če nimam eneja dovolj,ko je pa čist sam mamin . didlina,ja res se bom mogla navadit,da sem edina babura pri hiši,pa tako si želim,še ene deklice zdraven sebe ,mah sej vem,če bi mi mel še enga bi bila 100%pištolca,pa sej se itak ne bi znala obnašat s punco,ko pa mam tri razbojnike ob sebi,madonca bi jo čuvali in naučili vse neumnosti tega sveta-boga pupa ,si ji ne bi upal nobeden fant približat rmrm,ja otroc znajo uživat,še posebej,če se nekaj zgodi prvič,sej je prav tako,saj odraščajo,jih boš počasi morala spuščat,na svobodo..........ja,ja,sej vem,da bo teško,do 30 leta nikamor