|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
1.2.2010 18:21:34   
Anonimen
Čer.

Kleo, naša zdej hodi po petah user posted image user posted image , tako da....ne se sekirat

A_S, pri vas še ni konca vseh teh bolezni? user posted image user posted image   Glede našega pregleda : ne bom še o tem.user posted image

Alea, tud vi bolni user posted image user posted image user posted image

Lunca, navadi se, da si edina  babura v hiši.user posted image

Slovenka, Sofija se res zelo spreminja. Pa fajn za  dobro opravljen pregled.user posted image

Mateja, kje sem te pa nasmejala že navsezgodaj?user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
1.2.2010 19:23:31   
RMRM
Ojla!

Slovenka, vidim da se tvoja anketa na desni kaže user posted image .

Za vse bolančke user posted image user posted image .

Moja2 sta pa v soboto UŽIVALA, obauser posted image . Je Sara rekla da še nikol ni blo tko dobr, ja seveda, če pa je bla prvič na taki zabaviuser posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
1.2.2010 19:49:38   
lunca144
Čer babuške,spravla sem dva v posteljo,sedaj pa lun poskuša zaspat,enej,pa se dere,kaj dela lunči punči,in kaj mami dela,kje sem,je čistuser posted image se vidi da je al pa bo luna,je čist divji,pa prava pričalica je retal,sedaj,se mu govor odpira nenormalno hitro,prej smo bili vajeni,samo par besed,pa še to če si ga kaj vpršal,da bi sam kaj pričal,nikoli,sedaj,pa mu kar nekaj dogaja,njegova domišljija laufa,samo,malo,preitro še govori,in potem poje kako črko,tako,da morava vadit počaseno pravilno izgovorjavo.In seveda lun vse ponavlja za enejem,je kot papiga,no ne toliko besede,kot dejanja,je prava mala kopija eneja.
alea in aleksandra,vama dvema en košekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se driska ustavi,in da se pri vas as.stanje normalizira,kolikor se le lahko.user posted image user posted image user posted image alea,bravo za razvajanje,in dobrodošla v klubu,mamice,sam za taku,oči pa je glavenuser posted image user posted image ,sem mojmu rekla,da rabim novga dojenčka,ko je lun presedlal k njemu,pa je rekel,če nimam eneja dovolj,ko je pa čist sam maminuser posted image .
didlina,ja res se bom mogla navadit,da sem edina babura pri hiši,pa tako si želim,še ene deklice zdraven sebeuser posted image ,mah sej vem,če bi mi mel še engauser posted image bi bila 100%pištolca,pa sej se itak ne bi znala obnašat s punco,ko pa mam tri razbojnike ob sebi,madonca bi jo čuvali in naučili vse neumnosti tega sveta-boga pupauser posted image ,si ji ne bi upal nobeden fant približatuser posted image
rmrm,ja otroc znajo uživat,še posebej,če se nekaj zgodi prvič,sej je prav tako,saj odraščajo,jih boš počasi morala spuščat,na svobodo..........ja,ja,sej vem,da bo teško,do 30 leta nikamoruser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
1.2.2010 21:21:11   
lunca144
user posted image kaj,spet nikjer nobene,ma vas jaz pa res nikol ne trofim,ja nič,lepo spite,jaz pa se grem razvajat v dnevno,ob svečke,kaminu in kozarčku vinčkauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
2.2.2010 8:11:51   
lunca144
Dobro jutro bebysolzauser posted image user posted image user posted image srečnauser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
2.2.2010 8:52:47   
slovenka
ojla mamice,

mi smo spet šli spat ob polnoči user posted image Upam, da ne bo preveč dolgo trajalo tole... Samo na srečo sinoči ni nič jokala kot prejšnjo noč, ampak se je igrala in razgrajala v kinderpetu, moj je že zaspal, pa sem šla k njej, jo vzela iz kinderpeta in sva šle naokrog po stanovanju, gledale luno in kako je vse temno po stanovanju, nič TV, vse igrače pospravljene, ati spi... potem je pa v petih minutah brez besed zaspala user posted image Zdaj ko sem šla, je pa spala na trebuhu z ritjo v luft, verjetno še en čas bo...

RMRM - kako veš, da je moja? user posted image user posted image Vid vodi user posted image

Lunca, sinoči po francoščini sem še laufala v trgovino in videla enega zelo sladkega fantka - tam eno leto star, je bil tako živahen, potem pa je mene zagledal in čist utihnil user posted image Sem bila prav vesela, da bomo zdaj imeli enega takšnega. Tako da... bi bil pa res hec videt, kaj bi vi imeli kot četrtega. V OŠ sem jaz imela sošolca, ki je imel tri brate user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
2.2.2010 8:58:10   
alea01
jutro, jutro, mamičkeuser posted image

Da vam enkrat jaz skuham user posted image in to z veliko smetane in zraven še košček ali pa dva čokoladice.
Jaz še kar berem, in berem...ste pa bile pridne, da ste kar nekaj strani načvekaleuser posted image

Danes sem kar ostala doma. Izabela še kar sračka, drgač je pa tako pridna kot da je ni.
Sem ji kupila lego kocke in sva midva z možem bolj nora kot ona. Midva skoz zlagava in še zraven kupujem, da lahko jaz lepo hiško pol zgradimuser posted image . Izabela zlaga pa po barvah in bog ne daj, da ji pol vzameš kocko tiste barve, ki jo ona pol rabiuser posted image .

tina28- user posted image user posted image . Le pridi sem pojamrat, povedat kaj čutiš, le v sebi tega ne zadržuj. Tukaj se lahko izpoveš. Mogoče ti ne bomo veliko odgovorile, ker same ne vemo kako in kaj, ampak vedi, poslušat pa znamo in ne mislit, da bomo tvoj post ignorirale. Nikakor ne. Ne vem, kaka je sitiacuja, ampak ali je to dokončno? Sta pomislila na kakšen posvet? Mogoče je pri vama kriva samo komunikacija. Mogoče rabita samo pomoč pri komunikaciji. Sicer pa punca, pokonc glavo, imaš dva prekrasna sončka, ti si prekrasna punca in verjemi v to in videla boš, vse se ti bo obrestovalo. Mogoče ne takoj, ampak se bo. Verjemi! Vedi pa, da vse kar se zgodi se zgodi namenoma in za vse je nekaj dobro. Čeprav tega sedaj ne vidiš. Enkrat boš! Drži se, javi se kaj in nam pojamraj, nikakor pa ne zadržuja čustva v sebi. Mislimo nateuser posted image

babysolza- user posted image ćestitke tudi tebiuser posted image user posted image

ninny- naša mleka ne pije že od desetega meseca in tudi flaše od takrat nima. Jaz ji kako jajce dam za zajtrk, zvečer ponavadi je ostanke od kosila, najraje pa kako rižotko in juhco. Od mlečnega je samo jogurte pa kak čokolino

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
2.2.2010 9:12:01   
slovenka
alea - zdaj si pa res za nazaj prebrala user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
2.2.2010 9:13:55   
slovenka
glede mleka - naša še zvečer eno flaško spije, jogurte bolj občasno, čokolino ji ni dober (samo meni user posted image ), za zajtrk pa občasno še koruzne kosmiče v mleku je. Naša ima pa najraje testenine. Pa juhice - s testeninami user posted image No, pa zelenjavne in gobove tudi user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
2.2.2010 9:25:34   
lunca144
slovenka in aleauser posted image user posted image user posted image en lep dober dan,alea,kako se lepo napisala za našo tinco,in res upam,da pride kaj naokrog,da se pomeni z nami,in da je že kaj bolje.
Hrana,raje ne bi o tem,jaz sem rekla,da še dobro da hodi v vrtec,da nekaj poje,ker doma,on ne bi nič jedel,bi sam mal pozizal,pa sladkarije bi jedel,občasno kake testenine,čokolino,jogurt,ma vse to tako,eno žlico dve pa ma dost,potem pa flikne vse po tleh,to bi mogla izabelca videt se jiuser posted image .

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
2.2.2010 9:28:39   
slovenka
ojla lunca user posted image Meni je to zizanje tako smešno, ker so že tako veliki user posted image SAj vem, je že več kot leto dni od našega dojenja, zato pa... Še 4 mesece pa bomo mi spet to delali user posted image Me zanima, kaj bo Sofija rekla na to - glede na to, da se zdaj ful zeza iz mojih ziz, pa govori, da imam žoge, pa modrce nonstop nosi za mano... potem bo pa mali gor user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
2.2.2010 9:35:18   
lunca144
Sej,vem da je mal smešno,ampak kaj čem,sej počasi opažam,da ne je več toliko,pa tud kak obrok že lahko prešvercam,tako,da upam,da se bo sam odločil,za preskok,iz zize,tako,kot sta prejšnja dva.Sam po drugi strani,mi je pa lažje,ker vem,da tako,dobi še malo prititeles in je zato bolj odporen,ker je v vrtcu,in se kar dobro drži glede prehladov,smo manjkali samo tri dni,takrat,ko je gripa razsajala.Drugače se pa poletje bliža,in takrat je stop.Ja mene tud tamaledva zezata,kake joške mam,pa maj me včasih draži,če mu dam malo za probat za zizatuser posted image ,je reku,da je že pozabil,kak okus ma moje mleko,si ga ne predstavljam,da bi zizal na meniuser posted image user posted image jao,jao,da mam tri priklopnike,raje ne razmišljam o tem.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
2.2.2010 9:49:30   
slovenka
Ja, lunca, zakaj pa poleti stop? Kaj boš pa rabla zize takrat? Greš na nudistično? user posted image Ojej, a misliš, da bi se naša kje spet priklopila po letu in pol premora, ko dobimo jenčija? user posted image Jaz bi se je kar bala, ko tako rada kaže zobe, pa jabolka gloda... user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
2.2.2010 10:25:04   
Anonimen
morgen

Alea,hitro pozdravite driskeuser posted image user posted image Res si lepo za Tino napisala,mi je slo kar na jok.Kocke imamo tudi mi.Smo ze trojne kupili,da nas lahko vec kaj konkretnega sestavi.A tvoja zlaga po barvah...no,moja po velikosti hihi,hec.Moja samo razstavlja,kar mi sestavimo,pa v skatlo mece.Rada pa dela stolp iz lesenih.Ima tko mirno rokco,da res sestavi visoko,pa nic ne pade.

Lunca,zizanjeuser posted image Men je ravn tko smesno,si ne morem predstavljat,da bi Meri dojila.mi sploh ne zgleda,bi mi blo kar nerodnouser posted image user posted image Mam bolne ane..kaj sele moz,ki ga je sram,ce ga spodaj gleda.Ko se z njo kopa ima boksarice obleceneuser posted image Ce se pa sam kopa,pa,ko gre iz banje,ji vedno rece naj se prec obrneuser posted image .
Lunca si ze dobila zs,sicer skocim na drug rac.pa ti posljem.

Slovka,podn je to,ce gre otrok prepozno popoldan spat,ker pol je pa zvecer zur.Moja je sla vceraj ob 22h,pol se je pa ob pol petih zacela nekja dret ko jasihar,mi je tamalo zbudila.Tamala je bla pa ob pol treh auf in preden je nazaj zaspala..pol pa tko hitro spet.Sem bla tolk jezna..sama je imela MEeri olajsevalne okoliscine,ker je bla tolk polulana,ji je skos prislo.Sem jo slekla plenicke,pa med tem casom,ko sem sibala se po sok in novo pampers,se mi je mulc v postlo polulaluser posted image user posted image .

AS si me nasmejala..moras se to pa to,pa tamal pleza..,ti pa na rruser posted image user posted image pa bilijonuser posted image user posted image user posted image za bolezen,cukre..

tamala se mi dere...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
2.2.2010 10:33:01   
slovenka
ojla kleo - jaz bom zdaj vsako sproti komentirala, ker pišem članek o mednarodnih investicijah in sem glih pri poglavju o statistiki (kako meriti te tokove), pa si lahko mislite, da me na vsaki dve minuti malo mine user posted image

No, Kleo - katera je zdaj pri vas tamala? user posted image

Pri nas bo po moje to pozno spanje trajalo do vikenda, ko jo bo moj v soboto zjutraj ob 8h zbudil in potem se bo stvar počasi spet porihtala. Smo pa nazadnje imeli takšno rajanje zvečer za božične praznike.

Alea - a Izabela še kar ob 7h hodi spat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
2.2.2010 11:06:24   
lunca144
Vidiš kleo,men ni pa nič nerodno,glede dojenja,sem prav ponosna nase,da zdržim toliko,časa,in da mam mleko,in tud na druge se ne oziram,sem se sprijaznila s tem,in stojim za svojo odločitvijo.Pri nas so moje zizike,pač mlekarna,to vsi vejo,da pač lun ziza,in da so vsi zizal,tud golote ne skrivamo en pred drugim,seveda v mejah normale,da bi se moj kopal v gatah-ni šans,nočem tega prenašat na otroke,golota je nekaj normalnega,in to učim tudi njih,ne dovolim jim sam tega,da se šlatajo en druzga-to pa je prepovedano.Tako,da midva s tvojim ne bi šla skupiuser posted image .In hvala za pošto sem prejela,tako,babji firbec potešen.
Ja slovenka spet si pridna,jaz pa pospravljam,in tle gor visim,me bo moj,spet za ušesauser posted image ,aja poleti zato,ker bo star dve leti,to je bil pa maksimum,glede dojenja,pa seveda jih bom spet rabila,sam ne za nudl,ampak tako........

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
2.2.2010 11:11:44   
Anonimen
Lunca vsaka cast res,da tolk dolgo dojisuser posted image user posted image jaz si itak ne morem predstavljat,ce nikol nisem,no,skor nikol,mal Tali.

En kvescn imam,nujno.Vceraj je P videl,da ima S.zadaj v ustkih bele pikice,pa to niso une od mleka,ampak......??no,to me zanima.
Je rekel,da ni hudga,bom samo nekaj mazala..pol mi je pa pozabil recept napisatuser posted image Zdaj bom sla pa kar v lekarno,samo moram najprej zvedt,kako se tem rece,pa pol v slovarju poiskat...no,a veste?????

Slovka,tamale so vseuser posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
2.2.2010 11:12:42   
slovenka
user posted image user posted image user posted image user posted image Kake ga biksata user posted image

Lunca, nič ni treba dojenja opravičevati, samo hecamo se malo user posted image Tako to je, ko si v tem, ti je normalno, ko nisi več, pa se hitro odvadiš... A šlatanje je pa prepovedano? user posted image user posted image Kaj bo kje pri nas, ko bomo zdaj lulčija dobili? user posted image Sofija namreč zdaj pride do mene in mi majico dol potegne in zizo ven iz modrca in reče "ziza"... a bo potem tudi za lulčijem laufala? Bomo tudi morali šlatanje prepovedati user posted image

Kleo - tvoj pa je tudi en tič user posted image Kaj ga pa tako skriva? Bodo Meri še bolj zanimali lulčiji, če bo takšen user posted image Si bo mislila, kaj za en vrag pa je potem to... user posted image

Eh, grem dalje delat user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
2.2.2010 11:14:18   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, saj veš, kaj moj dragi razume pod "tamala"? Ha? user posted image user posted image user posted image

glede pikic ne vem - sor naj bi bil nekaj takega. Samo kaj je že to? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
2.2.2010 11:26:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Kleo, saj veš, kaj moj dragi razume pod "tamala"? Ha? user posted image user posted image user posted image ja vem,kako da ne bi,mi je praviluser posted image user posted image

glede pikic ne vem - sor naj bi bil nekaj takega. Samo kaj je že to? user posted image sor po moje ja.zdej pa to v nemscinouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
2.2.2010 11:33:59   
lunca144
Ja,kleo soor je prava zadeva,daktarin oralna krema,mazat pa bo,sam to je tako pogost pojav in ko enkrat maš je zelo teško splavat ven iz njega,potem,pa kar naenkrat sam mine,mojn ga je tud mel,pa pol sem ga mela še jaz na zizah,joj kot je srmelo.Nimaš kja kot v lekarno po to kremo,mazat,pa bo čez čas dobro.
Ja,saj se nisem opravičevala glede dojenja,sam povem,da meni ni nič takegauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
2.2.2010 11:49:17   
slovenka
Kleo, pa ti maš itak kuglo in lahko gledaš, kaj se midva z mojim pogovarjava user posted image

Gledam v nemški slovar, pa nimajo prevoda za sor; prva beseda je sora user posted image user posted image user posted image

Lunca, ja seveda je tebi normalno. Me s Kleo si pa Sofijo oz. Meri predstavljava na svojih zizah, pa nama je smešno user posted image Eh, saj ni nič takega. Jaz sem se itak stalno z našo mamo borila, ki se ji zdi dojenje nekaj nepotrebnega in tudi naju s sestro ni dojila... Že tistih 5 mesecev dojenja Sofije sem stalno nekaj poslušala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
2.2.2010 12:10:42   
lunca144
In zakaj je tvoja mami proti dojenju,vprašam zato,ker ne srečaš pogosto mame,ki so proti,ravno nasprotno?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
2.2.2010 12:21:59   
slovenka
Ma, meni se zdi, da je v tistih časih redko katera dojila. So šle tudi hitro v službo in vse... Samo naša mama tako cinično gleda na to, kao nepotrebno mučenje mamice, ko pa daš otroku mleko na flaško, pa je. Saj meni ni upala kaj ugovarjati, ko sem rekla, da je sigurno od mame najboljše mleko..., ampak tako sem videla, kako je zmeraj govorila, da midve nisva bile dojene, pa nama ni nič manjkalo... Mah, pusti ti njo user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
2.2.2010 12:36:41   
lunca144
Ok,ma nasploh pustmo to dojenje in zize,ki mi sežejo že do popkauser posted image user posted image user posted image ,lepo piš,jaz sem še vedno v pucanju,groza,misliš,da imaš pospravljenno,pa ugotoviš,da maš polno prahauser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

ime - punčka
samma

zanima me vaše mnenje o sledečih imenih za punčko

Eva (49%)

Nija (9%)

Leja (16%)

Tija (26%)

Število vseh glasov: 318

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!