Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:49:33
|
|
|
|
lunca144
|
marjetica.jaz se mela pred leti bazedovko,tud premočno delovanje ščitnice,in tud mi je vse pobezljalo,srce mi je bilo,kot noro,potenje,trzanje obraznih mišič,zredila sem se ko pujs,no me je napihnilo,ko balon,oči sem mela izbočene,in to mi je še ostalo,vrtelo se mi je,utrujena,tečna.................ma,sem mislila,da se mi meša,da bom šla v polje,roke so se mi tresle,ko pijančku,potem,pa sem dobila eno goro tablet za jest,in prepoved delanju na bebiju vsaj dve leti,po terapiji.Tako,da vem,kako ti je.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:50:04
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? Kaj je spet kaka vsiljivka? Ne, ne bi vedla po imenu, samo jaz itak 3/4 teh na FB ne poznam po imenu, ker so veliko moji študenti. Pa ker sem na začetku nekatere potrdila, potem nisem mogla drugih odklonit... zato pa jaz fb bolj malo uporabljam...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:50:23
|
|
|
|
l.daisy
|
didlinaa, itak da nisem... točno tako sem razmišljala, kot si napisala.... pa tik pred nosečnostjo mi je zdravnica čekirala tsh, pa je bil znotraj referenčnih vrednosti.... zadnjič pa izvid 0,006 (spodnja meja ref. vrednosti je pa 0,35).... drugače se pa razen KT, ne filam z umetnimi hormoni... saj me je pomirila, da je to vse ok, da se da zadeva krasno zrihtat, sam vseen..... trenutno imam 8 kg manj kot pred .....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:50:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? FAAAAAAAAAAAAAAk, sem šla prov pogledat kdo je to. Dej morem na čik od hudga Kaj pa je? Daj mi no ena povedat...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:52:16
|
|
|
|
slovenka
|
Dajmo imet no normalne teme - kar zadeva glasbo - naša bo tudi igrala; ima te dni ful rada frulico. - jaz sem pa sedaj primerjala obseg trebuha (prvič v tej nosečnosti, da sem se zmerila) in vsaj za 6 tednov prehitevam, če že ne za dva meseca. Zdaj imam obseg 91 cm, v prvo pa sem šla rodit z 98 cm. Madonca, kaj bo še iz mene. Ta poba me bo čist raztegnil...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:52:45
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? FAAAAAAAAAAAAAAk, sem šla prov pogledat kdo je to. Dej morem na čik od hudga Kaj pa je? Daj mi no ena povedat... Ja pa nam ostalim tud,čepra nismo na fb.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:54:02
|
|
|
|
l.daisy
|
lunca, jaz (trkam na les) zaenkrat nimam tako izrazitih simptomov... najbolj me moti to, da sem fuuuuuuuuuuuul utrujena in da nimam nobene energije.....
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:54:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovka, eno nago sliko prosim,. res bi te rada vidla kot A je to dovolj resna tema? Za petek mora bit kej bolj odštekano.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:54:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? Kaj je spet kaka vsiljivka? Ne, ne bi vedla po imenu, samo jaz itak 3/4 teh na FB ne poznam po imenu, ker so veliko moji študenti. Pa ker sem na začetku nekatere potrdila, potem nisem mogla drugih odklonit... zato pa jaz fb bolj malo uporabljam... pa to je tista, k smo jo vse mele, potem pa pogruntale, da je nobena ne pozna
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jst pa namest, da bi delala za šolo, tle čvekam - jao, joa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? Kaj je spet kaka vsiljivka? Ne, ne bi vedla po imenu, samo jaz itak 3/4 teh na FB ne poznam po imenu, ker so veliko moji študenti. Pa ker sem na začetku nekatere potrdila, potem nisem mogla drugih odklonit... zato pa jaz fb bolj malo uporabljam... pa to je tista, k smo jo vse mele, potem pa pogruntale, da je nobena ne pozna In dobre vohunke so izbrskale kdo je in kje sodeluje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:58:25
|
|
|
|
mate0ja
|
pa ne da si joše enkrat potrdila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:59:02
|
|
|
|
Anonimen
|
nene, se ni za bat si jo morda ti?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:59:48
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya jst pa namest, da bi delala za šolo, tle čvekam - jao, joa A,še delaš tam v dt.?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 21:59:55
|
|
|
|
mate0ja
|
Se ne pus tim več zavajat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:04:09
|
|
|
|
lunca144
|
..no,pa so šle na druge teme
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:06:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? Kaj je spet kaka vsiljivka? Ne, ne bi vedla po imenu, samo jaz itak 3/4 teh na FB ne poznam po imenu, ker so veliko moji študenti. Pa ker sem na začetku nekatere potrdila, potem nisem mogla drugih odklonit... zato pa jaz fb bolj malo uporabljam... pa to je tista, k smo jo vse mele, potem pa pogruntale, da je nobena ne pozna Kaj, potem ste jo pa odklopile ali kaj?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:06:39
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovka, eno nago sliko prosim,. res bi te rada vidla kot A je to dovolj resna tema? Za petek mora bit kej bolj odštekano. že, samo ne na moj račun. Daj ti eno svojo nago sliko gor, pa se bomo smejale
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:08:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - a ti poznaš to LŽ k is jo dodala na fb? Kaj je spet kaka vsiljivka? Ne, ne bi vedla po imenu, samo jaz itak 3/4 teh na FB ne poznam po imenu, ker so veliko moji študenti. Pa ker sem na začetku nekatere potrdila, potem nisem mogla drugih odklonit... zato pa jaz fb bolj malo uporabljam... pa to je tista, k smo jo vse mele, potem pa pogruntale, da je nobena ne pozna Kaj, potem ste jo pa odklopile ali kaj? ITAKKKKKK
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:11:15
|
|
|
|
slovenka
|
in kako se to naredi?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:11:35
|
|
|
|
slovenka
|
mene ful ven meče nocoj
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka in kako se to naredi? Greš na prijatelji, nedavno dodani in odstrani
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:12:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka mene ful ven meče nocoj Premal čvekaš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 IZVIRNO SPOROČILO: nya jst pa namest, da bi delala za šolo, tle čvekam - jao, joa A,še delaš tam v dt.? ja, ja še zmer
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:14:31
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, kaj ta slika bo ok? To imam eno tako kamuflaža bluzo za v službo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?