|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
29.1.2010 12:27:27   
mate0ja
Jao kok ti zavidam, da ste lahko doma. Jest bom mogla po moje v kartkem kak teden dopusta vzet. Tok mi je že težko tamalo zjutrej rihtat, pa vozt 20 km pa iskat parkplac pa folk je že skužil, da hodim ob 7:30 v službo in tako dobivam maile v stilu: "lepo bi porosila, če mi lahko do 8:00 odgovorite, pripravite ...."

Popoldne doma tako hitro mine, da uspem tamali neki na hitro v roke za malco potisnt, pol jo lovim petnajst minut, da jo oblečem in da greva vsaj za pol ure vn. Sm najdla triger, da punca hodi in to naravnost in ne v krogih. Greva do Ljubljanice račke nafutrat. (Iz tega razloga sm šla včer v pekarno prosit, če mi lahko dostopijo kej starga kruha, sm dobla poln 10l žakelj. user posted image Bo zadostovalo do poletja. In ko prideva nazaj spet borba za slačenje, še neki pojest, se mal poigrat in pol pa umivanje, preoblačenje, flaška in spanje. No takrat se tamali dan konča, jest pa pol še pranje, kuhanje za naprej, pospravljanje .... Pol pa še vikende vedno nekam letamo. Že tri zapored nismo bli doma tko da HB, da bom zdej en vikend doma. Pa naj zunaj prekle padajo, da še ven ne bo treba. No po tem vikendu bom pa realno ocenla, če bo treba na dopust.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
29.1.2010 13:07:25   
slovenka
pupe, sem prej en dolg post napisala, pa me je ven vrglo. user posted image

V glavnem, jaz sem tudi doma. Zdaj sem že tako navajena, da več kot trikrat na teden ne zmorem od doma user posted image Še dobro, da sem noseča in bom zdaj še leto in pol kar veliko doma... user posted image Sploh to, ko je -16. Je tako fajn, ko s pupo spiva do pol 9h, potem po postelji skačeva, potem risanko gledava in čaj pijeva, potem zajtrk, potem pospravljava, pa se igrava zraven (igrava pare s kartami), pa smučanje gledava, ven nič ne hodiva, ker nimava rade mraz, samo ptičke gledava, ki hodijo jest na našo teraso user posted image Potem kosilo kuhava, pa malo sprobava, pa gre pupa spat, pa mami na računalnik knjigo pisat, popoldne pa obiski... Zanimivo, ne? user posted image Ko grem v službo, pa se moram zgodaj vstat, pridem v službo, v svojo pisarno, s kakim sodelavcem klepet, potem pa vsak za sebe... čeprav jaz zdaj v službo hodim v glavnem samo še v predavalnico, potem pa šus domov user posted image

Glede mer - naša je velik 83 cm in ima 10.100 g. Obleke pa imamo 80/86. Se mi pa sploh ne zdi, da bi sodelovala v kakšni debati, kjer gre za tekmovanje - kao večji kot si, boljše je, ali pa težji... sploh ne razumem poante. Saj otroka tako na oko pogledaš, pa vidiš, a je normalen videt ali ni. Eni starši pa kar nekaj tekmujejo, kot da bi bili v starih časih in bi nižja teža pomenila, da so revni in nimajo otroku kaj za jest dat...

Čestitke Daani user posted image user posted image user posted image user posted image Bebiji so tu... Mi pa še nismo čist odločeni glede imena za našega fantka. Če vam je, mi lahko kaj predlagate user posted image Jaz bi itak najraje Filipa, samo kaj hočem, moj je ful proti user posted image

Grem delat, lepo bodite!

< Sporočilo je popravil slovenka -- 29.1.2010 13:08:51 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 752
29.1.2010 14:42:48   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image kok,lepo,ko prideš,gor,pa imaš kaj za prebratuser posted image user posted image user posted image ,
najprej,čestitke,naši novi mamiciuser posted image user posted image user posted image ,
pa naya,pridno glasujem zate,razen včeraj,mi je nekaj štekalo,nisem mogla oddat glasa,tako,da,vrečka,me čaka spomladi a,ne da?,pa kaj sladkega v njejuser posted image user posted image .Ja jaz tud že komaj čakam pomlad,da se malo segreje,da bomo lahko zunaj,da se ne bo treba teh bund oblačit,ampak,greš lepo ven in not,ko ti zapaše,pa travica,pa rožiceuser posted image .
ninny in anaj vama obilo pokic,da se hitro pocartateuser posted image user posted image user posted image user posted image ,aja pa luka tud neki kašlja,pa kleo je nekam slabe volje,pa učki te matrajo, tudi vama en velik košuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa ena nje nosečkauser posted image ,ja čestitke babysolza,boš mela poletno dete,kok,fino,ni vč vroče,je pa še vedno toplo,da greta lahko hitro venuser posted image user posted image user posted image
mateja,tebi privoščim en lep dopust,da se bosta s tamalo nacartaliuser posted image user posted image
slovenka,ti pa itak uživaš s tamalo 100/huser posted image user posted image user posted image
tina.....ja,nič prijetno ni verjamem,ampak,so ti že vse predhodnice lepo napisale,res si ne zaslužiš tega,ampak,ker si tako močna osebnost in pozitivka,se boš hitro pobrala,pa še fajn otročka maš,pa verjemi,mi da te tapravi nekje čaka,pa prid kej sem pojamrat,če ti bo teško,al pa pokomentirat kako je kaj s tvojo pupicouser posted image user posted image user posted image
didlina in rmrm.....vama pa pošiljam en velik koš user posted image user posted image user posted image za lepši dan
In mere našega malega škratka,81-82 cm,nevem,kakor se nategneuser posted image in mamo tam dobrih 10,5 kg,nosimo,pa različno od 80,pa do 92 številke,odvisno od modela,če mu je pa rokavček za kak cm prevelik,pa zaviham pa je,se ne obremenjujem s tem,kok,je velik,glavno,da je lušen in zdravuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
29.1.2010 14:49:29   
slovenka
ja, lunca, pa ko dete spi čez dan poleti in se zbudi in ga samo iz kinderpeta dvigneš, pa že lahko ven leti... naša ni rada zdaj veni predvsem zaradi teh bund. Ker potem hodi kot robot naokrog, pa čevlji taki in vse. Saj prej je bila zelo rada zunaj... tako da jaz sem tudi v klubu navijačic za toplo vreme. Čeprav sedaj vem, kaj me čaka naslednjo pomlad in poletje user posted image

pa lunca, dajte ta malega no ne nategavat toliko, saj bo zrastel user posted image Samo da je lušen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 754
29.1.2010 14:52:07   
lunca144
slovenka,mal ga moram,to je baje zdravo,zaradi hrbteniceuser posted image ,saj sam kak centi na mesec,nič več,pravijo,da tam do 18 leta to delaš,potem,pa ni več efektauser posted image
........in,ja,ja poletje,bo letos zate-poletje v školjki,lepo,sanjskouser posted image user posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.1.2010 14:55:01   
slovenka
potem ko bo večji, pa ga boš še za lulčija tako učila, ne? user posted image user posted image user posted image

Glede poletja ga pa ne biksaj, bo gužva user posted image Jaz se pripravljam na krizo; mogoče ne bo, bom pa potem toliko bolj vesela... user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.1.2010 14:58:44   
slovenka
vauuu, kako dolgo moje dete danes spi. Že več kot dve uri in pol user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.1.2010 16:25:18   
lunca144
slovenka,a se je že zbudila?

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.1.2010 18:00:47   
mate0ja
ojoj
jest sm pa doma. Sm se preoblekla v trenirko in naslednja možna preobleka je ta vikend samo še pižama. Zdej nej pa že ta sneg začne na polno padat pa še kak dež zraven, da ne bom mela slabe vesti, če ne gremo ven. Sm sama s tamalo. Ravno pleševa. Se kar čudim kok plesov tamala že obvlada. Mal smo jo doma dresiral, pa v vrtcu zgleda da tud dost.

Pa porajtala sm da zna na ksilogfon odigrat prvih sedem tonov kuža pazi. Me je kmal kap. Do zdej sm bl jest na to reč igrala pa mal sva skupej, prejle pa poslušam, prvič, ji rečem dej še enkrat in je isto ponovila, ji rečem dej še je isto .... user posted image user posted image Tko da naša bo igrala, sara od didline bo pa pela. Rabmo pa še par plesalcev user posted image user posted image

upam, da nisem zdej jest sporžla primerjav med otroki. Vidm da se vse pridno hvalite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.1.2010 18:43:23   
lunca144
user posted image user posted image matejauser posted image user posted image user posted image za malo muzičarkouser posted image user posted image ..............ja glej moj je lušen,bi bil lahko plesalec,in je tud res,da takoj,ko zasliši muziko,začne plesat,mi pa gremo v banjo,mal kopalnico pošpricatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.1.2010 19:38:56   
lunca144
Eko,kopalnica je zalita,sedaj pa mata enej in lun govorne vaje,in prav zaradi tega razmišljam,da bi preselila luna v svojo sobo.Kaj menite,ju pustim skupi,ali jih ločim,pa mata mir in lepo spita.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.1.2010 20:11:41   
lunca144
user posted image user posted image čakam,in čakam,pa nikjer nobene,pa nič,grem,še enga otročka dat spat,potem,pa na dekico in spat,pa,pauser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 762
29.1.2010 20:24:43   
Anonimen
Pa menda ja ne boš šla že zdej spat?user posted image Jaz sem komaj živet začela.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
29.1.2010 20:31:31   
mate0ja
evo mene, sm že dala mišo spat, lase oprala, pospravila. Še cunje se morajo obesit. Se kera javi? Ker se mi reeees ne da. Pol morm pa še smeti ven nest, ker je tamala eno tako porcijo pred spanjem narihtala, da celo stanovanje smrdi. Se je držala za klubsko mizico, rit nazaj pa take strokovne face je delala da sm crkavala od smeha. Sploh ko sm vidla, da strmi v poročila, ko so lih o naših polotikih govoril. Mi je bla tok smešna, da sm pozabila po kahlo letet in sm jo kr pustila, da je v plenico sporcionirala.

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 764
29.1.2010 20:32:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Pa porajtala sm da zna na ksilogfon odigrat prvih sedem tonov kuža pazi. Me je kmal kap. Do zdej sm bl jest na to reč igrala pa mal sva skupej, prejle pa poslušam, prvič, ji rečem dej še enkrat in je isto ponovila, ji rečem dej še je isto .... user posted image user posted image Tko da naša bo igrala, sara od didline bo pa pela. Rabmo pa še par plesalcev user posted image user posted image

upam, da nisem zdej jest sporžla primerjav med otroki. Vidm da se vse pridno hvalite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Tjaša!!!  Hvala ni nič slabega.user posted image Jaz bi lahko sam pisala in pisala...sam ne morem. Ni fer.user posted image Naši podvigi so iz ure v uro ekstremni. Najnovejši je ta, da znamo štet do 5. Resno! SLovka, je to že za na fakulteto sprejemni izpit?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 765
29.1.2010 20:35:09   
mate0ja
ma sara je itak izjemna. Pri nas se zdaj dogaja komaj tisto, kar se je pri vas pred desetimi meseci. Komi je začela mal čeblat. Sm pa opazla velik premik ne joka več za vsak drek ampak skuša povedat kaj hoče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
29.1.2010 20:38:55   
mate0ja
lunca otroke pa vprašej če si želijo vsak svojo sobo. A veš kok men še zdej pomen k sva mela z bratom do mojega osmega leta skup sobo. Sva bla bl povezana. Jest ju ne bi ločevala zgolj zaradi tega da bi zvečer prej zaspala.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 767
29.1.2010 20:39:51   
Anonimen
A ni to fajn? user posted image Pri nas je jok že iz heca. SaJa joka govori, pol pa roke gor da na obraz in ko se približaš takoj kukuc mami.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
29.1.2010 20:41:06   
Anonimen
Jaz sem s sestro spala do hmhmuser posted image user posted image 12 leta. Pa čeprav sva imeli vsaka svojo posteljo in sobo.Sva se raje gužvale.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
29.1.2010 20:46:58   
mate0ja
Sm mela prej samo eno roko na razpolago, ker mi je tadrugo tamala zasedla. Ne sanja se mi kaj se ji sprdne, da se pride v spanju  za pet minut pocartat. V spanju se zadere TAAAAAAAASSSSSSSSSAAAAA in ko pridem pogledat stoji v pojstlci z zaprtimi očmi in rokami v zraku. Sm jo že tud ogovarjala pa mal dražla če me bo pogledala ampak ne, ona spi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
29.1.2010 20:49:13   
l.daisy
čer...
bo danes kaj več sreče za čvek?
grem mal nazaj prebrat, kaj dogaja.....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 771
29.1.2010 20:51:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Marjetica, čer tud tebi. Kako vaši fantje korenjaki?

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 772
29.1.2010 21:01:30   
mate0ja
dejzi čer

................... pa lih sm mislla neki napisat pa se spet iz spalnice sliši TTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAA. Pridem kuj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 773
29.1.2010 21:02:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa mir.user posted image Pa še sama sem. Moj je na eni poslovni večerji.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
29.1.2010 21:05:03   
l.daisy
čer, sajina mami :)

moja fanta sta ok.... že kar nekaj časa oba spita ponoči... skupaj, v dnevni na roll upu.... jaaaaaaaaaa, vem, ne me kregat... user posted image
drugač ne gre, prisežem.... se mi je mešal, ko sem šla delat, nekaj sem mogla naredit... in to je to.... da potrkam, zaenkrat deluje....
kako bo z odvajanjem? hm, se bom pol s tem ukvarjala.....
energije za izvoz, ne vem, če jo ne nabirata z dihanjem user posted image

jaz pa čakam na pregled pri tirologu.... hipertiroza... zato sem toooooooooooooooooolk utrujena........

kako kaj pri vas, mali geniji?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Spomini na božič nekoč
Oblečeni smo bili v topla volnena oblačila, saj kakšnih modernih kombinezonov, kot jih imajo današnji otroci, nismo pozn...
Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?