lunca144
|
kok,lepo,ko prideš,gor,pa imaš kaj za prebrat , najprej,čestitke,naši novi mamici , pa naya,pridno glasujem zate,razen včeraj,mi je nekaj štekalo,nisem mogla oddat glasa,tako,da,vrečka,me čaka spomladi a,ne da?,pa kaj sladkega v njej .Ja jaz tud že komaj čakam pomlad,da se malo segreje,da bomo lahko zunaj,da se ne bo treba teh bund oblačit,ampak,greš lepo ven in not,ko ti zapaše,pa travica,pa rožice . ninny in anaj vama obilo pokic,da se hitro pocartate ,aja pa luka tud neki kašlja,pa kleo je nekam slabe volje,pa učki te matrajo, tudi vama en velik koš pa ena nje nosečka ,ja čestitke babysolza,boš mela poletno dete,kok,fino,ni vč vroče,je pa še vedno toplo,da greta lahko hitro ven mateja,tebi privoščim en lep dopust,da se bosta s tamalo nacartali slovenka,ti pa itak uživaš s tamalo 100/h tina.....ja,nič prijetno ni verjamem,ampak,so ti že vse predhodnice lepo napisale,res si ne zaslužiš tega,ampak,ker si tako močna osebnost in pozitivka,se boš hitro pobrala,pa še fajn otročka maš,pa verjemi,mi da te tapravi nekje čaka,pa prid kej sem pojamrat,če ti bo teško,al pa pokomentirat kako je kaj s tvojo pupico didlina in rmrm.....vama pa pošiljam en velik koš za lepši dan In mere našega malega škratka,81-82 cm,nevem,kakor se nategne in mamo tam dobrih 10,5 kg,nosimo,pa različno od 80,pa do 92 številke,odvisno od modela,če mu je pa rokavček za kak cm prevelik,pa zaviham pa je,se ne obremenjujem s tem,kok,je velik,glavno,da je lušen in zdrav