|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
29.1.2010 22:51:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Didli, kaj je zdaj to s prvimi letniki? Kaj bodo pa po tvoje počeli? user posted image

Kar pa delam, pa tudi sama ne vem, kje mi čas - recimo, da sem v porodniški dve knjigi napisala. Pa se mi zdi, da sem ves čas samo malo rihtala, pa v službi sem vse predavala, me ni nihče nadomeščal... Samo po drugi strani pa če pomislim, da sem ta mesec varuško plačala za 40 ur, pa recimo da je bila mala 15 ur pri sestri, to je vse - se pravi, da sem zelo malo v službi, večinoma delam, ko mala spi in pa kaj malega zvečer. Sem pa zelo učinkovita, to pa zdaj, odkar imam otroka, še sploh. Pa sem bila že prej... Samo zdaj recimo znam tudi v pol ure dve strani za knjigo napisati... Ampak če bi imela službo za 40 ur tedensko, bi bilo vse drugače. Tako da HB za to službo. Ker imam 6 ur tedensko obveznosti samo, pa še nekaj malega izven predavalnice, ampak bistveno manj od vseh vas. Pa zaenkrat tudi samo še enega otroka, kar je sigurno lažje kot tiste, ki imate tri... tako da ne me preveč hvalit.

Ne se zdej vadit venuser posted image . In prav je da sama sebe pohvališ, ker se imaš za kaj.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
29.1.2010 22:57:25   
Anonimen
Kaj zdej? Ste vse mrknile?

Pri nas že sneži.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
29.1.2010 23:15:05   
Anonimen
jst morm pa jutri v kostanjevico s kandidati - šit upam, da dop ne bo snežilo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 853
29.1.2010 23:15:41   
Anonimen
nya, cel vikend ga bo sralo po cesti menda. Mi mormo pa v Lj jutr. Sam če bo sneg, pol bomo seveda domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 854
30.1.2010 12:17:44   
slovenka
Dobro jutro mamice,

smučanje smo malo gledali, dragega sem poslala zjutraj v trgovino, ko še ni snežilo, da imamo zalogo za čez vikend... Ko pa se je vrnil, je že začelo snežiti in to kar fejst user posted image user posted image V glavnem, v hiši smo, kuha se kosilo, pa toplo je, torej bomo že zdržali user posted image

Lepo bodite! Oglasite se kaj...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 855
30.1.2010 12:19:00   
slovenka
Aja še to, danes zjutraj sem se ponovno merila okrog pasu in namerila 86 cm. Res ne vem, kaj sem včeraj zvečer takega jedla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
30.1.2010 12:59:34   
Anonimen

Aja še to, danes zjutraj sem se ponovno merila okrog pasu in namerila 86 cm. Res ne vem, kaj sem včeraj zvečer takega jedla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pasulj mogočeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober dan. Šoping v Lj. uspel, preden se je vse zaprlo na avtocesti.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
30.1.2010 13:02:55   
Anonimen
daaaann

mi imamo pa sonceuser posted image
Sama ze ves cas nekaj pucam-kot ponavadi v soboto,dons pa sploh hitim,ker dobim obisk ene punce z rr-ja,no,naj bi prisla.
meri spi,safija je pri meni v narocju,vrat imam skos bolj zastekan...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 858
30.1.2010 13:06:01   
Anonimen
ne mi s pasulom..ce se samo spomnim,ko sem pila tisto vodo od zelja,pa kako me je skor razgnaluser posted image Slovka nc zelja,fizola..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 859
30.1.2010 13:08:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se spomnim ja tiste tvoje prigode user posted image

Kdo pride Kleo? Firbec pačuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
30.1.2010 13:12:14   
slovenka
Ja, kleo, kdo pride? user posted image Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega user posted image

Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
30.1.2010 13:12:23   
Anonimen
Madonan kaj je ze....aaauser posted image user posted image user posted image ...aja,roglicek,ce ti je kaj znana.Tut slovenka z eno puncko,kaksno leto starejso od Meri,pa noseca je...blizu zivi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
30.1.2010 13:13:50   
slovenka
Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle. user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
30.1.2010 13:14:02   
Anonimen
AAAA, vem katera ja. user posted image Fajn vidiš, imaš "našo" družbo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
30.1.2010 13:14:39   
slovenka
A rogljiček pride? user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 865
30.1.2010 13:15:09   
slovenka
ok, se bom nehala vrivat v debato, grem juho premešat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
30.1.2010 13:15:37   
Anonimen

Ja, kleo, kdo pride? user posted image Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega user posted image to bo jauser posted image ce bi blo pisi kao sto govoris...

Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala user posted image u a res,imena...caki,saj za fanta tut jaz nimam nic pametnega.Filip je lustno,moras pa dat mednarodno,tko kot Sofija,pa da pase k njenem,pa da pase k priimku,isto st.crk,samoglasniki v istem vrstnem redu,zacet se mora na drugo crko...tko k pri nasuser posted image
tAlItA,mArIsA,sAfIjA

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 867
30.1.2010 13:16:26   
Anonimen

Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle. user posted image

Ajme, dej pojdi raje kakšen star imenjak iskat do kakšne mame, bo vsaj kakšno spodobno ime, tako kot je npr. Sofija. Staro, ampak gre tako hitro uho, da ga tudi hitro vzljubiš.user posted image
Če bereš imena na RR-ju, imaš občutek da imajo naši otroci taka vesoljska imena ob vsej tej poplavi spačenk.user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
30.1.2010 13:17:15   
Anonimen

odvisno kje zivi.Tu so zenska imena,kot pri nas za fanta.
Je pa moz zadnjic rekel,a ves da ni Safija pravilno crkovno,pravilno bi mogla bit Saphia-ma nemoj.Polo pa Marizza..user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 869
30.1.2010 13:17:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja, kleo, kdo pride? user posted image Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega user posted image to bo jauser posted image ce bi blo pisi kao sto govoris...

Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala user posted image u a res,imena...caki,saj za fanta tut jaz nimam nic pametnega.Filip je lustno,moras pa dat mednarodno,tko kot Sofija,pa da pase k njenem,pa da pase k priimku,isto st.crk,samoglasniki v istem vrstnem redu,zacet se mora na drugo crko...tko k pri nasuser posted image
tAlItA,mArIsA,sAfIjA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok si ti priročno izbrala toleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
30.1.2010 13:18:09   
Anonimen

odvisno kje zivi.Tu so zenska imena,kot pri nas za fanta.
Je pa moz zadnjic rekel,a ves da ni Safija pravilno crkovno,pravilno bi mogla bit Saphia-ma nemoj.Polo pa Marizza..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 871
30.1.2010 13:20:10   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem na cik...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
30.1.2010 13:21:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem na cik...user posted image

Jest tud, jest tuduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 873
30.1.2010 13:34:07   
slovenka
Kleo, kako si me pa zdaj zasekirala. Še samoglasniki morajo biti v istem vrstnem redu? user posted image user posted image user posted image  user posted image

Ne vem, če bomo mi našli kako dobro ime...

Glede Michel - mislim, da je to pa res ime za fantka, Nemčija gor ali dol. Kamorkoli bo ta punca pisala kak mail ipd., jo bodo imeli za fantka, upam, da si ne bo preko spleta partnerja iskala, ker potem bo pa res user posted image user posted image

Ma, zakaj je moj proti Filipu. To bi bilo najboljše. Saj je mednarodno (čeprav brez Ph), pa k Sofiji paše... ma, kaj čem vas prepričevati user posted image Mogoče bi pa bil Alen ali Patrik. Na koncu bomo pa kar pri Vidu ostali, se mi zdi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
30.1.2010 13:35:45   
Anonimen
Alen ne paše k vašemu priimku, Patrik je lahko mednarodno Patrick, Vid je pa kar ok. čeprav Filip je še najboljše.
Čuj Slovka, dej ti mal tvojga na našo temo pošljiuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …
Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?