Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, kaj je zdaj to s prvimi letniki? Kaj bodo pa po tvoje počeli? Kar pa delam, pa tudi sama ne vem, kje mi čas - recimo, da sem v porodniški dve knjigi napisala. Pa se mi zdi, da sem ves čas samo malo rihtala, pa v službi sem vse predavala, me ni nihče nadomeščal... Samo po drugi strani pa če pomislim, da sem ta mesec varuško plačala za 40 ur, pa recimo da je bila mala 15 ur pri sestri, to je vse - se pravi, da sem zelo malo v službi, večinoma delam, ko mala spi in pa kaj malega zvečer. Sem pa zelo učinkovita, to pa zdaj, odkar imam otroka, še sploh. Pa sem bila že prej... Samo zdaj recimo znam tudi v pol ure dve strani za knjigo napisati... Ampak če bi imela službo za 40 ur tedensko, bi bilo vse drugače. Tako da HB za to službo. Ker imam 6 ur tedensko obveznosti samo, pa še nekaj malega izven predavalnice, ampak bistveno manj od vseh vas. Pa zaenkrat tudi samo še enega otroka, kar je sigurno lažje kot tiste, ki imate tri... tako da ne me preveč hvalit. Ne se zdej vadit ven . In prav je da sama sebe pohvališ, ker se imaš za kaj.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:57:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj zdej? Ste vse mrknile? Pri nas že sneži.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 23:15:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jst morm pa jutri v kostanjevico s kandidati - šit upam, da dop ne bo snežilo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 23:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nya, cel vikend ga bo sralo po cesti menda. Mi mormo pa v Lj jutr. Sam če bo sneg, pol bomo seveda doma
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 12:17:44
|
|
|
|
slovenka
|
Dobro jutro mamice, smučanje smo malo gledali, dragega sem poslala zjutraj v trgovino, ko še ni snežilo, da imamo zalogo za čez vikend... Ko pa se je vrnil, je že začelo snežiti in to kar fejst V glavnem, v hiši smo, kuha se kosilo, pa toplo je, torej bomo že zdržali Lepo bodite! Oglasite se kaj...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 12:19:00
|
|
|
|
slovenka
|
Aja še to, danes zjutraj sem se ponovno merila okrog pasu in namerila 86 cm. Res ne vem, kaj sem včeraj zvečer takega jedla
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 12:59:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja še to, danes zjutraj sem se ponovno merila okrog pasu in namerila 86 cm. Res ne vem, kaj sem včeraj zvečer takega jedla pasulj mogoče Pa dober dan. Šoping v Lj. uspel, preden se je vse zaprlo na avtocesti.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:02:55
|
|
|
|
Anonimen
|
daaaann mi imamo pa sonce Sama ze ves cas nekaj pucam-kot ponavadi v soboto,dons pa sploh hitim,ker dobim obisk ene punce z rr-ja,no,naj bi prisla. meri spi,safija je pri meni v narocju,vrat imam skos bolj zastekan...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:06:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ne mi s pasulom..ce se samo spomnim,ko sem pila tisto vodo od zelja,pa kako me je skor razgnal Slovka nc zelja,fizola..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
se spomnim ja tiste tvoje prigode Kdo pride Kleo? Firbec pač
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:12:14
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, kleo, kdo pride? Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:12:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Madonan kaj je ze....aaa ...aja,roglicek,ce ti je kaj znana.Tut slovenka z eno puncko,kaksno leto starejso od Meri,pa noseca je...blizu zivi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:13:50
|
|
|
|
slovenka
|
Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:14:02
|
|
|
|
Anonimen
|
AAAA, vem katera ja. Fajn vidiš, imaš "našo" družbo!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:14:39
|
|
|
|
slovenka
|
A rogljiček pride?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:15:09
|
|
|
|
slovenka
|
ok, se bom nehala vrivat v debato, grem juho premešat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kleo, kdo pride? Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega to bo ja ce bi blo pisi kao sto govoris... Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala u a res,imena...caki,saj za fanta tut jaz nimam nic pametnega.Filip je lustno,moras pa dat mednarodno,tko kot Sofija,pa da pase k njenem,pa da pase k priimku,isto st.crk,samoglasniki v istem vrstnem redu,zacet se mora na drugo crko...tko k pri nas tAlItA,mArIsA,sAfIjA
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:16:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle. Ajme, dej pojdi raje kakšen star imenjak iskat do kakšne mame, bo vsaj kakšno spodobno ime, tako kot je npr. Sofija. Staro, ampak gre tako hitro uho, da ga tudi hitro vzljubiš. Če bereš imena na RR-ju, imaš občutek da imajo naši otroci taka vesoljska imena ob vsej tej poplavi spačenk.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle. odvisno kje zivi.Tu so zenska imena,kot pri nas za fanta. Je pa moz zadnjic rekel,a ves da ni Safija pravilno crkovno,pravilno bi mogla bit Saphia-ma nemoj.Polo pa Marizza..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Ja, kleo, kdo pride? Mogoče pa je kleo na kakšnem nemškem rr poleg našega to bo ja ce bi blo pisi kao sto govoris... Mi gremo počasi jest, spet nisem uspela nič napisat za članek, ker sem malo imena iskala u a res,imena...caki,saj za fanta tut jaz nimam nic pametnega.Filip je lustno,moras pa dat mednarodno,tko kot Sofija,pa da pase k njenem,pa da pase k priimku,isto st.crk,samoglasniki v istem vrstnem redu,zacet se mora na drugo crko...tko k pri nas tAlItA,mArIsA,sAfIjA kok si ti priročno izbrala tole
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Sem npr. videla, da je ena na rr dala punčki ime Michel. To je pa ja čisto narobe. Ne vem, ali se ni informirala, a to je fantek. Punčka bi morala biti Michelle. odvisno kje zivi.Tu so zenska imena,kot pri nas za fanta. Je pa moz zadnjic rekel,a ves da ni Safija pravilno crkovno,pravilno bi mogla bit Saphia-ma nemoj.Polo pa Marizza..
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
grem na cik...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 grem na cik... Jest tud, jest tud
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:34:07
|
|
|
|
slovenka
|
Kleo, kako si me pa zdaj zasekirala. Še samoglasniki morajo biti v istem vrstnem redu? Ne vem, če bomo mi našli kako dobro ime... Glede Michel - mislim, da je to pa res ime za fantka, Nemčija gor ali dol. Kamorkoli bo ta punca pisala kak mail ipd., jo bodo imeli za fantka, upam, da si ne bo preko spleta partnerja iskala, ker potem bo pa res Ma, zakaj je moj proti Filipu. To bi bilo najboljše. Saj je mednarodno (čeprav brez Ph), pa k Sofiji paše... ma, kaj čem vas prepričevati Mogoče bi pa bil Alen ali Patrik. Na koncu bomo pa kar pri Vidu ostali, se mi zdi...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 30.1.2010 13:35:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Alen ne paše k vašemu priimku, Patrik je lahko mednarodno Patrick, Vid je pa kar ok. čeprav Filip je še najboljše. Čuj Slovka, dej ti mal tvojga na našo temo pošlji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?