|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
29.1.2010 22:15:13   
Anonimen
sam zdle delam za odrasle  - morm vprašanja sestavit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 826
29.1.2010 22:20:29   
lunca144
slovenka...........ja lepa,lepa,lepa,ampak bušija se pa nič ne vidi,dej še kakouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
29.1.2010 22:24:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

slovenka...........ja lepa,lepa,lepa,ampak bušija se pa nič ne vidi,dej še kakouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, vas malo hecam. SAj to res ni stara slika, samo res se čez to bluzo ne vidi user posted image

Ma, nimam nobene pametne slike z bušijem, samo enih par takih domačih, ko sem cela zaležana gor med previjanjem Sofije user posted image Pa tiste nage user posted image Sicer pa stalno malo pred sabo držim ali pa sem v plašču, ko se spet trebušček ne vidi. Ne vem, ali pri vas tudi, samo pri nas je večinoma samo otrok na slikah user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 828
29.1.2010 22:24:20   
mate0ja
en kveščn.

A ma kera juvi aerobiko? Originali so oddani, tisti, ki je na partisu pa ne dela.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 829
29.1.2010 22:26:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Didli, kaj ta slika bo ok? user posted image

user posted image

To imam eno tako kamuflaža bluzo za v službo user posted image

In kje je tu 91 centi trebuha?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 830
29.1.2010 22:28:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Didli, kaj ta slika bo ok? user posted image

user posted image

To imam eno tako kamuflaža bluzo za v službo user posted image

In kje je tu 91 centi trebuha?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pod bluzo. A ne vidiš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 831
29.1.2010 22:29:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar mej tiste nage slike doma, v albumu, pa še mašnco gor nalimejuser posted image user posted image

Mateja, niimamuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
29.1.2010 22:29:32   
lunca144
didlina,pod bluzicouser posted image ,ja,ni,kej boš mogla dat pa nago fotko,da bomo verjele,da siuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
29.1.2010 22:30:12   
slovenka
Ajd, tule se boljše vidi - to je z dedka mraza.

user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
29.1.2010 22:30:50   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar mej tiste nage slike doma, v albumu, pa še mašnco gor nalimejuser posted image user posted image

Ti tudi na tiste tvoje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
29.1.2010 22:31:02   
mate0ja
slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla.
A si to res ti na sliki?

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
29.1.2010 22:33:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla.
A si to res ti na sliki?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, lepa si. Zdej se pa lepo vidi.user posted image pa en majhen nasvet...dej opusti to črnino na sebi, ker si prijetno vitka. Ne se preklasto prikazovat v tej črnini.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
29.1.2010 22:34:09   
slovenka

A si to res ti na sliki?

Kako to misliš? A na ta drugi sliki ti ne vidiš trebuha? user posted image

Ne, ve mi kar lepo verjamite, da sem si prej namerila 91 cm user posted image Joške imam pa itak take da strašno... user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
29.1.2010 22:35:27   
slovenka

A si to res ti na sliki?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka, lepa si. Zdej se pa lepo vidi.user posted image pa en majhen nasvet...dej opusti to črnino na sebi, ker si prijetno vitka. Ne se preklasto prikazovat v tej črnini.

Ma saj imam na drugi sliki bele hlače, ne vidiš? user posted image user posted image user posted image

Za v službo sem res bolj temna. Saj doma pa niti ne, no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
29.1.2010 22:35:40   
Anonimen
Kaj hočeš zdej povedat da maš joške do popka?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sej ne dvomim vate, verjemi. user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 840
29.1.2010 22:38:33   
slovenka
Didli, to glede črne je res tako - sploh zdaj v nosečnosti, saj sicer nisem tako zelo temna... zdaj pa ko predavam pred 140 ljudmi, mi nekak ni, da trebuh zelo izstopa in da se sploh moški cel čas s tem ubadajo, ali bo dojenček ven skočil ali kako... tako da črna potem pride prav. Pa recimo črno majico imam, preko pa sivi blazer z mašno pri trebuhu... Ker le moram poskrbeti, da štiri ure ljudje poslušajo, kaj govorim in ne gledajo ves čas v trebuh. Potem še mene iz tira vržejo. Itak je dovolj, da me premerijo gor in dol, ko vstopim v predavalnico... pa razni hi hi, pa komentarji... zdaj bo tega sploh dosti, ker imamo 4 tedne počitnice. Pa to so še tam 23-letni, ki nimajo vsak dan opravka z nosečnicami. Ja, pa zdaj začnem predavati še prvim letnikom, to bo še pravo user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 841
29.1.2010 22:38:56   
lunca144
user posted image no sedaj se pa vidi ena majhna izboklinica,ja res si user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 842
29.1.2010 22:39:08   
slovenka

Kaj hočeš zdej povedat da maš joške do popka?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne do popka, do stene, ki je 3m stran od mene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
29.1.2010 22:39:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

user posted image no sedaj se pa vidi ena majhna izboklinica,ja res si user posted image

Ma še zdaj ne morem verjeti, da sem v prvo res šla rodit z 98 cm user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 844
29.1.2010 22:42:07   
slovenka
pupe, jaz moram iti - še malo mojega cartat - pa stran od ziz odganjat user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
29.1.2010 22:42:19   
Anonimen
Slovka, prvim letnikom?Ajej,kako si boš želela hitro rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ja, te razumem. Si iz tega foha, kjer mora bit poskrbljeno tudi glede tega. Si ena taka fajn baba, ki gleda na vsako situacijo, ki jo lahko preseneti. Res, občuduijem te, kolk enih stvari ti počneš poleg familije in kje ti ves čas uzameš, kako ti to skombiniraš. Kapo dol.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 846
29.1.2010 22:48:05   
slovenka
Didli, kaj je zdaj to s prvimi letniki? Kaj bodo pa po tvoje počeli? user posted image

Kar pa delam, pa tudi sama ne vem, kje mi čas - recimo, da sem v porodniški dve knjigi napisala. Pa se mi zdi, da sem ves čas samo malo rihtala, pa v službi sem vse predavala, me ni nihče nadomeščal... Samo po drugi strani pa če pomislim, da sem ta mesec varuško plačala za 40 ur, pa recimo da je bila mala 15 ur pri sestri, to je vse - se pravi, da sem zelo malo v službi, večinoma delam, ko mala spi in pa kaj malega zvečer. Sem pa zelo učinkovita, to pa zdaj, odkar imam otroka, še sploh. Pa sem bila že prej... Samo zdaj recimo znam tudi v pol ure dve strani za knjigo napisati... Ampak če bi imela službo za 40 ur tedensko, bi bilo vse drugače. Tako da HB za to službo. Ker imam 6 ur tedensko obveznosti samo, pa še nekaj malega izven predavalnice, ampak bistveno manj od vseh vas. Pa zaenkrat tudi samo še enega otroka, kar je sigurno lažje kot tiste, ki imate tri... tako da ne me preveč hvalit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 847
29.1.2010 22:48:41   
lunca144

Slovka, prvim letnikom?Ajej,kako si boš želela hitro rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ja, te razumem. Si iz tega foha, kjer mora bit poskrbljeno tudi glede tega. Si ena taka fajn baba, ki gleda na vsako situacijo, ki jo lahko preseneti. Res, občuduijem te, kolk enih stvari ti počneš poleg familije in kje ti ves čas uzameš, kako ti to skombiniraš. Kapo dol.user posted image user posted image

Se podpišem pod tole,res slovenka kapo doluser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
29.1.2010 22:49:39   
Anonimen

pupe, jaz moram iti - še malo mojega cartat - pa stran od ziz odganjat user posted image

ti se kar privajaj na novo dojenčkasto potrebo bodočega user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 849
29.1.2010 22:51:18   
slovenka

ti se kar privajaj na novo dojenčkasto potrebo bodočega user posted image

Ja, potem bom šele mojega stran odganjala user posted image On se tako čudi tem spremembam, košarica B, D, B, pa zdaj spet D user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?