Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:15:13
|
|
|
|
Anonimen
|
sam zdle delam za odrasle - morm vprašanja sestavit
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:20:29
|
|
|
|
lunca144
|
slovenka...........ja lepa,lepa,lepa,ampak bušija se pa nič ne vidi,dej še kako
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:24:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 slovenka...........ja lepa,lepa,lepa,ampak bušija se pa nič ne vidi,dej še kako Ja, vas malo hecam. SAj to res ni stara slika, samo res se čez to bluzo ne vidi Ma, nimam nobene pametne slike z bušijem, samo enih par takih domačih, ko sem cela zaležana gor med previjanjem Sofije Pa tiste nage Sicer pa stalno malo pred sabo držim ali pa sem v plašču, ko se spet trebušček ne vidi. Ne vem, ali pri vas tudi, samo pri nas je večinoma samo otrok na slikah
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:24:20
|
|
|
|
mate0ja
|
en kveščn. A ma kera juvi aerobiko? Originali so oddani, tisti, ki je na partisu pa ne dela.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:26:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, kaj ta slika bo ok? To imam eno tako kamuflaža bluzo za v službo In kje je tu 91 centi trebuha?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:28:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Didli, kaj ta slika bo ok? To imam eno tako kamuflaža bluzo za v službo In kje je tu 91 centi trebuha? Pod bluzo. A ne vidiš?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:29:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kar mej tiste nage slike doma, v albumu, pa še mašnco gor nalimej Mateja, niimam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:29:32
|
|
|
|
lunca144
|
didlina,pod bluzico ,ja,ni,kej boš mogla dat pa nago fotko,da bomo verjele,da si
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:30:12
|
|
|
|
slovenka
|
Ajd, tule se boljše vidi - to je z dedka mraza.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:30:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa kar mej tiste nage slike doma, v albumu, pa še mašnco gor nalimej Ti tudi na tiste tvoje
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:31:02
|
|
|
|
mate0ja
|
slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla. A si to res ti na sliki?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla. A si to res ti na sliki? Slovenka, lepa si. Zdej se pa lepo vidi. pa en majhen nasvet...dej opusti to črnino na sebi, ker si prijetno vitka. Ne se preklasto prikazovat v tej črnini.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:34:09
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla. A si to res ti na sliki? Kako to misliš? A na ta drugi sliki ti ne vidiš trebuha? Ne, ve mi kar lepo verjamite, da sem si prej namerila 91 cm Joške imam pa itak take da strašno...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:35:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja slovenka kaj maš pa za skirvat pred nami. Neki se buniš da te je že ornk napihnlo pa sm skos očala pogledala pa še zmer nism trebuha najdla. A si to res ti na sliki? Slovenka, lepa si. Zdej se pa lepo vidi. pa en majhen nasvet...dej opusti to črnino na sebi, ker si prijetno vitka. Ne se preklasto prikazovat v tej črnini. Ma saj imam na drugi sliki bele hlače, ne vidiš? Za v službo sem res bolj temna. Saj doma pa niti ne, no
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:35:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj hočeš zdej povedat da maš joške do popka? sej ne dvomim vate, verjemi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:38:33
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, to glede črne je res tako - sploh zdaj v nosečnosti, saj sicer nisem tako zelo temna... zdaj pa ko predavam pred 140 ljudmi, mi nekak ni, da trebuh zelo izstopa in da se sploh moški cel čas s tem ubadajo, ali bo dojenček ven skočil ali kako... tako da črna potem pride prav. Pa recimo črno majico imam, preko pa sivi blazer z mašno pri trebuhu... Ker le moram poskrbeti, da štiri ure ljudje poslušajo, kaj govorim in ne gledajo ves čas v trebuh. Potem še mene iz tira vržejo. Itak je dovolj, da me premerijo gor in dol, ko vstopim v predavalnico... pa razni hi hi, pa komentarji... zdaj bo tega sploh dosti, ker imamo 4 tedne počitnice. Pa to so še tam 23-letni, ki nimajo vsak dan opravka z nosečnicami. Ja, pa zdaj začnem predavati še prvim letnikom, to bo še pravo
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:38:56
|
|
|
|
lunca144
|
no sedaj se pa vidi ena majhna izboklinica,ja res si
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:39:08
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Kaj hočeš zdej povedat da maš joške do popka? Ne do popka, do stene, ki je 3m stran od mene
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:39:50
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 no sedaj se pa vidi ena majhna izboklinica,ja res si Ma še zdaj ne morem verjeti, da sem v prvo res šla rodit z 98 cm
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:42:07
|
|
|
|
slovenka
|
pupe, jaz moram iti - še malo mojega cartat - pa stran od ziz odganjat
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Slovka, prvim letnikom?Ajej,kako si boš želela hitro rodit Drugače pa ja, te razumem. Si iz tega foha, kjer mora bit poskrbljeno tudi glede tega. Si ena taka fajn baba, ki gleda na vsako situacijo, ki jo lahko preseneti. Res, občuduijem te, kolk enih stvari ti počneš poleg familije in kje ti ves čas uzameš, kako ti to skombiniraš. Kapo dol.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:48:05
|
|
|
|
slovenka
|
Didli, kaj je zdaj to s prvimi letniki? Kaj bodo pa po tvoje počeli? Kar pa delam, pa tudi sama ne vem, kje mi čas - recimo, da sem v porodniški dve knjigi napisala. Pa se mi zdi, da sem ves čas samo malo rihtala, pa v službi sem vse predavala, me ni nihče nadomeščal... Samo po drugi strani pa če pomislim, da sem ta mesec varuško plačala za 40 ur, pa recimo da je bila mala 15 ur pri sestri, to je vse - se pravi, da sem zelo malo v službi, večinoma delam, ko mala spi in pa kaj malega zvečer. Sem pa zelo učinkovita, to pa zdaj, odkar imam otroka, še sploh. Pa sem bila že prej... Samo zdaj recimo znam tudi v pol ure dve strani za knjigo napisati... Ampak če bi imela službo za 40 ur tedensko, bi bilo vse drugače. Tako da HB za to službo. Ker imam 6 ur tedensko obveznosti samo, pa še nekaj malega izven predavalnice, ampak bistveno manj od vseh vas. Pa zaenkrat tudi samo še enega otroka, kar je sigurno lažje kot tiste, ki imate tri... tako da ne me preveč hvalit.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:48:41
|
|
|
|
lunca144
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovka, prvim letnikom?Ajej,kako si boš želela hitro rodit Drugače pa ja, te razumem. Si iz tega foha, kjer mora bit poskrbljeno tudi glede tega. Si ena taka fajn baba, ki gleda na vsako situacijo, ki jo lahko preseneti. Res, občuduijem te, kolk enih stvari ti počneš poleg familije in kje ti ves čas uzameš, kako ti to skombiniraš. Kapo dol. Se podpišem pod tole,res slovenka kapo dol
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:49:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka pupe, jaz moram iti - še malo mojega cartat - pa stran od ziz odganjat ti se kar privajaj na novo dojenčkasto potrebo bodočega
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 29.1.2010 22:51:18
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: slovenka pupe, jaz moram iti - še malo mojega cartat - pa stran od ziz odganjat ti se kar privajaj na novo dojenčkasto potrebo bodočega Ja, potem bom šele mojega stran odganjala On se tako čudi tem spremembam, košarica B, D, B, pa zdaj spet D
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za družinsko silvestrsko nočNikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?