|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
21.1.2010 20:20:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mateja, a Tjaša pa kar v krogih laufa?user posted image Pri nas je pa edin problem, ker hoče sama hodit tud po poledenelem terenu. In ko pade, mal joka, pol pa hitro: Saja pala na rito.user posted image Vozička pri nas ni že dolgooooo dolgo. Res zelo rada hodi, včeraj je npr. z mojo mami prehodila več kot 2 km.user posted image Sicer bi šlo hitreje, če nebi vsega počes pokomentirala.user posted image Je zanimiva, ker nima niti minute mira, čisto vsako stvar mora povedat. Kar naredi ona ali drugi zraven nje.

ja pri nas so še vedno krogi aktialni. Sicer jo skos mečem na foro da bo spredej kamenček, ki ga bo pobrala, pa storž, pa da muca čaka za ovinkom, sam se hitr teh for naveliča. Pol pa še dvakrat okrog svoje osi in roke v zrak - "NESI ME"

Tereni ji val da niso vsi všeč. Po vztrajem treningu zdej bp hodi po snegu. Zdej ma nek predsodek pred blatom. In kje ga ob tem času ni? Sam da vidi maj svinski asfalt se že obrne in roke v zrak.

povedala pa zaenkrat še ni zakaj noče hodt po blatu user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  - naš pa sam v blato in luže rine - pol pa rokavice namaka not, nosi v usta in dela njami, njami

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
21.1.2010 20:38:00   
mate0ja
user posted image če pa zgleda ko čokolada user posted image To je naša v jeseni ene štirinajst dni mislila. Sam da smo skos vrata stopil, je že mela polne roke zemlje ali blata in vsa vesela čebljala amam, amam

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 527
21.1.2010 21:08:03   
slovenka
user posted image user posted image user posted image

Potem je naša še v redu, ko samo kuha blato user posted image Z lopato nalaga v vedro, potem pa pravi "meša, meša" in "mmmm" user posted image Ampak možno, da ko bo kuhano, bo tudi jesti začela user posted image

Jutri gremo vsi trije v Feldbach - imam 3D UZ, pa razkazali mi bodo porodnišnico. Imam sicer pregled popoldne, gremo pa zjutraj še malo po nakupih. Vam zvečer sporočim, a je luli ali ni, ok? No, če se bo videlo. Zdaj, če je po atiju, potem... ne povem user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 528
21.1.2010 21:24:39   
Anonimen
Mi je ena dobra prijateljica na FB naredila skupino - in imate že vabila, da se ji pridružite

http://www.facebook.com/pages/Glasovanje-spar-vrecka/276475448696?ref=nf

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
22.1.2010 0:13:25   
Anonimen
Že pred časom sem govorila z našo Tino, vendar nisem hotela govorit o tem, kar sva govorili. Danes sva spet govorili in me je prosila, da vam povem jaz, ker ona nima moči in volje trenutno hodit na rr.

Decembra je njen spakiral kufre in šel. Ni bil pripravljen narediti nič, da bi jima uspelo rešiti težave. Trenutno je Tina v fazi prenavljanja stanovanja, ker kot sama pravi, je stanovanje lažje očistiti kot dušo. Rekla je, da mora najprej razčistiti s sabo, nato se bo kaj oglasila. Njen sedaj bivši, živi svoje življenje naprej kot da se ne bi nič zgodilo - žalostno a resnično.user posted image

No, toliko  da boste vedele, zakaj se nič ne javlja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
22.1.2010 8:39:17   
Anonimen
Dobro jutro.

Včeraj zadnja dans prva - ste pobegnile?

No, pa naj vam skuham eno slastno

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 531
22.1.2010 8:50:16   
mate0ja
nya tud jest vem to žalostno novico user posted image user posted image . S Tino sva iz istega kraja in je novica hitro prišla do mojih ušes, čeprav živim v Ljubljani. Itak, da je zgodba podkrepljena s trači. Na žalost je pri nas tako, da če se nekdo opraska, se govori, da so mu odrezal nogo, če gre poročena ženska z drugim moškim na kavo je k..., če maš kilo preveč, si avtomatsko noseča, če ... v glavnem zgodbe da te kap. Tini je že tko težko, pol more pa še poslušat take in ovake izmišljene zgodbe, da o očitkih ne govorim. Upam, da je dovolj močna, da vse skupaj presliši. Res žalostno, da eni deci niso popolnoma nič odgovorni. Joj smrkovc, kako bi ga za ušesa. user posted image user posted image user posted image

Sva se pa srečale dan po novem letu. Upam, da se je vsaj tisti dan sprostila in dala težave na stran.

No po žalostni zgodbi pa še user posted image user posted image user posted image .

Tina javi se, bomo še me opravljale. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 532
22.1.2010 8:50:59   
mate0ja
nya bom kar tvojo kavo spila. Zgleda boljša user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 533
22.1.2010 8:56:41   
Anonimen
mateja - ja, on je zdej največji frajer - ma jst bi ga u rit nabrcala, mulca

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
22.1.2010 9:00:52   
mate0ja
itak. Itak. Sam mene bi blo na njegovem mestu zelo sram, če se preseliš nazaj v svojo otroško sobo. K mamici pod perutničko. Bo mami rešla vse težave. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 535
22.1.2010 9:05:28   
Anonimen

itak. Itak. Sam mene bi blo na njegovem mestu zelo sram, če se preseliš nazaj v svojo otroško sobo. K mamici pod perutničko. Bo mami rešla vse težave. user posted image user posted image

jao, jao - najbolj se mi pa zdi butasto to, da zdej ma on kar naenkrat ful časa zvečer, prej je pa vsak večer ob 21h spaluser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 536
22.1.2010 9:17:07   
mate0ja
jest podrobnosti ne poznam. Vse vredu, da je fant mlad in da ga je mal zaneslo, sam se mi zdi pa narobe, da so ga doma pač sprejeli pod streho in mu s tem izkazali podporo pri njegovih dejanjih. Če bi bil moj sin, bi mu najprej litanije zapela in mu razložila, da mora zase in za svoja dejanja sam odgovarjat, sploh pa ker je vpleten tudi otrok. Naj se vrne k svoji družini ali pa si poišle streho nad glavo kjer si hoče. Kakšna potuha. Sej verjamem, da je težko to svojemu otroku narest, ampak za njegovo dobro je po moje fajt tud kdaj zarobantt. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 537
22.1.2010 9:19:22   
Anonimen
Tina je čist razštelana - sam sem ji rekla, da naj se prav nč ne sekira, ker ni ona tle nč kriva, če je njen mal nedorasel

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 538
22.1.2010 9:19:28   
mate0ja
nya sm ravnokar glasovala. Si že na drugi strani user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 539
22.1.2010 9:25:25   
Anonimen

nya sm ravnokar glasovala. Si že na drugi strani user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, veeeeeeeeeeem in spremenili so pravila - izbirali bodo med prvimo 40, tko da dokler sem na drugi strani, sem notuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 540
22.1.2010 9:42:51   
lunca144
user posted image user posted image user posted image pišem in pišem,potem,pa me vrže venuser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 541
22.1.2010 9:49:30   
mate0ja
lunca copy/paste v wrd preden pošlješ naprej. A bomo mogl na drug forum prešaltat? Tale rr nam dela sam probleme zadnje čase. 

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 542
22.1.2010 11:36:45   
Anonimen

lunca copy/paste v wrd preden pošlješ naprej. A bomo mogl na drug forum prešaltat? Tale rr nam dela sam probleme zadnje čase. 

jst nč v word ne dam, sam vse označim pa ctrl+c, pa gre naslednjič kr direkt ctrl+v

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 543
22.1.2010 13:15:26   
Anonimen
enibadi hir?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
22.1.2010 13:27:25   
mate0ja
jest vsake tok časa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
22.1.2010 14:28:08   
lunca144
Upam da bom mela tokrat več sreče,kaj naj rečem,glede tine,sam to,da me take novice prizadanejo,ker vem,da je ona ena super punca,s prekrasnima otrokoma,in si ne zasluži tega,zame je moški,ki zapusti svojo družino,po domače ena velika reva in en velikuser posted image ,nimam drugih besed,sam upam,da se bo hitro postavila na noge,kar pa sploh ne dvomim,ker je močna osebnost,kar se pa opravljivk tiče,pa naj gredo vsi nekam,vsakomur se to,ali še kaj hujšega,lahko čez noč zgodi,tako,da.........vsak,naj pomete pred svojim pragom,da mu drugje ni treba smetit.Tina,mislim nate in ti želim vse naj ,najuser posted image user posted image user posted image
slovenka.......komaj čakam,na poročanje,da vidmo kaj boste meli,in kakšna je tam porodnišnica,verjetno zelo fensiuser posted image
mateja in naya......hvala za kavico,si jo grem zdejle skuhat,da jo še v miru spijem ,pred vikendom,aja,pa glede blata,mi smo poleti oboževali pesek,dobesedno ga je jedel na žlico,sedaj,ga je malo minilo,na poudarek na malouser posted image
kleo.......kako lepa sneguljčica,speča lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image ,in preseneča me ,da se spomniš mojih podvigov lani,s tremi majhnimi otroki,in pogledov ljudiuser posted image
didlina..........a,maš kaj novega snega za kidatuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 546
22.1.2010 14:30:25   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nya, glasujem rednouser posted image . No, kadar pridem na netuser posted image

merci, merci

..........jst tud,jst tuduser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
22.1.2010 14:39:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mateja - ja, on je zdej največji frajer - ma jst bi ga u rit nabrcala, mulca

Kaksen sok.A jaz o pravi Tini mislim..dva otroka pa touser posted image
Tina ce beres...mislim nate in drzim pesti,da se porihtate z otroci cim prej.Njemu bo pa se zal!!!!!!%"(&"/)/!)/!")/)§"/§"/§/"§$§"&§"(user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
22.1.2010 14:42:40   
Anonimen
JA lUNCA SEVEDA SE SPOMNIMuser posted image Spet crke...kako si pisala,da otroc okol skacejo,ti vsa umazana od otrok,pa komaj jih lovis,folk te pa prav postrani gleda...bom sama kmal na istem,samo da se tamini mal zraste.

Nya jaz tudi glasujem.

Oj mateja.
Slovenka porocaj,kaksni strokovnjaki so v Avstriji..pa ja,skos te imam nago pred ocmiuser posted image

Didli,hvala za razlago.Saj je bila pri dr.a ji zgleda ni dobro razlozilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
22.1.2010 14:44:22   
Anonimen

jest podrobnosti ne poznam. Vse vredu, da je fant mlad in da ga je mal zaneslo, sam se mi zdi pa narobe, da so ga doma pač sprejeli pod streho in mu s tem izkazali podporo pri njegovih dejanjih. Če bi bil moj sin, bi mu najprej litanije zapela in mu razložila, da mora zase in za svoja dejanja sam odgovarjat, sploh pa ker je vpleten tudi otrok. Naj se vrne k svoji družini ali pa si poišle streho nad glavo kjer si hoče. Kakšna potuha. Sej verjamem, da je težko to svojemu otroku narest, ampak za njegovo dobro je po moje fajt tud kdaj zarobantt. 

imas prav,ce je blo tko kot jaz razumem iz pisanja.Samo saj ves,za svoje otroke vse.Ampak on jih ima tudi...

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?