lunca144
|
Upam da bom mela tokrat več sreče,kaj naj rečem,glede tine,sam to,da me take novice prizadanejo,ker vem,da je ona ena super punca,s prekrasnima otrokoma,in si ne zasluži tega,zame je moški,ki zapusti svojo družino,po domače ena velika reva in en velik ,nimam drugih besed,sam upam,da se bo hitro postavila na noge,kar pa sploh ne dvomim,ker je močna osebnost,kar se pa opravljivk tiče,pa naj gredo vsi nekam,vsakomur se to,ali še kaj hujšega,lahko čez noč zgodi,tako,da.........vsak,naj pomete pred svojim pragom,da mu drugje ni treba smetit.Tina,mislim nate in ti želim vse naj ,naj slovenka.......komaj čakam,na poročanje,da vidmo kaj boste meli,in kakšna je tam porodnišnica,verjetno zelo fensi mateja in naya......hvala za kavico,si jo grem zdejle skuhat,da jo še v miru spijem ,pred vikendom,aja,pa glede blata,mi smo poleti oboževali pesek,dobesedno ga je jedel na žlico,sedaj,ga je malo minilo,na poudarek na malo kleo.......kako lepa sneguljčica,speča lepotička ,in preseneča me ,da se spomniš mojih podvigov lani,s tremi majhnimi otroki,in pogledov ljudi didlina..........a,maš kaj novega snega za kidat