Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:13:01
|
|
|
|
mate0ja
|
ojla kleo. Te mal prekinem, da ne bo zgledal, da maš monologe . Bravo zate, da se tkole okrog furaš s tamalma. Jest gledam iz stališča, da Tjaša še vedno ne zna naravnost hodit ampak kroge dela in posledično nikamor ne prideva na peš. In po petih krogih bi se nosila. Torej z nji ne prideš nikamor če je ne neseš. Da bi mela pa še v vozičku enga mini, ki bi se nekje med potjo zbudu in začel kričat. Ne ne. pa mam spet izgovor zakaj bomo še mal počakal z drugim, čeprav se kar topim ob slikici speče Safije. Za holesterol pa cukr pa najbol da didlino počakaš. ona bo z rokava stresla.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:13:30
|
|
|
|
mate0ja
|
po dolgem času sem spet stran obrnila
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ola Mateja,ravn prebiram rr..obe spita. Si vidla,kako ena.......sprasuje,ce mora dojencku stiskat mozoljcke?.....zar... pol druga se sekira,ker bo prevelka razlika med otrokoma...4leta pol tretja,ji je prijateljica odklonila bit porocna prica,pol nazadnje pa berem,da se hoce s k... porocit,ampak ona trdi da se je k...cez noc spremenil. Ejjjj,grem rajs kej narest,bo bolj pametno porabljen cas.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.1.2010 13:19:13 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:24:02
|
|
|
|
mate0ja
|
tud jest lih mal prebiram in zavijam z očmi. Ena trdi, da njen sin, ki je star 5,5 let ne more sedet na navadnem stolu pri mizi, ker mu noge bongljajo. Zgleda da bo revček do desetega leta v otroškem stolčku Pa uno sm brala k otrok pri 26 mesecih ne govori. A ženska ne ve da v angliji vsako stvar ekstra zaračunajo in bi že pri enem mesecu naročil dojenčka k logopedu. Pa še vprašanje zate? A Meri razume vse tri jezike? Une čudakinje k pišejo o porokah, varanjih in podobnem pa ne berem več. Mi gredo na živce. Razen če je tema tašča, pol sm pa koj zraven Mi gredo pa določeni tle gor že precej na živce. Kako teptajo boge nesrečneže. In to skos ene in iste. Pol se pa čudijo k kdo popen pa kako grdo besedo preveč napiše
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:26:16
|
|
|
|
Anonimen
|
se kar sem tu,pa s.se mi zbuja,tako da boram res it. Ja,Meri vse tri jezike razume,vsaj tako izgleda.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:45:25
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,daj kaksno sliko gor,da vidmo tvoj busi Kaj si nooooooraaaaa? Imam same nage
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:46:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,daj kaksno sliko gor,da vidmo tvoj busi Kaj si nooooooraaaaa? Imam same nage bo tut v redu Aja,pa ti si nora,ker se gola slikas Das pol tut razvit? DA VEM MAL POBRSKAT PO NETU ups crke,100tic
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.1.2010 13:47:55 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:48:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 evo,pa se kar panca... Aj, dete malo... Kaj še mene čaka. Sem ravno danes brala, da ima pol kile...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:48:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Spet jaz...pa kje ste vse?? Me nekaj zanima.Mami si je dala testirat holesterol pa sladkor,in ima 6,35 holesterola,cuker pa 5,1,tko nekak.ce se kaksna spozna,kaj to kaj pomeni.Holesterol je nekaj povisan,samo ne veva kolk...ima pa skoraj 57let. pa kaj najvec povzroca holesterol? Kleo, se ne spoznam, ampak vseeno: za holesterol vem, da je sedaj 5,5 normalno. Ker jaz sem imela 5,7 - pa je bil povišan. Ne vem pa, kaj je zdaj 6.35... V glavnem, za 5,7 meni zdravnica ni nič težila, sem pa bila sama razočarana... Preveč mesa mojemu kuham, potem pa mam... saj zdaj ful jabke jem Za cuker pa sploh ne vem...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 13:53:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,daj kaksno sliko gor,da vidmo tvoj busi Kaj si nooooooraaaaa? Imam same nage bo tut v redu Aja,pa ti si nora,ker se gola slikas Das pol tut razvit? DA VEM MAL POBRSKAT PO NETU ups crke,100tic Ne, ne dam razvit Sem se zadnjič režala- kaj če greva z mojim narazen, pa to ven spravi. Strašno. Sem zadnjič mojega malo zabavala, kaj bo kaj rekel, pa me je šel slikat, potem pa zraven tako pohoten ratal... Ma kako more. Kakšna sem... V glavnem, hecamo se mi malo doma. Saj bom še kakšno spodobno slikico nabavila s trebuščkom, pa jo pokažem. Včeraj je ena sodelavka na hodniku ful v smehu in na glas pokomentirala "pa si res" - kot da sem kakšna iz telenovele, ki hlinijo nosečnost, da bi pridobile moškega res, res. 23. teden. Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 20:10:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 20:11:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 evo,pa se kar panca... cart, cart, cart
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 20:57:14
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala Kaj se ti smejiš? A si vidla kakšno mojo sliko? Mi smo s posvetovalnice. Je bila cela štala, mala z zdravnico ni bila nič kaj prijazna, ne vem, ali je možno, da si je od zadnjič zapomnila, da jo je piknila ali kaj. V glavnem, fajn je bilo, ko smo šli. Potem smo našli keramiko za zgornjo kopalnico in potem šli tankat - tam pa je moj tako hitel, da je po pomoti tankal bencin (ki gre v moj avto), namesto nafte, ki ga rabi njegov avto... TAko da je potem klical tasta, da je naju odpeljal domov, potem pa še znanca mehanika, da mu je prišel tisti bencin ven sčrpat... Mah. Zdaj pa je bila štala pri kopanju, zdaj dva dni se sploh noče kopati in se dere ko strela. Živčna vojna. Zdaj bo spala, izgleda... jaz imam pa še nekaj malega dela. Še pridem kaj okoli
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 22:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - še dobr, da se niste odpeljali
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 22:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Mi gredo pa določeni tle gor že precej na živce. Kako teptajo boge nesrečneže. In to skos ene in iste. Pol se pa čudijo k kdo popen pa kako grdo besedo preveč napiše jst sm tud včasih kako grdo besedo napisala, k ene so res qqš-i
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 22:29:20
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya slovenka - še dobr, da se niste odpeljali Ne, saj moj je vedel, da ne sme, samo je klel kot 100 Kaj pa qqš pomeni? A je to žena od petelina?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 23:11:49
|
|
|
|
Anonimen
|
qqš - ja kukuš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 20.1.2010 23:23:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya qqš - ja kukuš Ti kukuš, idi spat! Jaz grem tudi počasi... samo nekaj bluzim nocoj po internetu.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 9:36:58
|
|
|
|
mate0ja
|
jutro, Slovenka je bla Sofija tud cepljena včerej? A so jo druge okoliščine tok zdražle? Kaj je zdravnica rekla za kašelj? Me zanima, ker naša tud suho kašlja ponoči. Za bencin se pa jest tud bojim, da napačnega ne tankam. Petnajstkrat preverim, če tapravo ročko v roki držim. Ker tud tankam enga dizlna pa enga bencinarja. Upam, da ne bom kdaj takole zgrešila. Tjaša je čist druga k pa v začetku tedna. Je ful ubogljiva in tud na trmo je mal pozabla. Že trkam, da se ne bo kej pokvarla
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 10:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro:) Kleo, cuker je ok, meja je 3,6- 6,1, na tešče seveda . Holesterol je pa odvisno kterga so namerili tolk. Če so tega- celega, ki ga ponavadi pri vseh ljudeh , potem je zg. meja 4,7. Pa upošteva se spet okoliščine ali je to zjutraj, zvečer, po hrani.... bo vse zdravnik razložil. Ni panike v glavnem. Pa kok je cart Safija prava bajsika že postaja. Slovenka, dej no, sej boš tud naga lepa s trebuščkom kar pokaži lepoto svojo Za tankanje mamo pa tud mi lahko na hitro problem, eden bencin, drugi dizel. Ampak, če tankaš bencin v dizel še ni hudega, se sam filtre zamenja. Problem je dizel v bencin, tam pa gre mašina v **** Mateja, a Tjaša pa kar v krogih laufa? Pri nas je pa edin problem, ker hoče sama hodit tud po poledenelem terenu. In ko pade, mal joka, pol pa hitro: Saja pala na rito. Vozička pri nas ni že dolgooooo dolgo. Res zelo rada hodi, včeraj je npr. z mojo mami prehodila več kot 2 km. Sicer bi šlo hitreje, če nebi vsega počes pokomentirala. Je zanimiva, ker nima niti minute mira, čisto vsako stvar mora povedat. Kar naredi ona ali drugi zraven nje.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 10:23:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya, glasujem redno . No, kadar pridem na net
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 12:17:32
|
|
|
|
mate0ja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Mateja, a Tjaša pa kar v krogih laufa? Pri nas je pa edin problem, ker hoče sama hodit tud po poledenelem terenu. In ko pade, mal joka, pol pa hitro: Saja pala na rito. Vozička pri nas ni že dolgooooo dolgo. Res zelo rada hodi, včeraj je npr. z mojo mami prehodila več kot 2 km. Sicer bi šlo hitreje, če nebi vsega počes pokomentirala. Je zanimiva, ker nima niti minute mira, čisto vsako stvar mora povedat. Kar naredi ona ali drugi zraven nje. ja pri nas so še vedno krogi aktialni. Sicer jo skos mečem na foro da bo spredej kamenček, ki ga bo pobrala, pa storž, pa da muca čaka za ovinkom, sam se hitr teh for naveliča. Pol pa še dvakrat okrog svoje osi in roke v zrak - "NESI ME" Tereni ji val da niso vsi všeč. Po vztrajem treningu zdej bp hodi po snegu. Zdej ma nek predsodek pred blatom. In kje ga ob tem času ni? Sam da vidi maj svinski asfalt se že obrne in roke v zrak. povedala pa zaenkrat še ni zakaj noče hodt po blatu
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 14:14:46
|
|
|
|
slovenka
|
pupe, komaj zdaj sem se malo skopala čez delo. Imam Sofijo pri sestri, ker je varuška na dopustu - pa ji gre zgleda super, ji Sofija spi, nečakinja je pa baje ful vesela, da je Sofija tam in se igrata... bo vsak mesec boljše, ko bo nečakinja vse večja... Sofija je pa tudi nora na njo, doma na slikah jo zmeraj gleda... Mateja - je bila cepljena, ja. So rekli, da ne cepijo pri vročini, da kašelj ni tako. Sem pa za eni dve pupi v čakalnici videla, da jih niso cepili - sestra čaka s cepivom, da zdravnica pove, ali bo ali ne bo, ko pogleda otroka... tako je zdaj. Zgleda da je dosti prehladov. Didli, madonca bi obžalovala to kar praviš, ko bi videla slike No, danes sem se še nekak zrihtala za v službo, včasih pa pretiravam s starimi oblačili in potem čudno izpade - mi krilo gor čez pas zleze in je čist kratko potem... se lovim zdaj z oblačenjem. Danes pa imam eno krilo, ki sem ga imela še v mojem angleškem obdobju - zdaj komaj vidim, kolko kil sem imela, da mi je zdaj v 6. mesecu čist lepo prav Lepo bodite vse skupaj! Laufam po otroka, sneži...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del 21.1.2010 20:19:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Nya, glasujem redno . No, kadar pridem na net merci, merci
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?