|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
22.1.2010 21:56:31   
lunca144
in kje je slovenka,z novico dnevauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 576
22.1.2010 21:58:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

sej res

in lunca - nimaš kej, tud sorodniki znajo zapravljat

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
22.1.2010 21:58:51   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

... in te je pol prosila, če bi jo posodla denar user posted image

ja za 7 mio.jaz,pa študentkauser posted image user posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 578
22.1.2010 21:58:56   
mate0ja
to se jest tud sprašujem. Sumljivo dolgo čakamo poročilo. Pa didlina bi se tud lahko počas kej javla. 

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 579
22.1.2010 22:01:09   
lunca144
ja,naya,je mela osebni bankrotuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 580
22.1.2010 22:16:51   
Anonimen
kolk ste naklofaleuser posted image
A kera ve,kje je una tema,ko je kovac sprasevala,ce se dojenckom stiska mozoljcke:((Ne najdem.

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
22.1.2010 22:17:40   
slovenka

evo mene, evo mene user posted image

sem gledala rokomet z mojim - pa sva nekaj zamujala in sva imela za 20 minut nazaj prevrteno, zato sem še bolj pozna...

No, kaj bi rada vedele? user posted image

bratca dobi Sofija. user posted image Je zdravnik najprej rekel, da misli, da gleda punčko, pa "ja ja"... pa gleda druge stvari... potem pa "ups, čakte no, to je ja lulči..." in potem je definitivno ostal lulči. user posted image

Smo imeli napet dan. Spali do 9h - ne vem, kako je Sofija tako dolgo spala. Z mojim sva se non stop pričkala. Najprej ker je pozabil vrečko s prigrizki in smo po 10 minutah na poti morali obrniti in nazaj... potem ker ni hotel vzeti vozička zraven, da bomo imeli plac, smo šli še v Ikejo, no in tam je bila Sofija hitro zaspana in bi bilo najbolj fajn, če bi imeli voziček, ampak ne... je dete moralo zdržati pokoncu. Potem je spala pol ure v avtu, potem nismo našli prave smeri za Feldbach in se eno uro vozili naokrog. Potem smo le prišli v FB, a s pol ure zamude. Zdravnik bi lahko šel že domov... na srečo ni in je bil ZELO prijazen, je rekel, da je on itak tam, pa nam pojasnil, kako naj se domov peljemo, potem naredil morfologijo in 3D UZ zastonj in še razkazal porodnišnico. REs zelo moderna, prijetna, barvna (user posted image ), komot, v sobi sta po dve postelji, ena višje, druga na tleh, široke po 1,5m, pa široka bana, če hočeš roditi v vodi... ma vse. Če se bo le dalo, bom šla gor... No, najbolj važno pa je, da je bebi dobro, najverjetneje mu bo ime Vid (čeprav jaz bi Filipa, pa moj noče user posted image ).

V Ikeji smo pa kupili ful stvari za otroške sobe, tiste male okrogle preproge, pa neke luči, stolčke, okvirje za slike, v glavnem drobnarij za 400 eur. Imamo barve že določene, bo vse nekaj pisano, no, zdaj pa tudi za ta zadnjo sobo vemo, kako jo moramo pobarvati - je bolj podolgovata in bosta nasprotni steni temno modri. Saj vem, klasika za fantka... ampak ker bova Sofiji kupila od Alplesa, bova potem čez kakšno leto še njemu enako - tam pa se nama zdi najboljša svetlo modra... Nya, kaj svetuješ? Je ok tako? Dve temno modri steni, dve beli, pohištvo pa svetlo modro?

Ko smo prišli domov, je bila Sofija takooo vesela, da že dolgo ne, tako je delala... potem čez en čas pa sem ji rekla, če gre aj aj, pravi, da ja in leti proti spalnicam. Sem mislila, da je šla na francosko, kot običajno, ampak ne, ona kar proti kinderpetu, zlezla na stol ob njem, jo dam notri, si vzame dudo in se vleže in leži... jaz pa ven iz sobe in dete zaspi. Sploh ne morem verjeti. Si moram nekam zapisati user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 582
22.1.2010 22:27:34   
Anonimen
O Slovenka,cestitam za bodocega fanticka.Saj vem da si v tahudih skornih ga delala:))

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 583
22.1.2010 22:28:06   
mate0ja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sm vedla da bo poba. A zdej bo pa kar že vse modro? Te že zanaša. A si med potjo nazaj kupla že tudi moder kompletek za iz porodnišnice?user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 584
22.1.2010 22:28:48   
slovenka
Sem tudi prebrala za nazaj. Šokirana za Tino Upam, da se da kaj urediti, no...

Kleo, nič v škornjih - mi smo kar klasično nagi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
22.1.2010 22:29:30   
lunca144
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za novičko dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fantek bouser posted image user posted image user posted image user posted image videkuser posted image user posted image user posted image
modro,bela kombinacija,je zelo lepa,mi mamo v tej kombinaciji otroško kopalnico.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 586
22.1.2010 22:30:39   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo sm vedla da bo poba. A zdej bo pa kar že vse modro? Te že zanaša. A si med potjo nazaj kupla že tudi moder kompletek za iz porodnišnice?user posted image

Ne user posted image user posted image user posted image Sem pa klicala sestro, da tiste obleke od Sofije, ki sem ji jih posodla za nečakinjo, lahko kar ima user posted image

Če vam barve ne pašejo, pa predlagajte kaj pametnega user posted image Sem gledala ful slikic po internetu za otroške sobe, pa so za punčke veliko lepše kot za fantke.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 587
22.1.2010 22:31:40   
lunca144
pupce,jaz grem spat,vinček dela svoje,sej vidte kako dolge tavke pišemuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 588
22.1.2010 22:32:13   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za novičko dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fantek bouser posted image user posted image user posted image user posted image videkuser posted image user posted image user posted image
modro,bela kombinacija,je zelo lepa,mi mamo v tej kombinaciji otroško kopalnico.

o, ste še vse tu user posted image

Joj, jaz sem pa imela planirano zgornjo kopalnico bolj belo, ker je podstrešno okno in bi rada, da je svetla, samo spodaj ene tri šare in nekaj po tleh sem pa mislila dati vijolično. Temno... A je to zdaj skregano - ker bo pač en fantek? Naj damo svetlo zeleno v kombinaciji z belo? To bi tudi nekak šlo... user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 589
22.1.2010 22:35:55   
mate0ja
slovenka val da so ti za punčke bolj všeč kot za fantke. Če si pa punčka. user posted image Sicer pa mo moje da tud sine ne bo mel kakih psihičnih posledic, če se bo umival v kopalnici z vijoličnimi ploščicami po tleh user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
22.1.2010 22:36:05   
slovenka

pupce,jaz grem spat,vinček dela svoje,sej vidte kako dolge tavke pišemuser posted image

Kaj za enega si pa pila? Je imel zadnjič sodelavec iz Krškega poslovilno, ker gre v drugo službo in je tako dober muškat z Dolenjske prinesel... ga moram prav nekje poiskat.

Ja, saj jaz grem tudi spat. Je bil naporen dan. Stvari iz trgovine imamo po še vse v avtu, tako da bomo zjutraj nosili... Ko gre Sofija spat, moram še po eno darilo v trgovino, ker popoldne gremo na rojstni dan. Bo pupa stara 3 leta. Če ima katera kakšno dobro idejo za 3 leta, vabljene user posted image

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 591
22.1.2010 22:36:47   
mate0ja

o, ste še vse tu user posted image

smo novico čakale

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 22.1.2010 22:37:12 >

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.1.2010 22:36:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

O Slovenka,cestitam za bodocega fanticka.Saj vem da si v tahudih skornih ga delala:))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In crkujem od tiste teme tam kako imaš namišljen lajfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 593
22.1.2010 22:38:04   
slovenka

slovenka val da so ti za punčke bolj všeč kot za fantke. Če si pa punčka. user posted image Sicer pa mo moje da tud sine ne bo mel kakih psihičnih posledic, če se bo umival v kopalnici z vijoličnimi ploščicami po tleh user posted image user posted image

Kaj veš user posted image user posted image user posted image Mi bo potem očital user posted image Kakšna punčka neki sem pa jaz? Tu doli sem naredila vse v temno rjavi, pa nekaj oranžne, v službo hodim skoraj non stop črna, avto imam pa srebrn... user posted image Bi morala imeti roza kabrioleta user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.1.2010 22:38:09   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej babe kaj vas vse dajejo hormoni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
22.1.2010 22:38:58   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In crkujem od tiste teme tam kako imaš namišljen lajfuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dober večer.user posted image

O dober večer...

Za katero temo se gre? Zdaj mi nekaj ne potegne...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.1.2010 22:39:00   
mate0ja
slovenka za triletnika plastelin. Nečakinja od mojga je pozabla na ostala darila, torto, svečke in vse ostalo ko je odprla škatlo. Ravno pri treh letih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.1.2010 22:39:36   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ej babe kaj vas vse dajejo hormoni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Didli, spet mi ne potegne - kaj imajo barve s hormoni? To je ja praktična stvar... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.1.2010 22:39:45   
Anonimen
Slovenka, bravo za lulekauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tina naša draga, drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla da nekaj ne štima.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
22.1.2010 22:40:13   
slovenka

slovenka za triletnika plastelin. Nečakinja od mojga je pozabla na ostala darila, torto, svečke in vse ostalo ko je odprla škatlo. Ravno pri treh letih.

I, super. Pa tudi če ga ima, ga itak rabi več, ne? user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?