|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
20.1.2010 13:13:01   
mate0ja
ojla kleo. Te mal prekinem, da ne bo zgledal, da maš monologe user posted image user posted image . Bravo zate, da se tkole okrog furaš s tamalma. Jest gledam iz stališča, da Tjaša še vedno ne zna naravnost hodit ampak kroge dela in posledično nikamor ne prideva na peš. In po petih krogih bi se nosila. Torej z nji ne prideš nikamor če je ne neseš. Da bi mela pa še v vozičku enga mini, ki bi se nekje med potjo zbudu in začel kričat. Ne ne. pa mam spet izgovor zakaj bomo še mal počakal z drugim, čeprav se kar topim ob slikici speče Safije.

Za holesterol pa cukr pa najbol da didlino počakaš. ona bo z rokava stresla.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
20.1.2010 13:13:30   
mate0ja
po dolgem času sem spet stran obrnila user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 502
20.1.2010 13:17:15   
Anonimen
ola Mateja,ravn prebiram rr..obe spita.

Si vidla,kako ena.......sprasuje,ce mora dojencku stiskat mozoljcke?.....zar...   user posted image user posted image

pol druga se sekira,ker bo prevelka razlika med otrokoma...4letauser posted image user posted image user posted image
pol tretja,ji je prijateljica odklonila bit porocna prica,pol nazadnje pa berem,da se hoce s k... porocit,ampak ona trdi da se je k...cez noc spremenil.

Ejjjj,grem rajs kej narest,bo bolj pametno porabljen cas.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.1.2010 13:19:13 >

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
20.1.2010 13:24:02   
mate0ja
tud jest lih mal prebiram in zavijam z očmi. Ena trdi, da njen sin, ki je star 5,5 let ne more sedet na navadnem stolu pri mizi, ker mu noge bongljajo. Zgleda da bo revček do desetega leta v otroškem stolčku user posted image user posted image
Pa uno sm brala k otrok pri 26 mesecih ne govori. A ženska ne ve da v angliji vsako stvar ekstra zaračunajo in bi že pri enem mesecu naročil dojenčka k logopedu. Pa še vprašanje zate? A Meri razume vse tri jezike?

Une čudakinje k pišejo o porokah, varanjih in podobnem pa ne berem več. Mi gredo na živce. Razen če je tema tašča, pol sm pa koj zraven user posted image user posted image

Mi gredo pa določeni tle gor že precej na živce. Kako teptajo boge nesrečneže. In to skos ene in iste. Pol se pa čudijo k kdo popen pa kako grdo besedo preveč napiše user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
20.1.2010 13:26:16   
Anonimen
se kar sem tu,pa s.se mi zbuja,tako da boram res it.

Ja,Meri vse tri jezike razume,vsaj tako izgleda.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 505
20.1.2010 13:45:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,daj kaksno sliko gor,da vidmo tvoj busiuser posted image user posted image user posted image

Kaj si nooooooraaaaa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam same nage user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 506
20.1.2010 13:46:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Slovenka,daj kaksno sliko gor,da vidmo tvoj busiuser posted image user posted image user posted image

Kaj si nooooooraaaaa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam same nage user posted image user posted image user posted image

bo tut v reduuser posted image

Aja,pa ti si nora,ker se gola slikasuser posted image Das pol tut razvit?user posted image user posted image user posted image DA VEM MAL POBRSKAT PO NETUuser posted image user posted image user posted image ups crke,100ticuser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 20.1.2010 13:47:55 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
20.1.2010 13:48:05   
slovenka

evo,pa se kar panca...

user posted image

user posted image user posted image user posted image Aj, dete malo...

Kaj še mene čaka. Sem ravno danes brala, da ima pol kile... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 508
20.1.2010 13:48:10   
slovenka

Spet jaz...pa kje ste vse??user posted image

Me nekaj zanima.Mami si je dala testirat holesterol pa sladkor,in ima 6,35 holesterola,cuker pa 5,1,tko nekak.ce se kaksna spozna,kaj to kaj pomeni.Holesterol je nekaj povisan,samo ne veva kolk...ima pa skoraj 57let.

pa kaj najvec povzroca holesterol?

Kleo, se ne spoznam, ampak vseeno: za holesterol vem, da je sedaj 5,5 normalno. Ker jaz sem imela 5,7 - pa je bil povišan. Ne vem pa, kaj je zdaj 6.35... V glavnem, za 5,7 meni zdravnica ni nič težila, sem pa bila sama razočarana... Preveč mesa mojemu kuham, potem pa mam... saj zdaj ful jabke jem user posted image Za cuker pa sploh ne vem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 509
20.1.2010 13:53:10   
slovenka

bo tut v reduuser posted image

Aja,pa ti si nora,ker se gola slikasuser posted image Das pol tut razvit?user posted image user posted image user posted image DA VEM MAL POBRSKAT PO NETUuser posted image user posted image user posted image ups crke,100ticuser posted image

Ne, ne dam razvit user posted image user posted image user posted image Sem se zadnjič režala- kaj če greva z mojim narazen, pa to ven spravi. Strašno. user posted image Sem zadnjič mojega malo zabavala, kaj bo kaj rekel, pa me je šel slikat, potem pa zraven tako pohoten ratal... Ma kako more. Kakšna sem... user posted image V glavnem, hecamo se mi malo doma. user posted image Saj bom še kakšno spodobno slikico nabavila s trebuščkom, pa jo pokažem. Včeraj je ena sodelavka na hodniku ful v smehu in na glas pokomentirala "pa si res" - kot da sem kakšna iz telenovele, ki hlinijo nosečnost, da bi pridobile moškega user posted image res, res. 23. teden. Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
20.1.2010 20:10:42   
Anonimen

Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
20.1.2010 20:11:23   
Anonimen

evo,pa se kar panca...

user posted image

cart, cart, cart

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 512
20.1.2010 20:57:14   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Saj vem, da zdaj si me boste pa samo nago predstavljale, ker sem to povedala user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se ti smejiš? A si vidla kakšno mojo sliko? user posted image

Mi smo s posvetovalnice. Je bila cela štala, mala z zdravnico ni bila nič kaj prijazna, ne vem, ali je možno, da si je od zadnjič zapomnila, da jo je piknila ali kaj. V glavnem, fajn je bilo, ko smo šli. Potem smo našli keramiko za zgornjo kopalnico in potem šli tankat - tam pa je moj tako hitel, da je po pomoti tankal bencin (ki gre v moj avto), namesto nafte, ki ga rabi njegov avto... TAko da je potem klical tasta, da je naju odpeljal domov, potem pa še znanca mehanika, da mu je prišel tisti bencin ven sčrpat... Mah. Zdaj pa je bila štala pri kopanju, zdaj dva dni se sploh noče kopati in se dere ko strela. Živčna vojna. Zdaj bo spala, izgleda... jaz imam pa še nekaj malega dela.

Še pridem kaj okoli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 513
20.1.2010 22:19:23   
Anonimen
slovenka - še dobr, da se niste odpeljali

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 514
20.1.2010 22:20:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Mi gredo pa določeni tle gor že precej na živce. Kako teptajo boge nesrečneže. In to skos ene in iste. Pol se pa čudijo k kdo popen pa kako grdo besedo preveč napiše user posted image user posted image

jst sm tud včasih kako grdo besedo napisala, k ene so res qqš-i

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
20.1.2010 22:29:20   
slovenka

slovenka - še dobr, da se niste odpeljali

Ne, saj moj je vedel, da ne sme, samo je klel kot 100 user posted image

Kaj pa qqš pomeni? A je to žena od petelina? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 516
20.1.2010 23:11:49   
Anonimen
qqš - ja kukušuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
20.1.2010 23:23:27   
slovenka

qqš - ja kukušuser posted image

Ti kukuš, idi spat! user posted image Jaz grem tudi počasi... samo nekaj bluzim nocoj po internetu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
21.1.2010 9:36:58   
mate0ja
jutro, user posted image user posted image user posted image

Slovenka je bla Sofija tud cepljena včerej? A so jo druge okoliščine tok zdražle?
Kaj je zdravnica rekla za kašelj? Me zanima, ker naša tud suho kašlja ponoči.
Za bencin se pa jest tud bojim, da napačnega ne tankam. Petnajstkrat preverim, če tapravo ročko v roki držim. Ker tud tankam enga dizlna pa enga bencinarja. Upam, da ne bom kdaj takole zgrešila.

Tjaša je čist druga k pa v začetku tedna. Je ful ubogljiva in tud na trmo je mal pozabla. Že trkam, da se ne bo kej pokvarla

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
21.1.2010 9:59:16   
Anonimen
ola

kako ste kaj qqsiuser posted image

Evo eno lepo pesmico za guten morgen
http://www.youtube.com/watch?v=N9V9_lwK3MA

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
21.1.2010 10:20:28   
Anonimen
Dobro jutro:)

Kleo, cuker je ok, meja je 3,6- 6,1, na tešče seveda .
Holesterol je pa odvisno kterga so namerili tolk. Če so tega- celega, ki ga ponavadi pri vseh ljudeh , potem je zg. meja 4,7. Pa upošteva se spet okoliščine ali je to zjutraj, zvečer, po hrani.... bo vse zdravnik razložil.user posted image Ni panike v glavnem.

Pa kok je cart Safijauser posted image user posted image prava bajsika že postaja.user posted image user posted image

Slovenka
, dej no, sej boš tud naga lepa s trebuščkomuser posted image kar pokaži lepoto svojouser posted image
Za tankanje mamo pa tud mi lahko na hitro problem, eden bencin, drugi dizel. Ampak, če tankaš bencin v dizel še ni hudega, se sam filtre zamenja. Problem je dizel v bencin, tam pa gre mašina v ****user posted image
Mateja, a Tjaša pa kar v krogih laufa?user posted image Pri nas je pa edin problem, ker hoče sama hodit tud po poledenelem terenu. In ko pade, mal joka, pol pa hitro: Saja pala na rito.user posted image Vozička pri nas ni že dolgooooo dolgo. Res zelo rada hodi, včeraj je npr. z mojo mami prehodila več kot 2 km.user posted image Sicer bi šlo hitreje, če nebi vsega počes pokomentirala.user posted image Je zanimiva, ker nima niti minute mira, čisto vsako stvar mora povedat. Kar naredi ona ali drugi zraven nje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 521
21.1.2010 10:23:37   
Anonimen
Nya, glasujem rednouser posted image . No, kadar pridem na netuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 522
21.1.2010 12:17:32   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mateja, a Tjaša pa kar v krogih laufa?user posted image Pri nas je pa edin problem, ker hoče sama hodit tud po poledenelem terenu. In ko pade, mal joka, pol pa hitro: Saja pala na rito.user posted image Vozička pri nas ni že dolgooooo dolgo. Res zelo rada hodi, včeraj je npr. z mojo mami prehodila več kot 2 km.user posted image Sicer bi šlo hitreje, če nebi vsega počes pokomentirala.user posted image Je zanimiva, ker nima niti minute mira, čisto vsako stvar mora povedat. Kar naredi ona ali drugi zraven nje.

ja pri nas so še vedno krogi aktialni. Sicer jo skos mečem na foro da bo spredej kamenček, ki ga bo pobrala, pa storž, pa da muca čaka za ovinkom, sam se hitr teh for naveliča. Pol pa še dvakrat okrog svoje osi in roke v zrak - "NESI ME"

Tereni ji val da niso vsi všeč. Po vztrajem treningu zdej bp hodi po snegu. Zdej ma nek predsodek pred blatom. In kje ga ob tem času ni? Sam da vidi maj svinski asfalt se že obrne in roke v zrak.

povedala pa zaenkrat še ni zakaj noče hodt po blatu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 523
21.1.2010 14:14:46   
slovenka
pupe, komaj zdaj sem se malo skopala čez delo. Imam Sofijo pri sestri, ker je varuška na dopustu - pa ji gre zgleda super, ji Sofija spi, nečakinja je pa baje ful vesela, da je Sofija tam in se igrata... bo vsak mesec boljše, ko bo nečakinja vse večja... Sofija je pa tudi nora na njo, doma na slikah jo zmeraj gleda...

Mateja - je bila cepljena, ja. So rekli, da ne cepijo pri vročini, da kašelj ni tako. Sem pa za eni dve pupi v čakalnici videla, da jih niso cepili - sestra čaka s cepivom, da zdravnica pove, ali bo ali ne bo, ko pogleda otroka... tako je zdaj. Zgleda da je dosti prehladov.

Didli, madonca bi obžalovala to kar praviš, ko bi videla slike user posted image No, danes sem se še nekak zrihtala za v službo, včasih pa pretiravam s starimi oblačili in potem čudno izpade - mi krilo gor čez pas zleze in je čist kratko potem... se lovim zdaj z oblačenjem. Danes pa imam eno krilo, ki sem ga imela še v mojem angleškem obdobju - zdaj komaj vidim, kolko kil sem imela, da mi je zdaj v 6. mesecu čist lepo prav user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite vse skupaj!

Laufam po otroka, sneži...

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 524
21.1.2010 20:19:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Nya, glasujem rednouser posted image . No, kadar pridem na netuser posted image

merci, merci

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?