slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144 slovenka.....pri nas varianta,da bi skupaj spali-ha,ha,ha,ha......znanstvena fantastika,ni šans,ne bi nič spali,bi se sam cukal,tako,da pri nas definitivno vsak v svoji postelji,pa še razmišlajm,da bo šel lun kmalu iz enejeve sobe ven v svojo,ker,ga moti,ko se zbudi in ga budi,potem pa je jok.Je pa res da so otroci različni,naši ni šans skupaj,in tud če pride kak obisk,ne spi zdraven ampak,na svoji peni. naši,pa skupi v postelji ,bi jih mogla videt,pa ti bi blo vse jasno No, no - lunca - gre za to, ker si moj dragi to tako razlaga, da bosta (bodo ?) otroka hotela spati skupaj, čeprav imamo ful prostora in bo sicer imel vsak svojo sobo, samo moj pravi, da ne bodo hoteli tako spati, ampak skupaj. Verjetno ker je on bil rad s svojim bratom... Torej, naj mi kar dalje rihtamo ločene sobe, ne? Saj, jaz sem si tudi mislila, da bi bil to problem, ker tudi pri nama Sofija ne more spati in se samo meče, pa vsi potem slabo spimo... Drugače pa bomo imeli v mansardi še eno sobo za goste in pa "otroško dnevno", kjer bo tudi sedežna za raztegniti, tako da lahko ima moja sestrica še kakšnega otroka, pa bomo vse preskrbeli na počitnicah. Lunca, samo ko so malo večji, pa menda to gre, ali ne? Recimo da 8 in 7 letni skup spita... Vsaj ko gre za počitnikarje... SAj vem, da prehitevam, samo bi rada, da je v mansardi nekaj let mir s pohištvom... Pa itak se zna zgoditi še kak tretji otrok in bomo potem vseeno morali bekslati Kleo - ful fajn za maternico. saj drugače ja ne more biti, kot da gre nazaj skup Mogoče so ti CR prehitro naredili. Fajn kuhaj. JAz še tudi moram nekaj narediti, pa pri našem otroku zadnje čase sploh ne vem, kaj bi... Samo sedaj pridno spančka, ni bilo nobene pripombe... Danes sem jo končno naročila k zobozdravnici. Menda je zelo fajn ta, ki smo jo dobili.