slovenka
|
ojla mamice, kako? Vikend je ŽE mimo. No, jaz sem še jutri doma, samo zvečer grem na tečaj. Je pa šment s Sofijo, ker zdaj ko je bila dva dni bolna, sem jo dosti crkljala, potem ko ni bila več bolna, pa bi se ona še zmeraj samo crkljala, pa da jo nosim, sploh več nog nima svojih - razen če jaz sedim na sedežni, pa mora kam iti, drugače v kuhinji itd. pa bi jo morala non stop imeti na rokah. No, ampak prej sem tole jamrala sestri po telefonu, pa kot bi obrnil, me je pustila na miru, da sem posesala itd. Me je kar sram - kot da sem jo šinfala, pa me je vse razumela Bomo videli, kako bo jutri. Saj je luštno to cartanje, samo praktično ne morem kuhati... pa od torka do četrtka moram še v službo, potem sledi 4 tedne počitnic. Glede vaših debat - Alea - imam v jedilnici dve orhideji (pravi ), pa tako lepo cvetita, ena v dnevni trenutno ne, v pisarni imam tudi eno, ki bo zdaj zdaj začela cvetet. Tako da LUNCA - imam samo 3 umetne rože (1 v biljardnici in 2 orhideji v kletni jedilnici) Kleo - saj res ni treba, da hodite ful na sprehode. Ne se sekirat. Naša itak niti ne hodi zdaj rada ven. Te dni ko so delali v mansardi, pa sva šle malo gledat gor, toliko za popestritev dogajanja - pa je ona takoj ko sva prišle gor, govorila, da greva dol Pa nisva že precej dni bile nič veni, njej je tako super v stanovanju, v dnevni, pa na postelji, pa če kaj pospravljava v garderobi... Bodo že lepši časi, pa bova več zunaj. Morda že jutri. Naša bi tudi zdaj striženje rabla - so ji bolj kasneje lasje začeli rasti, ampak zadnje mesece ji ful, zadaj ima ful kravžle, pa zmeraj bolj temna je, spredaj pa ji tudi zdaj v oči silijo. Zaenkrat si pomagamo s špangami, ampak včasih jih ima raje, drugič manj. Zadnje dni tudi rada hodi po stanovanju s tistim mojim obročem, ko ima slušalke za uhe - veste kaj mislim? za mraz... Imam take puhaste bele, obroč se pa nastavi po velikosti in je res sladka v njih. Pa si tudi z obročem lase stran od oči spravi... No, moram iti. Sinoči sva z dragim ponočevala Lepo spite!