|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
17.1.2010 13:03:28   
Anonimen
Novalaca pri nas ni,sem ze sprasevalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 426
17.1.2010 13:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Poskusi Novalac mleko.user posted image Zame je bila najboljša izbira, vsaj tisti čas, ko je bla na adaptiranem, 14 dni.user posted image Pol je itak alpskega začela.user posted image

saj vem,tvoja je bila na alpskem.Grozauser posted image user posted image user posted image user posted image
pa dober tekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
17.1.2010 14:50:02   
RMRM
Ojla!

Kleo, mislm da sem že enkrat pisala o tem. Naš je imel najprej Aptamil, po katerem je bil totalno zaprt, pol sva pa začela z Beba1, probiotičnim, pa je blo takoj ok.

Alea, verjamem, da te je skor kap. Jaz sem bla tud poleti ful žalostna, ko je moj Lukasa čist postrigel, ma kaj postrigel, z mašinco na ful.  Zdej sem jim pa zabičala vsem po vrsti, da si slučajno ne bi kdo česa dovolil user posted image , je pa tud skor že ko punčka, zadaj kamot repke nardivauser posted image

Lepo nedeljo še naprej, dijo, dijo user posted image user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 428
17.1.2010 19:41:16   
alea01
kleopatra- jaz sem ji dajala novalac in res nikoli nismo imeli s prebavo probleme. Mi je pa P rekla, da edino temno rjav kakec ne sme bit (pri dojenih to ne velja). Naša je velikokrat imela zeleni kakec in baje je to od žolča. Kaj če bi ji dala kaj za pit? Drgač pa mogoče da probaš kako drugo mleko. Ali je pa samo trenutno tako

Izabelo je moja mami postrigla samo od spredaj, ampak to na ful. Tako, da svederčki zadaj so še, samo spredaj je pač malo hecno. Sploh ko sem mislila ji čopke delat. Bo pač še malo brez čopkov, ampak kljub temu lepauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 429
17.1.2010 21:06:06   
Anonimen
Čeruser posted image

Kleo, kako ni tam mleka Novalac? user posted image user posted image user posted image user posted image Preveri na internetu kje se ga dobiti. Odtipkaj si v strica gugla na nemški stran, pa boš dobila  seznam specializirane prodajalne kje ga prodajajo.

Nobene za čvek?

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
17.1.2010 21:14:42   
Anonimen
hvala hvala hvala vsem za pohvale user posted image

a_s - ja, sm narobe razumela - sam bi morala prit med prvih 10, če bi hotla kako možnost, da se vrečka res tiska - pa ne verjamem, da mi bo ratalo - sicer je čas do 15.2. al neki takega, tko da pustimo se presenetiti :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 431
17.1.2010 21:15:24   
Anonimen
kleo - http://www.novalac.de/

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
17.1.2010 21:17:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kok si ti fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 433
17.1.2010 21:17:24   
Anonimen
na tej strani ga lahko tud naročiš

http://www.novalac.de/nl/eltern-direktbestellung

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 434
17.1.2010 21:17:54   
Anonimen
če pa ne razumeš nemško dobr, pa dej z googlom prevedi stran

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
17.1.2010 21:20:22   
Anonimen

Kok si ti fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej se me spomnete iz user posted image  časov - k sm vse na netu našla  - drugič sam mene povprašte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
17.1.2010 21:21:53   
Anonimen
Mam švoh spomin user posted image user posted image user posted image res, men je veliko ušlo iz časa user posted image . Pač tako je blouser posted image user posted image user posted image user posted image sem pa zdej bolj zajcuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
17.1.2010 21:34:02   
Anonimen
zajc?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 438
17.1.2010 21:51:54   
Anonimen

Ja, sej si ti tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva vohunko našle na hitrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
17.1.2010 21:53:50   
Anonimen

Ja, sej si ti tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sva vohunko našle na hitrouser posted image

aha, to - k pri nas veljajo za zajce tisti, ki si nič ne upajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
17.1.2010 21:54:58   
Anonimen
sam a si vidla, da je ena k se skoz briše, pa prijavlja, pa briše... spet nazajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
17.1.2010 21:58:37   
Anonimen
grem u bano - pridm pol nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 442
17.1.2010 22:00:32   
slovenka
ojla mamice, kako?

Vikend je ŽE mimo. user posted image No, jaz sem še jutri doma, samo zvečer grem na tečaj. Je pa šment s Sofijo, ker zdaj ko je bila dva dni bolna, sem jo dosti crkljala, potem ko ni bila več bolna, pa bi se ona še zmeraj samo crkljala, pa da jo nosim, sploh več nog nima svojih - razen če jaz sedim na sedežni, pa mora kam iti, drugače v kuhinji itd. pa bi jo morala non stop imeti na rokah. user posted image No, ampak prej sem tole jamrala sestri po telefonu, pa kot bi obrnil, me je pustila na miru, da sem posesala itd. Me je kar sram - kot da sem jo šinfala, pa me je vse razumela user posted image Bomo videli, kako bo jutri. Saj je luštno to cartanje, samo praktično ne morem kuhati... pa od torka do četrtka moram še v službo, potem sledi 4 tedne počitnic.

Glede vaših debat - Alea - imam v jedilnici dve orhideji (pravi user posted image ), pa tako lepo cvetita, ena v dnevni trenutno ne, v pisarni imam tudi eno, ki bo zdaj zdaj začela cvetet. Tako da LUNCA - imam samo 3 umetne rože (1 v biljardnici in 2 orhideji v kletni jedilnici) user posted image

Kleo - saj res ni treba, da hodite ful na sprehode. Ne se sekirat. Naša itak niti ne hodi zdaj rada ven. Te dni ko so delali v mansardi, pa sva šle malo gledat gor, toliko za popestritev dogajanja - pa je ona takoj ko sva prišle gor, govorila, da greva dol user posted image Pa nisva že precej dni bile nič veni, njej je tako super v stanovanju, v dnevni, pa na postelji, pa če kaj pospravljava v garderobi... Bodo že lepši časi, pa bova več zunaj. Morda že jutri.

Naša bi tudi zdaj striženje rabla - so ji bolj kasneje lasje začeli rasti, ampak zadnje mesece ji ful, zadaj ima ful kravžle, pa zmeraj bolj temna je, spredaj pa ji tudi zdaj v oči silijo. Zaenkrat si pomagamo s špangami, ampak včasih jih ima raje, drugič manj. Zadnje dni tudi rada hodi po stanovanju s tistim mojim obročem, ko ima slušalke za uhe - veste kaj mislim? za mraz... Imam take puhaste bele, obroč se pa nastavi po velikosti in je res sladka v njih. Pa si tudi z obročem lase stran od oči spravi...

No, moram iti. Sinoči sva z dragim ponočevala user posted image Lepo spite!

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.1.2010 22:08:49   
Anonimen

sam a si vidla, da je ena k se skoz briše, pa prijavlja, pa briše... spet nazajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
17.1.2010 22:10:59   
Anonimen
Slovenka, tako je to, ko je otrok prvič bolan. Cartanja kar nikol ni koncauser posted image user posted image user posted image user posted image kar naj se mal crta, da ne pozabiš kako to izgleda.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
17.1.2010 22:37:17   
Anonimen
hej hej evo me nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 446
17.1.2010 22:40:45   
Anonimen
Kga je zdej?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
17.1.2010 22:44:50   
Anonimen

na tej strani ga lahko tud naročiš

http://www.novalac.de/nl/eltern-direktbestellung

hvala za link,sem tole nasla ja za narocit.Samo me zanima zakaj nobeden ni pre...to mora bit obvezno.Me je babca najprej vprasala ce je pre,pa p bo isto..vem od Meri.Bom jutri babci pokazala,da vidim kaj ona misli.Nya hvalauser posted image .Sama sem samo po trgovinah gledala,pa v lekarni vprasala..
Drekec ima pa take barve kpt zenf.Zelen pa zolc...ojoj,prvic slisim.Kaj ni zaradi krcev?Pa temno rjav nevaren..ejjj,ne me strasit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
17.1.2010 22:46:28   
Anonimen
Pa to je super kakec Kleouser posted image Zenf je čist normalne barve, počasi bodo zdej male grudice vmes. Zeleno je pa itak občasno, od slabe prebave, krčki pa to. Komarčkov čaj ji daj pa bo takoj kakala kot velika.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
17.1.2010 22:47:19   
Anonimen
Spomni se, ko si pri Meri uvajala GH, ko se je kakala zeleno.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?