|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
9.8.2010 9:30:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Ja seveda. Ce moj lahko dobi nosace, naj pa se meni nekaj zrihta, itak bo vecina dela na meni. najhujsa je T. soba. Ima otrok tolk enih stvari, da bo potreben teden, da se vse lepo razpakira in uredi.
Tole stanovanje je ogromno, bi rabila lep cas za pucanje, pa kam tamale. Ze v bajti som samo okna tolk umazana, da me mine, ko pomislim. Imam tu eno juznjakinjo, h kateri ena hodi likat. zenska pozna ful folka. Ce z mojim ne bo nic, bom njo vprasala. Sicer nerada, ker je huda opravljivka, pa bo pol se cel let okol razlagala kaksno sem imela. Zadnje case doma nisem delala ne vem kakih generale, sem vedla, da se selimo, pa kaj se bom pol pretegovala, u finisu pa jovo na novo. Se za spalnico dons ne vem kako bom, ker gre Meri popoldan spat. Moram do petih zrihtat.
In se vse se bo prebelilo, bo sploh stala.
njamka hvala, mi ne bi na misel padlo. tko kot za susilc. Sem rabla lep cas, da mi je potegnil, da obstaja.
Cakam da se Meri zbudi, pa bo sla pol s. spat, jaz pa pakirat.

Ma veš kaj, sej je plačana zato, da puca. Če ma pa kej za povedat, pa nej ma.user posted image Ko jo  j.e.b.e. user posted image
Pa pozabi tiste trende iz tamo dole, kako ženske vse zmorejo user posted image ti dej kar tvojga na telefon, mu jih mal zapojem.user posted image Tko, mal po naše :)

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4301
9.8.2010 9:32:36   
Anonimen
Zdej pa grem, mi oči na minus padajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4302
9.8.2010 9:38:49   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image user posted image trende ja.
Sicer sem mu pa rekla, da lahko sama vse delam, pa skos huda kosila, vse tipi top, njemu rit glancam...samo otroc bodo samorastniki, k dol. Pa se je kr strinjal, da imam prav. Najprej so otroc, kar pa vcasih ni blo. Za zdaj pa on itak nima pojma, kaj se dol dogaja. Bluzi.

Naspi se in lahko nocuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
10.8.2010 7:00:44   
Anonimen
Pa kaj se pa tukaj dogaja zadnje časeuser posted image Ok ena se seli, druga laufa ( ali spleta stike s sošolci na FBuser posted image ), ena je na morju, ena diha pred porodom...sej vas je kar nekaj še menda živih, a?user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
10.8.2010 7:24:45   
babysolza
veš kaj njamka, jaz sem pridna. Sam zjutraj ti raje spiš kot z mano čvekaš. user posted image user posted image user posted image

Danes grem po 3 tednih na pregled - je bil G na dopustu. Me je groza tehtnice, ker zadnjih 10 dni jem kot slon, se je beba še mal spustila in očitno šla dol z mojega želodca, ker to je huje kot prve mesece user posted image . user posted image user posted image

Moja miška pa še spi, včeraj sva bili sami in cel popoldne zunaj, do 8-ih zvečer, sem jo očitno čist zmatrala, ker tudi pisnila ni celo noč. Ker ponavadi se zbudi pri nama, pravi da naju pogreša. user posted image user posted image

RMRM, daj sporoči kaj, kako je Lukas! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
10.8.2010 7:25:51   
babysolza
Aja, TMS, so se oči porihtale?

Njamka, si bla na banki? user posted image user posted image

Sam Lunca nas je pa res čist zanemarla. user posted image user posted image  AS je pa na morju a ne?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
10.8.2010 8:35:50   
TaMaSa
morgen

Oj vi2.
Zalost je tukej, zalost.
mene danes caka dnevna, ampak sem jermen izgubila, zdaj gab pa najdt...
Iz spalnice je prislo okol 15 velkih vrec in 2paketa. Zdaj sem sele vidla kolk imam cunj- zase. S tem, da je se ena velka skatla v kleti zapakirana. Tiste mi niso bile vec prav po M. rojstvu, te v omari pa po S. Nosim pa 3bluze in 2pajkice. Groza. Pa take lustne oblekce imam, pa tono kril, hlac malo morje...smrk.

Rdecka, oko je bolje, hvala za skrbuser posted image Srecno na pregledu. Kdaj ze imas rok? Kg gredo pa zadnji mesec res hitro gor. Ce ne bi vsakic 14dni prej rodila, bi prislas na 100user posted image  Imate zdej ze vse za bebiko urejen? Ime bo na M?user posted image

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 10.8.2010 8:39:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4307
10.8.2010 9:16:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Babysolza, ti ne zavidam zdej tole, ko greš rodit.user posted image Ok ok, jaz sem si včerej naredila zalogo tifola, tko da pri nas gre zdej zaresuser posted image ki je še poroduser posted image user posted image
Tamasa, ti imaš pa res veliko dela.user posted image Cunje pa to, sej to je najlepše opravilo, sploh pol, ko boš zlagala nazaj, boš vidla kolk imaš uporabnega. Kot bi bla v šopinguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Men se ne spi, sem zlikala 2 stroja, iščem delo po stanovanjuuser posted image ...v bistvu sploh najraje nebi šla spat, ker mam jutr že zjutraj šiht in če grem zdej spat, bom do 3 ponoč bluzila, ziheruser posted image Bom vidla kolk se mi bodo zapirale učke.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
10.8.2010 9:39:16   
TaMaSa
Njamka, kr spat, enkrat bos itak sla. Bolj prej, kot kasnej. Pa tut ce samo dve urci.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
10.8.2010 9:43:17   
Anonimen

Njamka, kr spat, enkrat bos itak sla. Bolj prej, kot kasnej. Pa tut ce samo dve urci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz če spim spim v kosu, nič ne štukam uro, dve, tri...nisem tega vajena in tud ne vem kako lahko nekatere tako spijo, sploh z malimi user posted image , ko se zbujajo na vsake 3-4 ure.user posted image Sej vem, mi je luštno, ko naša tako spi cele noči od rojstva, sej zato pa ne moem vedet, kako to zgleda.Niti nočem, če sem iskrena.user posted image

In ti, pospravljaš? Grem na čik.

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
10.8.2010 9:54:02   
TaMaSa
pakiram ja. Da ti povem, sploh vec ne vem kje se me glava drziuser posted image . Se najbolj me skrbi kdaj bo to spet nazaj dano, pa kako in kam. Tam bo trenutno se manj prostora. Saj vseh stvari ne mislim, samo kaj je zdaj nujno in kaj ne. Itak se bomo pol spet selil. Jupi.

Moja M. se  zadnje case nic vec ne zbuja ponoci. ok, danes se 1x je, drugac se samo S. Sem sla ob enih spat, ob dveh ze budnica. Je bla posrackana. Men je zdaj tut veliko tezje vstata, kot prej, ko sem mogla non stop.

Ja imas prav. Lustno ti je, pa razvajena siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
10.8.2010 10:04:03   
Anonimen
Razvajena ja.user posted image

Čuj, internet si si zrihtala na novi lokaciji?user posted image Jaz bi prvo to, pol šele pakirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
10.8.2010 10:11:02   
TaMaSa
Internet se ze ureja, ampak kako hitro bo...drgac pa. Dec sicer govori, da v soboto gremo za Slo., ampak kako naj kar vse pustim tako na glavo. Prav, bos ze pol. Bom sla zgleda kr ene teden kasnej spet, saj bi res morala mal razpakirat, pa da se kuhinja zrihta...ne vem no, mislm tolk dela, pa dons je ze sredauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
10.8.2010 10:11:24   
Anonimen
Zdej pa grem.
Se čujemo zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
10.8.2010 10:12:46   
Anonimen

Internet se ze ureja, ampak kako hitro bo...drgac pa. Dec sicer govori, da v soboto gremo za Slo., ampak kako naj kar vse pustim tako na glavo. Prav, bos ze pol. Bom sla zgleda kr ene teden kasnej spet, saj bi res morala mal razpakirat, pa da se kuhinja zrihta...ne vem no, mislm tolk dela, pa dons je ze sredauser posted image user posted image

Jao ta dec ti pa tud zakomplicira situacijouser posted image user posted image user posted image

Ajd

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
10.8.2010 10:16:32   
babysolza

Rdecka, oko je bolje, hvala za skrbuser posted image Srecno na pregledu. Kdaj ze imas rok? Kg gredo pa zadnji mesec res hitro gor. Ce ne bi vsakic 14dni prej rodila, bi prislas na 100user posted image  Imate zdej ze vse za bebiko urejen? Ime bo na M?user posted image

Rok imam čez točno 10 dni. Zdaj pa res lahko odštevam. user posted image user posted image

Evo, danes sem nabavla še lanolin pa ribodermin, pa smo fertik. Enga lepga kompletka za iz P pa nimajo nikjer (sam neki da je novo pa mi je tudi brez veze kupovat), tako da bo user posted image  šla pač v Sabininem - bomo pa imeli tradicijo, da gredo vsi v istem. Sam ta tretji bo ga najeb..., ker ta kompletek je Sabina potem normalno nosila in ta beba ga bo tudi, tako da najbrž ne bo zdržal. user posted image user posted image

Ime - hmmm, nekako mi na M nič ne potegne, imam probleme... user posted image user posted image  Možgani pa itak ne delajo že ena dva meseca, nobenih intelektualnih naporov ne zmorem. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
10.8.2010 10:16:33   
TaMaSa
Zdej se je moj gtasrckan santek zbuduuser posted image . So ji tolk lustno laski zrasli, koncno tut zadaj, pa je k fantek. Tk, punckastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
10.8.2010 10:19:12   
babysolza

Torek je, torek. user posted image user posted image  Cajta še ful. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
10.8.2010 10:19:27   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Jao ta dec ti pa tud zakomplicira situacijouser posted image user posted image user posted image

Ajd

Sam res.
On sploh ne ve, da tahudo sele pride, zameuser posted image

Rdecka- po moje mene na rr ne bo, ko rodis. Ti kr zdaj zazelim hiter in lep porod, ter zdravega dojencka. Pa cestitam.

zdej pa grem dol, sem bla ze tko prevec dons.
cauci

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
10.8.2010 10:20:31   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Torek je, torek. user posted image user posted image  Cajta še ful. user posted image

o madona, pa res. Sej sem cist zmesanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
10.8.2010 10:24:37   
TaMaSa
Predlog za ime. Monika, se k Sabini pase, pa vsec mi jeuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
10.8.2010 10:33:13   
babysolza

Predlog za ime. Monika, se k Sabini pase, pa vsec mi jeuser posted image

No, sam da ti je všeč. user posted image  Sej ne, da meni ni, sam tolk pa spet ne. Meni je blo simpatično Marina, sam bi se potem klicala IN pisala enako kot od mojga sestrična... user posted image user posted image  Pa ja, še čudna je. user posted image user posted image

Evo, mene je pa ena frendica tlele zdele poklicala, če grem na kofe. Pa so šle po zlu dobre misli o likanju, sesanju,... user posted image user posted image

Se slišmo potem, fajn pospravli in pakiraj TMS! user posted image user posted image  In res hvala za dobre želje, vsaka prav pride in da moči za ''podvig''. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
10.8.2010 11:31:30   
mate0ja
kuku user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

Neposredna povezava do sporočila: 4323
10.8.2010 11:57:03   
TaMaSa
Moja otroka sta toooolk pridna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ze tri dni sasmo pakiram, pa ena se igra, seveda risanke na ful-kaj cem, nintendo, druga mal spi, mal puza, mal v lezalniku...res sta neverjetni. Nic nismo zunaj, oz. vcerej je Meri bla z ocitom, S. na zalost nic, ker mi ne znese. Sama sreca, da je tko. Saj S. se mal pritozuje vsake toliko, ampak mal se pa mora revcika.

Kuku Mateja. Sem dons nate mislila, ko si mi mal nazaj pisala, da bi mi prisla pomagat, ce bi lahko. S K O D A ker ne moresuser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
10.8.2010 14:04:34   
mate0ja
ahoj,

dons mi štrajka RR. Noče mi odpirat okna za odgovor user posted image

Z branjem teme sem lih ene tolk v zaostanku kot z delom v službi. Madonca ste načvekale. Sm samo zadnjo stran mal preletela. BS je še tle. A se je že začelo jamranje? user posted image

TMS vzemi tole selitev kot kurjenje kalorij. Čeprov vidim, da si zbrisala podpis. A spet hujšaš? O pridnih otrocih raje ne govori. Naša je TTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK pridna.......................... kadar spi. user posted image

na tej strani sm vidla samo še njamko user posted image . Pa ostale? Dopustujete al morm nazaj brat. Sam sm vidla da je to več kot deset strani. Si morm prav čas vzet. Mogoče zvečer. Zdej sm sama doma. Moja dva sta še vedno na dopustu. Pri naših na deželi. Jest pa gurat. Večino dneva itak v službi, ostalo pa glancat doma. Je treba mal generalne narest zdej ko noben za mano ne pospravlja. Mi je pa fuuuuuuuuuuulllllll dolgčas po moji mali miši. Joj kok je grozno. Prej sva ble 14 dni vsako minuto skupaj, zdej jo pa kr ni. Pol pa kličem pa hočem z njo govort pa pravi mami nimam časa, dogaja. user posted image Njej mogoče že user posted image

Sicer pa je bil dopust mega dobr. Sm se bala da bo tko kot lansko leto, ko sm zjutrej ustala zrihtala sebe tamalo, zajtrk, pol pripravljala PRTLJAGO za plažo v stilu nič nas ne sme presenetiti, pol sm po plaži tekala za njo ko nora pol smo pršli nazaj v stanovanje in razpakiravanje in sušenje brisač in pospravljanje drobtin zdrobljenih piškotov po torbah.... pol pa še sprehod pa večerje. Dobr da še kuhala nisem velik. In zvečer spet pospravljanje in pripravljanje za naslednjo odpravo na plažo... Sm pršla z dopusta še bolj crknjena kot sm tja šla.
No letos je blo čist drgač. Vse na počas pol manj priprav, pol manj prtlage (za na plažo se razume, sicer pa smo za dol in nazaj skorej avspuh po tleh vlekl). Tamala je bla ful pridna. Plava rada. Z jokavčki. Mal se je igrala v pesku mal nama je frise pokala... zabavala itak vsakega ki ji je minuto namenil. Edino moja denarnica je trpela. Nismo mel nobene bremze v stilu eno stvar na dan al ne vem kaka pravila že nekateri postavljajo. Seveda je bil na vsakem vogalu trampolin in T mora seveda nujno kakat (skakat) pa še ena vožnja z vlakcem.... So dragi madona. Okrog dva ojrota vsaka stvar. Rajši nisem seštevala in seveda obvezen sladoled. Ko smo se na deset metrov približali sladoledarju se je tamala že drla " tic, jogodo o jonček posim"user posted image Druzga sploh povohala ni. Samo jagodo in nikar se ne zmoti in ga daj v kornet.  Brezpleničarji še nismo. No praktično je bla cele dneve brez ampak sm mela vsak skorej poln stroj njenih gatk. Tko da..... Zgleda da nič ne bo z idejo, da bi šla septembra brez plenice v vrtec.

IIIIIII lunca a si se le opogumla za FB. Skor nism mogla verjet. Se spomnim, da si enkrat govorila, da ni šans, kaj bo pa žlahta rekla.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?