lunca14
|
ojla beybe se vam pa dogaja enim lepo,druge pa rabte mal predaha ,al pa en koš pokic vsaki želim sam najbolje . Pri nas je še vedno isto,lun je še doma in bo še ta teden,potem pa gre nazaj v vrtec,je pa ful ratal priden doma,tko,da nimam nobenih problemov z njim,zjutraj spi skor do osmih,po kosilu gre spat in spi dve ali tri ure,in spat gre brez problema,tud zvečer,se usede,se še malo pogovarja z enejem in zaspita,danes sem mu dala dol plenico in bova počasi probala,bit brez,čeprav mu še ni jasno,zakaj luli ne dela ,a počasi bo že.Maj je na morju,sva ga včeraj peljala,in ga ni 15 dni,in uživa ,sedaj je enej glavni in se je tud on umiril in je bolj priden,pa še v vrtcu so se ta teden selili,iz vrtca v šolo,kjer bo ostal,in je sedaj bolj velik,ker je v šoli . Pri nas delamo na polno okrog okolice,pa ena državna inšt.nas je mal zaj....... pa mormo nekaj popravit,pa mamo spet posel brez veze in stroške,po nepotrebnem,ampak eni so pi........ in tko to je. Pa še net me skoz nekaj pipka,danes mi cel dan ni delal,no je delal,sam s tako hitrostjo,da ni šlo nikamor,in bi morala čakat na eno starn uffffffffffffffffffffffdolgo,potem pa ti vrže eror . Lepo se mejte na dopustu,pozdravite se,mal več da ne bo kak možek jezen,spočite se,in imejte se rade