|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
8.7.2010 10:25:09   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

In ko se takole skregaš z decom, te mine za še enga user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Njamka, verjamem. Sem prebrala tvoj post o srečanju s TMS. Sem ti bila kar fovšuser posted image user posted image

Ste mi lahko vse,.user posted image user posted image user posted image user posted image   tuki sam jamra, doma pa v nulo obvlada vse, čisto vse. Sej nekam se moraš spihat, a ne?user posted image

Itak!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
8.7.2010 10:30:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa res grem, komaj gledam.

LP

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3727
8.7.2010 10:31:14   
aleksandra silvija
Nočko Njamka! Dobro se naspi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
8.7.2010 10:39:35   
TaMaSa

Ne res ne morem opisat, kako dobro je izpadlo! Ful je kričal, kot iv filmu, ampak otroci so sodelovali in se potem hoteli še igrat vojake.user posted image

Tisto PO----STROJ!     NA  LE-VO!....

HAHAHAHAAHAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra. Bravo za tvojgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No, samo, da si nekako uredila z varstvom. Pismo, res imas smotano.
A ves, pri mojmu necaku v soli, so punce ravn tako taglavne paglavke. Pa nasga tamalga skos oblegajo, se vse vanjga zaljubljene, da je prav revezuser posted image

Njamka, kako tukej samo jamram? Sem mislila, da vas samo v smeh spravljamuser posted image user posted image
A ves, da bom se premislila, ce se se kdaj srecava. kaj ce pol ne bom vec tolk superuser posted image user posted image

Sem ze izpod tusa, pa Majcka mi tla pomivauser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

Neposredna povezava do sporočila: 3729
8.7.2010 10:54:28   
TaMaSa
ASica, na FB sem dala tri slikce od Meri in Sare, sta se tut dobro ujeli.
Njamka, lahko noc, ceprav dnevno spanje je za en .... Si pol se bolj polomljen. kolkre se se spomnnim iz prijsnjega lajfauser posted image

Nc se mi ne da. tut ven ne gremo dopoldan, itak moramo poipoldan v mesto, za Tali ene stvari kupit. Pa upam, da bo sla z nami.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
8.7.2010 11:16:39   
lunca14
user posted image pa sem vas zamudila,saj itak ne bi kaj dosti od mene,ker mam v naročju enga falotka.Drugače pa vsem en lep pozdravček eni pa lahko noč.
Pa                            MIRNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,VOJSKA V POSTROJJJJJJJ,MARŠ NA LEVOuser posted image user posted image user posted image user posted image IN HITRO NA RR ČVEKATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
8.7.2010 13:26:32   
slovenka
TMS, kako si lepo napisala. Samo meni je bilo res preveč stresno, mali ni spal celo dopoldne, samo na rokah... saj vem, da je Safija tudi, samo verjetno gre kaj spat vmes ali? Potem je pa že težko uživati, če se mi je Sofija smilila, da se nisem mogla ukvarjati z njo, je malo pocartati... Sicer pa mene zdaj tudi nič ne moti, da sem skoz doma, v prvo je bilo težje... samo da sta otroka dobro. In ko poslušam, kako se Sofija reži zunaj, ko se z varuško kopata v bazenu itd. kar nekak lažje dojim malega notri... user posted image Je pa res, vse bo zelo hitro minilo...

AS, moja pomočnica ne lika user posted image Pomaga mi z otrokoma - gremo na sprehod in zagrabi Sofijo, če kam odlaufa na cesti... pa doma je recimo zunaj s Sofijo v bazenčku ali pa malega vozika z vozičkom, jaz pa sem s Sofijo, gre v hladilnik po sok, včeraj je kosilo skuhala, Sofijo nahranila, ker sem jaz ravno morala dojiti ipd. Zdaj itak še dosti več dojim, ker je tu veliko cartanja na zizi, ampak mu ne morem odreči. Tako v glavnem... Pride ob 8.30 in ostane, dokler ne gre Sofija spat, tam ob 12.30. Potem Sofija spi tri ure in že pride mož. Prej se mi je zeloooo vleklo do pol 4h, zdaj pa takoj mine.

Lunca, držim pesti, da bodo izvidi v redu user posted image

Njamka, no, no, eni čevlji pa te res ne smejo iz tira vrečt user posted image Kar lepo dojenčka delat...

AS, meni je že tako iz samega posta smešno tole z vojsko. Madonca so moški včasih prav uporabni in imajo ideje, a ne? user posted image Mene tudi moj kdaj preseneti. user posted image Ena dvojčka sta se prav navezala nanj in bi se zmeraj igrala, ko se vidimo. Zadnjič na obhajilu ga je eden eno uro čakal, da se je najedel... vsi naši so se prav čudili kaj Blaž tako dolgo sedi poleg mojega - pa ga je čakal, da se grejo košarko user posted image

TMS, jaz pa zdaj spim v sobici z malim, ima veliko posteljo tam in temnejša in tišja soba je kot spalnica... pa moram biti z njim, ker ga tudi ponoči mučijo krčki in ga malo božam, pa ziza pomaga, kupčke podirava, vse živo... taki mali pikec še je, pa sedaj res kar ubog... ampak po drugi strani pa pogrešam spati ob mojem možu. Je v sosednjem prostoru in zvečer zmeraj malo poleživa skupaj, utrujena sva zdaj vsak večer totalno, ampak se še malo pogovoriva in dva večera nazaj sem kar za pol ure zaspala ob njem, potem pa šla k malemu... No, takole imamo zdaj mi, fajn neeeee? user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 3732
8.7.2010 13:27:18   
slovenka
no, no, lunca, "MARŠ na LEVO"? Ti si pa stroga. user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
8.7.2010 14:29:36   
TaMaSa
Slovenka, imam trenutno tako bombo doma, da bi bila tut vesela kaksne pomociuser posted image . Smo sli vmes z mozem v trgovino, ravn,ko bi mogla M. spat, pa se S., in zdaj imam cel ritem z....n. Safija se je drla kot sraka,ker sem jo dala v zibko. Zdaj tu prav veselo brca, v kuhni pa 100vrec za razpakirat in po omarah zlozit.

Ves kaj je pri vama z lunco ful lazje-hiisaaaa. V slo. mi je bilo miljonkrat lazje, tamali2 sta zunaj uzivali. Pa dekce smo po tleh dale, kopali sta se, M. je bla ves cas bosa..saj se bomo selili, ampak je okolica se ubitacna.
Safija tudi meni ni nic spala, dolgo casa. Zdaj tko ene 3x na dan. Prvic kaksno uro, pol pa se po pol urce.

Pa saj je tezko, itak, ampak meni otroc niso kar z neba padli, jih je bilo treba dolgo cakat.

Dej, rajs neham, bom spet prevec nalozila, pa se s. moram probat uspavat. In kuhat seveda. In to zakomplicirano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
8.7.2010 15:02:41   
TaMaSa
Kosilo se kuha, otrok zaspal-s pomocjo napeuser posted image , cakam pizzouser posted image .

Slovka, ves kaj, ti si super mamica. Takale pametna glavca z hudo kariero, pa se dva otroka. ponavadi jih, al nimajo, al pa le za  izgled, porinejo jih pa babicam. Ce se dobro spomnim, eno tako celo poznas.
Imas pac mal pomoci, big dil. Vecina jih ima svoje mame, pa tasce. Pri nas, ne bom zdaj cist tocna, vnuke vec babice vidjo, kot starsi. moja mami je imela ves cas pomoc svoje mame. Nismo bli v vrtcu, ker je ona ze navsezgodaj prisla. nasd pedenala, ven vozila,se z nami igrala-res je bila nenadomestljiva,sem jo imela rajs kot mami, pa skuhala, posravla, likala...

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
8.7.2010 21:49:38   
slovenka
Kje ste kaj junijke? user posted image

TMS, ja, pri nas je sedaj res fajn, da smo si okolico toliko uredili, da imamo lepo travo in gor polno igral - bazenček, gugalnico, tobogan, šotor, zdaj bomo še peskovnik uredili... tako da Sofiji se ful dogaja. Samo sedaj, ko imamo dojenčka, je zahtevna reč, ker z malim ne morem kar tako po soncu dirkat za njo, v vozičku je samo občasno rad... sicer pa mu je najbolje notri... Sofija je pa res divjak od otroka, to bi morale videti, je tako sladka, se ti prikupi s smehom itd. ampak po drugi strani pa nima miru in s takim otrokom res ni lahko. Tako da me ni sram, da imam sedaj varuško, da mi pomaga. Ker tisti denar res ni vreden mojih živcev. Upam pa, da ko bo Maksim star toliko kot Safija sedaj, da bo tudi meni sami lažje, kot mi je sedaj... vsaj glave mu verjetno ne bo več treba podpirati, pa upam, da se bo rad smejal... user posted image Čez eno leto bo pa sploh super z igrali, ko se bosta skupaj igrala.

TMS, misliš tisto kolegico, ki sama hodi v Dubaj in NY? Ona v bistvu nima kake hude kariere, bolj premožne družinske korenine user posted image Ma, saj sem jaz kar ponosna na vse, kar imam, sploh na otroka. Pa res nimam neke družinske pomoči, vse kar je, je, da če mož v soboto dela, grem do sestre in mame, bolj za družbo, pa malo res lahko pomagata, ko je mali tečko in mora na zizo in spat, tako da Sofijo prevzameta... če bi imela mamo v svoji hiši, bi bila čisto druga pesem... tako kot sedaj oba spita, bi komot lahko z možem šla kam na večerjo... sedaj pa bo to kdaj že? user posted image Eh, ne bom jamrala. TMS, upam, da si spraznila tistih 100 vrečk user posted image

Pa lahko noč vsem, grem še nekaj pojest, da ne bom preveč shujšana. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
8.7.2010 21:52:32   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Pa saj je tezko, itak, ampak meni otroc niso kar z neba padli, jih je bilo treba dolgo cakat.

Tako kot meni, ne? user posted image Meni sta res skoraj z neba padla, če odštejem prvi porod user posted image Samo glede napora pa ne rečem, da nisi ti bolj sposobna mamica od mene, bolje organizirana, z boljšimi živci... možno pa je tudi, da če bi dobila moja dva otroka, da bi se ti tudi streha na glavi odpirala user posted image user posted image user posted image Eh, grem zdaj user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
8.7.2010 22:03:24   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Tako kot meni, ne? user posted image Meni sta res skoraj z neba padla, če odštejem prvi porod user posted image Samo glede napora pa ne rečem, da nisi ti bolj sposobna mamica od mene, bolje organizirana, z boljšimi živci... možno pa je tudi, da če bi dobila moja dva otroka, da bi se ti tudi streha na glavi odpirala user posted image user posted image user posted image Eh, grem zdaj user posted image

HAHA, mozno. Pa to samo zato, ker nista mojauser posted image . Za druge nimam prevc zivcevuser posted image user posted image user posted image . Sicer pa, kakor jih vzgojis. Moji sta zelo lepouser posted image user posted image user posted image user posted image HAHAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HOHOHOuser posted image user posted image user posted image

ima tali rac.,sem samo mal si ga sposodila za pokukat.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
8.7.2010 22:17:14   
slovenka
Jaz pa imam glih za druge otroke več živcev. Mene ne moti, če se kak dere v trgovini, če se pa moj, pa sem hitro čist fuč user posted image

Ja, vzgoja se pa prenaša od staršev na otroke, ker se ti lepo obnašaš, se tudi tvoja otroka, jaz sem pa sfaulirana, potem pa gre to v rod user posted image Ma da ne bo izpadlo, kot da sta otroka res čisto mimo - ni tako, samo situacija je taka, da je mali skoraj ves dan na zizi, ko ni, pa bi se tudi nosil... in po drugi strani Sofija, ki je navajena, da jo mamica carta, da debatirava o knjigicah, jih skupaj listava, sestavljava puzzle itd. In to ni šlo skupaj. Meni se je pupa smilila, z malim nisem mogla drugače. Pa saj sploh ni bil vsak dan problem, včasih je prav lepo vse teklo, saj sem se hvalila tukaj gor, ampak kak dan je bilo pa res nemogoče in zaradi tega sem rekla, da bo boljše, če mi nekdo pomaga, da se ne živciram in si po tem zapomnim teh tednov in mesecev. MA ne vem kaj mi je, da imam občutek, kot da bi se morala opravičiti, da imam varuško, saj se mi ni treba, ne? user posted image

Greva z dragim jest user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
8.7.2010 23:08:08   
TaMaSa
Ja res se ti ni treba opravicevat. Ti varusko pac placas, vecina drugih, jo ima zastonj.

Samo, ker dojis, ti tamal res veliko vec casa vzame. Moja je bla koj na flaski, pa je vsakic pol ure pila, se mi je ze to zdel tu mac. Pri dojenju pa gre kar cel dan, ce se pustis sevedauser posted image .

Men M. se ne spi. je sla ze v postlo, pa je imela skor eno uro govorne vaje, pol jo je pa moz ven vzel. Jaz sem napihovala bazencek, in zdaj v dnevni v njem leziuser posted image .
Evo ti vzgojouser posted image .

Kje je Polma? Da ni ze na morjuuser posted image ?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
9.7.2010 0:13:19   
aleksandra silvija
Čeeeer!
Slovenka, da bi imela slabo vest zaradi varuške?
Da ne bi pomislila!
Saj ti je TMS povedala, nekatere/ogromno jih imajo v obliki sorodnic.

TMS--meni je tudi danes Lovlo zaspal ob pol polnoči. Ni šlo in ni šlo zaspati. Bo mogoče šel jutri k njegovi mami, da se malo pocarta. V vrtcu bi bil preveč zaspan. Pa še Patricia je zakuhala in bosta oba tam. Vidiš, Slovenka, jaz imam tudi varuško.user posted image

Izgleda, da je nekaj narobe z Jernejevo črpalko.
Tako še ne vem ali bom šla jutri v službo (najboljša možnost) ali bo treba v Lj zaradi črpalke.

Poleg vsega sem naredila eno bedarijo.
Vzrok: površnost--kako mi gre to na živce. Takrat, ko vem in se res trudim, da ne bom površna, še gre  (služba, Jernej), ko se pa malo spustim iz vajeti, je takoj konec.
Tako tudi nizam napake pri pisanju, črka gor, dol,....ampak naredila sem res eno traparijo in sedaj me čaka kup opravkov zaradi tega.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
9.7.2010 0:16:30   
TaMaSa
o As, kaj pa je blo?user posted image

Sem prisla po cokolado, gledam gospodinje..

Neposredna povezava do sporočila: 3742
9.7.2010 0:23:41   
aleksandra silvija
TMS--Zs

A bova imeli nočno?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
9.7.2010 0:25:24   
aleksandra silvija
1 uro trajajoače govorne vaje?
A bi še našega Lovla kaj naučila?
Če bi naš govoril pol ure skupaj, bi skakala do stropa, pa čeprav bi to bilo ob 1-ih ponoči.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3744
9.7.2010 0:27:48   
TaMaSa
hej, sem skoraj nate pozabila. Tele gospodinjeuser posted image
Ma saj je govorila samo v enozloznicah-vaaavvvv, halooo, juhuu...user posted image
grem brat

Neposredna povezava do sporočila: 3745
9.7.2010 0:28:58   
aleksandra silvija

Ma saj je govorila samo v enozloznicah-vaaavvvv, halooo, juhuu...user posted image
grem brat

DobNič hudega, če v enozložnicah, je vztrajna. Naš ima še najraje EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
9.7.2010 0:38:31   
TaMaSa

grem brat

DobNič hudega, če v enozložnicah, je vztrajna. Naš ima še najraje EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

HAHAHAuser posted image user posted image user posted image , moja pa najnuser posted image

Dons je bla smesna. Obozuje coca colo a neuser posted image , no, pride v kuhinjo in vidi prazno plastenko. Pa koj, ooo najnuser posted image , pa zraven nekaj po kitajsko tumba-prav na kitajsko je vleklo,resuser posted image , in siba pod mizo gledat, ce je je se kaj tam, pa vsa hepi najde. in je bla spet navdusena kitajscinauser posted image

ZS

Neposredna povezava do sporočila: 3747
9.7.2010 0:43:32   
aleksandra silvija

grem brat

HAHAHAuser posted image user posted image user posted image , moja pa najnuser posted image

Dons je bla smesna. Obozuje coca colo a neuser posted image , no, pride v kuhinjo in vidi prazno plastenko. Pa koj, ooo najnuser posted image , pa zraven nekaj po kitajsko tumba-prav na kitajsko je vleklo,resuser posted image , in siba pod mizo gledat, ce je je se kaj tam, pa vsa hepi najde. in je bla spet navdusena kitajscinauser posted image

ZS

Moj mali je tudi čisto nor na Coca-Colo, ko kaj praznujemo, drugi otroci pijejo sok, Jernej pa Coca colo light in Lovlo čisto znori, ko jo vidi. Kriči JAAAAAAAAAAAAAAAA na ves glas in se režiuser posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
9.7.2010 0:47:13   
aleksandra silvija
Nič, grem malo dremat, čez uro moram Jerneju zmerit sladkor in če do takrat ne oddremam niti ene kitice, bo potem kriza, aploh če bo še ponoči kaj.

Lahko noč TMS. Tebi in tvojim princesam.

Neposredna povezava do sporočila: 3749
9.7.2010 0:48:27   
TaMaSa
user posted image user posted image user posted image
Hecno a ne, meni je se zdaj zanic. Tali je tut nikol ni marala. Drgac ima rada tut fanto, v tamali plastenkiuser posted image

Zdaj pa lahko noc in lepe sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?