slovenka
|
ojla mamike, u, imate pa ure, mi takrat spimo Nocoj sva z malim lepo spala do 5h, potem pa je imel spet krčke. Na srečo jih ni imel že na začetku noči kot prejšnjo noč... upam, da bo vse bolje s tem, no. Sicer sva pa z našo varuško spet lepo izpeljale dopoldan. Tako mi je fajn, dete se nakopa v bazenčku, malo sem bila jaz ob njej, potem varuška, mali zaspal, skuhale sva kosilo, se mala naje in spat. Mali se je zbudil, ga je še varuška malo cartala in ji je spet nazaj zaspal in jaz imam sedaj mir, samo ptičke poslušam zunaj Uh, priprave na kaos popoldne; se mu sigurno ne izognemo, ker v enem delu dneva je doslej še zmeraj bil Polma, dajte ga pred morjem še kaj v vodo, da bo imel še lepo izkušnjo, saj bo... naša je sicer letos bolj občutljiva kot lani. Pri nas doma imajo 50m2 velik bazen, voda se greje na soncu in ni nikoli tako topla kot v toplicah, pa je lani tako uživala, sploh se ni hotela voziti v čolnu, ki plava po vodi - letos pa je samo v čolnu Bomo tudi videli, kaj bo na morju. No, doma pa uživa, pa ima tak mali bazenček, travo notri in vse živo, ampak se je danes že ob 9h slekla in šla notri. AS, upam, da se je izteklo po dobri varianti. TMS, vi imate pa hec, ob polnoči sedi pupa v bazenčku Meni se pa varuška čudi, včeraj jo je mislila ona uspavati in sta navirali pikapolonico gor in dol, mala je že dremala, ampak potem spet gor itd. Potem pa pridem jaz k njima, varuško pošljem jest, pupo pa primem, malo sva se sprehodili po zgornjem nadstropju, zamenjali plenico in že je šla v kinderpet. JAz ji samo malo govorim, kako je utrujena in da gre sedaj spat, potem se bomo pa naprej igrali in ni problema. Ostane tiho v kinderpetu. Zvečer pa je tudi podobno. RAbim dve minuti in je. Samo vem, kdaj je prava ura. Moj mož misli včasih biti super in jo spraviti hitro spat, potem pa ima samo dretje in jo mora ven vzeti in potem ostane pokonci dosti dlje, kot bi po mojem planu Ah, zdaj pa že take razlagam, ki jih res nikjer ne bi mogla, samo na RR. Grem nekaj delat - spet rajši ne povem - jeseni predavam na eni ugledni konferenci in moramo do prihodnjega tedna oddati članke, da bodo izdali knjigo... Sem zmešana, ne? Mah...