|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
9.7.2010 0:50:52   
aleksandra silvija
OK. pol lahko najina 2 skupaj pijeta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
9.7.2010 2:27:35   
polma
HOJLAAAAAAA!!!!!!

ker so počitnice, sem zgubila primat na compu-moja najstnica cele dneve posluša you-tube in špila Simse user posted image . včeraj sem malo preletela, kaj se mente, pa je morala nujno še nekaj narest na simsih in evo-zaspala sem pred TV kot top.

Lun-upam, da si zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RMRM-lepo, da si navezala stike s "sotrpinkami" in da Lucas napreduje

BS-evo, še en teden, pa spet pooočitniiice user posted image

njamka-da nisi ti slučajno zaradi nočnih toliko na banki, ker pozabljaš zaradi neprespanosti, da si že vse uredila user posted image ?

slovenka-user posted image za pomoč, dobro si se organizirala!!!! Sem bla zadnjič službeno na ptuju in jedla kosilo v Perutninčku. Njami!!! dobra kokicauser posted image !

TMS-a bojo hobotnico pojedliuser posted image ? Lepo si napisala o svojem materinstvu user posted image user posted image

as-upam, da nisi kaj hujšega zašuštrala, sicer pa ti znaš vse popedenatuser posted image

sicer pa........

....Liba je nabrit ko sto vragov..nima obstanka. Zdaj že govori ko strgan dohtar, da ne mormo verjet kaj vse zna povedat, takorekoč čez noč. In, kako poje....vse kar sem mu pela, pa je bil tiho kot miška, zdaj zna na pamet...user posted image . Celo neke neumne pesmi, ki sem mu jih prepevala v vavtu, da se ni drl celo pot...ajej, boljš bi blo, da se tega ne bi naučil...se ves čas bojim dneva, ko bo začel v vrtcu popevat o drekcih in smradu, pol bojo pa rekle, kje je to pobral-ja, mami me je naučila...user posted image
Zadnjič smo šli na party k prijateljem, ki imajo bazen. je šibal v bazen in cvilil od veselja. Potem pa so okli njega skakali in se je ustrašil, je hotel na blazino. in valda, so ga zvrnili dol, jaz se pa nisem potrudla, da bi ga ujela, ker bo na morju še strokrat zalit zaradi valov. Je  pa padel v totalen trans, mi šepetal na uho-ven, ven, ven...in od takrat noče več v vodo. Je cel žur stal na stopničkah in užival, se smejal, ko je gledal druge otroke, ki so se zabavali v bazenčku. On, ne bo šel več v vodo, da mu ne zalije nosa...user posted image user posted image user posted image . a ima sploh kak smisel it na morje???user posted image

Uživajte!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kot rečeno....kaj pa jaz vem, kdaj spet pridem na vrsto med you-tubom in simsi...user posted image

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
9.7.2010 13:05:13   
TaMaSa
ojoj, bogi Libauser posted image . Upam, da te polma, fajn potunka, ko zrasteuser posted image . Pa helou ti nocni ptic.

Njamka, so te dobiliuser posted image user posted image user posted image

Lunca, vi gets?

ASica, vse pod kontrolouser posted image
Slovenka, dojis?user posted image
Mateja, si se nas odrekla?user posted image
BS, ze na dopustu?
Anaj, imate hiso porihtano? Kako kaj fanticka?
RMRM, se kar z mozem klepetasuser posted image user posted image user posted image
...sem koga pozabila?user posted image

Moji2 spita. Sta bli vse dopoldne v bazencku na balkonu, sta mal utrujeni. Upamuser posted image user posted image user posted image

Me pa zeza net. Je pocasen kot polzuser posted image

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
9.7.2010 13:08:11   
slovenka
ojla mamike,

u, imate pa ure, mi takrat spimo user posted image Nocoj sva z malim lepo spala do 5h, potem pa je imel spet krčke. Na srečo jih ni imel že na začetku noči kot prejšnjo noč... upam, da bo vse bolje s tem, no. Sicer sva pa z našo varuško spet lepo izpeljale dopoldan. Tako mi je fajn, dete se nakopa v bazenčku, malo sem bila jaz ob njej, potem varuška, mali zaspal, skuhale sva kosilo, se mala naje in spat. Mali se je zbudil, ga je še varuška malo cartala in ji je spet nazaj zaspal in jaz imam sedaj mir, samo ptičke poslušam zunaj user posted image Uh, priprave na kaos popoldne; se mu sigurno ne izognemo, ker v enem delu dneva je doslej še zmeraj bil user posted image

Polma, dajte ga pred morjem še kaj v vodo, da bo imel še lepo izkušnjo, saj bo... naša je sicer letos bolj občutljiva kot lani. Pri nas doma imajo 50m2 velik bazen, voda se greje na soncu in ni nikoli tako topla kot v toplicah, pa je lani tako uživala, sploh se ni hotela voziti v čolnu, ki plava po vodi - letos pa je samo v čolnu user posted image Bomo tudi videli, kaj bo na morju. No, doma pa uživa, pa ima tak mali bazenček, travo notri in vse živo, ampak se je danes že ob 9h slekla in šla notri. user posted image

AS, upam, da se je izteklo po dobri varianti. user posted image

TMS, vi imate pa hec, ob polnoči sedi pupa v bazenčku user posted image user posted image user posted image Meni se pa varuška čudi, včeraj jo je mislila ona uspavati in sta navirali pikapolonico gor in dol, mala je že dremala, ampak potem spet gor itd. Potem pa pridem jaz k njima, varuško pošljem jest, pupo pa primem, malo sva se sprehodili po zgornjem nadstropju, zamenjali plenico in že je šla v kinderpet. JAz ji samo malo govorim, kako je utrujena in da gre sedaj spat, potem se bomo pa naprej igrali in ni problema. Ostane tiho v kinderpetu. Zvečer pa je tudi podobno. RAbim dve minuti in je. Samo vem, kdaj je prava ura. Moj mož misli včasih biti super in jo spraviti hitro spat, potem pa ima samo dretje in jo mora ven vzeti in potem ostane pokonci dosti dlje, kot bi po mojem planu user posted image

Ah, zdaj pa že take razlagam, ki jih res nikjer ne bi mogla, samo na RR. user posted image Grem nekaj delat - spet rajši ne povem - jeseni predavam na eni ugledni konferenci in moramo do prihodnjega tedna oddati članke, da bodo izdali knjigo... Sem zmešana, ne? Mah...

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
9.7.2010 13:19:57   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

ojla mamike,

u, imate pa ure, mi takrat spimo user posted image Nocoj sva z malim lepo spala do 5h, potem pa je imel spet krčke....boscek. Moji2 sta jih imeli zvecer. Na srečo jih ni imel že na začetku noči kot prejšnjo noč... upam, da bo vse bolje s tem, no. Sicer sva pa z našo varuško spet lepo izpeljale dopoldan. ...blablablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mi je fajn, dete se nakopa v bazenčku, malo sem bila jaz ob njej, potem varuška, mali zaspal, skuhale sva kosilo, se mala naje in spat. Mali se je zbudil, ga je še varuška malo cartala in ji je spet nazaj zaspal in jaz imam sedaj mir, samo ptičke poslušam zunaj user posted image Uh, priprave na kaos popoldne; se mu sigurno ne izognemo, ker v enem delu dneva je doslej še zmeraj bil user posted image

Polma, dajte ga pred morjem še kaj v vodo, da bo imel še lepo izkušnjo, saj bo... naša je sicer letos bolj občutljiva kot lani. Pri nas doma imajo 50m2 velik bazen, voda se greje na soncu in ni nikoli tako topla kot v toplicah, pa je lani tako uživala, sploh se ni hotela voziti v čolnu, ki plava po vodi - letos pa je samo v čolnu user posted image Bomo tudi videli, kaj bo na morju. No, doma pa uživa, pa ima tak mali bazenček, travo notri in vse živo, ampak se je danes že ob 9h slekla in šla notri. user posted image

AS, upam, da se je izteklo po dobri varianti. user posted image

TMS, vi imate pa hec, ob polnoči sedi pupa v bazenčku user posted image user posted image user posted image Meni se pa varuška čudi, včeraj jo je mislila ona uspavati in sta navirali pikapolonico gor in dol, mala je že dremala, ampak potem spet gor itd. Potem pa pridem jaz k njima, varuško pošljem jest, pupo pa primem, malo sva se sprehodili po zgornjem nadstropju, zamenjali plenico in že je šla v kinderpet. JAz ji samo malo govorim, kako je utrujena in da gre sedaj spat, potem se bomo pa naprej igrali in ni problema. Ostane tiho v kinderpetu. Zvečer pa je tudi podobno. RAbim dve minuti in je...blablabla drugicuser posted image Samo vem, kdaj je prava ura. Moj mož misli včasih biti super in jo spraviti hitro spat, potem pa ima samo dretje in jo mora ven vzeti in potem ostane pokonci dosti dlje, kot bi po mojem planu user posted image madonca se kadi...da nisi lovecuser posted image user posted image

Ah, zdaj pa že take razlagam, ki jih res nikjer ne bi mogla, samo na RR. user posted image Grem nekaj delat - spet rajši ne povem - jeseni predavam na eni ugledni konferenci in moramo do prihodnjega tedna oddati članke, da bodo izdali knjigo... Sem zmešana, ne? Mah...JA

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
9.7.2010 16:15:20   
slovenka
Kaj je TMS, ti to meni ne verjameš? user posted image user posted image user posted image Pa daj ne mi zdaj negativnih sil prignat, da bi se mi ta rutina podrla... user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
10.7.2010 11:10:09   
TaMaSa
hej hoj

Pri nas je vroce za znort. Bo menda 38st. Jaz sem cist paf, kot bi bla v meni.

Imamo norisnico. Ne vem kaj naj prej. Smo zaceli pakirat, pa roze in mal zelenjave smo vcer kupli, za pred bajto. Gremo dons sadit. pa kuham, tamali rihtam. m. skos samo bazen hoce, pa z vodo spricat, hodi ven in not z balkona vsa mokra, noce imet plenice, samo cakam, da stopim v luzo in se razbijem.

Mejte se bejbeuser posted image
Aja, dons zmagamo a neuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
10.7.2010 13:51:57   
Anonimen
Dan user posted image

Je prevroče da bi kaj pisale danes, a?user posted image

Skratka, Slovenka, ne imej slabe vesti zaradi varuške. Brez veze. Resno. Eni pač zrihtajo otroke eni jih pač ne. So what? Sej zato so pa drugi plačani za pomoč,ne?user posted image
AS, upam, da si zrihtala svojo neumnost.user posted image

Kaj naj še pokomentiram?user posted image Ah, naše spanje je na nuli, spet so zobje na pohodu. Obup.user posted image Spodaj je ena 6-ka zunaj, 2 petki čist na koncu,.user posted image boga je, skoz joka, si tlači roke v usta....jaz v nočni, moj pa stražar.user posted image Ja no, tud deci morjo mal dežurat.user posted image

Ne vem pa kam bi se umaknila danes v tej pasji vročini.user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3758
10.7.2010 13:54:35   
Anonimen
In počasi odštevamo ko gremo na morjeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
10.7.2010 13:54:38   
polma
Hojla!
res je vroče....sam men je to všeč...zdaj sem nesla ven perilo in bo v kaki uri suho, pol ga pa sam še zložim in imam mir...mislim, da bom danes prala še blazine, pa deke, vse. Sem sama, vsi so me zapustilli user posted image ....pa moram iskoristit.

Včeraj sem odprla temo  o virozi, ki jo je Liba bogve kje staknil, pa sem dobila samo en odgovor. Res mi je čudno, da ima osip in razjede v ustih že 14 dni. Klicala sem v ZD, pa so rekli, da se počasneje cajta, ker je poletje. In, da če nima težav z apetitom (itak, da je vedno lačen), pitjem vode, da naj me ne skrbi. user posted image v ponedeljek bom še enkrat zatežila, da naj ga pregledajo, ker se praska po rokici. Je pa res, da osip ne gre naprej, samo barve spreminja user posted image .

tamasa, pazi-luže na parketu so res nevarne, sem že padla kod dolga in široka...pardon...ozkauser posted image user posted image . si pa tako napisala, da sem morala dvakrat prebrat, da sem dojela da se počutiš, kot da si v meni...najprej sem si mislila-ženska gori od znotraj, vročina je v njej...gori vatraaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim veliko sence in sonca!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
10.7.2010 13:56:23   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

In počasi odštevamo ko gremo na morjeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi tuuuuuuuuuuuuuuuut!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
10.7.2010 13:59:26   
Anonimen
Polma, si probala s Propolisom?  Ali tea tree?

Sej mene tud ne moti vročina, sam danes sem mal neprespana, ker sem v bistvu v 4 nočnih vsega skupaj spala v 4 dneh samo 14 ur.user posted image
In perilo tud jest na polno perem in sušim.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
10.7.2010 14:00:49   
polma
Ne, nisem mazala z ničemer. Kje sem si pa mislila, da bo tooolk časa trajalouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
10.7.2010 14:02:19   
polma
Bom klicala naj ga namažejo s čajevcem, so pri babici ki ima vse možne bio zvarke.user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
10.7.2010 14:02:19   
Anonimen
za srbenje kupi tole zadevo, res pomaga:

http://www.poxclin.si/

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
10.7.2010 14:04:04   
polma

a veš, da si ne upam kar nekaj mazat, če mi zdravniki ne rečejo user posted image . zato tut nisem še probala s kakimi čajevci in podobno. Sem pa mislila, da ima herpes zoster, točno tako zgleda. Ampak ni imel še noric, zdravnica je rekla da ni HZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
10.7.2010 14:06:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: polma

a veš, da si ne upam kar nekaj mazat, če mi zdravniki ne rečejo user posted image . zato tut nisem še probala s kakimi čajevci in podobno. Sem pa mislila, da ima herpes zoster, točno tako zgleda. Ampak ni imel še noric, zdravnica je rekla da ni HZ.

Tole zadevo je men sam P predlagal, ko je imela tako srbečico s posipom naša mala. Seveda pa je stvar izbire ali boš karkoli uporabila ali boš čakala na recepturo.user posted image Upam, da se kmal pocajta naša Liba.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3767
10.7.2010 14:07:30   
polma
niti s sodo bikarbono ga nisem upala mazat, sej vem, da sem zajec. user posted image V bistvu je zelo priden in uboga, da ne sme praskat, na rokico sem mu dala rokavičnik od hčerke in hodi okrog kot rocker user posted image .

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
10.7.2010 14:07:35   
Anonimen

Bom klicala naj ga namažejo s čajevcem, so pri babici ki ima vse možne bio zvarke.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma vse babice so iste, ne?user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
10.7.2010 14:08:32   
polma

Tole zadevo je men sam P predlagal, ko je imela tako srbečico s posipom naša mala. Seveda pa je stvar izbire ali boš karkoli uporabila ali boš čakala na recepturo.user posted image Upam, da se kmal pocajta naša Liba.user posted image

Pol pa bomo kupili!! tHX!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
10.7.2010 14:09:45   
polma

user posted image user posted image user posted image user posted image ma vse babice so iste, ne?user posted image

tale pri kateri so zdaj, bi vse z ognjičem pozdravilauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
10.7.2010 14:20:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej ognič, če je res prav pripravljen, brez vsake kemije, pol resnično pomaga.user posted image

Še dobro da imamo babice za take in ovake zadeve.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3772
10.7.2010 21:44:12   
TaMaSa
helou

Sem prisla gor z namenom, da se naja ker sem cist fuc.
Smo bili v bajti. ,ao groza od groze.. Zarasceno do amena, nikjer sence, vroce je blo, da sem tamalidve skos mocila. Sem sla ene roze vsadit, pa paradajz in papriko- v tegle seveda. Nobenega ravnega nezarascenega prostora za to opravilo. J e moz pol nekaj pokosil- z lopatouser posted image user posted image , da sem pol v tahudi vrocini presajala. Na hodniku in v kuhinji so bele ploscice po tleh in bodo skos usrane, ker bo moz in delavci z njim, lepo v delavskih cevljih setal. Sem rekla, groza, kaksno bo, ne mislim skos z cuno letat. Pa je rekel, ma daj, bomo imel pa tako par mescev. Ja itak. Ce bo umazan, bo spet pametval, kako njihove babe dol, pa lahko vse zrihtajo.
Ce se njega vprasa, ne delam nic, ampak ful uzivam. Ko pojamram, pa kaksna da sem, njihove babe dol, vse zrihtajo, pa kup otrok...ejjjj, bi ga tko na gobec, da se zleze za par dni.
In nobene sence NI, sem ze napisala??user posted image user posted image user posted image
Tkole bom rekla $(/&%§("(=?"§?"=§§)user posted image user posted image user posted image (=$(=/&/%??"("/%"§"?)=(!?==)(§§$/)/$Z/%=)(/$%/%&="?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ktera je ze rekla, da sam jamramuser posted image user posted image smrk??

Polma, sem vidla, da si temo odprla. Boscek no. user posted image  Ti je Njamka ziher dobro svetovala. Ubogaj!user posted image

No, pa se zgublamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
10.7.2010 22:10:20   
TaMaSa
nisem se se cist spluvala...

Pol mi je se en delavc od moza pametval-zakaj M. ne namazem, jo bo sonce opeklo, pa sem jo ze doma, boga, kolk ji je vroce, polzev se je bala po novem, pa on skos, kaj jo strasimo, ker smo jih pobirali in dajali v visoko travo, ker smo "kosili"- pol sem mu pa rekla, ziher mal bolj histericnouser posted image , da kdo hudica jo strasi, jaz samo nocem, da vse poskoduje-moz. Pa blabla, in v isti sapi, kako njegov tamal ima vnete oci, ker je imel ful klimo doma vklopljeno, zarad vrocine, pa kolk je pobuskan po glavi, tukaj, je kazal se je prebil, pa tu pa tu...pa jaz, kako pa to. Ja ga je dal nekam na rob sedet, spodaj pa prepad. Ne glih no, ampak visoko. In je tamal skocil, k je tok pogumenuser posted image  in seveda ves razbit, star pa tolk  k Meri. Ker kreten.

Pol je pa se dec nekaj hotel, zdej ze par dni ni blo nc, ker ne morem, res umiram od vrocine. Ponoc se me se dotaknit ne sme, k je vroc k pec, pol pa nekej misli...no, in dons spet hudi nacrti, pa nagovarjanje...pol mi pa izjav, ce sem zdej lezbika po novemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mogoce pauser posted image

Ce se se kaj spomnim, pridem povedat, zdaj pa predajam rac. talitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

3:2 za nassssss, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
10.7.2010 22:28:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, lezbijka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je najboljša. Pol sem jaz po njegovo redovnica.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?