TaMaSa
|
Mi se bomo ta mesec zgleda res selili in to prav na brzino, s tem, da nisti se skatelj nimamo. Sem moza prosila ze pred 1m, da nekaj ze spakiram, lepo pocasi, pa evo. Spet bo sama dirka, pa se vroce za znort. Sem ful jezna. pa se vceraj sem sla gledat, kako so sobe pobelili..cist mim. Spalnica je nocno modra , dnevna bela , kuhinja, ta je najhujsa, sv. roza...sem rekla, da hocem rdeco, oranzno,rumeno in zeleno. Pol je se ena obljubila, da mi pride mal v pomoc, ampak smo pozni, tako, da je ze v slo. Pa mami je nekaj hotla, a gre na morje. Jupi. Slovenka in Lunca - meni sploh ni tezko biti ves cas z otroci. T. je bla edinka tolk let. Sem si grozn zelela se kaksnega otroka, pa sem se ze skoraj sprijaznila, da bo tako ostalo. Leta in leta sem sanjala o dojenckih, pa vedno so bile take smotane sanje, da so mi dojencki kar iz rok polzeli. Ko je sestra prvic rodila, sem se kar zjokala. Njen tamal mi je bil drugi otrok, mi je se zdaj najljubsi necak, samo ni moj a ne? Ko sem hodila v Nemcijo, sem spet jokala, ce sem se nanj spomnila, ker ni bil z mano . Pa potem, ko smo se selili, sploh nisem smela gledat slik od necakov, ker je bil spet jok. No pol pa koncno zanosim. Me je skoraj kap. Pa je bil na zalost splav. Pa pol spet in evo Meri. Celo nosecnost nisem sploh mogla verjet, da sem res noseca in, ko se je rodila, da je moja. In zdaj se Safijica. Jaz sem res presrecna, da imam tolk otrok, tako, da jih sploh nocem nikamor dat. Vrtec, sola... Ok, vcasih bi sla res rada sama do frizerja, al pa na sprehod, pa da zjutraj v miru kavo popijem, al pa ne, da grem vedno samo pod tus, kaksno namaknje v banji si zelim...ampak to itak se vse pride. Zdaj ful uzivam, ko sta majhni, pa fino, da je Tali tolk velaka, se lahko ze kar lepo pogovoriva... Evo, sem se razpisala. Lunca nc bit zivcna, ce je tamali doma. A ves kako bo hitro velik, te sploh ne bo hotel zraven. Ti samo uzivaj z njim, cas zate se prehitro pride. Grem zdaj pod tus na brzino, ker je S. zaspala. Pol pa se tamali2 not vrzem, ker je cist prevroce, da ju mal shladi.
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 8.7.2010 10:05:25 >